Microsoft Press Confrence| E3 2013

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
خب کم کم داریم به زمان کنفرانس E3 مایکروسافت نزدیک میشیم. مایکروسافت مانور زیادی روی E3 امسال داده و به نظر میاد قراره بازی های بزرگی رو نمایش بده، طبق گفته مایکروسافت 15 بازی انحصاری مخصوص Xbox One (هاردکور، کینکت، آرکید) قراره تو کنفرانس نمایش داده بشن. تو این تاپیک اخبار و اطلاعات در مورد کنفرانس قرار می گیره.

44881963803178384072.jpg

زمان برگزاری کنفرانس: دوشنبه 20 خرداد ساعت 21:00 به وقت ایران
مدت زمان کنفرانس: 90 دقیقه
زمان سنج تا لحظه شروع کنفرانس

بازی های تایید شده جهت نمایش در کنفرانس
Forza Motorsport 5/Turn 10/Microsoft Studios
Quantum Break/Remedy/Microsoft Studios
Ryse/Crytek/Microsoft Studios

استودیوهایی که تایید شده بازی خود را نمایش خواهند داد
Black Tusk Studios
Rare

شبکه های پوشش دهنده مراسم
XBOX
Twitch

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: g4mer
اولن درست حرف بزنید دوما وظیفه ی من هست که هواداران کنسول محبوبمو هایپ کنم و اطلاعاتی مثل MIROR EDGE 2 و سایر رو در اختیارشون قرار بدم من کی گفتم VALVE چنین گفته؟ فقط احتمالات و گفتم.... و اینک RARE:
images

:|:|:|:|
یعنی چی الان ؟وقتی خبری نیست ملت رو هایپ بی خودی بکنی که چی؟وظبفه شما بدرستی انجام میشه؟
عزیز دلم طرف وقتی میخوام بیاد اینجا میخوام در مورد معرفی کنسول و اخبار فکت بخونه ..نه اینکه شما فقط به خاطر اینکه احساس وظیفه میکنی به ملت جو بدی یا به قولی Hype بی خود!

:|:|:|:|
یعنی چی الان ؟وقتی خبری نیست ملت رو هایپ بی خودی بکنی که چی؟وظبفه شما بدرستی انجام میشه؟
عزیز دلم طرف وقتی میخوام بیاد اینجا میخوام در مورد معرفی کنسول و اخبار فکت بخونه ..نه اینکه شما فقط به خاطر اینکه احساس وظیفه میکنی به ملت جو بدی یا به قولی Hype بی خود!
مطالب بخش خبری تو اخبار بازیسنتر هست اینجا باید احتمالات و شایعه ها بیشتر مطرح بشه تا زمان کنفرانس .... بدرود

به نظر من فردا شب این استدیو ها توی کنفرانس مایکروسافت حضور دارن:

indasturies 343 - Rare Ltd - Black Tusk Studiuo - Crytek - Twisted Pixel - Good Science Games -
Kojima Productions - From Software - Bioware - Epic Games - Respawn - Big park -Turn 10 - 4J Studios - Certain Affinity - Lucid Games -Harmonix - Remedy - Ubisoft Toronto - Ruffian Games - Signal Stuidos - Insomniac or Ready at Down - Infinity Ward - Dice
والبتهAvalanche stuios

با انکه بعیده ولی دلم می خواد Victoria هم حاضر باشه:bighug:

آخرین ویرایش:
چه شبیه فردا شب ...
از کنفرانس مایکروسافت و اپل و یوبی و کونامی و EA و سونی چه جوری همه رو ببینیم ؟؟!!!!!!
باید لیوان لیوان قهوه بزنیم تو گوشش :d
امیدوارم که بین RPG هایی مثل ME و DA و WITCHER 3 و FABLE و DARK SOUL حداقل یکیشون توی کنفرانس ماکرو نمایشی داشته باشن
بعد از اونور Forza 5 با روانمون بازی بکنه .

یک نکته جالب که بشدت انتظار کنفرانس ها رو برده بالا...
فردا یه احتمال زیاد Bungie در کتفرانس سونی نمایش از Destiny خواهد داشت که واقعا حرکت باحالی کرده که بانجی رو کشونده سمت کنفرانس خودش...
اما اون طرف مایکرو هم که روابطش با کوجیما گل کرده...در کنفرانسش به احتمال خیلی زیاد MGS نمایش خواهد داشت...بیکار واینساده...
برای همین برای هر دو کنفرانس صبر کردن غیر ممکنه...

یک نکته جالب که بشدت انتظار کنفرانس ها رو برده بالا...
فردا یه احتمال زیاد Bungie در کتفرانس سونی نمایش از Destiny خواهد داشت که واقعا حرکت باحالی کرده که بانجی رو کشونده سمت کنفرانس خودش...
اما اون طرف مایکرو هم که روابطش با کوجیما گل کرده...در کنفرانسش به احتمال خیلی زیاد MGS نمایش خواهد داشت...بیکار واینساده...
برای همین برای هر دو کنفرانس صبر کردن غیر ممکنه...
شایدم سونی دستی نداشته باشه و تصمیم خود بانجی و اکتی باشه , چون بالاخره بانجی که برای مایکرو فن ها محبوب ههست, باید PS فن ها رو جذب کنه, کسایی که سایه اش رو با تیر میزدن !

دوستان عزیز امروز نت باز قاطی شده به هم ( به دلایلی که خودتون میدونین ) هیچ کدوم از کانال های مختلف توی twitch لود نمیشه الان مثال :GameSpot
حالا از کجا لایو ببینیم پس !؟

دوستان من چندجایی دیدم ملت Banjo Kazooie 4 رو جزو بازی های کنفرانس فردای مایکرو لیست کردن! چند درصد به واقعیت نزدیکه؟ سکته کنیم، نکنیم، چیکار کنیم؟:دی من Killer Instinct زو هم دیدم که البته برام مهم نیست!:دی ولی Rare با دوتا بازی که ممکن نیست بیاد، هست؟

راستی فکر میکنید سورپرایز مایکرو برای فردا چیه؟ از بازی های جدیدش که قراره معرفی کنه و همشون سورپرایزن که بگذریم من کماکان معتقدم حضور کوجیما و معرفی MGSV نقطه عطف کنفرانسه!:دی

دوستان اگر امکان داره سایت هایی که قرار هست کنفرانس رو نشون بدن اعلام کنید.

دوستان یه سوال:

اینجا میشه از خبرگزاری پسرعمو و دوستان خبر گذاشت یا ممنوعه ؟! :d

آقا بیخود زور نزنید.
تعداد پست های تاپیک کنفرانس سونی در سایت وحی منزل (Neogaf) بالاتر از تاپیک کنفرانس مایکروسافته، فایده نداره:| مایکروسافت یه شکست خوردست:| :دی

میگن چند ماشین اتشنشانی نزدیک نمایشگاه مستقر شدن چون به احتمال زیاد فورتزا5سالن رو به اتیش بکشه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or