MicroSoft point رایگان 100% واقعی . دریافت از مایکروسافت

اقا من بالاخره خریدمش :d 400 امتیاز ازم کم کرد بابت خریدش ( کوفتش شه . با چه زحمتی جمع کره بودم :d ) :d حالا ایمیل زده که درخواست شما تایید شده و داره پردازش میشه و کد رهگیری و این چیزا داده و گفته که تا 1 تا 2 هفته دیگه کدش برایتون ارسال میشه :(:(:(

باری من هم همچین چیزی گفته!!

Your reward order has been received and is being processed.

Provided your order is found to be in accordance with our Terms of Use,
you will receive a second email, which will fulfill your order. Rewards are usually delivered within 1 - 2 weeks from the date the redemption request is fully processed, unless otherwise stated or the particular reward is in limited quantities, backordered or out of stock.

Order Details:
Confirmation #: **********************

Item Description: 400 Microsoft Points for Xbox 360
Quantity: 1
Credit Value: 500 Credit(s)

کسی جوابی گرفته؟؟

اون قسمت Confirmation # هم عدد ـش رو توی لایو میزنم میگه درست نیست!!

برای کسی کد ارسای شده؟!

هر 80 پوینت مایکروسافت برابر یه دلاره. این سایتا به ازای 5 تا بازدید 1600 پوینت میدن به عبارت دیگه به ازای هر 5 نفر 20 دلار این سایت رو خرج میفته یعنی 4 دلار به ازای یک نفر.
خدایی مگه چقدر یه بازدید میتونه سود داشته باشه واسه این سایت که حاضر بشه 4 دلار واسه هر بازدید خرج کنه. یعنی اگه هزینه های سایت و سود جیب خودش رو جدا حساب کنیم! حتی حالا بیایم بگیم به قیمت مصرف کننده هم این سایت ها پوینت ها رو نمیخرن و ارزون تر براشون در میاد بازم منطقی نیست.

دوستان واقعا این سایت سرکاریه چون من 11 تا جمع کردم با ورتون نمیشه ببینید
qvb81zdq07lw94u7js.jpg

9hr5kwrntid1r7unww1.jpg

یکی مونده به اخریش 4000 رو میگم زدم میگه 60 ثانیه صبر کن بعد از 60 ثانیه به صفحه
اول بر میگرده

آخرین ویرایش:
دوستان همه توجه کنید این سایت اصلا سرکاری نیست شما فقط باید از وی پی ان استفاده کنید.چون وقتی روی redeem code کلیک میکنید یه لیست باز میشه که میگه از این سوالات به یکی جواب بدید این سوالات برای هر کشور متفاوته.تنها مشکل اینکه که این سایت کشور مارو ساپورت نمیکنه.اونایی که میگن سرکاریه شما یه سر به youtube بزن ببین واسه همه کار میکنه.
این url منه:dبرید توش ثواب داره:d
http://thelivegenerator.com/?r=655982

دوستان همه توجه کنید این سایت اصلا سرکاری نیست شما فقط باید از وی پی ان استفاده کنید.چون وقتی روی redeem code کلیک میکنید یه لیست باز میشه که میگه از این سوالات به یکی جواب بدید این سوالات برای هر کشور متفاوته.تنها مشکل اینکه که این سایت کشور مارو ساپورت نمیکنه.اونایی که میگن سرکاریه شما یه سر به youtube بزن ببین واسه همه کار میکنه.
این url منه:dبرید توش ثواب داره:d
http://thelivegenerator.com/?r=655982

باش قبول خودت امتحان کن الان واست 10 تاش میکنم خوب

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or