MicroSoft point رایگان 100% واقعی . دریافت از مایکروسافت

همون روز 400 تا پوینت هر 10 تا اکانت رو برام فرستادند. قبلا هم 5 تا اکانت درست کرده بودم که پوینت اونا رو هم همون روزی که سفارش دادم برام فرستادند. اگه در استفاده از IP و اسم و آدرس آمریکایی سوتی ندی هیچ مشکلی پیش نمیاد.
ولی الان آدم پیر میشه تا امتیاز جمع کنه چون قبلا که اکانت باز می کردی 250 امتیاز میداد ولی الان فقط 20 امتیاز می ده. کلی طول میکشه تا به 500 برسه.
من که هرچی DLC میخواستم خریدم, دیگه بی خیالش شدم. :d

https://ssl.bing.com/rewards/redeem/product/detail/2044913

Xbox LIVE 1 Month Gold Membership

999 credits
HOT DEAL! Now 500 credits!
Offer valid 10/3/2011 - 10/9/2011

3 روز دیگه دوباره می شه 999 credits !

اگه الان من اینو بگیرم، کی برام فعالش می کنه؟ (من عید یا تابستون می خوامش. الان نمی خوام!!)

آخرین ویرایش:
دوستان من تو همون سایتی که تو پست اول داده شده میرم تو و join bing reward را میزنم و در صفحه بعد i accept را میزنم و ازم میخواد که اگه windows live id دارم بزنم و اگرم نه بسازم که من همون ایمیلی که برای xbox live داده بودم میزنم با پسوردشو و بعد یه پیغامی میاد که من coninue را میزنم بعد میره تو و میگه داره account ساخته میشه و یه خطی هم هست که بالای نوشته تکون میخوره و بعد از چند ثانیه این پیغام میاد

Unable to complete your request.
This program is not available in your area, or you do not meet the program requirements.
If you believe we have arrived at this decision in error, please contact customer support.

Message 8210

دلیلش چیه و من باید چه کار کنم ؟؟

البته من با ف_ی_ل_شکنم رفتم ولی میگه این سیستم تو منطقه شما نیست

لطفا راهنمایی کنید

دوستان من تو همون سایتی که تو پست اول داده شده میرم تو و join bing reward را میزنم و در صفحه بعد i accept را میزنم و ازم میخواد که اگه windows live id دارم بزنم و اگرم نه بسازم که من همون ایمیلی که برای xbox live داده بودم میزنم با پسوردشو و بعد یه پیغامی میاد که من coninue را میزنم بعد میره تو و میگه داره account ساخته میشه و یه خطی هم هست که بالای نوشته تکون میخوره و بعد از چند ثانیه این پیغام میاد

This program is not available in your area, or you do not meet the program requirements.
If you believe we have arrived at this decision in error, please contact customer support.

Message 8210

دلیلش چیه و من باید چه کار کنم ؟؟

البته من با ف_ی_ل_شکنم رفتم ولی میگه این سیستم تو منطقه شما نیست

لطفا راهنمایی کنید
منم همين مشكلو دلرم

آقا کمک ماله من این اررور رو میده هر کی بلده جواب بده لطفا.

This program is not available in
your area, or you do not meet the program requirements.
If you believe we have arrived at this decision in error, please contact customer support

آقا کمک ماله من این اررور رو میده هر کی بلده جواب بده لطفا.

This program is not available in
your area, or you do not meet the program requirements.
If you believe we have arrived at this decision in error, please contact customer support

باید v p n ا آمریکا داشته باشی

اقا من خودم این مشکلو داشتم اما حل شد به شما نیز می توصیمبرا اطمینان یه ای دی دیکه بساز مکان رو امریکا یونایتد استیتس بعد با چیز پی ان امریکا برو بینگ مراحلشو برو ببین چی میشه برای من درست شد در ضمن برا دفعه اول به چیز پی ان نیاز داری برا دفعات بعد بدون اونم بری حله اعتبارررر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or