بازی های مایکروسافت عموما از نظر تکنیکی تو سطح خیلی خوبی هستن، اینجا هم احتمال زیادی وجود داره که تو بخش تکنیکی با PG همکاری کنن و به نظرم اگه فعلا نگرانیت بخش تکنیکی هست، نگرانش نباشاون CDPR بود که تونست از پس TW3 بربیاد و درستش کنهپلاتینیوم نصف اونا هم قدرت فنی نداره. 4 تا بازی هم همزمان در دست ساخت داره.
حالا منتظر اطلاعات و تریلر های بیشتر میمونیمامیدوارم که نا امید نکنه بازی.
پ.ن: شخصیت اصلی شدید تو دیواره![]()

در کل یه جور حرف میزنی انگار مایکرو بی کار نشسته تا اینا یه بازی با عملکرد داغون بدن بیروناون CDPR بود که تونست از پس TW3 بربیاد و درستش کنهپلاتینیوم نصف اونا هم قدرت فنی نداره. 4 تا بازی هم همزمان در دست ساخت داره.
حالا منتظر اطلاعات و تریلر های بیشتر میمونیمامیدوارم که نا امید نکنه بازی.
پ.ن: شخصیت اصلی شدید تو دیواره![]()
دامینیک داداشه همین شخصیت اصلی هست دیگه. دامنیک احتمالا نابغه اصلی بوده که ماشین زمان رو اختراع می کنه و در اخر هم کشته میشه. البته اگه درست دیده باشم![]()
این عکس برای 24 نوامبر سال 2014 بوده که به نظر میرسه کار Mo-Cap خیلی دیرتر از انونسمنت شروع شده باشه که باعث شد فیس شخصیت اول تغییر کنه.
البته اینم بگم که در عکس بالا دامینیک موناگان بازیگر ارباب حلقه ها و سریال لاست هم تو بازی وجود داره که فکر کنم و فکر کنم شخصیت مکمل بازی باشه یعنی Paul.
یه چیزی هم هست ... اونم اینه که از اول عجیب بود که از کاراکتر واقعی استفاده نکرده سم لیک.برای مثال ...
![]()
درسته خیلی تا عرضه بازی مونده و احتمالا مشکلات تکنیکیش کمتر شه اما وقتی بازی اینقه داغون ناقص و افتضاحه اصلا دلیلی نداره تو کنفرانس نشونش بدن اونم وقتی اینقه رو بازی حساب باز کردن ملت و یکی از انحصاریا بزرگه وانه(نمایش بازیو با چنتا از دوستان داشتم میدیدم یه عالمه هایپ کرده بودم برا بازی که سازندش بایو ساخته دویل ساخته تا شرو شد فریم ریت انیمیشنا و گرافیک فوق خفنش و سیستم کمبو زنی بینظیرشو دیدم کلا از بین رفتم
) درست داستان گیرز 4 و اون نمایش داغون تکرار شد
جدا از مشکلات تکنیکیش خود بازیم کلا ملوم نی چیه ینی قشنگ در حد بازیای چیپ و درجه چندمی و در پیت بود نمایش بازی و از کامیا و پلتینیوم همچین چیزی خیلی بعید بود کلا بازی باس ریبوت شه با این نمایشش مگه اینکه کامیا معجزه کنه و ازین پیس او شت یه عنوان حداقل قابل قبول دربیاره 

8:30 شب به وفت ایران :dقسمت اول Daily Xbox مال GC امروز ساعت چنده؟:d
دامینیک داداشه همین شخصیت اصلی هست دیگه. دامنیک احتمالا نابغه اصلی بوده که ماشین زمان رو اختراع می کنه و در اخر هم کشته میشه. البته اگه درست دیده باشم![]()