عیبی نداره!:dلول پس چرا من دقت نکردم؟
===
به نظرم Scalebound با توجه به سبکش صرفا سیستم مبارزاتش نقطه برجسته ـش به حساب نمیاد. باید دید وسعت محیط چقدره، ماموریت ها چه مدلی هستن، بخش ارتقا چطوریه و کلی چیز دیگه. من که برای بازی هیجان زده ام چون به نظر میاد یه پروژه بلندپروازانه باشه![]()
دوستان کسی اطلاع داره کنفرانس EA به ساعت ما کی میشه ؟
جای دیگه ای پیدا نکردم بپرسم با عرض پوزش :d
نمیدونم کسی اشاره کرد یا نه ولی چقدر این Rash تو killer کمبو هاش معرکه بود خیلی قشنگ بود مایکرو خیلی داره روی این کارکتر کار میکنه نمیدونم بازی مستقلی ازش میبینیم در اینده یا نه
واقعا درسته در ضمینه ریسینگ بی برو برگرد فقط Xboxعالی بود
ماکروسافت جدیدا خیلی خوب داره عمل میکنه نه فقط در زمینه اکس باکس بلکه در همه زمینه ها...
اکس باکسی ها دارن نتیجه صبرشون میبینن
فورزا ۶ واقعا شاهکاره و بی رقیب
هیلو وارز هم خبر خوبی بود
به نظرم Scalebound با توجه به سبکش صرفا سیستم مبارزاتش نقطه برجسته ـش به حساب نمیاد. باید دید وسعت محیط چقدره، ماموریت ها چه مدلی هستن، بخش ارتقا چطوریه و کلی چیز دیگه. من که برای بازی هیجان زده ام چون به نظر میاد یه پروژه بلندپروازانه باشه![]()
فعلا مشکلات تکنیکی رو در نظر نگیر، 15 ماه تا عرضه بازی مونده و چیزی نیست که الان بخوای نگرانش باشیمن شخصا انتظار نداشتم کامبت سیستم در حد Bayo باشه، اما خداییش اینی که نشون دادن کامبت سیستم اش یکم بهتر از The Witcher 3 بود فقطدر کل میخواستن یه چیز شرقی بسازن که غربی پسند باشه، نتیجه شلم شوربا شده یکم
الان من بزرگترین نگرانی ام اینه که پلاتینیوم با 4 تا پروژه در دست ساخت به صورت همزمان در حدی قدرت نداره که یه بازی اپن ورلد با این ابعاد رو با فریم ریت درست و بدون مشکلات تکنیکی تحویل بده. ناسلامتی بازی 2 سال در دست ساخت بوده و نتیجه ش اینه. فریم ریت در حد 15 بود فکر کنماز انیمیشن و اینا بگذریم حالا
بهترین قسمت دمو طراحی محیط و فایت ازدها با اون مانتیس ـه بود. سرسبز بودن محیط منو یاد اوکامی انداختچزا نمیتونیم اوکامی 2 با کارگردانی کامیا داشته باشیم
![]()
فعلا مشکلات تکنیکی رو در نظر نگیر، 15 ماه تا عرضه بازی مونده و چیزی نیست که الان بخوای نگرانش باشیهمین TW3 که مثال زدی تو نمایش E3 ـش فریمش 18 اینجاها بود ولی موقع عرضه درست شد. تو بقیه بخش ها بازی مشکل خاصی نداشت (البته شخصیت اصلی و دیالوگ هاش رو حال نکردم زیاد)، سیستم مبارزات به نظرم خوب بود و البته چیز زیادی هم ندیدیم از بازی و باید نمایش های بیشتری ازش بیاد. فعلا برای اولین نمایش من راضی هستم، انتظار نداشتم اینقدر پروژه بزرگی باشه
![]()