نمایشگاه/رویداد Microsoft Gamescom 2015 Press Conference

Captain America

I am become Death, The Destroyer of Worlds
کاربر سایت
3py08v7ftf98.jpg

p905qeskccp5.gif

hk8142v0jq19hvrbjye6.jpg

o80yart2l2fdss4y2zhc.jpg
wt128x455a7w.gif
0unlkdf66l0p.gif

7zv3ommzaevj.jpg
d43vtwi0dhsb.gif

ftifv7wcser7.gif
ddpd70uifgyz.gif

7iv7c0palsjpqw4ptc5k.jpg

tyw47st4huk4.jpg
lz3890y2wb3q.jpg
djlw78kmv2ah.jpg

mhhv1jjibigj.jpg
1o7nf72oro5i.jpg
0by52271kh7s.jpg

تشکر ویژه از
ヽ(。_°)ノ بابت طراحی بنر ها

تاپیک به مرور آپدیت می شود...

آخرین ویرایش:
تنها دو بازی نظر منو جلب کرد quantom break و تام رایدر بنظر من اونقدرا هم که میگفتن چیز شاخ نداشتن البته halo wars 2 هم معرفی شد باید منتظر موند و دید همین

لیست بازی های 2016 خیلی تخیلی شد :دی
Quantum Break
Scalebound
Crackdown 3
ReCore
Sea of Thieves
Gears of War 4
Killer Instinct Season 3
Halo Wars 2

امیدوارم یه برنامه ریزی درست و حسابی داشته باشن و همش رو نندازن تعطیلات 2016 :دی البته تاریخ عرضه QB که اعلام شد و زمان عرضه ـش خیلی خوبه.

WoW، عالی بود. KI S3 رو هم که با یه شخصیت جدید و متفاوت دیگه آنونس کردن. خیلی خیلی بهتر از کنفرانس E3 بود و هنوز هم IPهای جدید برای نمایش دارن.

Halo Wars 2 :bighug:

علنا این ههم تی شرت و پروفایل پیکچر و ... از Battletoads فقط ربط به حضور قورباغه ها تو KI داشت؟؟؟:d
تریلر Quantum Break کاملا داستانی بود.اون اتفاقات آخر و خودکامگی زمان داشت نشون میداد که چظوری اوضاع زمان به هم ریخت و در آخر فقط صدای Beth و Paul شنیده شده که میگفت میتونیم آینده بهتری داشته باشیم اما Jack سعی کرد از این اتفاق جلوگیری کنه که نشد.
مولتی پلیر Halo 5 به جرات میگم سه برابر نسخه های وسعت داره.و در ضمن اون گروه هایی که به عنوان منتخب اومده بود ... مصطفی هم از اونا بهترین بازی میکنه.(یادش به خیر):d
SC هم خیلی گیم پلی نابی داشت اما حس میکردم کنترل اژدها قشنگ اذیت میکنه قسمت HnS رو.
سر قسمت Crackdown که اسم سوم رو گذاشتن کنارش تویچ کرم ریخت!ندیدم.:d
Homefront هم که ... چی بگم.واقعا دوست داشتنی به نظر میومد اما گول Crytek رو نخورید!:d
اما در آخر ... مو به تنم سیخ شد وقتی تیزر We Happy Few رو دیدم ... :-o

مرسی ماکروسافت که سوپرایزی که انتظارش رو میکشیدیم تحویل داد.یعنی Halo Wars اونم با همکاری Creative assembly رو فکر کنم هیچکس فکرش رو نمیکرد.به معنای واقعی کلام سوپرایز بود.جالب اینکه موقع پخش تریلر به خودم گفتم چقدر به لحاظ گرافیکی شبیه تریلر Warhamer Total War هست این.

به جز ده دقیقیه ای که ندیدم(به علت قطع نت:|) بقیه کنفرانس عالی بود.بازی داشت توش فوران میکرد.قسمت فال اوت4 برام قطع شد.مایکروسافت براش باندل معرفی کرد؟

کنفرانس خیلی خوبی بود فکر کنم بهترین کنفرانسشون تو گیمزکام بود :دی
فقط چیدمان نمایش ها جالب نبود به نظرم خیلی و میتونست چینش بهتری داشته باشه
بصورت کلی نمایش کوانتو بریک-توم رایدر و SB عالی بودن کرکداون هم خیلی خوب به نظر میاد :دی
و معرفی Halo Wars 2 هم سوپرایز کنفرانس بود :دی کی فکرش میکرد Creative Assembly بسازه :|

اگه بخوام نمره بدم بخاطر 8.5 خوبه براش :دی

Scalebound به نظرم خیلی خوب بود، فکر کنم خود کامیا قشنگ گفت Action RPG (اشتباه نکردم؟ :دی) که خب نشون میده نباید منتظر یه HnS باشیم. فکر کنم نمایش بعدی بازی تو IGN و مصاحبه کامیا، بیشتر مشخص کنه بازی دقیقا چیه.
QB عالی بود، گرافیکش یکی از بهترین چیزهایی بود که تو نسل جدید دیدم، فوق العاده :دی اون بخش Live Action هم به نظر جالب میزد.
در کل کنفرانس خوبی بود و راضی هستم :دی حیف Battletoads رو معرفی نکردن، همین طور بازی Twisted Pixel.

مراسم خیلی خوبی بود و باهاش حال کردم
دمت گرم فیل و ماکرو
اگه یه کنفرانسو بخوام بگم برای خرید xbox one منو ترغیب کرد همینه
8/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or