نمایشگاه/رویداد Microsoft Gamescom 2015 Press Conference

Captain America

I am become Death, The Destroyer of Worlds
کاربر سایت
3py08v7ftf98.jpg

p905qeskccp5.gif

hk8142v0jq19hvrbjye6.jpg

o80yart2l2fdss4y2zhc.jpg
wt128x455a7w.gif
0unlkdf66l0p.gif

7zv3ommzaevj.jpg
d43vtwi0dhsb.gif

ftifv7wcser7.gif
ddpd70uifgyz.gif

7iv7c0palsjpqw4ptc5k.jpg

tyw47st4huk4.jpg
lz3890y2wb3q.jpg
djlw78kmv2ah.jpg

mhhv1jjibigj.jpg
1o7nf72oro5i.jpg
0by52271kh7s.jpg

تشکر ویژه از
ヽ(。_°)ノ بابت طراحی بنر ها

تاپیک به مرور آپدیت می شود...

آخرین ویرایش:
یکی از نکات جالب اینه که تقریبا یک سالی میشه که چیزی از QB ندیدیم و قطعا این سری بازی نسبت به اون دمو باید پیشرفت گرافیکی هم داشته باشه که برای من به شخصه جالبه ببینم این پیشرفت رو.همون نمایش قبلی هم البته عالی بود ولی احساس میکنم این سری گرافیک یک لول بالاتر خواهد بود:d.تازه حتی از این به بعد هم یک 7-8 ماهی حداقل فرصت دارن که حتی بمیتونن بازم روی گرافیک کار کنن.در مورد گیم پلی هم امیدوارم قابلیت های سایر کاراکترها رو نشون بدن و البته رو Easy Mode هم بازی نکنن.

کیس مورد توجه دومم SB هستش.یک بازی درست حسابی از شخصی که یکی از 3 تا بازی برتر نسل قبلم رو ساخته چیزی هستش که منتظرشم و خوشبختانه این سری بحث محدودیت قدرت کنسول و به خصوص کنترلر وجود نداره.نمیدونم چرا حس میکنم بهترین نمایش بین همه ی بازی های نمایشگاه رو خواهد داشت:d

Crackdown رو بازی نکردم و علاقه ی خاصی به این سری ندارم و تنها نکته ی مورد توجهم توی این بازی مبحث گرافیکی و استفاده احتمالی از Cloud و DirectX12 هستش.:)

یکدونه هم سوپرایز از عمو فیل به نظرم محتمل باشه.من خودم به شخصه انتظار یک بازی انحصاری Third Party یا Second Party رو دارم.یک سری استدیوی مستقل خوب هستن که بازی هاشون هنوز معرفی نشده که احتمال داره با ماکرو همکاری بکنن.:d

بقیه نمایشگاه هم احتمالا نمایش بیشتر از همون بازی های معرفی شده قبلی باشه.یا حداکثر یک یا دو مورد بازی کوچیکتر هم معرفی بشه دیگه کولاک کرده ماکرو.:d

آخرین ویرایش:
من تا الان بهترین کات سینی که تو نسل جدید دیدم این بوده:d
f3nm_80124287302946668273_(2).jpg
البته به شرطی که ریل تایم بوده باشه:d، اینم بگم انتظارم از نمایش QB بشدت بالاست:d

گرافیک qb حتی تو نمایش اولیه هم انقدر بالا بوده که هیچ کس رو نه نگران گرافیک بازی میکنه نه کسی انتظار پیشرفت گرافیک آنچنانی داره
بعد از تجربه alan wake و نمایش qb بشدت نگران گیم پلی بازی بودم
تو نمایش هشت دقیقه ای نگرانیم بیشتر هم شد!!!!
روند بازی های Remedy خیلی زود تکراری میشه که حدس میزنم سه تا شخصیت با خصوصیت های خاص خودشون میتونن این ضعف رو بپوشونن که تو این تایم طولانی امیدوارم این اتفاق افتاده باشه:bighug:
تنها بازی بود که از شنیدن تاخیرهاش خوشحال میشدم که بازی با پتانسیل فوق العادش سرسری تو بازار نیاد و عجله باعث افت کیفیت بازی نشه

من که خیالم از QB راحته در نتیجه شدیدا منتظرم ببینم دقیقا SB چیه :دی امیدوارم فقط همون چیزی باشه که دوست دارم و ناامیدم نکنه :دی Crackdown هم که واسم چندان مهم نیست، در عوض اگه بازی جدید Twisted Pixel معرفی بشه دیگه کنفرانس عالی میشه :دی

گرافیک qb حتی تو نمایش اولیه هم انقدر بالا بوده که هیچ کس رو نه نگران گرافیک بازی میکنه نه کسی انتظار پیشرفت گرافیک آنچنانی داره
بعد از تجربه alan wake و نمایش qb بشدت نگران گیم پلی بازی بودم
تو نمایش هشت دقیقه ای نگرانیم بیشتر هم شد!!!!
روند بازی های Remedy خیلی زود تکراری میشه که حدس میزنم سه تا شخصیت با خصوصیت های خاص خودشون میتونن این ضعف رو بپوشونن که تو این تایم طولانی امیدوارم این اتفاق افتاده باشه
تنها بازی بود که از شنیدن تاخیرهاش خوشحال میشدم که بازی با پتانسیل فوق العادش سرسری تو بازار نیاد و عجله باعث افت کیفیت بازی نشه
جا داره ذکر کنم QB یه بار بیشتر تاخیر نخورده!

حاجیمون که پیش از این قول داده بود در نمایشگاه ChinaJoy پیش از گیمزکام شرکت میکنه به آماده سفر به چین شده و با استدیو های محلی هم دیداری خواهد داشت :دی

پیغام لری هرب به اسپنسر :دی

هر طور حساب میکنم اینجوری که فیل اسپنسر میگفت گیمزکام اندازه E3 برای ما اهمیت داره جور در نمیاد چون گیمپلی بازی های امسال مثل هیلو فورزا تام رایدر که ملت تو کمیک کان و خوده e3 اینور اونور میتونستن بازی کنن دیگه اون هایپ رو نداره و اینکه نشون دادن یک بخش دیگه از تریلر کوانتوم بریک هم اونقدرا نمیشه گفت هایپ بر انگیز هست فقط یک scalebound میمونه و crackdown حالا ایناها رو مقابل E3 که قابلیت پشتیبانی از نسل قبلنمایش اولین گیمپلی از بازی های مثل (تام رایدر فورزا گیرز)کناره دوتا new ip معرفی میکنید (recore و sea of thieves ) فاصله زیاده .
نمیدونم حالا واقعا مثل گیمزکام پارسال واقعا فیل اسپنسر چیزی تو چنته داره این حرف رو زده یا قضیه فقط برای هایپ کردن هست .میگم من توقع ندارم گیمکام هیچ وقت اندازه E3 محتوای جدید و خفن داشته باشه ولی بازم فیل اسپنسر خودش این توقع رو حداقل به وجود اورده با مقایسه کردن گیمزکام امسال با E3

باید بگم که هر چقدر QB از لحاظ گرافیکی و صحنه های سینماتیکی عالی بود ... از لحاظ گیم پلی حداقل من یکی رو ترسوند!:bighug:
نمیشه زود قضاوت کرد تا قبل از نمایش ... اما نمایش قبلی خیلی گیم پلی رو کلیشه ای نشون میداد.(ایست زمان+شلیک)اگه 2 شخصیت دیگه (Beth و Paul) قابلیت های متفاوتی داشته باشن و در حین بازی زیاد سوییچ بشیم روی کاراکترها,قطعا این کلیشه از بین میره.اما بزنه و هم عین هم باشن ... هیچی وللش.:d
اما نمی دونم چرا مطمئنم SB موفقیت چشمگیری به دست میاره!:d

پ.ن:هفت روز و هفده ساعت تا کنفرانس ...:d

آخرین ویرایش:
گیم پلی اتفاقا خیلی هم خوب بود، انتظار ندارید که تو یه بازی شوتر ژانگولر بازی دربیارن که؟ :دی
طراحی مرحله است که می تونه گیم پلی رو متفاوت و تر و تازه نشون بده که رمدی خدای این کاره :bighug:
فقط خدا کنه این بث خانوم یه چیزی بشه در حد مونا :sad:

تنها مشکل گیم پلی این بود که طرف هر موقع اراده میکرد زمان رو فریز میکرد، مطمئناً تو بازی اصلی و رو درجه های سختی بالاتر کلی محدودیت برای فریز کردن زمان قائل میشن که بالانس گیم پلی به هم نخوره.
من خیالم از بابت QB راحته.

گیمپلی alan wake مگه مشکلی داشت؟؟؟!
بشخصه یکی از لذت بخش ترین تجربه های گیم رو باهاش داشتم
اما موضوع روند تکراری و ساده بازی بود که بعده دو سه مرحله انقدر تکراری میشد که رانندگی که یکی از ضعیف ترین قسمت های بازی بود چون تنوع میداد به بازی همونشم نعمت بود:d

گیم پلی اتفاقا خیلی هم خوب بود، انتظار ندارید که تو یه بازی شوتر ژانگولر بازی دربیارن که؟ :دی
طراحی مرحله است که می تونه گیم پلی رو متفاوت و تر و تازه نشون بده که رمدی خدای این کاره :bighug:
فقط خدا کنه این بث خانوم یه چیزی بشه در حد مونا :sad:
دقیقا میخواستم به همین موضوع اشاره کنم:دی اهمیت لول دیزاین از گیم پلی بیشتر نباشه کم تر نیست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or