پارسال 90 دقیقه بود، امسال هم به نظرم زیر 90 دقیقه نیستدارک سولز هم به احتمال خیلی زیاد نشون می دن، الان که مایکرو تنهاست کاش وقت کنفرانس رو بیشتر می کرد! پارسال گه اشتباه نکنم فقط 60 دقیقه بودتو 60 دقیقه فیل می خواد چه غلطی بکنه فقط خودش و اون پارازیت چاقالو می دونن
![]()
بازم کمه، این مایکرو یکم زرنگ باشه می تونه حداقل یکی زا انگشتای دشمن رو بشکنه تو تنهاییپارسال 90 دقیقه بود، امسال هم به نظرم زیر 90 دقیقه نیست![]()
آلمان با این قوانین مسخرش... کنفرانس رو کلا بردارن ببرن یه جا دیگه..![]()
90 دقیقه گیم نشون بدن به نظرم بهتر از اینه که 120 دقیقه باشه و 30 دقیقه ـش رو بخوان حرفهای الکی بزننبازم کمه، این مایکرو یکم زرنگ باشه می تونه حداقل یکی زا انگشتای دشمن رو بشکنه تو تنهایی
دویژن هم دوباره نشون بدن تو کنفرانس من دیگه رسما قاطی می کنم
والا، احتمالا سونی به خاطر اینکه بازی هاش زیادی گولاخ و خشنن تو گیمزکام نیست :-b
به نظرم یه چندتا چیز کینکتی معرفی میکنن یکمم درمورد ویندوز 10 بیشتر صحبت میکنن که چه کارا میشه کرد:d90 دقیقه گیم نشون بدن به نظرم بهتر از اینه که 120 دقیقه باشه و 30 دقیقه ـش رو بخوان حرفهای الکی بزننکلیت GC که همون سه تا بازی هست که قراره نمایش جدید داشته باشن، احتمالا یه چیز جدید از Halo و Forza و TR هم نشون میدن که ارزش کنفرانس رو بالاتر میبره. من حس میکنم اینا میخوان قیمت کنسول تو اروپا رو کمتر کنن و باندل های جدید معرفی کنن
![]()
Need for Speed
Mirrors Edge: Catalyst
FIFA 16
Star Wars Battlefront on PC
Star Wars Battlefront on PS4
PvZ GW 2
Unravel
هایپ برای SB و CD خیلی ضعیفه... یک حسی بهم میگه دوتا عکس نشون میدن میگن دیدار ما E3 2016![]()
هایپ برای SB و CD خیلی ضعیفه... یک حسی بهم میگه دوتا عکس نشون میدن میگن دیدار ما E3 2016![]()
از وقتی فیل اسپنسر راس امور قرار گرفته هایپ کاذب دیگه در کار نیست .به شخصه خودمم اینطوری بیشتر میپسندم تو عمل قدرت و تواناییشون رو نشون بدن به جای اینکه هی بگن ما فلان و بهمان کردیم
حالا این حرف رو برای QB میزدی قبول میکردم (هایپ ضعیف) اما SB و CD هنوز هیچ نمایشی از گیم پلی نداشتن ... هر چقدر قبل از نمایش گیم پلی هایپ رو ببرن بالا,احتمال با کله خوردن زمین هم زیاد میشه!:dدر واقع این سکوت یا همون هایپ ضعیف به نعفشونه ...
پ.ن:امیدوارم آرامش قبل از طوفان باشه.