نمایشگاه/رویداد Microsoft | E3 2019 Press Conference

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Ali Venom

کاربر سایت
پس از کنارکشیدن کمپانی بزرگ سونی از برگذاری کنفرانس خبری در E3 سال 2019 بسیاری نسبت به حضور مایکروسافت هم شک و شبه داشتند تا اینکه فیل اسپنسر رسما تایید کرد انها همانند تمام سالهای گذشته در E3 با کنفرانس خبری، حضوری قدرتمند خواهند داشت.

تاریخ برگذاری مراسم بیستم خرداد ماه ساعت 00:30 بامداد

لینک های تماشای پخش زنده:
میکسر
یوتیوب
توییچ
توییتر
فیسبوک

E3Briefing2019HERO-hero.jpg

343 Industries

استدیو 343 Industries در جریان مراسم E3 سال 2018 عنوان Halo Infinite را با یک نمایش فنی خارق العاده همراه با معرفی موتوربازیسازی جدید Slip Space به نمایش دراورد. بنا به گفته بانی راس رییس استدیو مذکور در E3 پیش رو شاهد نمایشی از انجین Slip Space خواهیم بود. این موتور جدید قرار است بستری برای اینده حداقل ده ساله سری هیلو باشد. عرضه هیلو اینفینیت در سال 2019 بعید به نظر میرسد و براساس پیش بینی ها در سال 2020 به همراه کنسول نسل بعدی اکس باکس منتشر خواهد شد.

The Coalition

استدیو د کوالیشن سال گذشته بازی Gears 5 را با یک تریلر داستانی که محوریت آن بر روی شخصیت کیت بود برای عرضه در سال 2019 معرفی کرد. حال امسال انتظار میرود با دست پر به E3 بیایند و شاهد یک تریلر گیمپلی طولانی تر از بازی و تاریخ دقیق عرضه بازی نیز مشخص بشود.
همچنین استدیو مذکور در همکاری با اسپلش دمیج بازی استراتژیک نوبتی گیرز تاکتیک را برای پی سی در دست توسعه دارد. و احتمال نمایش این اثر هم دور از انتظار نیست.
گفتنی است بعید است د کوالیشن بازی موبایلی گیرز پاپ را به کنفرانس خبری اصلی E3 بیاورد ولیکن در برنامه های جانبی ای تری همانند اینساید اکس باکس شاید شاهد اطلاعات بیشتری از بازی باشیم.

Rare

استدیو Rare در برنامه جدید اکس باکس گیمز استدیو قرار است دوباره تبدیل به کارخونه بازی سازی تبدیل بشود و در راستای این امر در یکسال گذشته حدود دو برابر تعداد اعضای استدیو رشد داشته و محل جدیدی برای گسترش فیزیکی استدیو ایجاد شده است. استدیو ریر در حال حاضر به چند تیم تقسیم شده و بخش قابل توجهی به پشتیبانی از بازی Sea of Thives ادامه میدهند و دو تیم دیگر مشغول ساخت بازیهای جدیدی هستند که شاید احتمال نمایش یکی از انها در E3 پیش رو وجود داشته باشد.
همچنین انها سال گذشته نسخه جدید Battletoads را با همکاری استدیو Dlala معرفی کردند که تاکنون این بازی در سکوت خبری به سر میبرده. انتظار منطقی وجود دارد که تاریخ عرضه دقیق این بازی همراه با نمایش گیمپلی مشخص شود.

Playground Games

استدیو پلی گراند گیمز پاییز سال گذشته عنوان فوق العاده موفق Forza Horizon 4 را عرضه کرد ولیکن تیم دوم بزرگ دیگر این استدیو از یک سال و نیم پیش در حال توسعه بازی جدیدی در سبک نقش افرینی جهان باز هستند که شاید احتمال معرفی کوتاه این اثر (براساس شایعه های معتبر فیبل 4) وجود داشته باشد. هرچند براساس نظر شخصی خودم بعید میدانم مایکروسافت از این برگ برنده بزرگ در سالی که سونی کنفرانسی ندارد استفاده کند.

Ninja Theory

استدیو نینجا تئوری سازنده بازی تحسین شده هل بلید حدود یکسال به صورت رسمی به خانواده اکس باکس استدیوز پیوسته ولیکن نمایش اثر جدید انها بسیار محتمل است. در انتهای سال گذشته میلادی فیل اسپنسر در پی پرسش مخاطبین اعلام کرد در سال اینده اطلاعاتی از بازی جدید استدیو نینجا تئوری منتشر خواهند کرد. براساس اطلاعات ثبت شده در لینکداین اعضای استدیو و دیگر منابع به نظر نینجا تئوری سالها در خفا مشغول توسعه بازی جدیدی به نام Bleeding edge بوده و حال شاید وقت نمایش عمومی این اثر مورد انتظار باشد.

دیگر استدیو های فرست پارتی در یک نگاه کوتاه:

استدیو Turn 10 باتوجه به اینکه دنبال گذاشتن زمان بیشتری برای توسعه نسخه بعدی فورزا است، پس از سالها حضور مداوم در E3 باید بگوییم امسال غایب خواهد بود.

استدیو کوچک Compulsion Games سال گذشته بازی We Happy Few را عرضه کرد و براساس منطق قطعا عنوانی در حد نمایش برای عموم در دست ندارد.

استدیو inXile Entertainment بازی Wasteland 3 را برای عرضه در سال 2019 به صورت مولتی پلتفرم دردست دارد و احتمال نمایش این بازی در کنفرانس مایکروسافت وجود خواهد داشت. گفتنی است برایان فارگو موسس استدیو ساخت بازیهای جدید معرفی نشده را تایید کرده ولیکن نمایش انها به دور از منطق است.

استدیو Obsidian Entertainment بازی The Outer Worlds را برای عرضه در سال 2019 به صورت مولتی پلتفرم در دست دارد و شاید مایکروسافت از نمایش این اثر در کنفرانس خبری خود استقبال کند. ساخت بازیهای جدید توسط استدیو مذکور تایید شده ولیکن نمایش ها تا قبل از عرضه The Outer Worlds عجیب خواهد بود.

استدیو تازه تاسیس The Initiative در حال عضوگیری و طی کردن مراحل اولیه شکل گیری است و باتوجه به سیاست های جدید مایکروسافت بابت عدم رونمایی زودهنگام بازیها، حضور انها در E3 پیش رو منتفی است.

استدیو Undead Labs سال گذشته بازی ضعیف State of Deacay 2 را منتشر کرد و نمایش بازی بعدی انها که نیز قسمت سوم همین مجموعه است قطعا در E3 2019 رخ نخواهد داد.

پ ن: تاپیک به مرور با اطلاعات کنسول نسل بعدی، خرید استدیوهای جدید و Xbox Global Publishing اپدیت خواهد شد

آخرین ویرایش:
این RTX 2080 خیلی قوی هستش . یعنی فک میکنی کنسولهای نسل بعد در حدش هستند؟ چون اگه چنین گرافیکی داشته باشند خب کنسول قیمتش حدود ۱۰۰۰ دلار میشه!!

Sent from my Che2-L11 using Tapatalk
واقعا تا زمان معرفی نهایی نمیشه نظر داد ولی اگر این 12-13 فلاپسی که میگن باشه خوب 2080 لازمه. البته اگر 1080 بخوای بازی کنی خیلی خرجت کمتر میشه

• Like
Reactions: saeed_sg
شما متوجه نمیشی چون احتمالا تا حالا از این سرویس استفاده نکردی. چند تا بازی میده و دو هفته بعد بر میداره از کجا اومده دقیقا؟ یه سری بازی ثابت رو این سرویس هستن، یه سری بازی هم بعد از یه مدت حذف میشن ولی هیچ کدوم دو هفته ای نیستن. حداقل سه یا چهار ماه روی این سرویس هستن، تازه این فقط یه تعداد بازی هست و اکثر بازی ها مدت ها روی سرویس می مونن.
حق با شماست من از این سرویس استفاده نکردم ولی تو تاپیکش پست ها میخونم که فلان بازی برداشته شد و فلان بازی جاش اومد. یعنی مثلا shadow of to,b raider تا 4 ماه تو این سرویس هست؟ با اینکه دو هفته بازی های جدید اضافه میشه؟ اینجور باشه الان خیلی بازی توی game pass در دسترس هست اونم با 1 دلار عجیبه

• Like
Reactions: vaan 2
واقعا لذت میبرم صحبت میخونه به دشت کربلا میزنه یکی به من بگه وقتی ما داریم راجب استدیو تازه خریداری شده صحبت میکنیم آیا داریم راجب استدیو که کلی وقته داره HALO و GEOW یا FH میسازه صحبت میکنیم ؟
Compulsion Games
InXile Entertainment
Double Fine
Undead Labs
فقط این وسط دوتا استدیو NT و Obsidian Entertainment هستن این وسط که میشه روشون حساب کرد پس بیخودی تیم دوم و سوم ... نکشین وسط و جوک کمتر بگین داریم راجب استدیو جدید صحبت میکنیم میگم انتظار نداشته باشین این 4 تا استدیو فردا بیان برات REDR بسازه طرف میگه تیم دوم اون داره FABLE میسازه تیم سوم اون داره چی چی میسازه چی با خودت میزنی ؟. :| آیا سانتا مونیکا کلی وقت روی یک بازی کار نمیکرد کنسل کرد ؟ آیا کسی بر اساس چیزی که معرفی نشده میتونه انتظار ... داشته باشه جواب خیر مگه اینکه مثل شما همش نشسته باشیم راجب چیزی که وجود نداره و ندیدیم خیال پردازی کنیم که آخرش بشه کل نسل داشتیم خیال پردازی میکردیم برای روز های بهتر وقتی بازی که چند ماه به عرضه مونده داره CG نشون میده حتی نمیشه به همین هم با امید گفت بازی خوبی میشه چه برسه به بازی که اصلا کسی ندیده حالا میاد میگه استراتژی شرکت الان یکی به من بگه این ویدیو GEOW شما نظرتون چیه ؟ میشه بر اساس این گفت که بازی عالی میشه یا نه چون من از اون طرف CG میبینم از این طرف میام این تریلر گیم پلی میبینم نمیدونم باید الان انتظار یک بازی خوب داشته باشم یا بد :

منطقی به این میگن از هر چیزی به اندازه وجودیش انتظار داشته باشین وقتی من دارم راجب اینکه استدیو های جدید خریداری شده میگم نمیشه از همشون انتظار داشت که فردا بیان AAA معرفی کنن و انتظارت الکی بالا نبر طرف میاد میگه استدیو دوم اون داره ... . :)):-":D

وضعيت گيم پس كه مشخصه
سرويس قديمي تر الكتورنيك ارتز همه حرف رو ميگه هيچ وقت بازي همون سال جز اين سابسكريپشن نميشه بتل ٥ يا فيفا ١٩ يا ان اف ال ١٩ و.. وقتي ارائه ميشن كه سري جديدشون مياد هيچ كمپاني كه بازيهاش فروش داشته باشه نمياد بازيشو بذاره رو گيم پس .
حالا همه ميان مي گن فورزا ٤ چيه؟
من مي گم فورزا ٤ رو از گيم پس بكش بيرون اصلا چيزي ازش باقي نمي مونه .
همش بازيهايي كه قيمتشون زير ١٥ دلاره و قبل از ٢٠١٨ اگه هم بازي ٢٠١٨ داره مثله جاست كاز يا فرمولا وان كسي سراغش نميره .
بحث ١ دلار يا ١٠ دلار نيست بحث اينه اين سرويس براي رقابت با استاديا و اپل پلي داره روس كار ميشه منتهي عملا از همين الان شكست خورده است نه براي مايكرو بلكه براي گيمر .
براي بازي خوب بايد هزينه كرد .
الان فورزا رو كه ميبينيد هم فقط بخاطر ايكس باكس ايكس گذاشتن طرف راغب بشه بخره اخه الان كسي كه بخواد وان ايكس بخره به چه اميدي بايد بخره؟
دو سال پيش كنسول معرفي شده و كلا يه بازي براش اومده
كلا سياست هاي مايكرو بيشتر حال بهم زنه مياد از رو گلد بازيهاشو بر ميداره يه سرويس جديد ميزنه بعد اون سرويسو با گلد تركيب مي كنه با قيمت جديد.
يعني دو سال پيش ١٠ دلار ميدادي براي لايو و يه سري بازي هم در كنارش بود الان بايد ١٥ دلار بدي براي همون سرويس.
خودمونو گول نزنيم ديگه حالا اينكه تو جايي هستيم كه كيشد با قيمت گيم امسال پارسال كنسول خريد اين بدبختيمونه وگرنه نبايد كنسول ٥ ميليون باشه و بازي ٦٠٠ تومن.
اين سرويس ها كلا گدا پروره
تو همین چند ماه اخیر Monster Hunter و Prey و Wolf II و Metro Exodus و Shadow of the Tomb Raider و Life is Strange 2 و کلی بازی دیگه اضافه شده، آخه یه چیزی بگید که بگنجه :D حداقل اول لیست بازی هاش رو نگاه کنید!

حق با شماست من از این سرویس استفاده نکردم ولی تو تاپیکش پست ها میخونم که فلان بازی برداشته شد و فلان بازی جاش اومد. یعنی مثلا shadow of to,b raider تا 4 ماه تو این سرویس هست؟ با اینکه دو هفته بازی های جدید اضافه میشه؟ اینجور باشه الان خیلی بازی توی game pass در دسترس هست اونم با 1 دلار عجیبه
مشخص نیست چقدر توی سرویس بمونن، شاید حتی یک یا دو سال بعد هم از روی سرویس برداشته نشن. بازی های جدید هم روال ثابتی نداره ولی در طول ماه چندین بازی جدید بهش اضافه میشه.

به نظر من که سرویس game pass یه خطر جدی برای صنعت گیم و خود مایکرو هست ، چون بالاخره مایکرو باید انحصاری های خودش رو رو این سرویس عرضه کنه این یعنی درآمد کمتر از اون بازی و به مرور ، قدرت و کیفیت انحصاری ها و بازی هایی که روی این سرویس عرضه شدن کم میشه مگر اینکه خرید درون برنامه ای خارج از عرف الان ، تو بازی ها باشه تا درآمدها متعادل بشه
تو نگاه اول و از نظر مشتری این سرویس خیلی هم عالیه ولی اطمینان دارم شرایط اینجوری نمیمونه و در آینده سرویس یا قیمتش بیشتر از 10 دلار ماهانه میشه یا کیفیت بازی ها دچار تغییر میشه
نه بابا خوب الان نگاه كن كلا تو عرض دو سال يعني ٢٠١٨ و ٢٠١٩ فورزا ٤ و گيرز ٥ اضافه شدن.
حالا ٢٠٢٠ هم اينفينيت اضافه بشه .
اصلا رقمي نيست و مهم اينه كه اون بازيهاي به صورت جدا فروشي نداشتن.
وگرنه الان مثلا سوني پارسال ميومد گاد رو اضافه كنه به پي اس ان؟ هرگز بازيش داره ميفروشه مگه احمقه
مايكرو الان كنسولش جديدش فروشش فاجعه است داره يه جورايي خودشو ميبره رو پي سي و قدرت سخت افزاري كه كلا هم جواب نميده اون تفاوت

• Like
Reactions: beh1382
خب قیمت خیلی مهم نیست . بحث اینه آیا اگه کسی همین الان pc بخواد جمع کنه میتونه چیزی ببنده که در مقابل اسکارلت کم نمیاره؟

مشخصاتش که هنوز اعلام نشده دقیق و اینکه کامپیوتر ها چندسال یه بار ارتقا میخوان ، تضمینی نیست اول نسل کنسول ها کامپیوتر بگیری تا آخر نسل بهت 4k فریم عالی بده و قابل پیش بینی نیست ، برا همینه که کنسول با کامپیوتر تو اینجور موارد تفاوت دارن.
اگه این مورد رو قبول دارید ، با اعلام بودجه و کارکرد4k میتونید توی تاپیک زیر میتونید راهنمایی بگیرید : https://forum.bazicenter.com/threads/41/

واقعا تا زمان معرفی نهایی نمیشه نظر داد ولی اگر این 12-13 فلاپسی که میگن باشه خوب 2080 لازمه. البته اگر 1080 بخوای بازی کنی خیلی خرجت کمتر میشه
خب موضوع اینه من خیلی ۱۰۸۰ یا 4k برام مهم نیست ! من فقط برام این مهمه که تا آخر نسل بعد هر بازی میاد روی سیستمم نصب و بدون افت فریم اجرا بشه با تنظیمات گرافیکی بالا. یعنی حتی اگه ۱۰۸۰ و ۶۰ فریم فیکس روی تنظیمات high خروجی بده اوکی هستم باهاش. چون اصلا tv 4k ندارم
الان با این شرایط ببین این مشخصات خوبه:

CPU core i7
Gtx 1080 ti
Ram 16 GDDR4 or 6 ?
Motherboard ASUS TUF H370-PRO GAMING

تو همین دو سه ماه اخیر Monster Hunter و Prey و Wolf II و Metro Exodus و کلی بازی دیگه اضافه شده، آخه یه چیزی بگید که بگنجه :D حداقل اول لیست بازی هاش رو نگاه کنید!

مشخص نیست چقدر توی سرویس بمونن، شاید حتی یک یا دو سال بعد هم از روی سرویس برداشته نشن. بازی های جدید هم روال ثابتی نداره ولی در طول ماه چندین بازی جدید بهش اضافه میشه.
اره منتها ولف الان تو بازار خودمون بتركونه ٨٠ تومنه قيمتش بعد كسي ميره بخره؟
حتي مترو كه بازي ٢٠١٩ هم هست . كي مي خره خداييش؟
الان تو افرهاي مايكرو استور كالاف ٢٠١٥ قيمتش ٢٠ دلاره .
سياست گيم پس اينه كه يا بازي هاي خوب قديمي يا بازيهاي ضعيف و كم فروش جديد.
يعني در هر حالت قيمت بازي محاله از ١٥ دلار بالاتر باشه و اضافه بشه.
فورزا فقط استثناست.
وگرنه استيت او دكي و سي او فيوز و كرك داون هم قيمتشون ٦٠ دلاره ولي كسي اينارو مجاني هم بازي نمي كنه.
كل هايپ امسالشون شدو تام رايدر بود .

اره مولتی بهترین شوتر سوم شخص رو بیاید مقایسه کنیم با مولتی TLOU
نصف زمان ساخت بازی فقط خرج مولتی بازی میشه هرسال سر ۲ میلیون تیم های ESport سرش مسابقه میدن ولی شما راست میگی
الان اگه من اینجا گفته بودم سینگل گیرز ۴ در حد TLOU منو اینجا جر میدادید
شما کامنت من رو دوباره ببین ! گفتم در کنار یه سینگل خفن هم میشه یه آنلاین عالی داشت مثل TLOU
نه گفتم مولتی TLOU از گیرز بهتره نه گفتم مولتی گیرز بده اصلا مقایسه ای نکردم ! این هم که مولتی TLOU خیلی عالی بود چیزی نیست که فقط من بهش اشاره کرده باشم لینک هم راجبش هست که بهت بدم ببینی
بحث اصلی این بود که دلیل خریده شدن One برخلاف فرمایشات شما فقط آنلاین زدن گیرز 4 نیست به دلایلی که گفتم

واقعا لذت میبرم صحبت میخونه به دشت کربلا میزنه یکی به من بگه وقتی ما داریم راجب استدیو تازه خریداری شده صحبت میکنیم آیا داریم راجب استدیو که کلی وقته داره HALO و GEOW یا FH میسازه صحبت میکنیم ؟
Compulsion Games
InXile Entertainment
Double Fine
Undead Labs
فقط این وسط دوتا استدیو NT و Obsidian Entertainment هستن این وسط که میشه روشون حساب کرد پس بیخودی تیم دوم و سوم ... نکشین وسط و جوک کمتر بگین داریم راجب استدیو جدید صحبت میکنیم میگم انتظار نداشته باشین این 4 تا استدیو فردا بیان برات REDR بسازه طرف میگه تیم دوم اون داره FABLE میسازه تیم سوم اون داره چی چی میسازه چی با خودت میزنی ؟. :| آیا سانتا مونیکا کلی وقت روی یک بازی کار نمیکرد کنسل کرد ؟ آیا کسی بر اساس چیزی که معرفی نشده میتونه انتظار ... داشته باشه جواب خیر مگه اینکه مثل شما همش نشسته باشیم راجب چیزی که وجود نداره و ندیدیم خیال پردازی کنیم که آخرش بشه کل نسل داشتیم خیال پردازی میکردیم برای روز های بهتر وقتی بازی که چند ماه به عرضه مونده داره CG نشون میده حتی نمیشه به همین هم با امید گفت بازی خوبی میشه چه برسه به بازی که اصلا کسی ندیده حالا میاد میگه استراتژی شرکت الان یکی به من بگه این ویدیو GEOW شما نظرتون چیه ؟ میشه بر اساس این گفت که بازی عالی میشه یا نه چون من از اون طرف CG میبینم از این طرف میام این تریلر گیم پلی میبینم نمیدونم باید الان انتظار یک بازی خوب داشته باشم یا بد :

منطقی به این میگن از هر چیزی به اندازه وجودیش انتظار داشته باشین وقتی من دارم راجب اینکه استدیو های جدید خریداری شده میگم نمیشه از همشون انتظار داشت که فردا بیان AAA معرفی کنن و انتظارت الکی بالا نبر طرف میاد میگه استدیو دوم اون داره ... . :)):-":D
بحثی که با دوستمون داشتی رو کاری ندارم ولی تو این لیستی که نوشتی باید Playground رو هم اضافه کنی، استودیو مایکروسافت نبود و احتمال داشت IP جدیدش که همون موقع اعلام شد RPG هست اصلا انحصاری نباشه. رو Double Fine هم راحت میشه حساب کرد، کارنامه اش که مشخصه، هر وقت بودجه کافی داشته یه بازی خیلی خوب ساخته، هر وقت هم نداشته رفت سراغ بازی های جمع و جور :دی خیلی خفن نیست ولی اصلا قابل مقایسه با Compulsion Games یا Undead Labs نیست. خب این شد 4 تا استودیو که میتونن بازی AAA بسازن دیگه، کمه؟ :دی تازه احتمال زیادی وجود داره به مرور بازم استودیو خوب اضافه کنن.

دوستان Xbox فن
اینا که تمام بازیاشون با بهترین کیفیت رو PC میاد به چه امیدی منتظر کنسول نسل بعدی هستید؟
یه PC ببندید به صرفه تره براتون تمام بازیارم کرکی راحت بازی کنید ...

خب موضوع اینه من خیلی ۱۰۸۰ یا 4k برام مهم نیست ! من فقط برام این مهمه که تا آخر نسل بعد هر بازی میاد روی سیستمم نصب و بدون افت فریم اجرا بشه با تنظیمات گرافیکی بالا. یعنی حتی اگه ۱۰۸۰ و ۶۰ فریم فیکس روی تنظیمات high خروجی بده اوکی هستم باهاش. چون اصلا tv 4k ندارم
الان با این شرایط ببین این مشخصات خوبه:

CPU core i7
Gtx 1080 ti
Ram 16 GDDR4 or 6 ?
Motherboard ASUS TUF H370-PRO GAMING

رمی که شما روی سیستم میندازی DDR4 هست اون رمی که میگی روی GPU ست
در کل بد نیست بنظرم مشکلی نخواهی داشت. منتها سعی کن رم زیاد بندازی 32 گیگ بنداز. معلوم نیست نسل بعدی چی بشه.

• Like
Reactions: vaan 2 and 19Rodar
دوستان Xbox فن
اینا که تمام بازیاشون با بهترین کیفیت رو PC میاد به چه امیدی منتظر کنسول نسل بعدی هستید؟
یه PC ببندید به صرفه تره براتون تمام بازیارم کرکی راحت بازی کنید ...
من که هر وقت اینو گفتم با چک و فحش دوستان کارو فن روبرو شدم شما هم زیاد پیگیرش نباش. تازه یه چیز دیگه اینکه خیلی بازی های xbox هم سیستم هیولا نمیخواد مثل ori cuphead battletoads و بقیه.

• Like
Reactions: Dr. Salvador
رمی که شما روی سیستم میندازی DDR4 هست اون رمی که میگی روی GPU ست
در کل بد نیست بنظرم مشکلی نخواهی داشت. منتها سعی کن رم زیاد بندازی 32 گیگ بنداز. معلوم نیست نسل بعدی چی بشه.
پوزش از دوستان که اینقد آف تاپیک سوال میپرسم و همچنین از شما . پس یعنی می گید با ۱۰۸۰ti و ۳۲ گیگ رم روی ۱۰۸۰ تا آخر نسل بعد مشکلی نیست درسته؟ و آیا خودم میتونم قطعات رو که میخرم جمع کنم توی کیس؟

اره منتها ولف الان تو بازار خودمون بتركونه ٨٠ تومنه قيمتش بعد كسي ميره بخره؟
حتي مترو كه بازي ٢٠١٩ هم هست . كي مي خره خداييش؟
الان تو افرهاي مايكرو استور كالاف ٢٠١٥ قيمتش ٢٠ دلاره .
سياست گيم پس اينه كه يا بازي هاي خوب قديمي يا بازيهاي ضعيف و كم فروش جديد.
يعني در هر حالت قيمت بازي محاله از ١٥ دلار بالاتر باشه و اضافه بشه.
فورزا فقط استثناست.
وگرنه استيت او دكي و سي او فيوز و كرك داون هم قيمتشون ٦٠ دلاره ولي كسي اينارو مجاني هم بازي نمي كنه.
كل هايپ امسالشون شدو تام رايدر بود .
شما چرا داری تک تک حساب میکنی؟ :D تو این سرویس یه مجموعه کامل از کلی بازی تو سبک های مختلف هست دیگه، اینجوری که شما میگی در طول سال فقط دو تا بازی رو باید خرید. ولی با این سرویس اون 20 تا بازی که دلت میخواد بازی کنی و به دلیل قیمت فعلی بازار ارزش خرج کردن ندارن رو هم میشه بازی کرد. در مورد سیاست کلی گیم پس هم حرفت اشتباه هست، همین الان کلی بازی تو سرویس هست که تو تخفیف ها هم قیمتش بالای 15 دلاره. من خودم الان مدت هاست هیچ بازی نخریدم چون همین بازی های گیم پس کارم رو راه میندازن، بعدش هم بازی های قبلی احتمال اینکه بهش اضافه بشن زیاده، مثلا چند بار خواستم Dishonored 2 رو بخرم ولی منصرف شدم، ایشالا به زودی اضافه میشه. الان هم میخوام برم Metro که مثال زدی رو دانلود کنم با چند تا بازی ایندی :D

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or