Microsoft: کنسول PS3 خود را بیاورید و برای خرید X1 صد دلار تخفیف بگیرید

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
16513356673909575228.jpg

درود.

ماکروسافت در یک اقدامی عجیب و در عین حال جالب، برای ترویج کاربران به خرید کنسول Xbox one ایمیلی را فرستاد با مضمون اینکه PS3 خود را به مغازه‌ها فروش دستگاه ببرید و برای خرید X1 چیزی معادل با 100$ دلار تخفیف بگیرید به عبارتی ماکروسافت به شما 100دلار اعتبار می‌دهد با این کار و شما می‌توانید کنسول X1 را 399$ دلار خرید کنید!. این خبر که به صورت رسمی منتشر شده است گفته می‌شود به زودی همین روش برای کنسول 360 نیز اعمال خواهد شد. در عکس بالا می‌توانید پیام را مشاهده کنید.

آخرین ویرایش:
من یه PS3 320GIG اسلیم کپی خور دارم که در حد آکه و حتی یه خش هم روش نیست.خدا شاهده 2روز پیش توی توپخونه تهران گفت بیارش 1200000تومن ازت میخرمش.ولی تا DLC آخرین ما رو نرم قصد فروششو ندارم.هر چند این قضیه ربطی به اون ور آب نداره ولی اینا پیش خودشون فکر کردن ملت خ.... مثل خودشون

کنسولی رو که 8 سال باهاش بازی کردی و خاطره داشتی رو 100$ بدی بره که X1 بگیری؟ =; کلاً کاری به این حرف مایکرو ندارم ولی PS3 ممکنه دیگه از لحاظ سخت افزار و رو بورس بودن قیمتی نداشته باشه ولی واسه من هنوز با ارزشه.

کنسولی رو که 8 سال باهاش بازی کردی و خاطره داشتی رو 100$ بدی بره که X1 بگیری؟ =; کلاً کاری به این حرف مایکرو ندارم ولی PS3 ممکنه دیگه از لحاظ سخت افزار و رو بورس بودن قیمتی نداشته باشه ولی واسه من هنوز با ارزشه.
موافقم, اونزمانی هم که مایکرو اعلام کرد ipad رو با Surface عوض میکنه هم خیلی ها گفتن خیلی اپ دارن روی دستگاه و 100$ ارزش عوض کردن نداره که خب حرف منطقی هست ولی گروه هدف این طرح بیشتر خانواده ها و کسایی هست که وفاداری به برند ندارن:d

هنوز واس خیلیا روده که بخوان در مورد سیاست های یه شرکت بزرگی مثل مایکروسافت اظهار نظر کنن
Keep up the good work

اقدام جالبه ، شاید به نظر مسخره بیاد ولی شرکت به این بزرگی بدون محاسبه کاری انجام نمیده ، میدونن دارن چیکار میکنن چون قبلا تجربشو داشتن
مسلما برای بعضی ها جواب میده ، مثل اونایی که PS4 دارن یا تو خرید X1 شک داشتن
دیگه عمر PS3 تموم شده و بازی انحصاری قرار نیست روش بیاد

PERONA 5
ATELIER ECHY AND LOGY
FF X-X-2 HD
THE WITCH AND HUNDRED KNIGHT
.
.
.

جا این کارا کنسول رو بکنه 400 دلار اینقدر لمقه رو دور سرش نچرخونه :|

خیلی پیشنهاد مسخره ایه . خب هم PS3 رو نگه میدارم هم با اون 399 تا یه PS4 میگیرم .PS3 که بازیهای خوبی تو راه داره . x1 هم کنسول بدی نیست ... البته منهای کیفیت اجرای بازیاش
این FF13 رو دستم باد کرده راضی هستم اینو بدم یدونه از کنسولاشو بده ( ببرم بفروشمش:d)

ماکرو کلا برای هر چیزی که میبینه خیلی خیلی از خودش بالاتره این فنو میزنه

اون از قضیه ی تعویض ایفون با لومیا های نوکیا اینم از این :|
اخرش شکست میخوره

کلا فک کنم کار غیر اخلاقی باشه!
شاید سونی هنوز برنامه هایی برای ps3 داشته باشه و شاید هنوز هم رو فروش این کنسول حساب باز کرده ولی حالا مایکروسافت میاد تبلیغ منفی رو ps3 میکنه و پیشنهاد میده که این دستگاه رو بی خیال بشن یعنی اینکه اصلا به اهداف احتمالی سونی احترام نمی ذاره!
تبلیغ باید فقط مرتبط با محصول خودی باشه و اصلا پای برند و محصول غیر خودی رو باز نکنه!
واقعا کار زشتیه!

اینجور دعواها ولی سابقه داشته از قبل ، کوکا کولا و پپسی هم به طور مثال قبلا میگفتن قوطی های برند مقابل رو بیارید بهتون جایزه بدیم ! تازه یه شرکت مثل کوکا کولا یه زمانی اولین برند جهان بوده !
کلا بُعد اخلاقی ایناش زیاد اهمیت خاصی نداره اونجا ولی خب مسخره ست اینطوری بیای تو بوق بکنی عملا داری به شکست خودت اعتراف می کنی

این حرکت زشت (!) مایکروسافت شکست خورده (!) واسه کنسول های خودش هم هست.
For a limited time, bring in your PS3, Xbox 360 S or Xbox 360 E and receive $100 of Microsoft retail store credit

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or