Microsoft : پولی برای FFXIII در کار نبوده است

• Thread starter Thread starter koorosh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

koorosh

کاربر سایت
سلام
امروز اقای Albert Pennello از طرف Microsoft در مورد تائید شدن بازی FFXIII برای x360 و همین طور Square و این که خود این شرکت این تصمیمو به شخصه گرفته صحبت کرده و گفته :
من فکر میکنم تعدادی زیادی از مردم در مورد این حرکت Square و تائید شدن FFXIII برای x360 فرضیات زیادی میکنن(که برداشت های زیادی هم در این باره از طرف سایت ها و مردم شده بود)
ایشون میگه من فکر میکنم این موضوع بسیار واضحه و اصلی ترین و بزرگ ترین دلیل این تصمیم Square موفقیت عالیه x360ّّّّه وی میگه ما فروش عالی داشتیم و به موفقیت های بزرگی دست پیدا کردیم(الالخصوص در امریکا)
من فکر میکنم این یه تقابل دو طرفه ی عالیه !! Square در گزشته هم بازی های زیادی رو برای US منتشر کرده و بهترین گزینه برای موفقیت بازی هایشان مخصوصا در امریکا x360ه
Pennello اضافه میکنه به هرحال x360 موفقیت بزرگی داشته و بازی های موفق زیادی رو هم روانهی بازار کرده و یه ناشر مثل Square نمیتونه این موضوع رو نادیده بگیره !!
وی در اخر میگه من فکر میکنم این یه موضوع ساده هستش !! سازنده ها میخوان بازیهاشونو برای کنسولی که موفقه عرضه بکنن و اون کنسول xbox360ه
و خیلی راحت از این صحبت ها میتونیم به این نتیجه برسیم که وی با این حرفهاش خریدن این بازی رو توسط مایکروسافت با پول رد میکنه و تنها دلیل عرضه شدن این بازی برای xbox360رو موفقیت این کنسول میدونه.........
منبع
موفق باشید

آخرین ویرایش:
اولا در اون سایت بالاش نوشته که این اعداد بیلیون دلار هستند نه میلیارد دلار جناب

عجب سوتی ای !!! :biggrin1:
من نمیدونم این آقا امید که هنوز نمیدونن بیلیون همون میلیارد هست اونوقت چه جوری اومدن اینجا از کمپانی پدرشون دفاع میکنن.
توی اقتصاد بیشترین چیزی که ارزش یک کمپانی رو مشخص میکنه مقدار Net income یا سود خالص اون کمپانی و درصد رشد اون نسبت به سال مالی قبل هست.
فکر کنم باید عنوان این تاپیک رو عوض کنن و بزارن سونی پول دار تر است یا مایکروسافت.

آخرین ویرایش:
عجب سوتی ای !!! :biggrin1:
من نمیدونم این آقا امید که هنوز نمیدونن بیلیون همون میلیارد هست اونوقت چه جوری اومدن اینجا از کمپانی پدرشون دفاع میکنن.
توی اقتصاد بیشترین چیزی که ارزش یک کمپانی رو مشخص میکنه مقدار Net income یا سود خالص اون کمپانی و درصد رشد اون نسبت به سال مالی قبل هست.
فکر کنم باید عنوان این تاپیک رو عوض کنن و بزارن سونی پول دار تر است یا مایکروسافت.
سلام
حرفات درسته ولی سود خالص هر سه شرکت به اندازه 10 درصد ارزش کلیشون هم نیست
من آمار هر سه کمپانی رو نوشتم چطور شما نتیجه گرفتی که من دارم از یک کمپانی طرفداری میکنم !؟قبل از منم یکی دیگه اومد آمار دقیق رو گزاشت چرا به اون گیر ندادی!
ضمنا آقا مهدی من منظورم این نبود که بیلیون با میلیارد فرق داره !
گفتم که منبع نوشته Billion نه میلیارد همین.

یه عکس ساده از جدول و Market Value و Profit که به ترتیب مایروسافت ، نینتندو و سونی هست

البته مایکروسافت باید این سود رو داشته باشه. وقتی که بیشتر سیستم ها ویندوز دارن و خیلی شرکت ها و کاربرا برای ویندوز و خیلی امکانات دیگه پول میدن و تقریبا مایکروسافت تو کارش بی رقیب هست. اما سونی با اینکه خیلی بزرگ هست اما به نسبت فروشش سود هم می کنه و همین بزرگی یه ذره مشکل درست کرده و کاری که انجام میده خیلی شرکت ها توش دست دارن و از نظر درآمد هم بعد از عرضه Ps3 کاهش سود پیدا کرده. نینتندو هم که کاملا دلیلش مشخصه

cPanel Web Hosting

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or