Microsoft : پولی برای FFXIII در کار نبوده است

• Thread starter Thread starter koorosh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

koorosh

کاربر سایت
سلام
امروز اقای Albert Pennello از طرف Microsoft در مورد تائید شدن بازی FFXIII برای x360 و همین طور Square و این که خود این شرکت این تصمیمو به شخصه گرفته صحبت کرده و گفته :
من فکر میکنم تعدادی زیادی از مردم در مورد این حرکت Square و تائید شدن FFXIII برای x360 فرضیات زیادی میکنن(که برداشت های زیادی هم در این باره از طرف سایت ها و مردم شده بود)
ایشون میگه من فکر میکنم این موضوع بسیار واضحه و اصلی ترین و بزرگ ترین دلیل این تصمیم Square موفقیت عالیه x360ّّّّه وی میگه ما فروش عالی داشتیم و به موفقیت های بزرگی دست پیدا کردیم(الالخصوص در امریکا)
من فکر میکنم این یه تقابل دو طرفه ی عالیه !! Square در گزشته هم بازی های زیادی رو برای US منتشر کرده و بهترین گزینه برای موفقیت بازی هایشان مخصوصا در امریکا x360ه
Pennello اضافه میکنه به هرحال x360 موفقیت بزرگی داشته و بازی های موفق زیادی رو هم روانهی بازار کرده و یه ناشر مثل Square نمیتونه این موضوع رو نادیده بگیره !!
وی در اخر میگه من فکر میکنم این یه موضوع ساده هستش !! سازنده ها میخوان بازیهاشونو برای کنسولی که موفقه عرضه بکنن و اون کنسول xbox360ه
و خیلی راحت از این صحبت ها میتونیم به این نتیجه برسیم که وی با این حرفهاش خریدن این بازی رو توسط مایکروسافت با پول رد میکنه و تنها دلیل عرضه شدن این بازی برای xbox360رو موفقیت این کنسول میدونه.........
منبع
موفق باشید

آخرین ویرایش:
خواهشا در مورد چیز هایی که درباره اون اطلاعات کافی ندارید اظهار نظر نکنید.;)

کمپانی نینتندو با ارزشی معادل 65.60 میلیارد دلار تقریبا 1.36 برابر کمپانی سونی ارزش دارد.(ارزش کمپانی Sony در حدود 48.03 میلیارد دلار برآورد شده است.)

کمپانی نینتندو خیلی بزرگ تر از کمپانی Sony هست و 13 میلیارد دلار اختلاف اصلا عدد کوچکی نیست!

همچنین سود سالیانه کمپانی Nintendo در حدود 400 میلیون دلار بیشتر از کمپانی Sony است و در سال 1.48 میلیارد دلار است.

بعد نیست واقعا آمار رو ببینم البته نه توی ایران! واقعا چرا همه فکر می کنن نینتدو کم داره؟

همون نینتدو دی اس مسخره(بر خلاف نظر بیشتر ما ها) بازی هاش به اندازه دو سه برابر بازی های سونی و ایکس باکس فروش می کنه!

هر وقت چارت فروش رو (البته کم سایت رسمی در اینباره نداریم) نگاه کنید فروش بازی هاش میترکونه! حالا اصلا wii رو بزار کنار!!

اگر نمی دونید بدونید عجیب سونی و ماکرو باید بدوو ند تا در فروش بازی و کنسولشون به کنسول دستی ds برسن!

......................

درباره ffxiii مسولان سونی هم بی تقصیر نبودند توی مصاحبه ای که فکر کنم نایب ریس سونی یعنی جناب Scott Rohde کرده . خیلی بی تفاوت درباره انحصاری بودن بازی رد شده. دقیقا جملش اینه:

are we concerned about the fact that Final Fantasy XIII is not only on PS3? No

بخش های پایانی این مقاله در باره از انحصار در اومدن ffxiii. در حالی که مصاحبه کننده از این موضوع ناراحته . اما Scott Rohde در کمال خونسردی موضوع رو می پیچونه:

1up

آخرین ویرایش:
جالبه بدونید که کمپانی Nintendo فقط از راه سرگرمی و بازی ها و سخت افزار بازی ها به این موقعیت دست پیدا کرده!

اونوقت Sony با داشتن بخش های Electronics (که شامل تولید وسایل اکترونیکی مثل LCD TV و ...) و Game (کنسول های Playstation) و Entertainment مثل (Motion pictures و Music ) و همچنین یک بخشی که برای ارائه خدمات بانکی و مالی هست , هنوز نتونسته که به Nintendo برسه و اینقدر اختلاف داره!

جالبه بدونید که کمپانی Nintendo فقط از راه سرگرمی و بازی ها و سخت افزار بازی ها به این موقعیت دست پیدا کرده!

اونوقت Sony با داشتن بخش های Electronics (که شامل تولید وسایل اکترونیکی مثل LCD TV و ...) و Game (کنسول های Playstation) و Entertainment مثل (Motion pictures و Music ) و همچنین یک بخشی که برای ارائه خدمات بانکی و مالی هست , هنوز نتونسته که به Nintendo برسه و اینقدر اختلاف داره!

تاپیک به Microsoft ربط داره ، شما چه علاقه ای داری که Nintendo و Sony رو با هم مقایسه کنی ؟
اگه کلا میخوای مقایسه کنی خب اعداد و ارقام Microsoft رو هم بذار تا حداقل یه ربطی داشته باشه ...

تاپیک به Microsoft ربط داره ، شما چه علاقه ای داری که Nintendo و Sony رو با هم مقایسه کنی ؟
اگه کلا میخوای مقایسه کنی خب اعداد و ارقام Microsoft رو هم بذار تا حداقل یه ربطی داشته باشه ...

من در جواب اون دوستمون که گفته بود نینتندو پول نداره , اون اعداد و ارقام رو گفتم ولی اگر بخوام که واسه مایکروسافت رو بگم اینطوری میشه:

کمپانی Microsoft ارزشی معادل با 253.15 میلیارد دلار رو داره و سود سالانه این کمپانی چیزی در حدود 16.96 میلیارد دلار هست!

نکته جالب اینکه اگر سود سالیانه دو کمپانی ماشین سازی فوق العاده بزرگ Toyota Motor و Nissan Motor رو با هم جمع کنیم , با سود سالیانه مایکروسافت یکی می شود!

نکته جالب دیگه اینکه Microsoft از نظر سود دهی در رده 10 در جهان قرار دارد و سود این کمپانی حتی از Bank of America(با سود 14.68 میلیارد دلار) هم بیشتر هست!!

تنها کمپانی هایی که توانسته اند از Microsoft از نظر سود دهی سبقت بگیرند , کمپانی های نفتی و گازی هستند!

میشه منبع این آمار و ارقام رو بدید
100 درصد کمپانی سونی ارزشش خیلی بیشتر از این چیزیه که شما آمارش رو دادی
احتمالا مقایسه ای فقط بین بخش سرگرمی سونی با کل کمپانی نینتندو انجام شده که همچنین آماری رو دراوردن وگرنه یه کمپانی مثل سونی بخش سرگرمیش تنها یکی از بخشهاش به حساب میاد و ارزش کلیش خیلی خیلی بیشتر از شرکتی مثل نینتندو هست که فقط در یک زمینه فعالیت میکنه

با عرض معذرت خدمت مدیرا:

Good Boy
خب! درس اقتصاد:

فاکتور Profit خیلی با Asset (دارایی) فرق داره؛ خیلی خیلی هم فرق داره ، از زمین تا آسمون...

شرکت عروسک سازی Barbie (!) هم میتونه توی یه مدت سودی اندازه بخش سرگرمی های سونی داشته باشه. اما آیا عظمت و ارزش Barbie و SCE یکی هستن قربان ؟!

در زمینه Asset هم همینطور که انتظار میره ؛ طبق لینک بالا، SONY با همه مشتقاتش با 97.86 میلیارد دلار از مایکروسافت با 67.34 ملیارد دلار و نینتندو زبون بسته با 13.29 میلیارد دلار بالاتره. (SCE رو جدا نداره , رو هم حساب کرده.)

افتاد ؟؟؟؟؟
---------------------

اصلا بحث سر Nintendo و مایکروسافت بود؛ که در این صورت که: :biggrin1:

--------------------

من اون قسمت مربوط به سود ها رو ندیدم؛ اما یکی بیاد منو قانع کنه:

SONY و مشتقاتش: بخش Consumer Electronic و Computer Entertainment و سرگرمی های دیجیتال Sony Pictures , MGM ؛ BMG و... واقعا جمعا سودشون از "نینتدو" پایین تره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

و با همه این صحبت ها, صد البته "سود" اینجا مورد نظر نیست.......
--------------------------

خیلی وقتم رو گرفتی؛ ارزش نداشت این همه برم سرچ کنم, اما خوب شد که الان حداقل از "توهم" خارج شدی!

-------------------------

مدیران عزیز خواهشا این پست رو ارفاق کنن ؛ خیلی لازم بود...

فقط این رو بگم که این اعداد و ارقام رو از معتبر ترین سایت Financial و Business یعنی Forbes.com استخراج کردم و هیچ شک و شبهه ای توش نیست.

ولی اگر به صورت لینک مستقیم میخواهید که ببینید می تونید برید اینجا: The World's Biggest Companies

اگر دیگه خیلی مستقیم و به صورت Sort شده از لحاظ Profits(سود) میخواهید ببینید , به لینک های زیر بروید:

کمپانی Microsoft در مکان دهم از نظر سود دهی در جهان: لینک

کمپانی نینتندو در مکان 402 در جهان از نظر سود دهی : لینک

کمپانی Sony در مکان 557 از نظر سود دهی در جهان : لینک

....................
توضیح 1 : در هر سطر که نام کمپانی نوشته شده شما می تونید که اطلاعات دیگر کمپانی رو مثل : Profits(سود) و Market Value و ... رو ببینید.

توضیح 2 : وقتی که گفته میشود کمپانی Sony منظور Sony corpration هست یعنی Sony و تمام زیر مجموعه هایش به صورت کلی.(بخش Electronics و بخش Games و بخش Entertainment و بخش Financial).
....................
درس اقتصاد:

فاکتور Profit خیلی با Asset (دارایی) فرق داره؛ خیلی خیلی هم فرق داره ، از زمین تا آسمون...

شرکت عروسک سازی Barbie (!) هم میتونه توی یه مدت سودی اندازه بخش سرگرمی های سونی داشته باشه. اما آیا عظمت و ارزش Barbie و SCE یکی هستن قربان ؟!

در زمینه Asset هم همینطور که انتظار میره ؛ طبق لینک بالا، SONY با همه مشتقاتش با 97.86 میلیارد دلار از مایکروسافت با 67.34 ملیارد دلار و نینتندو زبون بسته با 13.29 میلیارد دلار بالاتره. (SCE رو جدا نداره , رو هم حساب کرده.)

افتاد ؟؟؟؟؟

خوب شد من اون لینک ها رو دادم و الا فکر نکنم که هیچ موقع این آمار رو پیدا می کردی!

Asset کمترین تاثیر رو در رده بندی کمپانی ها و قدرت کمپانی ها داره , برای مثال کمپانی UBS دارای 2,019 میلیارد دلار Asset هست ولی با سودی معادل منفی 3 میلیارد دلار(در حقیقت ضرر) در رتبه 386 کمپانی های جهان هست و تنها 68.26 میلیارد دلار Market Value این کمپانی هست.در صورتیکه کمپانی مایکروسافت با 67.34 میلیارد دلار Asset از نظر رده بندی کلی در رتبه 63 هست!!!

دیگه نمیدونستیم که Asset خیلی مهمه , چون اونوقت مشخص میشه که قدرت کمپانی Sony تقریبا دو برابر کمپانی مایکروسافت هست!!!!:laughing:

فقط امیدوارم که تعریف Market Value رو بدونی!

من اون قسمت مربوط به سود ها رو ندیدم؛ اما یکی بیاد منو قانع کنه:

SONY و مشتقاتش: بخش Consumer Electronic و Computer Entertainment و سرگرمی های دیجیتال Sony Pictures , MGM ؛ BMG و... واقعا جمعا سودشون از "نینتدو" پایین تره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

و با همه این صحبت ها, صد البته "سود" اینجا مورد نظر نیست.......

الان میگیم تمام کارشناس های Forbes و تعدادی از دانشمندان اقتصاد جهان بیان شما رو قانع کنند:laughing:

خیلی خوب منو از توهم درآوردی دمت گرم!:)

...................
در ضمن این پست قبلا نبود یا پاک شده بود نمیدونم چطوری دوباره ظاهر شد!

آخرین ویرایش:
میشه منبع این آمار و ارقام رو بدید
100 درصد کمپانی سونی ارزشش خیلی بیشتر از این چیزیه که شما آمارش رو دادی
احتمالا مقایسه ای فقط بین بخش سرگرمی سونی با کل کمپانی نینتندو انجام شده که همچنین آماری رو دراوردن وگرنه یه کمپانی مثل سونی بخش سرگرمیش تنها یکی از بخشهاش به حساب میاد و ارزش کلیش خیلی خیلی بیشتر از شرکتی مثل نینتندو هست که فقط در یک زمینه فعالیت میکنه

www.marketwatch.com

نترس اگر کسی از روی هوا حرف بزنه ما نمی گذاریم پستش باقی بمونه. همینطور میتونی این مشخصات رو از صفحه ویکیپدیای هر شرکت ببینی.

کمپانی Sony در مکان 657 از نظر سود دهی در جهان : لینک
برادر این لینکی که دادی سونی رو زده 182 ، فکر میکنم به صورت کلی همه جوانب رو در نظر گرفته و نینتندو رو زده 464 ، اون وقت اینو چیجوری تحلیل میکنی شوما ؟ بعد اونوقت این مال چه سالی هست ؟

ویرایش :

اون rank که زده مال سال 2008 اه ، طبق لینکی که دادی ، بعدش مهندس اینا رو که همشو قاطی پاتی نوشتی که !
از لحاظ سود دهی سونی 560 اه و نینتندو 402 ، از لحاظ دارایی سونی 196 اه ، مایکرو 296 و نینتندو 1064 ! از لحاظ فروش سونی 80 ، مایکرو 103 ، نینتندو 861 ! کلا همه چی قاطی پاتیه:biggrin1:

آخرین ویرایش:
دیگه نمیدونستیم که Asset خیلی مهمه , چون اونوقت مشخص میشه که قدرت کمپانی Sony تقریبا دو برابر کمپانی مایکروسافت هست!!!!

مطمئنا Asset خیلی از در آمد مهم تره، اگه مثلا Barbie ! امروز ورشکست بشه اتفاق خاصی نمیافته اما اگه موسسه مالی به بزرگی UBS ورشکست بشه نصف دنیا مشکل پیدا میکنن!

مطمئنا Asset خیلی از در آمد مهم تره، اگه مثلا Barbie ! امروز ورشکست بشه اتفاق خاصی نمیافته اما اگه موسسه مالی به بزرگی UBS ورشکست بشه نصف دنیا مشکل پیدا میکنن!

الان این نظریه رو چه کسی داده؟

اگر UBS ورشکست بشه(که امکانش خیلی کم هست) فقط اون Subunit های خودش ورشکست میشن و خب معلومه که کمپانی های رقیب هستن که customer ها به سمت اون میرن برای مثال کمپانی هایی مثل Credit Suisse Group و ...

اگر شما تعریف Market Value رو بدونین , تمام این مسایل براتون حل میشه.

.....................
ویرایش :

بعدش مهندس اینا رو که همشو قاطی پاتی نوشتی که !
ا

درسته من اون رتبه ها رو 100 تا هر کدوم رو زیاد نوشتم درستش به این صورت هست: (از نظر سود دهی)

مایکروسافت: رتبه 10
نینتندو: رتبه 402
سونی: رتبه 557

آخرین ویرایش:
www.marketwatch.com

نترس اگر کسی از روی هوا حرف بزنه ما نمی گذاریم پستش باقی بمونه. همینطور میتونی این مشخصات رو از صفحه ویکیپدیای هر شرکت ببینی.

شما قبل از اینکه تهدید به مرگ کنی خودت یه سر به لینکهایی که ایشون داده بزن بعد بیا بگو از روی هوا حرف میزنه نه ؟

درسته من اون رتبه ها رو 100 تا هر کدوم رو زیاد نوشتم درستش به این صورت هست: (از نظر سود دهی)

مایکروسافت: رتبه 10
نینتندو: رتبه 402
سونی: رتبه 557
این آمار و ارقامی که تو میدی تو کجای اون سایتت نوشته شده فقط خودت میدونی و خدات !
این پست خودته :
کمپانی نینتندو با ارزشی معادل 65.60 میلیارد دلار تقریبا 1.36 برابر کمپانی سونی ارزش دارد.(ارزش کمپانی Sony در حدود 48.03 میلیارد دلار برآورد شده است.)

کمپانی نینتندو خیلی بزرگ تر از کمپانی Sony هست و 13 میلیارد دلار اختلاف اصلا عدد کوچکی نیست!
اولا در اون سایت بالاش نوشته که این اعداد بیلیون دلار هستند نه میلیارد دلار جناب

در اون لینکی که خودت دادی کمپانی نینتندو داراییش در حدود 13.29 بیلیون دلار

کمپانی مایکروسافت داراییش در حدود 67.34 بیلیون دلار

کمپانی سونی با دارایی در حدود 97.86 بیلیون دلار هست

اونهایی که تو گزاشتی میزان سود دهی هست در یک سال مشخص . میزان سود دهی هم هیچ زبطی به دارایی و ارزش کلی یک شرکت نداره

کمپانی کوچک نینتندو با میزان فروش 8.23 و سود دهی 1.48 بیلیون در رتبه 464 قرار داره

کمپانی مایکروسافت با میزان فروش 57.90 و سود دهی 16.96 بیلیون در رتبه 63 قرار داره

کمپانی سونی با فروش 70.60 و سود دهی 1.08 بیلیون در رتبه 182 قرار داره
این سود دهی ها در هر سال و ماه متغیر هست و ربطی به ارزش و دارایی کلی یک کمپانی نداره

آخرین ویرایش:
جناب آقای Robin Hood شما به بزرگی خودت من رو ببخش , من همش رو اشتباه نوشتم , من چیکار کنم که سطح سوادم از دیپلم یکم بره بالاتر:((

....................
به نظرم این تاپیک قفل بشه بهتر هست تا شاهد نظریه های Academic این چنینی نباشیم!

آخرین ویرایش:
جناب آقای Robin Hood( یا همون Nathan سابق و یا Gamer spidy سابق تر و ...) شما به بزرگی خودت من رو ببخش , من همش رو اشتباه نوشتم , من چیکار کنم که سطح سوادم از دیپلم یکم بره بالاتر

اصلا خوب نیست وقتی یکی حرف اشتباهی میزنه بخواد با تحقیر یکی دیگه خودشو خالی کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or