Microsoft : پولی برای FFXIII در کار نبوده است

• Thread starter Thread starter koorosh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

koorosh

کاربر سایت
سلام
امروز اقای Albert Pennello از طرف Microsoft در مورد تائید شدن بازی FFXIII برای x360 و همین طور Square و این که خود این شرکت این تصمیمو به شخصه گرفته صحبت کرده و گفته :
من فکر میکنم تعدادی زیادی از مردم در مورد این حرکت Square و تائید شدن FFXIII برای x360 فرضیات زیادی میکنن(که برداشت های زیادی هم در این باره از طرف سایت ها و مردم شده بود)
ایشون میگه من فکر میکنم این موضوع بسیار واضحه و اصلی ترین و بزرگ ترین دلیل این تصمیم Square موفقیت عالیه x360ّّّّه وی میگه ما فروش عالی داشتیم و به موفقیت های بزرگی دست پیدا کردیم(الالخصوص در امریکا)
من فکر میکنم این یه تقابل دو طرفه ی عالیه !! Square در گزشته هم بازی های زیادی رو برای US منتشر کرده و بهترین گزینه برای موفقیت بازی هایشان مخصوصا در امریکا x360ه
Pennello اضافه میکنه به هرحال x360 موفقیت بزرگی داشته و بازی های موفق زیادی رو هم روانهی بازار کرده و یه ناشر مثل Square نمیتونه این موضوع رو نادیده بگیره !!
وی در اخر میگه من فکر میکنم این یه موضوع ساده هستش !! سازنده ها میخوان بازیهاشونو برای کنسولی که موفقه عرضه بکنن و اون کنسول xbox360ه
و خیلی راحت از این صحبت ها میتونیم به این نتیجه برسیم که وی با این حرفهاش خریدن این بازی رو توسط مایکروسافت با پول رد میکنه و تنها دلیل عرضه شدن این بازی برای xbox360رو موفقیت این کنسول میدونه.........
منبع
موفق باشید

آخرین ویرایش:
جک سال..............

پ.ن:دیگه تبلیغات از این بیشتر؟ یارو میخواد بگه از بس کنسولش محبوب هست همه دوست دارن براش بازی بسازن و این وسط پای پول در میون نیست!!!!!

جک سال..............

پ.ن:biggrin1:گه تبلیغات از این بیشتر؟ یارو میخواد بگه از بس کنسولش محبوب هست همه دوست دارن براش بازی بسازن و این وسط پای پول در میون نیست!!!!!
اگر پای پول وسط نبود که انحصاری میموند :biggrin1:.
يك صحبت بي رحمانه :
پاي پول كه وسط هست ولي نه پولي كه ماكروسافت به SE داده بلكه پولي كه از فروش بازي هاي SE روي 360 حاصل ميشه.
من اين حرف قبول دارم الان بازي هاي 360 فروش بسيار خوبي در سطح جهان دارند در صورتي كه اين كنسول كپي خور شده ولي بازيهاي تاپش داره بالاي 4 ميليون ميفروشه و اين يك اتفاق بسيار خرسند براي هر ناشر كه بازي هاش تنها بر روي يك پلتفورم بتونه چنين فروشي بكنه و كمتر ناشرشي مياد اين مسئله رو ناديده بگيره.

البته از نگاه ديگه بايد اينجوري هم نگاه كرد اگر Wii چيزي در حد PS3 و X360 بود ما الان شاهد اين بوديم كه اين عنوان براي Wii هم عرضه مي شد.

البته از نگاه ديگه بايد اينجوري هم نگاه كرد اگر Wii چيزي در حد PS3 و X360 بود ما الان شاهد اين بوديم كه اين عنوان براي Wii هم عرضه مي شد.
متاسفانه هیچ وقت شاهد همچین چیزی نخواهیم بود چون نینتندو زبون بسته "پول" نداره....

>>>>> ;) <<<<<​

متاسفانه هیچ وقت شاهد همچین چیزی نخواهیم بود چون نینتندو زبون بسته "پول" نداره....

>>>>> ;) <<<<<​
با اين حرفت موافقم.
ولي يه لحظه فكرشو بكنيد كه اگه پول داشت تا الان هيچ كنسولي فروش خوبي نداشت!(بريم خدا رو شكر كنيم كه پول نداره!:biggrin1:)

>>>>> ;) <<<<<​

خواهشا در مورد چیز هایی که درباره اون اطلاعات کافی ندارید اظهار نظر نکنید.;)

کمپانی نینتندو با ارزشی معادل 65.60 میلیارد دلار تقریبا 1.36 برابر کمپانی سونی ارزش دارد.(ارزش کمپانی Sony در حدود 48.03 میلیارد دلار برآورد شده است.)

کمپانی نینتندو خیلی بزرگ تر از کمپانی Sony هست و 13 میلیارد دلار اختلاف اصلا عدد کوچکی نیست!

همچنین سود سالیانه کمپانی Nintendo در حدود 400 میلیون دلار بیشتر از کمپانی Sony است و در سال 1.48 میلیارد دلار است.

آخرین ویرایش:
من کاری ندارم پای پول وسط هست یا نه ولی طبیعیه که با مولتی کردن بازی Square سود خیلی خیلی بیشتری میبره تا اینکه بازی انحصاری باشه !

>>>>> ;) <<<<<​
پول نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میخوای بریم براش سر چهارراه گدایی:laughing:
بابا داره میتکه نمیدونه چه چوری خرجشون کنه!
مگه ندیدین تو E3 چه کارا که نمیکرد؟

بابا به خدا اونجا مثل ایران نیست که طرف هرچیزیش را که بگی به خاطر پول بده گشنه که نیستن فروش بیشتر بازیشون هست چرا از دید مثبت نگاه نمیکنید که شاید حالا از 100 درصد 2 درصد راست میگه بعضی بازی ها تابلو هست پول داده شده Ace combat ولی این دیگه چه دلیلی داره چون بهترین rpg هست خوب بهترین هست همه هم میدونن خوب اگر برای کاربران 360 که بیشتر هستند ندن ضرر میکنه میگن آقا برا جفتش میدیم اگر مثل MGS4 پافشاری میشد که امکان نداره باید به این فکر میفتادید که سونی هی پول میرسونه تا بازی نپره خوب حالا دیگه پول های سونی جواب نداده گفتند برا 360 میزنیم مثل خیلی از بازی ها 360 که ماکروسافت نتونسته پول مورد نیاز را آماده کنه تا بازی انحصاری بمونه باید اینجور حرفم را در یک کلام بگم
به نظر من بازی ها با پول از انحصار در نمیاد بلکه اون کنسولی که بازی در انحصارش هست اگر خوب ساپورت کنه سازنده را اونم که فروش بیشتر روی کنسول دیگه فکر نمیکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or