Microsoft رسما كاهش قيمت X360 تاييد كرد

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

امروز شركت Microsoft رسما هر سه مدل 360 تا جمعه 14 مارچ در اروپاكاهش قيمت خواهند داشت

از اين قرار كه مدل Arcade حدود 40 پوند كاهش از £199.99 به £159.99 خواهد رسيد واين مدل 20 پوند ازران تر از WII خواهد بود

مدل Premium حدود 50 پوند كاهش و از £249.99 به £199.99 خواهد رسيد

و در اخر مدل Elite با 40 پوند كاهش از £299.99 به £259.99 خواهد رسيد

اين حركت ماكروسافت حركت به جايي بود قبل از عرضه بازي بزرگي همچون GTA IV و اين حركت مطمئنا باعث فروش بيشتر اين دستگاه خواهد شد باتوجه به اينكه ارزان ترين دستگاه در بازار هست

xbox_360_elite.jpg

منبع
موفق باشيد !!

آخرین ویرایش:
از لحظ شبکه ی انلاین برتری با PS3 هست؟!
من دلایل موجهی برای خودم دارم...
  1. مجانی بودن
  2. Playstation Home
  3. Classic Playstation
  4. Metal Gear Online
  5. کم بودن قیمتها
اما متاسفانه مثل XBL پوینت نداره.
در هر صورت من هیچ سودی نداره برام تا از PS3 دفاع کنم چون من PS3 ندارم و X360 دارم.

من دلایل موجهی برای خودم دارم...
  1. مجانی بودن
  2. Playstation Home
  3. Classic Playstation
  4. Metal Gear Online
  5. کم بودن قیمتها
در هر صورت من هیچ سودی نداره برام تا از PS3 دفاع کنم چون من PS3 ندارم و X360 دارم.
1)جریان همون که میگن مفت باشه کوفت باشه؟!
2)بزار بیاد بعد...
4)Halo 3
5)اگه میبینی xbl گرون تره حداقل امکاناتش زیاده...

پ.ن:
من خودم که شبکه ی ps3 رو ندیدم ولی از همین بچه ها سایت دیدم تعداد نفراتی که برای بازی انلاین هستن کمه ولی از اون طرف xbl همیشه شلوغه که فکر میکنم مهم ترین چیزی که باید یه شبکه ی انلاین داشته باشه تعداد بالای یوزر هست...

خب پس مگه عاشق چشم و ابروی ماست که میاد کنسول میزنه , این کاهش قیمت ها به پروسه ساخت و تکنولوژی ساخت مربوط میشه نه به رقابت!
ممکنه که بخوان به خاطر رقابت بیان سودشون رو کم کنن ولی دیگه ضرر نمیدن خودشم 40 پوند!

بله ضرر میدن، سودی که به دست میارن از فروش بازی ها هست.
شما خودت حساب کن روی هر کنسول 40 پوند یا 80 دلار ضرر بده بعد اینو ضرب در 18 میلیون بکن ببین چه عددی میشه
من الان خودم حساب کردم میشه : 1 میلیارد و 400 میلیون دلار !!
اولا که این رقم واسه یه شرکت مولتی ملیاردر مثل SONY یا Microsoft چیزی نیست، ثانیا" مطمطئن باش پولی که از فروش بازی ها بدست میارن خیلی بیشتر از ضرر کردنشون هست.

اگر منظورت از پوینت Microsoft Point هست که SONY هم یه برنامه برای این کار داره که حتی تو Hong Kong هم تستش کرده ( الان شما میتونید پوینت واسه ی PSN Hong Kong بخرین منتها اکانتتون هم باید ریجنش J باشه و کشور انتخابی و ... هم هنگ کونگ باشه. )

من خودم که شبکه ی ps3 رو ندیدم ولی از همین بچه ها سایت دیدم تعداد نفراتی که برای بازی انلاین هستن کمه ولی از اون طرف xbl همیشه شلوغه که فکر میکنم مهم ترین چیزی که باید یه شبکه ی انلاین داشته باشه تعداد بالای یوزر هست...
تعداد نفرات به Live نمیرسه ولی خوب میشه بازی کرد فقط یه سری از بازی ها مثل Resistance مشکل داشتن که اونم فقط مخصوص ریجن PAL بود. ولی الان PSN هم مثل XBL شما میتونید بازی با هر ریجنی رو با همه ی کشور ها بازی کنید، یعنی دیگه ریجن مهم نیست.

Halo 3(4
:sick:

خب میتونیم پال بگیریم.
اگر بيارن....
اما توجه داشته باش قيمت كنسولها در اروپا بر حسب پوند يا يورو هست و مثلآ 399 دلار در آمريكا باشه در اروپا 399 يورو هست و به طور دقيق تر اگر اين كاهش قيمت صرفآ براي اروپا باشه فايده اي در كاهش قيمت در ايران نخواهد داشت!
در ضمن الان آرکید ها داره زیاد میشه و رجیوناشون پال هست و یوسی.
آركيد در ژاپن در همين ماه مارس اگر اشتباه نكنم در 6 اين ماه قرار ريليز شد و قيمتش هم 27 هزار ين هست و نسبت به اروپا و آمريكا قيمتش كمتره.
اگه فروشنده هها یه کم به فکر ما باشن 100% قیمت تو ایران هم پایین میاد
فكر نكنم!

آركيد در ژاپن در همين ماه مارس اگر اشتباه نكنم در 6 اين ماه قرار ريليز شد و قيمتش هم 27 هزار ين هست و نسبت به اروپا و آمريكا قيمتش كمتره.

دقیقا!

من هم منتظر همین سری Arcade ریجن J هستم ؛ واقعا قیمتی رویـــایـــی میتونه داشته باشه...

Stay on Topic

قانون شماره 26) زبان سایت با توجه به زبان رسمی ایران، فارسی می باشد و تمامی کاربران موظفند فقط به زبان و با فونت فارسی پست های خود را ارسال نمایند. نوشتن مطالب به صورت فینگلیش و یا سایر زبان های رایج در چت و ... در سایت ممنوع می باشد.

دوستان این شرکت های مولتی ملیاردر که میفرمایین. همین جوری این پول رو بدست نیاوردن. براش زحمت کشیدن. نمیدونم اگه با این طرز فکر ادم بخواد تجارت کنه که تمام اصول تجارت رو زیر پا گداشته و این یعنی ورشکستگی.

این کاهش قیمت یعنی یک مدیریت صحیح در تمام شرکت از بالا دست ها بگیر تا خوده فروشنده ها و حتی مشتری.

حساب کتاب این شرکت ها هم چیزی نیست که هر کس ازش سر در بیاره.

موفق باشید.

قانون شماره 26) زبان سایت با توجه به زبان رسمی ایران، فارسی می باشد و تمامی کاربران موظفند فقط به زبان و با فونت فارسی پست های خود را ارسال نمایند. نوشتن مطالب به صورت فینگلیش و یا سایر زبان های رایج در چت و ... در سایت ممنوع می باشد.

ضمن اینکه شما صلاحیت یادآوری قوانین سایت به مدیر انجمن رو نداری، به دلیل نقض قانون شماره 18 به مدت 3 روز از سایت اخراج میشی تا از این به بعد به فکر یادآوری قوانین به دیگران نیفتی

واقعا مسخره هست ! چطور وقتی یه کنسول تو اروپا گرون میشه ایرانی ها همه قیمت ها رو دو برابر میکشن بالا ولی وقتی ارزون میشه هیچ تفاوتی نمیدن درش ؟

واقعا مسخره هست ! چطور وقتی یه کنسول تو اروپا گرون میشه ایرانی ها همه قیمت ها رو دو برابر میکشن بالا ولی وقتی ارزون میشه هیچ تفاوتی نمیدن درش ؟

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟==========/:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or