Microsoft رسما كاهش قيمت X360 تاييد كرد

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

امروز شركت Microsoft رسما هر سه مدل 360 تا جمعه 14 مارچ در اروپاكاهش قيمت خواهند داشت

از اين قرار كه مدل Arcade حدود 40 پوند كاهش از £199.99 به £159.99 خواهد رسيد واين مدل 20 پوند ازران تر از WII خواهد بود

مدل Premium حدود 50 پوند كاهش و از £249.99 به £199.99 خواهد رسيد

و در اخر مدل Elite با 40 پوند كاهش از £299.99 به £259.99 خواهد رسيد

اين حركت ماكروسافت حركت به جايي بود قبل از عرضه بازي بزرگي همچون GTA IV و اين حركت مطمئنا باعث فروش بيشتر اين دستگاه خواهد شد باتوجه به اينكه ارزان ترين دستگاه در بازار هست

xbox_360_elite.jpg

منبع
موفق باشيد !!

آخرین ویرایش:
خیلی خوبه اینطوری 360 بازم ارزون میشه و PS3 هم سونی مجبور ارزونش کنه اما اگه 360 قیمتش بشه 100 تومن و PS3 یک میلیون من PS3 را ترجیح می دهم اما امیدوارم با این حرکت سونی قیمت کنسول هارا یه 100 دلاری کم کنه ماکروسافت که تقریبا بین 80 تا 100 دلار کاهش قیمت داشت البته شامل ما ایرانی ها نمیشه....

خیلی خوبه اینطوری 360 بازم ارزون میشه و PS3 هم سونی مجبور ارزونش کنه اما اگه 360 قیمتش بشه 100 تومن و PS3 یک میلیون من PS3 را ترجیح می دهم اما امیدوارم با این حرکت سونی قیمت کنسول هارا یه 100 دلاری کم کنه ماکروسافت که تقریبا بین 80 تا 100 دلار کاهش قیمت داشت البته شامل ما ایرانی ها نمیشه....
100 دلار كاهش قيمت خيلي كار بعيد هست

توجه داشته باشيد كه PS3 از Blu-Ray استفاده ميكنه كه قيمت اين مدل پلير بسيار بيشتر خود يه PS3 هست

اين حركت ماكروسافت دقيقا جواب كاهش قيمت سوني و عرضه مدل 40 GIG بود در حال حاضر قيمت بالاترين مدل 360 بسيار ارزان تر از يك PS3 هست

سلام !

امروز شركت Microsoft رسما هر سه مدل 360 تا جمعه 14 مارچ در اروپاكاهش قيمت خواهند داشت

از اين قرار كه مدل Arcade حدود 40 يورو كاهش از £199.99 به £159.99 خواهد رسيد واين مدل 20 يورو ازران تر از WII خواهد بود

مدل Premium حدود 50 يورو كاهش و از £249.99 به £199.99 خواهد رسيد

و در اخر مدل Elite با 40 يورو كاهش از £299.99 به £259.99 خواهد رسيد

اين حركت ماكروسافت حركت به جايي بود قبل از عرضه بازي بزرگي همچون GTA IV و اين حركت مطمئنا باعث فروش بيشتر اين دستگاه خواهد شد باتوجه به اينكه ارزان ترين دستگاه در بازار هست
البته پوند نه يورو!
قيمتها بر حسب پوند گفته شده...

اینجا یعنی اینکه رقابت دقیقا مثل زمان ریلیز هالو میشه و دوباره شاهد کاهش قیمت اما این دفعه از سوی مایکروسافت می باشیم.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
میگما اگه بریم ژاپن 360 بگیریم قیمتو یکی و نصف میکنه بعد 2 تا هم جایزه میدن:-"
دیگه چشم بادامی ها دارن شورشو در میارن:-"

بالاخره من فکر میکنم تا تابستون که من تصمیم دارم بگیرم هر جوری باششه تاثیر خودشو میزاره

البته ایشالا !!!
اكثر X360 ها تو ايران J هستن.وقتي قيمت 360 تو ژاپن كم ميشد ميشه اميد داشت كه شايد يه 3-4 ماه بعدش تو ايران هم قيمت 360 بياد پايين.

اكثر X360 ها تو ايران J هستن.وقتي قيمت 360 تو ژاپن كم ميشد ميشه اميد داشت كه شايد يه 3-4 ماه بعدش تو ايران هم قيمت 360 بياد پايين.

خب میتونیم پال بگیریم.یه زمانی میگفتن پال افتضاحه ولی الان دیگه اینطور نیست.شما میتونید برید تو سایته نکست جن ببینید کدوم بازیه مهم برایه پال نیست.مثلا همین دویل هم که دیر اومد برای این بود که کپکام رجیونه پال رو ریلیز نکرده بود وگرنه اونم به موقع میومد(حرف من نیست حرفه فروشنده هاست)یا همین ARMY OF TWO اول برای پال اومد بعد برای جی(بازم حرف خودم نیست) .در ضمن الان آرکید ها داره زیاد میشه و رجیوناشون پال هست و یوسی.خب کسی که میخواد بخره ترجیحا" میره پال میخره چون آداپتورش هم 220 هست.پس نتیجه میگیریم که اگه فروشنده هها یه کم به فکر ما باشن 100% قیمت تو ایران هم پایین میاد

همون طور که آقای کیانوش قبلا در مجله بازیرایانه:love: گفته بودن مایکروسافت هنوز داره رو پروژه 360 ضرر میده حالا 40 پوند رو هم بهش اضافه کن!!:biggrin1:
خب پس مگه عاشق چشم و ابروی ماست که میاد کنسول میزنه , این کاهش قیمت ها به پروسه ساخت و تکنولوژی ساخت مربوط میشه نه به رقابت!
ممکنه که بخوان به خاطر رقابت بیان سودشون رو کم کنن ولی دیگه ضرر نمیدن خودشم 40 پوند!:eek:
شما خودت حساب کن روی هر کنسول 40 پوند یا 80 دلار ضرر بده بعد اینو ضرب در 18 میلیون بکن ببین چه عددی میشه:biggrin1:
من الان خودم حساب کردم میشه : 1 میلیارد و 400 میلیون دلار !!
بازم به قول کیانوش مایکروسافت ثابت کرده که اصلا توانایی بردن این جنگ رو نداره پس چرا اینقدر زور میزنه؟:confused:

جدی Erebus این حرف رو زده! :cheesygri :biggrin1:
.........................
بر طبق گزارشهای رسیده مایکروسافت آماده است که قیمت XBOX 360 را در امریکا نیز کاهش بدهد , این کم کردن قیمت به منظور رقابت بهتر با wii و PS3 است.
این کار در حالی انجام میشود که دیروز مایکروسافت اعلام کرده بود که قیمت 360 را در اروپا کم کرده است.
........................
منبع: http://www.dbtechno.com/gaming/2008/03/11/microsoft-ready-for-xbox-360-price-cut-in-us/

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or