Microsoft در حال ساخت یک فرانچایز بزرگ و جدید دیگر است

19Rodar

کاربر سایت
xbox-one-logo-wallpaper-670x376.jpg

به نظر می رسد چرخ های مایکروسافت در حال چرخیدن است! طی خبری که اعلام شده مایکروسافت در حال ساخت یک فرانچایز جدید و بزرگ دیگر است.فعلا چیز زیادی در مورد این عنوان جدید معلوم نیست ولی مایکروسافت در فکر استخدام یک طراح هنری برای این فرانچایز است.

مایکروسافت برای فرانچایز بزرگ خود یک طراح ارشد با سابقه ی کار در صنعت بازی سازی نیاز دارد که هم بتواند از نظر کیفیت و گرافیک بازی را در سطح بالایی خلق کند، و هم باید قادر به خلق نوآوری و ایده های جدید باشد.

متن فوق اعلامیه مایکروسافت برای استخدام طراح هنری جدید است.اینطور پیداست که مایکروسافت به دنبال ساخت یک فرانچایز بزرگ دیگر است زیرا فرانچایز های بزرگ و قدیمی مایکروسافت مانند Forza, Halo, Gears, Fable نیز به همین حالت با آگهی استخدام مایکروسافت رو به رو بوده اند. انتظار می رود این فرانچایز جدید،یک عنوان معرفی نشده دیگر از مایکروسافت برای E3 امسال باشد.

لحظه به لحظه به E3 2014 نزدیک و نزدیک تر می شویم و بالاخره خواهیم فهمید چه بازیهایی در انتظار ماست.نظر شما چیست؟آیا مایکروسافت در E3 امسال با دست پر می آید؟

منبع

آخرین ویرایش:
الان که با خودم فکر میکنم میبینم برا ما ایکس باک فنا این با کله خوردن مایکرو زیادم بد نشده ها:d چون باعث شد مایکرو به خودش بیاد و الان این خبرای خوبی که از انحصاریا و IP جدید داره میاد و مدیون همین اتفاق هستیم از همه مهمتر باعث شد فیل اسپنسر رییس بخش XBOX بشه:x کسی که مهم ترین چیز واسش بازیه و میدونه عامل اصلی موفقیت یه کنسول همین بازیای انحصارین
برای E3 ام یه نمایش از گیم پلی HALO,QB و اون IP جدید با یه تیزر کوچیک از معرفی گیرز و FH2 میتونه از لحاظ انحصاری کاملا نمایش خوبی رو رقم بزنه مثل پارسالم اگه بازیای مولتی نمایش خوبی داشته باشن و کنسول یه کاهش قیمت بخوره واقعا میشه گفت کنفرانس مایکرو عالی بوده

الان که با خودم فکر میکنم میبینم برا ما ایکس باک فنا این با کله خوردن مایکرو زیادم بد نشده ها:d چون باعث شد مایکرو به خودش بیاد و الان این خبرای خوبی که از انحصاریا و IP جدید داره میاد و مدیون همین اتفاق هستیم از همه مهمتر باعث شد فیل اسپنسر رییس بخش XBOX بشه:x کسی که مهم ترین چیز واسش بازیه و میدونه عامل اصلی موفقیت یه کنسول همین بازیای انحصارین
برای E3 ام یه نمایش از گیم پلی HALO,QB و اون IP جدید با یه تیزر کوچیک از معرفی گیرز و FH2 میتونه از لحاظ انحصاری کاملا نمایش خوبی رو رقم بزنه مثل پارسالم اگه بازیای مولتی نمایش خوبی داشته باشن و کنسول یه کاهش قیمت بخوره واقعا میشه گفت کنفرانس مایکرو عالی بوده
این استودیو های جدید و بازی ها همون زمان دان متریک اتفاق افتاده اسپنسر هم رئیس استودیوها بوده منتها اون آقای دان متریک بلد نبود چطوری با گیمر جماعت ارتباط برقرار کنه و اینکه کم به فیدبک ها از طرف گیمرها اهمیت میداد و زیادی فضایی فکر میکرد. اگه عقلش کار میکرد تو معرفی Xbox One باید اول رو جنبه گیمینگ تمرکز میکرد و در مرحله بعد امکانات جانبی نه اینکه تو اولین نمایش X1 چسبید به جنبه مولتی مدیا که باعث شد ملت نگاهشون به X1 منفی بشه. روی کار اومدن اسپنسر هم بهترین خبر برای جماعت Hardcore Gamer بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or