Microsoft در حال ساخت یک فرانچایز بزرگ و جدید دیگر است

19Rodar

کاربر سایت
xbox-one-logo-wallpaper-670x376.jpg

به نظر می رسد چرخ های مایکروسافت در حال چرخیدن است! طی خبری که اعلام شده مایکروسافت در حال ساخت یک فرانچایز جدید و بزرگ دیگر است.فعلا چیز زیادی در مورد این عنوان جدید معلوم نیست ولی مایکروسافت در فکر استخدام یک طراح هنری برای این فرانچایز است.

مایکروسافت برای فرانچایز بزرگ خود یک طراح ارشد با سابقه ی کار در صنعت بازی سازی نیاز دارد که هم بتواند از نظر کیفیت و گرافیک بازی را در سطح بالایی خلق کند، و هم باید قادر به خلق نوآوری و ایده های جدید باشد.

متن فوق اعلامیه مایکروسافت برای استخدام طراح هنری جدید است.اینطور پیداست که مایکروسافت به دنبال ساخت یک فرانچایز بزرگ دیگر است زیرا فرانچایز های بزرگ و قدیمی مایکروسافت مانند Forza, Halo, Gears, Fable نیز به همین حالت با آگهی استخدام مایکروسافت رو به رو بوده اند. انتظار می رود این فرانچایز جدید،یک عنوان معرفی نشده دیگر از مایکروسافت برای E3 امسال باشد.

لحظه به لحظه به E3 2014 نزدیک و نزدیک تر می شویم و بالاخره خواهیم فهمید چه بازیهایی در انتظار ماست.نظر شما چیست؟آیا مایکروسافت در E3 امسال با دست پر می آید؟

منبع

آخرین ویرایش:
فانتزی من هم اینه مایکروسافت Playground رو بخره :دی
خرید رمدی و پلی گراند میتونه خیلی خوشحال کننده تر از معرفی آی پی جدید باشه واسه خیلی ها
اینکه سم لیک به صورت رسمی بیاد زیر پرچم مایکروسافت یه چیزه فوق العاده میشه :((

این تیکه هم جالب بود تو همین آگهی:
Synthesizing both theory and praxis, they find innovative new ways to push the aesthetic direction of interactive entertainment. A champion of quality, first and foremost, their deep experience in art production for modern games also facilitates collaboration with Design, Development, Production, Marketing, and Outsourcing to deliver world-class visuals on schedule and within budget.

طبق این آگهی و آگهی های مشابه قبلی به نظر میرسه مایکروسافت داره توسط یک استودیوی جدید یه بازی AAA جدید میسازه که بهترین کیفیت و از لحاظ صوتی و گرافیکی پرچمدار X1 باشه ، مشابه کاری که ND برای سونی انجام میده.
من فکر میکنم این بازی تو سبک Action Adventure باشه چون یک شخصی تو توئیتر از اسپنسر سوال پرسیده بود که آیا بازی ادونچر بر پایه داستان در دست ساخت دارید که اسپنسر جواب داده بود ما داریم کلی روی داستان یکی از پروژه های معرفی نشدمون کار میکنیم.
در مورد LXP هم من فکر نمیکنم اینا بازی بسازن چون پروفایل چندتا از کارمند های این استودیو توی LinkedIn رو که خوندم تو هیچکدومشون نشونه ای از ساخت بازی نبود و اکثرشون در مورد خلق تجربه های جدید بود. سابقه خیلی هاشون هم تو ساخت Kinect بود. من احتمال میدم اینا دارن رو همون پروژه AR فورتالزا کار میکنن.

خرید رمدی و پلی گراند میتونه خیلی خوشحال کننده تر از معرفی آی پی جدید باشه واسه خیلی ها
اینکه سم لیک به صورت رسمی بیاد زیر پرچم مایکروسافت یه چیزه فوق العاده میشه :((

یجورایی محاله. دلیلش هم این هست که رمدی آقا بالاسر دوست نداره , میخواد مستقل باشه. ولی خوب یه همکاری بسیار خوب و نزدیک با مایکروسافت داره و Second Party هست. همونطور که اونور کوانتیک دریم و دیوید کیج زیرمجموعه سونی نیستن و بعیده میدونم بشن ولی یه همکاری بسیار نزدیک و خوب با سونی دارن و Second party هستند.

یجورایی محاله. دلیلش هم این هست که رمدی آقا بالاسر دوست نداره , میخواد مستقل باشه. ولی خوب یه همکاری بسیار خوب و نزدیک با مایکروسافت داره و Second Party هست. همونطور که اونور کوانتیک دریم و دیوید کیج زیرمجموعه سونی نیستن و بعیده میدونم بشن ولی یه همکاری بسیار نزدیک و خوب با سونی دارن و Second party هستند.
من خودم شخصا موافق اینم که استودیویی مثل Remedy مستقل بمونه ولی از وقتی اسپنسر شد رئیس Xbox به نظرم بهتره Remedy رو بخرن چون اینجوری به نفع دو طرف میشه نکته مثبت دیگه اینکه اسپنسر خودش فن بازی های ادونچر با داستان قوی هست.

دوست دارم ماكرو يك اي پي فوق العاده بسازه تا رقابت تنگاتنگ بشه. دوست دارم اي پي جديدش يك اكشن ادونچر باشه كه بتونه ماكرو رو تو اين نسل موفق كنه ( يك اي پي عالي مثل انچارتد يا تلوء)
من فن سوني ام ولي اصلا متكرو هيتر نيستم.

این تیکه هم جالب بود تو همین آگهی:
Synthesizing both theory and praxis, they find innovative new ways to push the aesthetic direction of interactive entertainment. A champion of quality, first and foremost, their deep experience in art production for modern games also facilitates collaboration with Design, Development, Production, Marketing, and Outsourcing to deliver world-class visuals on schedule and within budget.

طبق این آگهی و آگهی های مشابه قبلی به نظر میرسه مایکروسافت داره توسط یک استودیوی جدید یه بازی AAA جدید میسازه که بهترین کیفیت و از لحاظ صوتی و گرافیکی پرچمدار X1 باشه ، مشابه کاری که ND برای سونی انجام میده.
من فکر میکنم این بازی تو سبک Action Adventure باشه چون یک شخصی تو توئیتر از اسپنسر سوال پرسیده بود که آیا بازی ادونچر بر پایه داستان در دست ساخت دارید که اسپنسر جواب داده بود ما داریم کلی روی داستان یکی از پروژه های معرفی نشدمون کار میکنیم.
در مورد LXP هم من فکر نمیکنم اینا بازی بسازن چون پروفایل چندتا از کارمند های این استودیو توی LinkedIn رو که خوندم تو هیچکدومشون نشونه ای از ساخت بازی نبود و اکثرشون در مورد خلق تجربه های جدید بود. سابقه خیلی هاشون هم تو ساخت Kinect بود. من احتمال میدم اینا دارن رو همون پروژه AR فورتالزا کار میکنن.

همین الانشم بالاتر از remedy وجود نداره

خوب شاید این تیم جدید قراره رو همون عنوان کنسل شده BT کار کنه :d

اگه تو E3 غلو نکرده باشن، اسپنسر گفت رو 5تا استدیو سرمایه گذاری کردن تا واسه X1 انحصاری بسازن . دوتاش که تو همون e3 مشخص شد یکی 343 ، یکی هم Black Tusk ، سه تا دیگه میمونه که شخصاً حدس میزنم یکی از اون سه تا اپیک باشه چون اسپنسر اشاره نکرد این انحصاری ها توسط FP ها قراره ساخته بشه یا TP (البته اگه درست یادم مونده باشه ) .

اون پنج تا : مرحوم Dakota , BT , Victoria و MS LA و Leap

اون 5تایی هم که گفتی... اسپنسر گفته بود 5تا استدیوی 1st Party جدید تاسیس کردیم برای ساخت بازی AAA روی Xbox One !
البته من دقیق یادم نیست ولی این تیکه رو مطمئنم که نگفت 5 تا 1st Party جدید تاسیس کردیم!! + اینکه لیست استودیوهای First Party مایکروسافت که هنوز عنوانی رو عرضه نکردن اینان:
Leap Experience Pioneers (این تیمی هست که روی کینکت کار کردن و الان هم احتمالا دارن روی یه وسیله جدید کار میکنن حالا که برند خودشون رو گرفتن شاید در کنارش شروع به ساخت بازی هم بکنن، درست مشخص نیست که همچین تصمیمی داشته باشن)
Team Dakota (بازی ساختن همون Project Spark هست که احتمالاً به صورت مدام همین عنوان رو تا آخر نسل ساپورت میکنن و بهترش میکنن با دنیاها و محیطها و امکانات جدید و از یه جایی به بعد شاید برن سراغ یک عنوان جدید)
Lift London اینها رو گفته بودن روی چندتا بازی F2P (سه یا چهار تا) بصورت مشترک برای ویندوز و ویندوز فون و XBox دارن میسازن.
Black Tusk Studios اینها اولین بازیشون همون گیرز هست (نمیدونم گیرز 4 یا بازسازی 3 تای اول) و احتمالاً 2 سال دیگه اولین بازیشون میاد بیرون شاید در این مدت تیمشون بزرگتر بشه و بتونن روی پروژه دومشون هم کار کنن (که در واقع همون IP اصلی خودشون بود)

لیست بقیه First Party ها:
343 Industries اینها فعلا فقط هیلو میسازن شاید بعدا IP دیگه ای رو هم درست کردن (بعید میدونم)
Twisted Pixel Games اینها تیم کوچکی هستن و مایکروسافت اختیار کامل داده بهشون تا بازیی رو که میخوان بسازن، میتونن عناوین مختلف و زیادی رو بسازن منتهی بیشتر روی بازیهای کوچیک کار میکنن (فعلاً) شاید بعدا دلشون خواست بازی بزرگتری هم بسازن. مایکروسافت فقط ازشون حمایت مالی میکنه و اینها آزادی عمل دارن.
Lionhead Studios یک بازی که همین فیبل لجندز هست که میخوان چندین سال (شاید تا آخر نسل) با اضافه کردن شهرهای جدید و آدمهای جدید ازش ساپورت کنن و یک IP معرفی نشده دیگه هم دارن.
Press Play اینها هم وضعیتشون مثل Twisted Pixel Games هست و الان 2-3 تا بازی جدید دارن که گفتن در موردشون بیشتر میشنویم امسال (حداقل 1 یا 2 تاشون).
Rare اینها هم که KSR رو امروز فردا میدن بیرون و بعد از اون هم نگفتن دارن روی چی کار میکنن ولی بنظر میرسه باز با محوریت کینکت باشه.

لیست First Party هایی که روی بازی های کینکت و بازی های خانوادگی تمرکز دارن:
Good Science Studio استدیو خیای خوبی هست و کارشون با کینکت از بقیه خیلی بهتر بوده تا الان و تو بازیهای زیادی شرکت داشتن.
Kids and Lifestyle Entertainment اینها هم باید تو کار کینکت باشن تا حالا هم بازیی نساختن.
Playful Learning کینکت.
Soho Productions اینها فکر میکنم آپلود استدیو رو برای X1 ساختن و بیشتر کارهای کینکت و ... انجام میدن.
BigPark فعلا شایعه شده کلا بازی نمیسازن و استعدادشون هم خوب نبود نسل قبل.

یه سری تیم هم هستن که بازی نمیسازن ولی با بقیه استودیوهای First Party همکاری میکنن:
Microsoft Studios – Redmond Publishing به ما ربطی نداره.
Microsoft Studios – Los Angeles اینم ربطی به ما نباید داشته باشه.
Microsoft Studios – Deep Tech Team اینها هم همینطور.
Microsoft Studios – Xbox Core Platform team اینها ایضاً.
Microsoft Studios – EMEA Publishing اینها هم همینطور.

کلا این چندتای آخر با 1st party ها کاری ندارن. حالا بنظرت چند درصد احتمال داره این استدیوها فرانچایز بزرگی در حد گیرز و هیلو بسازن؟ بنظرم فقط Lionhead و Rare هستن . البته این وسط Team Dakota هم کارش خیلی مهم ست و IP یا انجینی مثل Project Spark میتونه خیلی برای مایکرو و XB1 خوب باشه. LXP هم شاید یک بازی فضایی با تم ترسناک رو هم در دست ساخت داشته باشه شاید.

اون پنج تا : مرحوم Dakota , BT , Victoria و MS LA و Leap
Victoria گویا قبل از E3 مرحوم شده بوده پس نمیتونه جزوشون باشه. استودیوی MS LA هم که کارش مربوط به مدیا و سریال و Live Action ایناست. Live Actionـه QB رو هم اینا میسازن.
جالبه که اینجا کسی از استودیوی LaunchWorks یادش نمیاد. این اسم رو مایکروسافت May پارسال همون ماه معرفی X1 ثبت کرده بود:

15737860719476679507.png

USPTO TSDR Case Viewer

به نظر میرسه یکی از 2 استودیوی معرفی نشده همین LaunchWorks باشه

Victoria گویا قبل از E3 مرحوم شده بوده پس نمیتونه جزوشون باشه. استودیوی MS LA هم که کارش مربوط به مدیا و سریال و Live Action ایناست. Live Actionـه QB رو هم اینا میسازن.
جالبه که اینجا کسی از استودیوی LaunchWorks یادش نمیاد. این اسم رو مایکروسافت May پارسال همون ماه معرفی X1 ثبت کرده بود:

15737860719476679507.png

USPTO TSDR Case Viewer

به نظر میرسه یکی از 2 استودیوی معرفی نشده همین LaunchWorks باشه
اگه درست فکر کرده باشم زحمت کشیدن گفتن این 5 تا محتوای انحصاری میسازن (Exclusive content)

فکر کنم گفت 5 تا استودیو جدید پس 343 حذف میشه ولی به جاش Team Dakota قرار می گیره :دی به نظرم اگه بتونند تو E3 یکی دو تا IP کاملا جدید معرفی کنن خیلی عالی میشه. فانتزی من هم اینه مایکروسافت Playground رو بخره :دی
ولی من یادمه سره نمایش BT گفت یکی از اون استدیوها ( از اون 5 تا ) ، سره نمایش هیلو هم دوباره گفت یکی دیگه از اون استدیوها :d
اگه بتونن فقط یه IP بسازن که در حد Halo و Gears باشه به نظرم واقعا عالیه، خیلی سخته ساخت همچین IP هایی :دی
دقیقاً خیلی سخته :d

آخرین ویرایش:
ولی من یادمه سره نمایش BT گفت یکی از اون استدیوها ( از اون 5 تا ) ، سره نمایش هیلو هم دوباره گفت یکی دیگه از اون استدیوها :d
من الان نگاه کردم، سر BT همون چیزی رو گفت که تو کامنت بالا گفتم، سر نمایش Halo هم اون چیزی رو گفت که افشین گفته بود :دی به هر حال 3 و 4 و 5 و ایناش مهم نیست، اگه بتونن فقط یه IP بسازن که در حد Halo و Gears باشه به نظرم واقعا عالیه، خیلی سخته ساخت همچین IP هایی :دی

کافیه که فقط Halo رو نشون بدن ، که فن ها این شکلی کف کنند :دی
48935989339607483253.gif
فرانچایز های دیگه هم نشون بدن ، بقیه تو افق و نور محو می شند :دی
پ.ن: عکس متحرک
پ.ن2 : منم مبخوام به صورت انلاین E3 ببینم در لحضه حساس اینترنت قطه میشه یا کلا دیگه لود نمیشه :|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or