Microsoft در حال ساخت یک فرانچایز بزرگ و جدید دیگر است

19Rodar

کاربر سایت
xbox-one-logo-wallpaper-670x376.jpg

به نظر می رسد چرخ های مایکروسافت در حال چرخیدن است! طی خبری که اعلام شده مایکروسافت در حال ساخت یک فرانچایز جدید و بزرگ دیگر است.فعلا چیز زیادی در مورد این عنوان جدید معلوم نیست ولی مایکروسافت در فکر استخدام یک طراح هنری برای این فرانچایز است.

مایکروسافت برای فرانچایز بزرگ خود یک طراح ارشد با سابقه ی کار در صنعت بازی سازی نیاز دارد که هم بتواند از نظر کیفیت و گرافیک بازی را در سطح بالایی خلق کند، و هم باید قادر به خلق نوآوری و ایده های جدید باشد.

متن فوق اعلامیه مایکروسافت برای استخدام طراح هنری جدید است.اینطور پیداست که مایکروسافت به دنبال ساخت یک فرانچایز بزرگ دیگر است زیرا فرانچایز های بزرگ و قدیمی مایکروسافت مانند Forza, Halo, Gears, Fable نیز به همین حالت با آگهی استخدام مایکروسافت رو به رو بوده اند. انتظار می رود این فرانچایز جدید،یک عنوان معرفی نشده دیگر از مایکروسافت برای E3 امسال باشد.

لحظه به لحظه به E3 2014 نزدیک و نزدیک تر می شویم و بالاخره خواهیم فهمید چه بازیهایی در انتظار ماست.نظر شما چیست؟آیا مایکروسافت در E3 امسال با دست پر می آید؟

منبع

آخرین ویرایش:
امید اصلی ما برا یه IP جدید و بزرگ همون بازی BT بود که اونم فعلا کنسل شده الان موندم چه استدیویی میخواد این IP رو بسازه:-/شاید 343 داره رو دو تا بازی کار میکنه شایدم اپیک...8->

امید اصلی ما برا یه IP جدید و بزرگ همون بازی BT بود که اونم فعلا کنسل شده الان موندم چه استدیویی میخواد این IP رو بسازه:-/شاید 343 داره رو دو تا بازی کار میکنه شایدم اپیک...8->
خوب شاید این تیم جدید قراره رو همون عنوان کنسل شده BT کار کنه :d

اگه تو E3 غلو نکرده باشن، اسپنسر گفت رو 5تا استدیو سرمایه گذاری کردن تا واسه X1 انحصاری بسازن . دوتاش که تو همون e3 مشخص شد یکی 343 ، یکی هم Black Tusk ، سه تا دیگه میمونه که شخصاً حدس میزنم یکی از اون سه تا اپیک باشه چون اسپنسر اشاره نکرد این انحصاری ها توسط FP ها قراره ساخته بشه یا TP (البته اگه درست یادم مونده باشه ) .

خوب شاید این تیم جدید قراره رو همون عنوان کنسل شده BT کار کنه :d
اگه تو E3 غلو نکرده باشن، اسپنسر گفت رو 5تا استدیو سرمایه گذاری کردن تا واسه X1 انحصاری بسازن . دوتاش که تو همون e3 مشخص شد یکی 343 ، یکی هم Black Tusk ، سه تا دیگه میمونه که شخصاً حدس میزنم یکی از اون سه تا اپیک باشه چون اسپنسر اشاره نکرد این انحصاری ها توسط FP ها قراره ساخته بشه یا TP (البته اگه درست یادم مونده باشه ) .

چه گیری داد به اپیک گیمز! :d تا وقتی مایکروسافت GeoW رو نخریده بود شانس انحصاری بودن شوتر اپیک بود ولی الان خیلی شانسش کمه! خیلی! (این خرید IP گیرز توسط مایکروسافت به نظرم بیشتر به نفع سونی فن ها بود! :-":d)
اون 5تایی هم که گفتی... اسپنسر گفته بود 5تا استدیوی 1st Party جدید تاسیس کردیم برای ساخت بازی AAA روی Xbox One !
البته من از خدامه که بازی اپیک مخصوصا همون Blueprint انحصاری باشه ولی با این شرایط بعیده!

پ.ن:
LXP 2 b-)

دوتاش که تو همون e3 مشخص شد یکی 343 ، یکی هم Black Tusk
فکر کنم گفت 5 تا استودیو جدید پس 343 حذف میشه ولی به جاش Team Dakota قرار می گیره :دی به نظرم اگه بتونند تو E3 یکی دو تا IP کاملا جدید معرفی کنن خیلی عالی میشه. فانتزی من هم اینه مایکروسافت Playground رو بخره :دی

دلم میخواد تو ژانر JRPG باشه مثل Blue Dragon , Lost Odyssey ! :bighug:

آیا میشه دوباره این شاهکار هارو تجربه کنم با یک IP جدید !؟

{{جون من دیگه FPS نسازید}}

مثل اینکه مایکروسافت میخواد کار هایی رو که واسه xbox360 نکرده (بازی های انحصاری زیاد)، واسه x1 بکنه! (جبران کنه)
نسل 8، جنگ پیشرفته ای تو کاره... منتظر E3 2014 هستم

توی E3 همه چی مشخص میشه که کدوم شرکت آینده موفق تری رو برای طرفداراش به ارمغان میاره.اگه چند تا بازی درست حسابی رو برامون معرفی نکنن(چه از فرانچیزهای قدیمی و چه IPهای جدید) میخوام که سر به تن جفته این شرکتا نباشه.قرار نیست 200تومن پول بدیم برای یه بازی 15دقیقه ای

بازی 15 دقیقه ای کجا بود حاجی؟

به نظر من مایکرو باید یه IP کاملا جدید و بسیار حرفه ای خلق کنه. حتی بزرگ تر از عنوان هایی از جمله Halo و Gears ... البته با اومدن اسپینسر این روزا خبرهای بسیار خوبی به سمت Xone سرازیر میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or