Microsoft : تا پایان سال 2011 کنسول Xbox 360 شماره یک جهان میشود.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
xbox360arcade.jpg

شرکت بزرگ Microsoft به همرا کنسول 360 خود تبدیل به یک قطب در صنعت بازی گشته است و این شرکت بزرگ ارزوهای بزرگی را با Xbox 360 در سر میپروراند .
این شرکت در طی اظهار نظری جالب ابراز کرد که توقع دارد کنسول Xbox 360 تا پایان سال 2011 به شماره یک دنیا تبدیل شود و این دستگاه به فروشی بیشتر از دو کنسول سونی و Wii در سطح دنیا دست یابد .
این شرکت همچنین گزارش NPD را در مورد فروش 507,000 این کنسول در ماه June را اذعان کرد و در ادامه افزود رقم این فروش چیزی حدود دو برابر بیشتر از پلتفرمهای نسل امروز میباشد این شرکت در ادامه به امارهای خود در بازار امریکا اشار نمود و گفت که در 12 ماه گذشته کنسول Xbox 360 فروش بهتری را نسبت به رقیبان خود کسب کرده است . و این در حالی میباشد که در فصل تابستان فروش کنسول و نرم افزار با اینکه به کندی پیش میرود ولی
کنسول 360 روند رو به رشدی را داشته است .
این شرکت در اخر افزود که امسال یکی از بهترین سالهای تاریخ 6 ساله 360 خواهد بود .

• Like
Reactions: LiviNG D3AD
حرفی از تعداد نزده، حقیقت تلخه;;):d
خب وقتي تعداد كمتر باشه معلومه كه ميانگين بيشتر ميشه الان هيچكدوم از انحصاري هاي مايكرو ميانگين بالاي 94 ندارن در صورتيكه سوني 3 تا بازي انحصاري باميانگين 94, 95 , 96.4 داره اين حقيقت تلخ تره;)

• Like
Reactions: Apóllōn
@ ارباب خوفناک :
توی 2011 انحصاریهای مایکرو چه در کمیت و چه در کیفیت ، حرفی برای گفتن دارن در مقابل انحصاریهای سونی ؟:-/
رُسوا2 ، سرزمین ناشناخته 3 ، بزرگ سیاره کوچک 2 ، مقاومت 3 ، کشتارگاه 3 ، توفان موتوری 3 ، یاکوزا 4 و ...
حالا میشه انحصاریهای خفن X360 رو نام ببری ؟!:(
:شرود:

آقایون جان عزیزتون چیزی مصرف میکنید بلافاصله نیاین فروم پست بدین :دی اول تنفسی، آب لیمویی، دوغی ... واقعا پست های این دوستمون Sheypooorchi رو خوندم تعجب کردم که چطو ممکنه همچین پستایی پاک نشده باشه!(البته گویا مدیر ها 20 تا پست پاک کردن و این پستایی که مونده خوب هاشه :دی)

زمانی که مایکرو توی E3 2000 بعد از پخش تریلر Halo (که اون تریلر به صورت سوم شخص بود) گفت این بازی به یکی از بزرگترین سری های تاریخ تبدیل میشه خیلیا خندیدن. همین پارسال وقتی پیش بینی فروش 5 میلیونی کینکت تا انتهای سال رو کرد شاهد پست های قشنگ دوستان بودیم و البته همه هم دیدیم دوبرابر پیش بینی که از نظر دوستان غیر ممکن بود فروش کرد.

وقتی بدون حتی یکی بازی انحصاری درست حسابی (تاکید میکنم روی این بدون بازی انحصاری بودن) توی ماه June به این فروش باورنکردنی میرسه X360 نسبت به رقباش، این طبیعی هستش که توی 4-5 ماه آینده که تازه بازی های انحصاریش عرضه میشن فوق العاده بیشر بشه فروشش. دوستان هم همچین از نقش بازی های انحصاری توی فروش صحبت میکنن که انگار سونی که توی 6 ماهه ی اول 2011 بیشتر از 10 تا انحصاری کوچیک و بزرگ داشته به چه موفقیت بزرگی توی بازار رسیده. خیر من منکر نقش بازی های انحصاری توی فروش نمیشم، اما نه هر بازی انحصاری! بله امثال GT و Halo و ... که هر نسخشون 10 میلیون میفروشه میتونن فروش یک کنسول رو به طرز چشمگیری افزایش بدن، اما مثلا دیگه از بازی هایی که به زور 1 میلیون نسخه میفرشون که نباید انتظار داشت با انتشارشون چارت رو زیر و رو کنن! 90 درصد انحصاری های سونی و مایکروسافت مثل Alan Wake و inFamous توی فروش خودشون مشکل دارن، Console Seller بودن پیشکش.

چه ما دوست داشته باشیم چه دوست نداشته باشیم، کزوال گیمر ها سرنوشت فروش کنسول ها توی این نسل رو معلوم کردن و بحث این تاپیک و صحبت های مایکروسافت در مورد فروش هستش. هیچ انسانی توی دنیا هم نمیتونه منکر فوق العاده بودن فروش کینکت و عالی بودن استقبال کژوال ها ازش بشه، با توجه به افت Wii (که کاملا با لاین آپ ضعیفش توی E3 مشخص بود و معرفی Wii U هم اعتراف نینتندو به این ضعف هستش) و تمرکز بیشتر سونی روی گیمر های حرفه ای و به نوعی غافل موندن از کژوال ها، این طبیعی هستش که امسال X360 بشه مدینه ی فاصله ی کژوال ها. کزوال جماعت هم که دیدین چه جوری فروش Wii رو نجومی کرد.

وقتی حداقل توی این نسل بحث فروش مطرح میشه، مایی که سر 4 تا چند ضلعی بیشتر آنچارتد نسبت به گیرز توی سر و کله ی خودمون میزنیم تاثیر گذار نیستیم، کژوال گیمر ها که به گیم صرفا به عنوان یه سرگرمی بعد از ساعت کاریشون نگاه میکنن تاثر گذارن. اگه غیر از این بود، الان PS3 با این تعداد انحصاری باید 50 برابر Wii فروخته بود و Uncharted 2 پرفروش ترین بازی تاریخ بود.

این ضعف دوستان توی بحث کردن هستش که وقتی موضوع فروش مطرحه، عوامل دیگه رو میکشن وسط. این استفاده ی نادرست از gif و abbreviation توی فروم های فارسی زبان و هم واقعا آزار دهندست. مجبور نیستید از چیزی که به درستی از کاربردش اطلاع ندارین استفاده کنید.

@ ارباب خوفناک :
توی 2011 انحصاریهای مایکرو چه در کمیت و چه در کیفیت ، حرفی برای گفتن دارن در مقابل انحصاریهای سونی ؟:-/
رُسوا2 ، سرزمین ناشناخته 3 ، بزرگ سیاره کوچک 2 ، مقاومت 3 ، کشتارگاه 3 ، توفان موتوری 3 ، یاکوزا 4 و ...
:شرود:
I think our first party performance in terms of quality bars and units per title this shift has been superior to our competition
............

اقایون من یه استدعایی دادم اونم اینکه هر بازی چرندی رو اینجا ننویسین بابا.
resistance3
t metal
yakuza
kz
mstorm
و بعضی بازیهای دیگه واقعا عناوین متوسطی هستن.انقد اسم ردیف نکنین.

ناامیدمون کردی :biggrin1: یعنی میخوای بگی درست میگه؟ best output یعنی چی؟ یعنی هم کیفیت هم کمیت. بر فرض که اون تیکه هم درست باشه، به نظر خودت میانگین گیری از 3-4 تا ip با میانگین گیری از 10-15 تا ip یکسانه؟
من ندیدم حرفی از کمیت زده باشه :دی یه سوال، 4 تا بازی بالای 90 بهتره یا 4 تا زیر 80 و 2 تا زیر 85 و 2 تا بالای 90؟ :دی

Geow و FM4 و Halo: CEA من باهات شرط می بندم همشون بالای 90 میشن :دی DC2 هم شرط میبندم تازه :دی تو بازی های آتی سونی هم U3 همین وضعیت را داره، دیگه کدوم بازیش هست که فکر میکنی بالای 90 بشه؟

يه سوال منم ازت دارم پس يعني 1 دونه بازي با ميانگين 96 درصد از 50 تا بازي با ميانگين 80 درصد بهتره ديگه نه؟ البته نميدونم كسي اون پست منو خوند يا نه تو متاكريتيك هيچكدوم از انحصاري هاي مايكرو به ميانگن 94 درصد نرسيده در صورتيكه سوني 3 تا عنوان خيلي تاپ با ميانگين بالاي 94 درصد داره حالا خوت بگو كدومش بهتره
الان مقایسه من مقایسه 1 بازی با 50 تا بازی بود؟ :دی یعنی میگی هیچ کدوم از انحصاری های مایکروسافت 94 نیستن؟ Halo 3 و Geow پس چند هست میانگینشون؟ تعداد بازی بالای 90 سونی و مایکروسافت را هم اگه میشه در بیار. البته من نمی دونم کدومشون تو این زمینه بهتر هستن فقط حوصله ـم نمیشه برم چک کنم :دی

من بهت قول ميدم Resistance 3 ميانگين بالاي 90 درصد ميگيره
بازی که دو شماره قبلی ـش 86 بوده مطمئن باش به 90 نمیرسه، چه برسه به اینکه بخواد بالای 90 بره :دی

آخرین ویرایش:
من ندیدم حرفی از کمیت زده باشه :biggrin1: یه سوال، 4 تا بازی بالای 90 بهتره یا 4 تا زیر 80 و 2 تا زیر 85 و 2 تا بالای 90؟ :biggrin1:
يه سوال منم ازت دارم پس يعني 1 دونه بازي با ميانگين 96 درصد از 50 تا بازي با ميانگين 80 درصد بهتره ديگه نه؟ البته نميدونم كسي اون پست منو خوند يا نه تو متاكريتيك هيچكدوم از انحصاري هاي مايكرو به ميانگن 94 درصد نرسيده در صورتيكه سوني 3 تا عنوان خيلي تاپ با ميانگين بالاي 94 درصد داره حالا خوت بگو كدومش بهتره
من بهت قول ميدم Resistance 3 ميانگين بالاي 90 درصد ميگيره

این یعنی چی؟

شما مدیر و ناظمی نباید اختلاف بندازین بین کاربرا با این حرفا.شما اینکارو کنین منه کاربر دیگه باید چه کار کنم؟
ناظم انجمن!

resistance3
t metal
yakuza
kz
mstorm
R3 هنوز نیومده
yakuza 4
yakuza 3
TM هنوز نیومده
Killzone 2
Killzone 3
MotorStorm: Pacific Rift
MotorStorm
MotorStorm: Apocalypse
خیلی جالبه که منتقدار محترم با وجود تحصیلات فراوان و داشتن تخصص،از شما عقب ترند و حاوی شعور و درک و فهم و عقل کافی برای امتیاز دادن به یک بازی نیستند.چرا باید یه بازی PS3 سرجمع امتیازاتش از 50 بزنه بالا؟77 و 80 و 90 شد امتیاز؟خاک تو سر منتقدین اجنبی

:biggrin1: تو بازی های آتی سونی هم U3 همین وضعیت را داره، دیگه کدوم بازیش هست که فکر میکنی بالای 90 بشه؟
بزرگ سیاره کوچک 2 :دی ! FM4 هم عمرنات پرمنگنات که بالای 90 بشه :دی ! ممد بعد چه ربطی داره ؟ مگه هر بازی بالای 90 خفنه ؟!:|مثلا من از KZ3 خیلی بیشتر از KZ2 خوشم اومد ، اکثرا هم نظرشون اینه که نسخه سوم گیم پلی بهتری داره نسبت به دومیش ، اا الآن چرا متای دومی بالاتره ؟:|
یا مثلا رسوا2،حالا به 90 نرسید ، قبول . اما اصلا نمیتونی منکر این بشی که از بهترین بازیهای امساله ؛ اون رفیقمون سامی_19 هم که دارن اطلاعات غلط راجع به فروش میدن !
از لحاظ فروش و سود دهی وبازدهی ، آیا inFAMOUS 1 با Alan Wake قابل قیاسه ؟ :| یکی بالای 2میلیون فروش رفته ، اون یکی هم به لطف نسخه های 5 6 دلاری به یک میلیون نسخه رسیده !
resistance3
t metal
yakuza
kz
mstorm
اگه یاکوزا4 و موتوراستورم3 بازیهای متوسطی هستن ، کینکت اسپورت فصل2 و میدان قِر 2 بازی های خوبی هستن آیا ؟:|
حالا من KZ رو حساب نمیکنم !
من نمیدونم چرا یه عده اینجا فکر میکنن همه چی توی شوتر خلاصه شده !

• Like
Reactions: SHePArd
الان مقایسه من مقایسه 1 بازی با 50 تا بازی بود؟ :biggrin1: یعنی میگی هیچ کدوم از انحصاری های مایکروسافت 94 نیستن؟ Halo 3 و Geow پس چند هست میانگینشون؟ تعداد بازی بالای 90 سونی و مایکروسافت را هم اگه میشه در بیار. البته من نمی دونم کدومشون تو این زمینه بهتر هستن فقط حوصله ـم نمیشه برم چک کنم :biggrin1:
نه ديگه نيستن هر 2 تا عنواني كه گفتي ميانگينشون 93 هست تو متاكريتيك;)
بازی که دو شماره قبلی ـش 86 بوده مطمئن باش به 90 نمیرسه، چه برسه به اینکه بخواد بالای 90 بره :biggrin1:
ربطي نداره محمد جان والا تريلرهايي كه من ازش ميبينم پيشرفتش فوق العاده بوده و پتانسيل گرفتن امتيازاي بالاي 9 رو داره;) در ضمن ميانگين انچارتد 1 88 درصد ولي نسخه دوم ديدي كه چطوري تركوند:d

بزرگ سیاره کوچک 2 :biggrin1: ! FM4 هم عمرنات پرمنگنات که بالای 90 بشه :biggrin1: ! ممد بعد چه ربطی داره ؟ مگه هر بازی بالای 90 خفنه ؟!:|مثلا من از KZ3 خیلی بیشتر از KZ2 خوشم اومد ، اکثرا هم نظرشون اینه که نسخه سوم گیم پلی بهتری داره نسبت به دومیش ، اا الآن چرا متای دومی بالاتره ؟:|
یا مثلا رسوا2،حالا به 90 نرسید ، قبول . اما اصلا نمیتونی منکر این بشی که از بهترین بازیهای امساله ؛ اون رفیقمون سامی_19 هم که دارن اطلاعات غلط راجع به فروش میدن !
از لحاظ فروش و سود دهی وبازدهی ، آیا inFAMOUS 2 با Alan Wake قابل قیاسه ؟ :| یکی بالای میلیون فروش رفته ، اون یکی هم به لط نسخه های 5 6 دلاری به یک میلیون نسخه رسیده !
گفتم بازی های آتی :دی وگرنه تا این موقع از سال مسلما انحصاری های سونی بهتر بودن، مایکروسافت اصلا انحصاری نداشته :دی بعد بحث بر سر کیفیت هست، اونو من و شما تشخیص نمیدیم، تو خود خبر هم نوشته بر طبق متا متوسط مایکروسافت اینقدره و سونی اینقدر. من اصلا کاری به فروش ندارم، امتیاز هم از نظر خودم هیچ اهمیتی نداره ولی وقتی یه بحث کلی میشه مسلما بهترین ملاک همین متا هست :دی راجع به FM4 هم دمت گرم، شوخی قشنگی بود :دی

نه ديگه نيستن هر 2 تا عنواني كه گفتي ميانگينشون 93 هستش تو متاكريتيك;)
متاکریتیک ـت خرابه :دی هر دو تا دقیقا 94 هستن، 3 ثانیه پیش چک کردم :دی

ربطي نداره محمد جان والا تريلرهايي كه من ازش ميبينم پيشرفتش فوق العاده بوده و پتانسيل گرفتن امتيازاي بالاي 9 رو داره;) در ضمن ميانگين انچارتد 1 88 درصد ولي نسخه ديدي كه چطوري تركوند:d
من اون چیزی که دیدم نهایتا همون 86 یا 87 می گیره، حالا شاید یهو ترکوند ولی بعید میدونم :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or