Microsoft : تا پایان سال 2011 کنسول Xbox 360 شماره یک جهان میشود.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
xbox360arcade.jpg

شرکت بزرگ Microsoft به همرا کنسول 360 خود تبدیل به یک قطب در صنعت بازی گشته است و این شرکت بزرگ ارزوهای بزرگی را با Xbox 360 در سر میپروراند .
این شرکت در طی اظهار نظری جالب ابراز کرد که توقع دارد کنسول Xbox 360 تا پایان سال 2011 به شماره یک دنیا تبدیل شود و این دستگاه به فروشی بیشتر از دو کنسول سونی و Wii در سطح دنیا دست یابد .
این شرکت همچنین گزارش NPD را در مورد فروش 507,000 این کنسول در ماه June را اذعان کرد و در ادامه افزود رقم این فروش چیزی حدود دو برابر بیشتر از پلتفرمهای نسل امروز میباشد این شرکت در ادامه به امارهای خود در بازار امریکا اشار نمود و گفت که در 12 ماه گذشته کنسول Xbox 360 فروش بهتری را نسبت به رقیبان خود کسب کرده است . و این در حالی میباشد که در فصل تابستان فروش کنسول و نرم افزار با اینکه به کندی پیش میرود ولی
کنسول 360 روند رو به رشدی را داشته است .
این شرکت در اخر افزود که امسال یکی از بهترین سالهای تاریخ 6 ساله 360 خواهد بود .

• Like
Reactions: LiviNG D3AD
من یه سوال از فنهای محترم ps3 دارم. مگه ماکروسافت دروغ گفته؟ شما ها یه نیگا به متن خبر بکنین، مخصوصا این قسمت:

این شرکت در طی اظهار نظری جالب ابراز کرد که توقع دارد کنسول Xbox 360 تا پایان سال 2011 به شماره یک دنیا تبدیل شود و این دستگاه به فروشی بیشتر از دو کنسول سونی و Wii در سطح دنیا دست یابد .

گفتن انتظار دارن تو فروش به شماره یک جهان تبدیل بشن، این کجاش هایپ یا دروغه؟؟
xbox360 بعد e3 2010 و رونمایی از xbox360 new یا slim فروشش رشد زیادی کرد و این فروش بالا، ادامه همون رونده.

من یه سوال از فنهای محترم ps3 دارم. مگه ماکروسافت دروغ گفته؟ شما ها یه نیگا به متن خبر بکنین، مخصوصا این قسمت:

گفتن انتظار دارن تو فروش به شماره یک جهان تبدیل بشن، این کجاش هایپ یا دروغه؟؟
xbox360 بعد e3 2010 و رونمایی از xbox360 new یا slim فروشش رشد زیادی کرد و این فروش بالا، ادامه همون رونده.
بیشترین فروشو قبول دارم ولی این میگه بهترین کنسول
که==))

بیشترین فروشو قبول دارم ولی این میگه بهترین کنسول
که==))

اولا تو متن خبر که اشاره ای نشده به این چیزی که شما میگی، یعنی بهترین کنسول بودن.
دوما، گیریم که گفته باشن، نکنه توقع داری ماکروسافت بیاد بگه ps3 بهترین کنسوله؟؟!!:-/

اولا تو متن خبر که اشاره ای نشده به این چیزی که شما میگی، یعنی بهترین کنسول بودن.
دوما، گیریم که گفته باشن، نکنه توقع داری ماکروسافت بیاد بگه ps3 بهترین کنسوله؟؟!!:-/
خوب ادعای تو خالی داره دیگه !

اینهمه بحث برای به جمله ای که اصلا هم خواب و توهم و رویا نیست و اصلا چیزه عجیبی نیست که بخوایم انقدر بحث کنیم.

دوست عزیز پس منظورش از کنسول شماره یکه جهان چیه؟؟
با تیکه دومه حرفت موافقم ایکس ماست فروش که نمیاد بگه که ایکس ماست من ترش و بده:))

گزارش رسیده که Kaz Hirai بعد از شنیدن این سخن از شدت خنده دل درد گرفت و به بیمارستان منتقل شد.
اتفاقا ما هم همین احساسو داریم
آخرش را هم خوندین؟ :دی البته راست یا دروغش پای خودش :دی
According to Metacritic, Microsoft Game Studios titles boast an average score of 75, compared to 77 for Nintendo and 73 for Sony
:دی

این یعنی چی؟

گزارش رسیده که Kaz Hirai بعد از شنیدن این سخن از شدت خنده دل درد گرفت و به بیمارستان منتقل شد.

dc2g8rykr5noe2m7sxx6.gif

شما مدیر و ناظمی نباید اختلاف بندازین بین کاربرا با این حرفا.شما اینکارو کنین منه کاربر دیگه باید چه کار کنم؟

همین که تونست با سونی با اون همه قدرت و سابقه ی درخشان که با PS1.2 به دست اورده بود رقابت کنه و کنسولش هم اندازه وحتی کمی بیشتر از PS3 فرش داشته باشه خودش یه پیروزی بزرگ برای ماکروسافت ویه شکست بزرگ برای سونی به حساب میاد واقعا هیچوقت PS3 نتونست جای PS1.2 رو بگیره

dc2g8rykr5noe2m7sxx6.gif
فقط تیترش رو خوندی؟:-/:دی
I think our first party performance in terms of quality bars and units per title this shift has been superior to our competition
According to Metacritic, Microsoft Game Studios titles boast an average score of 75, compared to 77 for Nintendo and 73 for Sony.
حرفی از تعداد نزده، حقیقت تلخه;;):d

آخرش را هم خوندین؟ :دی البته راست یا دروغش پای خودش :دی
:دی

ناامیدمون کردی :دی یعنی میخوای بگی درست میگه؟ best output یعنی چی؟ یعنی هم کیفیت هم کمیت. بر فرض که اون تیکه هم درست باشه، به نظر خودت میانگین گیری از 3-4 تا ip با میانگین گیری از 10-15 تا ip یکسانه؟

این یعنی چی؟

شما مدیر و ناظمی نباید اختلاف بندازین بین کاربرا با این حرفا.شما اینکارو کنین منه کاربر دیگه باید چه کار کنم؟

مرگ بر ناظم منافق

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or