Microsoft : تا پایان سال 2011 کنسول Xbox 360 شماره یک جهان میشود.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
xbox360arcade.jpg

شرکت بزرگ Microsoft به همرا کنسول 360 خود تبدیل به یک قطب در صنعت بازی گشته است و این شرکت بزرگ ارزوهای بزرگی را با Xbox 360 در سر میپروراند .
این شرکت در طی اظهار نظری جالب ابراز کرد که توقع دارد کنسول Xbox 360 تا پایان سال 2011 به شماره یک دنیا تبدیل شود و این دستگاه به فروشی بیشتر از دو کنسول سونی و Wii در سطح دنیا دست یابد .
این شرکت همچنین گزارش NPD را در مورد فروش 507,000 این کنسول در ماه June را اذعان کرد و در ادامه افزود رقم این فروش چیزی حدود دو برابر بیشتر از پلتفرمهای نسل امروز میباشد این شرکت در ادامه به امارهای خود در بازار امریکا اشار نمود و گفت که در 12 ماه گذشته کنسول Xbox 360 فروش بهتری را نسبت به رقیبان خود کسب کرده است . و این در حالی میباشد که در فصل تابستان فروش کنسول و نرم افزار با اینکه به کندی پیش میرود ولی
کنسول 360 روند رو به رشدی را داشته است .
این شرکت در اخر افزود که امسال یکی از بهترین سالهای تاریخ 6 ساله 360 خواهد بود .

• Like
Reactions: LiviNG D3AD
همون پستی که از من نقل قول کردی رو خوندی ! به خدا اگه نگاهش کرده باشی.
اولش چی نوشتم ! ها ! خدا رو شکر چشم که داری .. نوشتم نظر شخصی من اینه !
بعد هم توهین به کی ! دقت کن ! خوب دقت کن ! توهین به کی ! نه به چی! از کی تا حالا ضمیر کی رو برای اجسام به کار میبرن و چی رو برای انسان ! و از کی تا حالا ایکس باکس شده کی ؟ شده انسان ! جاندار ! که بهش توهین بشه ! چیه مقدسه ! جانداره ! فهم و شعور داره ! فرضا من به شما یا بقیه توهین کردم ! فحش دادم ! همون رو نقل قول کن .
شما ابتدا به امر فرق بین آدم جاندار رو با جسم بفهم بعد مثل آدم بیا بقیه رو مورد خطاب قرار بده .

نه من ضمیر را درست به کار میبرم شما آلزایمر داری !

اینا را پس داداش من داد؟!

http://www.jetup.ir/uploads/15_07_1113107604651.jpg

این الان توهین به کسایی که کینکت استفاده میکنن نیست؟!

من کلا ضد کنسولم. اما .. اما ... وقتی طرف 30 سالشه میره کارت گرافیکش رو میفروشه تا کینکت بخره قر بده وسط اتاق اینجاست که دیگه فن بازی تبدیل به حماقت و خریت میشه.
هر نظری میخوای داشته باش! ولی دیگه رو نظرت پا فشاری نکن و تلاش نکن حرمت ها را بشکنی

این رو دان متریک هم توی E3 گفت که ما ایکس باکس 360 رو بهترین کنسول دنیا می کنیم...

---------------------------------------
لعنت به اين اخبار حاشيه ساز :d

loudlaff.gif

بابا خبر بیچاره چه گناهی کرده این وسط!
1h2ye18efp1ye2jh3ll6.gif

همیشه پای یک فن در میان است !!! :d
یه ساعت رفتیم یکم بازی کنیم اومدم دیدم تاپیک شده صفحه 6 !! دمتون گرم :d

لعنت به اين اخبار حاشيه ساز :d

بهتره بگی ، لعنت به این هایپ های حاشیه ساز :d

این که 360 بتونه در این چند سال باقیمانده قدرت اول بازار باشه اصلا چیز عجیبی نیست.
اول اینکه wii تموم شده.دوم این که کینکت قدرت 360 رو چندبرابر کرده مخصوصا اگه در چندسال آینده ساپورت نرم افراری خوبی صورت بگیره که قشر کژوال حسابی میتونن برای مایکرو مفید باشن.سوما مایکرو یه برنامه ریزی مدون داره تا بهترین فروششو در همین سالها و به اتکاء به کینکت به پیش ببره.
اما من به شخصه دیگه از کنسولها خسته شدم.گرافیک و فریم کنسولها برام غیرقابل تحمل شده.
امروز نشستم bbc2 رو با آخرین گرافیک و حدودا 75فریم بازی کردم و بسیار لذت بردم.
من که به بخش سینگل bbc2 فحش میدادم از بازی کردن با کامپیوتر لذت بردم.دلیلش کاملا مشخص هست.گرافیک بسیار لذتبخشتر از کنسول و فریم هم که مهمترین رکن هست بیش از دو برابر.بنابراین باید بگم بدجور پی سی فدای کنسولها شده و واقعا برای این وضعی که سونی و مایکرو و همینطور نینتندو بوجود آوردن متاسفم.انحصارطلبی و جاه طلبی این شرکتها روز به روز داره روند پیشرفت نرم افزاری رو کندتر میکنه.البته یه خوبی هم داره.اونم اینه که برنامه نویسها یاد میگیرن خودشونو جر بدن که بازی رو با کنسول هماهنگ کنن :d

آخرین ویرایش:
این شرکت در طی اظهار نظری جالب ابراز کرد که توقع دارد کنسول Xbox 360 تا پایان سال 2011 به شماره یک دنیا تبدیل شود و این دستگاه به فروشی بیشتر از دو کنسول سونی و Wii در سطح دنیا دست یابد .
:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:
این رو دان متریک هم توی E3 گفت که ما ایکس باکس 360 رو بهترین کنسول دنیا می کنیم...
اون موقع PS3 اسليم تازه اومد بود و شديدا فشار اورده بود هم گفته بود ما پيروزيم:دی
يادش بخير تاپيكش از دم پاك شد:دی

این که 360 بتونه در این چند سال باقیمانده قدرت اول بازار باشه اصلا چیز عجیبی نیست.
اول اینکه wii تموم شده.دوم این که کینکت قدرت 360 رو چندبرابر کرده مخصوصا اگه در چندسال آینده ساپورت نرم افراری خوبی صورت بگیره که قشر کژوال حسابی میتونن برای مایکرو مفید باشن.سوما مایکرو یه برنامه ریزی مدون داره تا بهترین فروششو در همین سالها و به اتکاء به کینکت به پیش ببره.
اما من به شخصه دیگه از کنسولها خسته شدم.گرافیک و فریم کنسولها برام غیرقابل تحمل شده.
امروز نشستم bbc2 رو با آخرین گرافیک و حدودا 75فریم بازی کردم و بسیار لذت بردم.
منی که به بخش سینگل bbc2 فحش میدادم از بازی کردن با کامپیوتر لذت بردم.دلیلش کاملا مشخص هست.گرافیک بسیار لذتبخشتر از کنسول و فریم هم که مهمترین رکن هست بیش از دو برابر.بنابراین باید بگم بدجور پی سی فدای کنسولها شده و واقعا برای این وضعی که سونی و مایکرو و همینطور نینتندو بوجود آوردن متاسفم.انحصارطلبی و جاه طلبی این شرکتها روز به روز داره روند پیشرفت نرم افزاری رو کندتر میکنه.البته یه خوبی هم داره.اونم اینه که برنامه نویسها یاد میگیرن خودشونو جر بدن که بازی رو با کنسول هماهنگ کنن :d
شما با همون کامپیوترت حال کن مال ما که ماله 4 سال پیشه مجبوریم با همین کنسول ها حال کنیم.:d

اقایون بحث داره به بازی های PS3 کشیده میشه لطفا تو بحث عنوان تاپیک بمونید...:d
با تشکر روابط عمومی بازیسنتر:d

حالا اومدیمو 3.66هک نشد اصلا مگه تا یک سال پیش پلی3 کپی خور بود؟
الان ما رسیستنس3 داریم انچارتد3 هم داریم از همین الان تمام کسایی که تو بازار سیاه هستن دندون تیز کردن که بالای 100بدن بازیا رو خو اخه این اصلا ارزش داره بری دنبالش یا با ید دیگه بی خیالش شی؟
نفوس بد نزن انشاالله هک میشه:d
خب دیگه بی خوابی زده به سرمون داریم چرت و پرت میگیم...

یکی از مدیران , ناظمان گرامی بیاد تایپک رو ببنده :((
بعضی از دوستان دارن میرن جاده خاکی ... :d
>:d<

مهندس PS2 که God آمار هست تو سوزوندن کنسول!!!
لطفا چیزی که جهانی نیست نیارید

ps2 یکی از با کیفیت ترین کنسولهای تاریخ بود.......
منتها توی خریدش یه عده اشتباه می کردند می رفتن کنسول تبدیل شده اماده می گرفتند..کنسولهای تبدیل شده هم همه چند بار تعمیر بودند و بعدا به مشکل بر می خوردند.......
من برای دوستام کلی کنسول خام گرفتم تبدیل کردم تحویل دادم ..هنوز مثل ساعت کار میکنند...........این موضوع هنوز هم صدق می کنه:
یکی از همسایه ها بهش چند وقت پیش تو توپخونه یه 360 تعمیری با تاریخ 2009 به جای نو انداختن 1 ماه نکشید فاتحش خونده شد......................

اما درباره xbox1 هر چی اکس باکس ورژنش بالاتر می رفت سخت افزارش بی کیفیت تر می شد....مادربرد ورژن1 خوب بود..ورژن 1.6 که دیگه افتضاح بود
می تونید توضمینه کیفیت مادربردهای xbox1 از دوست خوبم اقای دانش کاربر همین سایت سوال کنید..ایشون خودشون تعمیر کار و ساکن شیراز هستند

چه خبره اینجا؟
15 پست پاک شد، لطفاً فقط در مورد موضوع تاپیک بحث کنید.

پست من دیگه چرا پاک شد پرسیدم چند ملیون دیگه باید بفروشه تا به وی برسه؟ چیزی من می بینم یه 30 ملیونی هست یکم زیاد نیست

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or