(Microsoft)اینترنت ندارید ؟پس xbox360 بخرید !!!

hosein me

کاربر سایت
20130612_xbox_360.jpg

درود
مدیر اجرای Microsoft در صحبت های عجیب بیان کرد که اگر شما دسترسی خوبی به اینترنت ندارید یا درمناطق خاصی هستید یا در شهرهای هستید که وضعیت اینترنت جالبی ندارندپس یک xbox360 بخرید !
Don Mattrickدر صحبتی که با سایت GameTrailers داشت بیان کرد ما یک کنسول دیگر داریم برای کسانی که دسترسی به اینترنت ندارند به نام xbox360!

اگر دسترسی شما به شبکه اینترنت در حد صفر هست 360 یک کنسول افلاین هست
Mattrick می گوید xbox oneبرای گیمر ها ساخته شده هست البته به وسیله خود گیمرها و کسانی که اعتراض دارند اول باید متوجه بشوند این سیستم چطور کار میکند بعد قضاوت کنند !
به نظر من ما راه طولانی در پیش داریم و یک محصول کامل ساخته ایم و مردم ان را دوست خواهند داشت
این برای مردم بسیار مهم هست زیرا مردم خیلی باهوش هستند و زمانی که کنسول را ببینند خواهند دید که چه پیشرفت های دارد
منبع

Dreadlord
فعلا از لحاظ انحصاری Xbox One کاملا برتر از PS4 ـه و بهتره باهاش کنار بیایید.
الان میشه منو روشن کنی XBOX ONE چجوری برتره ؟ از چه نظر ؟ همون انحصاریایی که طبق گفته های سازنده هاشون 3 ماه بعد من روی PS4 و PC بازی خواهم کرد ؟

دیگه حرفای ما رو به خودمون خرج نکن که عزیز من دیگه باب انحصاری از اول در اختیار سونی بوده و خواهد بود ;) تو از باب دیگه ای وارد شو :دی ( عه باب دیگه ای وجود نداره :دی )

===
500 تا استودیو دارن واسه PS4 بازی میسازن بعد یه نفر میپره میگه PS4 بازی نداره . خوب طبق اعلام هر دو طزف سونی که 5 تا انحصاری بیشتر داره واسه سال اول !!

باورم نمیشه داریم سر انحصاری با این ماکرو فنا بحث میکنیم :|

آخرین ویرایش:
چی میگی واسه خودت؟! :دی چون من حالم از X-BONE و سیاستهای ماکروسافت بهم میخوره یعنی اونها منو زور کردن بخرم؟ گرفتی مارو؟ :دی.
مشکل تو اینه که حالت تعادل نداری. تا چند ماه پیش از تمام مسائل مربوط به مایکروسافت (سیاست ها، بازی ها، کلا همه چی) تا پای جان دفاع میکردی، حالا تمام مسائل مربوط به مایکروسافت رو تا پای جان ترول میکنی! از سیاست های بازی دسته دومش خوشت نمیاد، مورد نداره. از چک کردن آنلاین خوشت نمیاد، مشکلی نداره. از قیمتش خوشت نمیاد ایراد نداره. ولی دیگه خدایی معرفی بازی انحصاری هم ترول داره؟:-/ بدبخت این همه بازی معرفی کرده باز میای تیکه میندازی به همون بازی ها !

به خاطر همینه میگم حالت تعادل نداری. یا 0ـی یا 100.

دوستان یک جوری میگن انحصاری 1 بیشتر از 4 بوده انگار که نسل هشتم هم تموم شد تکلیف هم مشخص شد :))

سونی سرگرم انحصاری هاش روی PS3 هستش اصلا نیازی به کنسول جدید نیست همین PS4 هم لطف کرده که بریم حال کنیم :دی

فعلا همین TLOU تنهایی کل نسل هشتم رو درو کرده :))

Dreadlord

فعلا از لحاظ انحصاری Xbox One کاملا برتر از PS4 ـه و بهتره باهاش کنار بیایید.

هر گردی که گردو نمیشه برادر گرامی !! مگه با 2تا انحصاری بیشتر معرفی کردن میشه به این نتیجه ای که شما رسیدی رسید؟ در ضمن سونی خیلی واضح گفت تو سال اول 20 تا انحصاری داره اگه واسه شما تعداد مهمتره تا کیفیت.
هرچیز دیگه ای که بخوای روش بحث کنی میتونی ؛ چه تو این نسل و چه تو نسل بعد ،ولی در مورد بازیهای انحصاری نمیتونی !! نگه اینکه شما از چیزایی خبر داری که ما نداریم.

دوستان یک جوری میگن انحصاری 1 بیشتر از 4 بوده انگار که نسل هشتم هم تموم شد تکلیف هم مشخص شد :))

سونی سرگرم انحصاری هاش روی PS3 هستش اصلا نیازی به کنسول جدید نیست همین PS4 هم لطف کرده که بریم حال کنیم :دی

فعلا همین TLOU تنهایی کل نسل هشتم رو درو کرده :))
واسه كسي كه بين بازيهاي ps4 و x one مونده چه ربطي به ps3 و بازيهاش داره؟؟؟؟
ما داريم ps4 رو با x one مقايسه مي كنيم.....

تاحالا هم تو انحصاريهاي معرفي شده x one پرتعدادتر از ps4 بوده.....ولي اينكه در آينده چه اتفاقي مي افته و اينا بحثش جداس

.

نظر شخصی من و شما FACT رو تغییر نمیده مثل این:

Sunset Overdrive’s Xbox One exclusivity due to quick production cycles

یا این:

Kotaku: Ryse QTEs complete themselves even if you press no buttons

یا این:

Forza Motorsport 5: no night, no weather, no storefront, no auction house

چیزی رو که خب متوجه شدم اینکه ماکروسافت به گیمر میگه "مشتری" و به گیم میگه "تجربه یا Content". توی کنفرانس E3 چند ده بار گفتن Consumer-Experience-Content. قربونش برم REMEDY هم ذوب شده در افکار مسخره MS. اون a REMEDY Experience چی بود اول تریلر ! :)) راست هم میگن خب ممکنه QB ترکیبی از LIVE Action و QTE و Heavy Rain باشه که حداقل من به این جور چیزا بازی نمیگم :biggrin1:.
من چند بار گفتم، یکی لطف کنه لیست بازی های لانچ PS4 که رسما تایید شدن رو به من برسونه :دی اینکه قراره 60 تا انحصاری داشته باشه و اینا ربطی به حرف من نداره. این لینک هایی هم که دادی خیلی بامزه بود انصافا، خیلی خندیدم :دی در ضمن میشه لینک گیم پلی Quantum Break رو لطف کنی؟ مثل اینکه ازش گیم پلی دیدی که میگی QTE داره و مثل HR هست :دی

پ.ن: اینا رو ول کن، چه خبر از شرکت مشتری مدار و مشتی و باحال و بامرام؟ :-/ :دی شوخی کردم البته :دی

من چند بار گفتم، یکی لطف کنه لیست بازی های لانچ PS4 که رسما تایید شدن رو به من برسونه :دی اینکه قراره 60 تا انحصاری داشته باشه و اینا ربطی به حرف من نداره. این لینک هایی هم که دادی خیلی بامزه بود انصافا، خیلی خندیدم :دی در ضمن میشه لینک گیم پلی Quantum Break رو لطف کنی؟ مثل اینکه ازش گیم پلی دیدی که میگی QTE داره و مثل HR هست :دی

پ.ن: اینا رو ول کن، چه خبر از شرکت مشتری مدار و مشتی و باحال و بامرام؟ :-/ :دی شوخی کردم البته :دی
انحصاری ها:
Killzone: ShadowFall
Drive Club
Knack
The Witness
Warframe

ایناهم بازی های multi:
WatchDogs
Assassins Creed 4
NBA2K14
Battlefield 4
Call of Duty Ghost
NBA Live
Fifa 14
Need for Speed: Rivals
Madden 25
البته اینا تا الان تایید شدن

زیاد خندیدی؟ این هم بخون و بخند که شبت کامل بشه :دی

[/h]
---

QB اونطوری بنظر میرسه من که فکت صادر نکردم :دی. درکل اینو داشته باشه تا بگم ادامه ش رو:
تعداد و نوع انحصاری ها و لانچ تایتل مهم نیست چون دیر یا زود اونها رو جای بغییر از X-BONE هم میشه بازی کرد. یعنی بدون خرج کردن یک ریال، بدون شلیک کردن به پام میتونم QB یا Project Spark و ... رو بازی کنم :دی.

زیاد خندیدی؟ این هم بخون و بخند که شبت کامل بشه :biggrin1:
خب اینو که همون اول هم گفته بودن :دی والا این گرافیکی که من تو E3 دیدم و بدون Cloud هم اجرا میشه واسه اول نسل راضی کننده هست، تا بعدش هم خدا بزرگه :دی
تعداد و نوع انحصاری ها و لانچ تایتل مهم نیست چون دیر یا زود اونها رو جای بغییر از X-BONE هم میشه بازی کرد. یعنی بدون خرج کردن یک ریال، بدون شلیک کردن به پام میتونم QB یا Project Spark و ... رو بازی کنم :biggrin1:.
از نظر من انحصاری یعنی چیزی که رو کنسول ها فقط واسه XOne یا PS4 عرضه بشه، مثل همون Warframe تو لیستی که دوستمون گذاشتن و جز انحصاری حساب شده و درستش هم همینه :دی بگذریم از اینکه به نظر نمیاد خیلی بازی جالبی باشه (با توجه به چند تا نقد محدودی که ازش اومده!)
انحصاری ها:
Killzone: ShadowFall
Drive Club
Knack
The Witness
Warframe
خب در همون حدی بود که فکر می کردم :دی
500 تا استودیو دارن واسه PS4 بازی میسازن بعد یه نفر میپره میگه PS4 بازی نداره . خوب طبق اعلام هر دو طزف سونی که 5 تا انحصاری بیشتر داره واسه سال اول !!

باورم نمیشه داریم سر انحصاری با این ماکرو فنا بحث میکنیم
yahoo_22.gif
شما 20 تا انحصاری سال اول رو لیست کن لطفا، اونایی که تایید شدن!

آخرین ویرایش:
سیستمی که بازیهای xone روش اجرا میشد ؟
طبق گفته های digital foundry فقط بازی های third party رو pc اجرا شدن و بازی های مثل forza و ryse رو dev kit اجرا شدن و خیلی هم از forza تعریف کرده
البته این کار جدیدی نیست مایکروسافت سال 2005 اومدgeow رو mac اجرا کرد و نتیجه نهایی به جز مقداری کاهش حجم نورپردازی فرقی نداشت

Eru Ilúvatar
شما 20 تا انحصاری سال اول رو لیست کن لطفا، اونایی که تایید شدن!
وقتی اعلام میکنه 20 تا انحصاری واسه سال اول داره دلیلی نداره همشو الان بیاد معرفی کنه. تو زمینه ی انحصاری دیگه همه میدونن سونی چه ip هایی داره و اینکه مثل مایکرو نمیاد هی عدد اضافه کنه به ip هاش ، میاد آخر نسلی The Last of Us رو عرضه میکنه با متای 95 و Beyond و GT6 رو هم در ادامه عرضه خواهد کرد.
جدا چطور و با چه پشتوانه ای روتون میشه از انحصاری حرف بزنید؟ حتما اون بازی Sunset یا اونکه اژدها بود ( اسمش یادم نیست ) میخوان با انحصاری های سونی در بیوفتن؟

Eru Ilúvatar

وقتی اعلام میکنه 20 تا انحصاری واسه سال اول داره دلیلی نداره همشو الان بیاد معرفی کنه. تو زمینه ی انحصاری دیگه همه میدونن سونی چه ip هایی داره و اینکه مثل مایکرو نمیاد هی عدد اضافه کنه به ip هاش ، میاد آخر نسلی The Last of Us رو عرضه میکنه با متای 95 و Beyond و GT6 رو هم در ادامه عرضه خواهد کرد.
جدا چطور و با چه پشتوانه ای روتون میشه از انحصاری حرف بزنید؟ حتما اون بازی Sunset یا اونکه اژدها بود ( اسمش یادم نیست ) میخوان با انحصاری های سونی در بیوفتن؟
داریم در مورد E3 و چیزهایی که تایید شدن صحبت می کنیم نه چیزهایی که قراره تایید بشن. همین مایکروسافت که عدد اضافه میکنه، 4 تا IP جدید تو E3 نشون داد (به جز بازی های مستقل و آرکید). همون سازنده Sunset که تا دیروز به خاطر Ratchet استودیو محبوبتون بود الان آخ شد؟ :دی خیلی باحالید جمیعا :دی هر وقت 20 تا بازیش رسما معرفی شدن و لیستشون رو دیدیم میتونید بگید انحصاری های PS4 بهتر هستن ولی الان خیر! تو همین لیستی که دوستان صفحه قبل واسه بازی های لانچ PS4 گذاشتن یه بازی با متای 69 وجود داره (روی PC) :)) :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or