Microsoft:امکان بازگشت بعضی سیاست ها وجود دارد

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
Marc-Whitten-Xbox-One.jpg

اگر به یاد داشته باشید مایکروسافت در طی اقدامی سیاست هایش در قبال بازی های دیجیتال و هم چنین بازی های دست دوم پس گرفت اما حالا Marc Whitten در طی مصاحبه ای از احتمال بازگشت برخی از این سیاست ها خبر داده.

هر چند او به این نکته اشاره کرد که بازگشت آن سیاست ها به همراه شفافیت بیشتری همراه خواهد بود.همچنین در ادامه اذعان کرد که مشکلات ایجاد شده توسط آن سیاست ها تقصیر خود مایکروسافت است و او این تجربه را از راه سختی اموخت و طبیعی است که برای او مشکل ساز نیز شد:
ما تنها باید با افراد بیشتری صحبت می کردیم و آن ها را درباره نحوه کار سیستم متقاعد میکردیم و مطمئنن مخاطبان بیشتری از این سیاست ها خوشحال می شدند.و این به نوعی باعث خجالت است که نتوانستیم به مخاطبانمان راهی که در اصل میخواهیم بپیماییم , نشان دهیم.اول چیزی که من میخواهم این است که محصول را عرضه کنیم , اما الان من به دنبال این هستم که ما درباره این امکانات چه فکر می کردیم:طرز تفکر ما درباره Xbox live و دیجیتال چگونه است
او ادامه می دهد:
من مردم را میبینیم که احساس میکنند ما از دیجیتال دور شده ایم , در حالی که من این چنین فکر نمیکنم.من معتقدم که ما به مردم حق انتخاب دادیم.این به این معنا بود که ما امکانات بیشتری را اضافه کردیم نه اینکه از آن کم کنیم.و من میدانم که وقتی مردم امکاناتی چون Family Sharing را می بینند می گویند "وای این دقیقا همانی است که میخواستیم!"که فکر میکنم این اتفاق در قبال مباحث مهندسی مثل فریم کمتر می افتد
حذف Family sharing در واقع اشاره ای به درخواستی همگانی برای بازگشت آن است هر چند آقای Whitten هیچ چیز را تایید نکرد اما به این نکته نیز اشاره کرد که اگر چیزی را واقعا مشتریمان بخواهد ما آن را باز خواهیم گرداند.
ما باید درباره کاری که میخواهیم انجام دهیم بیشتر صحبت کنیم چون ممکن است کاری که ما انجام میدهیم ما تفکر مردم متفاوت باشد.وقتی که من چیز هایی مثل آن درخواست را ,از نقطه نظر من ما نظرات زیادی را دریافت کردیم در حالی که Xbox one ذاتا بر اساس دیجیتال ساخته شده است ,و برای داشتن این تجربه ی شگفت انگیز ,ما به این نتیجه رسیدیم که آن ها نیاز به انتخاب دارند.چیزی همانند یک پل برای استفاده از امکانات دیجیتال دنیای امروز.کاری که ما کردیم این بود که امکان آفلاین و فیزیکی را به این کنسول اضافه کردیم.این درباره این نیست که ما جنبه ی دیجیتالی کنسول را فراموش کردیم بلکه این درباره دادن انتخاب است.در حقیقت بحث بر سر این است که ما به همه چگونگی کارکرد کنسول را نشان دهیم و آن ها چه کار هایی میتوانند با آن بکنند.در حقیقت بسیاری از چیز هایی که آن ها میخواهند در حقیقت همان جاست !
اگر واقعا این چیزی است که مخاطبان به دنبال است ما حتما به دنبال راهی خواهیم بود تا آن را بازگردانیم.من نیز باید بیشتر شفاف می بودم.ما نظراتی را دریافت کردیم و متوجه شدیم که ما امکاناتی را نیاز به اضافه کردن داریم و برای اضافه کردن این برنامه ها ما نیاز به فضا تنها برای مهندسی خالص داریم
در آخر او عقب نشینی از سیاست Family sharing را یک حرکت منتقی و قفل منطقه ای را نیز از دیدگاه های ناشران خواند و گفت مایکروسافت هیچ منعی در این باره ندارد.

منبع

اینا چرا اینجوری می کنند؟چرا هر روز یک بازی جدید از خودشون در میارن :d
محصولات دیگر ماکروسافت که این همه حاشیه نداشته و خیلی هم موفق بوده از مسیر فعالیت خودش خارج شده و Cancel شده .امیدوارم که به وضع مشابه دچار نشه این Xbox One.

امکانش هست یکی از این تغییر ها رو به ما یادآوری کنید که به ضرر ما بوده؟
یه چیزی از خودتون می بافینا!

بحث مشتری مداری نیست بحث از دست دادن مشتریه ! وقتی دیدن اوضاع خرابه برا اینکه به رقیب نبازن مجبور شدن اینکارو بکنن.
اگه واقعا مشتری مدار بودن از اول این غلطا رو نمیکردن

پس می‎‌خواستی به فکر من و شما باشه؟! :d
سونی هم اگه سیاست‎هاش بیشتر باب میل من و شماست، توی ذهنش این موضوع تداعی شده که با این کار در دراز مدت مشتری‌هاش بیشتر می‎شن و در نهایت سودآوری بیشتری خواهد داشت. هیچ شرکتی دنبال چیزی غیر از پول و شهرت نیست.

پس میخواستید یه شرکت بیاد برای رضای خدا کار کنه؟ کاری که سونی الان داره انجام میده(اسمشه هر چی میتونید بزارید) هم به سود ماست و هم به سود خودش!

وضع بدتر از اون چیزیه که فکرش میکردم .:| تازه داشتم امید وار میشدم یه one هم بگیرم . :|

بابا استیوجابز مرد بیچاره انگار ماکروسافت بی پدر شده که انقدر وضع بده بابا یک حرفی میزنین اگه قبول دارین اشتباهه اگه درستش میکنید دیگه این حرف که امکان بازگشت سیاست وجود داره چه معنی داره .

خوب الان کدام سیاست منظورشه ؟ DRM منظوره ؟ چی خودش میگه باید روشنگری کنیم بابا خودت که مارو بیشتر فرستادی تو خلسه .

به خدا این ماکروسافت به جای این کار ها باید یک تغییر مدیریت درست درمون بده این چه وضعیه درست کرده برای خودش فکر کنم میخوام تمام دودمانی که بیل گیتس در این چندین ساله درست کرده به فنا بدن با ندونم کاری .

وضع بدتر از اون چیزیه که فکرش میکردم .:| تازه داشتم امید وار میشدم یه one هم بگیرم . :|

بابا استیوجابز مرد بیچاره انگار ماکروسافت بی پدر شده که انقدر وضع بده بابا یک حرفی میزنین اگه قبول دارین اشتباهه اگه درستش میکنید دیگه این حرف که امکان بازگشت سیاست وجود داره چه معنی داره .

خوب الان کدام سیاست منظورشه ؟ DRM منظوره ؟ چی خودش میگه باید روشنگری کنیم بابا خودت که مارو بیشتر فرستادی تو خلسه .

به خدا این ماکروسافت به جای این کار ها باید یک تغییر مدیریت درست درمون بده این چه وضعیه درست کرده برای خودش فکر کنم میخوام تمام دودمانی که بیل گیتس در این چندین ساله درست کرده به فنا بدن با ندونم کاری .

این پست عجیب ترین پست تاریخ بازیسنتر می تونه نام بگیره....استیو جابز؟drm؟دودمان بیل گیتس به باد بره؟

مگه استیو خدا بیامرز ربطی به مایکرو هم داشته ؟ اون که مال اپل بوده .
کلا مایکرو تو همه ی زمینه ها داره اشتباه میکنه . هم ویندوز 8 و 8.1 که از نظر بسیاری از منتقدان به درد نمی خوره و 7 بهتره هم تبلت سرفیس ار تی که 100 دلار ارزونش کرده چون سگ رو با لانچیکو بزنی نمیره بخرش :d . خدا اخر اقبت این مایکرو رو بخیر کنه .

کلا مایکرو تو همه ی زمینه ها داره اشتباه میکنه . هم ویندوز 8 و 8.1 که از نظر بسیاری از منتقدان به درد نمی خوره و 7 بهتره هم تبلت سرفیس ار تی که 100 دلار ارزونش کرده چون سگ رو با لانچیکو بزنی نمیره بخرش :d . خدا اخر اقبت این مایکرو رو بخیر کنه .

اطلاعات شما بنده رو نابود کرد :-o
8.1 اتفاقا خیلی از منتقدا رو راضی کرد ، کلی از ویژگی های خوب قبلی سیستم عامل رو برگردوندن ، کلی ویژگی های جدید اضافه کردن ، با یه سری تغییرات مثبت مثل پشتیبانی از صفخات بزرگتر ، رزولیشن بالاتر و Bing و ...

Surface RT
هم 150 دلار ارزون شد نه 100 دلار

بعد یه ذره ادب هم داشته باشی بد نیستا ، چون تو همین ایران خودمون هم خیلی ها سرفیس آر تی دارن ...

منظور ايشون رو شما نگرفتي يه شوخي كردن بد برداشت شده ايشون هم منظورشون اين نبود كه استيو جابز تو مايكرو بوده

القصه ايشون ميفرمايند كه ايراد كار مايكرو اين بوده كه درست روشن سازي نكرده و سياستها درست تبيين نشدن اوكي قبول اما الان دارن ميفرمايند كه ممكنه بضي سياستها دوباره برگرده و اصلا هم اشاره درستي نكرده كه يعني كدوما؟ DRM يا family sharing يا ..........؟ اين فقط ابهامات رو دوباره داره زياد ميكنه. من الان دوباره ترس برم داشته كه نكنه DRM منظوره و فكر نميكنم فقط من اين ترسو داشته باشم در كل روش درستي رو براي روشن سازي انتخاب نكرده اميدوارم فقط حدس امثال من غلط باشه

پست رو نخونده نظر دادن عادت خیلی بدیه که تو جامعه ی گیمری رواج پیدا کرده!:|
داره میگه اگه ملت بخواد Family sharing می تونه برگرده نگفته قراره چک هر 24 ساعت یک بار و drm و اجرا نشدن بازی دسته 2 و . . . برگردونیم :|

بگم خدا شما دوتا رو چیکار نکنه فقط با نقل قول کردن اینکه مگه استیو جابز به ماکروسافت ربط هم داشته دارم میترکم از خنده . =))

یعنی باید برای شما این چیز ها رو هم توضیح داد ؟ بابا استیو جابز پدر اپل بود که خیلی هم قبولش داشتم در کنار بیل گیتس که پدر ماکروسافته برای خود من که رشته تحصیلیم کامپیوتره جزو استوره های خودم هستن اما این صحبت من یک کنایه بود که استیو جابز خدا بیامرز بیچاره فوت کرد به جای اینکه اپل با مشکل دست و پنجه نرم کنه ماکروسافت داره با وجود زنده بودن بیل گیتس اینجوری مشکل مدیریتی داره انگار ماکروسافت بی کس شده .

انقدر که این چند وقته مشکل مدیریتی در ماکروسافت زبانه میزنه بعد از فوت استیو جابز اپل انقدر مشکل نداشت .

آخرین ویرایش:
اطلاعات شما بنده رو نابود کرد :-o
8.1 اتفاقا خیلی از منتقدا رو راضی کرد ، کلی از ویژگی های خوب قبلی سیستم عامل رو برگردوندن ، کلی ویژگی های جدید اضافه کردن ، با یه سری تغییرات مثبت مثل پشتیبانی از صفخات بزرگتر ، رزولیشن بالاتر و Bing و ...

Surface RT
هم 150 دلار ارزون شد نه 100 دلار

بعد یه ذره ادب هم داشته باشی بد نیستا ، چون تو همین ایران خودمون هم خیلی ها سرفیس آر تی دارن ...

ویندوز 8.1 سه چهار تا از امکاناتش خوب هست و به نظر من و یادمه تو زومیت بود یا نارنجی نوشته بود نتونسته جای ویندوز 7 رو بگیره . منوی استارتش که بیتر قابلیت های منوی استارت ویندوز 7 رو نداره . امکاناتش هم زیاد به چشم نمیاد و ادم رو وسوسه نمیکنه که بره 7 رو به 8 یا 8.1 بروزرسانی کنه . بینگ هم تا گوگل هست کسی زیاد بهش توجه نمیکنه .
سرفیس هم مطمعن نبودم چند دلار گران شده اما میدونستم حدود صد تومن هست ( حدود نوشتم شرمنده )
مورد اخر هم شما درست میگید من واقعا عذر خواهی مکنم از تمام کاربرایی که این تبلت رو خریدند و بقیه . نباید اون حرف رو میزدم .

بحث مشتری مداری نیست بحث از دست دادن مشتریه ! وقتی دیدن اوضاع خرابه برا اینکه به رقیب نبازن مجبور شدن اینکارو بکنن.
اگه واقعا مشتری مدار بودن از اول این غلطا رو نمیکردن
اولا ادب خوب چیزیه .
ثانیا "این غلطا" رو به خاطر گیمر ها کردن. قبلا حمایت خودم رو از این سیستم اعلام کردم و قصد ندارم دوباره سرش بحث کنم.
ثالثا لطفا یه نظری بده مرتبط با تاپیک باشه. الان خبر همین تاپیک رو بخونی می فهمی منظور من چی بود ...

بگم خدا شما دوتا رو چیکار نکنه فقط با نقل قول کردن اینکه مگه استیو جابز به ماکروسافت ربط هم داشته دارم میترکم از خنده . =))

یعنی باید برای شما این چیز ها رو هم توضیح داد ؟ بابا استیو جابز پدر اپل بود که خیلی هم قبولش داشتم در کنار بیل گیتس که پدر ماکروسافته برای خود من که رشته تحصیلیم کامپیوتره جزو استوره های خودم هستن اما این صحبت من یک کنایه بود که استیو جابز خدا بیامرز بیچاره فوت به جای اینکه اپل با مشکل دست و پنجه نرم کنه ماکروسافت داره با وجود زنده بودن بیل گیتس اینجوری مشکل مدیریتی داره انگار ماکروسافت بی کس شده .

انقدر که این چند وقته مشکل مدیریتی در ماکروسافت زبانه میزنه بعد از فوت استیو جابز اپل انقدر مشکل نداشت .

بابا چرا همه دارن مارو ترول میکنن .:d
بابا به خدا میدونم استیو جابز کی هست و .... . بیل گیتس رو هم میشناسم .
راستش یه صحنه هم فکر کردم میدونی استیو جابز کیه و کنایه بود و .... .:d

پست رو نخونده نظر دادن عادت خیلی بدیه که تو جامعه ی گیمری رواج پیدا کرده!:|
داره میگه اگه ملت بخواد Family sharing می تونه برگرده نگفته قراره چک هر 24 ساعت یک بار و drm و اجرا نشدن بازی دسته 2 و . . . برگردونیم :|
من متن انگليسي رو خوندم و خيلي هم خوب ميفهمم چي ميگه حالا شما اگر معني some features may come back رو نميدوني برو بزار تو گوگل ترنسليتور

- - -ویرایش - - -

اولا ادب خوب چیزیه .
ثانیا "این غلطا" رو به خاطر گیمر ها کردن. قبلا حمایت خودم رو از این سیستم اعلام کردم و قصد ندارم دوباره سرش بحث کنم.
ثالثا لطفا یه نظری بده مرتبط با تاپیک باشه. الان خبر همین تاپیک رو بخونی می فهمی منظور من چی بود ...
منم بخاطر شخص شخيصت بود كه رفتم اون petition رو امضا كردم البته اميدوارم جفتمون بعدا بتونيم سرمونو تو بازي سنتر بالا بگيريم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or