Microsoft:امکان بازگشت بعضی سیاست ها وجود دارد

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
Marc-Whitten-Xbox-One.jpg

اگر به یاد داشته باشید مایکروسافت در طی اقدامی سیاست هایش در قبال بازی های دیجیتال و هم چنین بازی های دست دوم پس گرفت اما حالا Marc Whitten در طی مصاحبه ای از احتمال بازگشت برخی از این سیاست ها خبر داده.

هر چند او به این نکته اشاره کرد که بازگشت آن سیاست ها به همراه شفافیت بیشتری همراه خواهد بود.همچنین در ادامه اذعان کرد که مشکلات ایجاد شده توسط آن سیاست ها تقصیر خود مایکروسافت است و او این تجربه را از راه سختی اموخت و طبیعی است که برای او مشکل ساز نیز شد:
ما تنها باید با افراد بیشتری صحبت می کردیم و آن ها را درباره نحوه کار سیستم متقاعد میکردیم و مطمئنن مخاطبان بیشتری از این سیاست ها خوشحال می شدند.و این به نوعی باعث خجالت است که نتوانستیم به مخاطبانمان راهی که در اصل میخواهیم بپیماییم , نشان دهیم.اول چیزی که من میخواهم این است که محصول را عرضه کنیم , اما الان من به دنبال این هستم که ما درباره این امکانات چه فکر می کردیم:طرز تفکر ما درباره Xbox live و دیجیتال چگونه است
او ادامه می دهد:
من مردم را میبینیم که احساس میکنند ما از دیجیتال دور شده ایم , در حالی که من این چنین فکر نمیکنم.من معتقدم که ما به مردم حق انتخاب دادیم.این به این معنا بود که ما امکانات بیشتری را اضافه کردیم نه اینکه از آن کم کنیم.و من میدانم که وقتی مردم امکاناتی چون Family Sharing را می بینند می گویند "وای این دقیقا همانی است که میخواستیم!"که فکر میکنم این اتفاق در قبال مباحث مهندسی مثل فریم کمتر می افتد
حذف Family sharing در واقع اشاره ای به درخواستی همگانی برای بازگشت آن است هر چند آقای Whitten هیچ چیز را تایید نکرد اما به این نکته نیز اشاره کرد که اگر چیزی را واقعا مشتریمان بخواهد ما آن را باز خواهیم گرداند.
ما باید درباره کاری که میخواهیم انجام دهیم بیشتر صحبت کنیم چون ممکن است کاری که ما انجام میدهیم ما تفکر مردم متفاوت باشد.وقتی که من چیز هایی مثل آن درخواست را ,از نقطه نظر من ما نظرات زیادی را دریافت کردیم در حالی که Xbox one ذاتا بر اساس دیجیتال ساخته شده است ,و برای داشتن این تجربه ی شگفت انگیز ,ما به این نتیجه رسیدیم که آن ها نیاز به انتخاب دارند.چیزی همانند یک پل برای استفاده از امکانات دیجیتال دنیای امروز.کاری که ما کردیم این بود که امکان آفلاین و فیزیکی را به این کنسول اضافه کردیم.این درباره این نیست که ما جنبه ی دیجیتالی کنسول را فراموش کردیم بلکه این درباره دادن انتخاب است.در حقیقت بحث بر سر این است که ما به همه چگونگی کارکرد کنسول را نشان دهیم و آن ها چه کار هایی میتوانند با آن بکنند.در حقیقت بسیاری از چیز هایی که آن ها میخواهند در حقیقت همان جاست !
اگر واقعا این چیزی است که مخاطبان به دنبال است ما حتما به دنبال راهی خواهیم بود تا آن را بازگردانیم.من نیز باید بیشتر شفاف می بودم.ما نظراتی را دریافت کردیم و متوجه شدیم که ما امکاناتی را نیاز به اضافه کردن داریم و برای اضافه کردن این برنامه ها ما نیاز به فضا تنها برای مهندسی خالص داریم
در آخر او عقب نشینی از سیاست Family sharing را یک حرکت منتقی و قفل منطقه ای را نیز از دیدگاه های ناشران خواند و گفت مایکروسافت هیچ منعی در این باره ندارد.

منبع

Family Sharing بدون نسخه ی Digital و نسخه ی دیجیتالی بدون وجود DRM هیچ معنی ای نمیده. پس طبیعتا بازگشت نسخه ی دیجیتال و Family Sharing بدون بازگشت DRM امکان پذیر نیست. مخصوصا اگه امکان به اشتراک گذاشتن کل بازی وجود داشته باشه.
در کل یه کاری کردن که نه راه پس دارن نه راه پیش. هر کاری کنن این امکان برگشت بعضی سیاست هاشون مساوی میشه با یه معامله ی دو سر باخت برا خودشون و مصرف کننده.

عجب این رو با چه استدلالی می گید ؟! مگه کار خاصی داره برای بازی هایی که به صورت Family Sharing استفاده می شند DRM به کار میره تا کسی نتونه سو استفاده کنــه ؛ از اون طرف واسه بازی های فیزیکی نیازی به استفاده DRM نیست . در ضمن بازی های دیجیتالی الزامی به DRM نخواهند داشت تا موقعی که به صورت Family Sharing مورد استفاده قرار بگیرند که من از این سیاست استقبال می کنم مایکروسافت هیچ راهی هم جز پیاده سازی DRM تو این قسمت نداره چون در غیر این صورت قطعا 10 نفر همزمان می تونن از بازی استفاده کنن.

Family Sharing بدون نسخه ی Digital و نسخه ی دیجیتالی بدون وجود DRM هیچ معنی ای نمیده. پس طبیعتا بازگشت نسخه ی دیجیتال و Family Sharing بدون بازگشت DRM امکان پذیر نیست. مخصوصا اگه امکان به اشتراک گذاشتن کل بازی وجود داشته باشه.
در کل یه کاری کردن که نه راه پس دارن نه راه پیش. هر کاری کنن این امکان برگشت بعضی سیاست هاشون مساوی میشه با یه معامله ی دو سر باخت برا خودشون و مصرف کننده.
چه ربطی به هم دارن؟ :دی حالا نمیگم مایکروسافت حتما Family Sharing رو انجام میده چون خیلی خوش بینانه هست این قضیه و از مایکروسافت بعیده کلا (:دی)، ولی Family Sharing هیچ ارتباطی با DRM نداره. شما چند نفر رو تو گروهت داری و این چند نفر میتونن به محتواهایی که شما دانلود کردید دسترسی پیدا کنن. چیزی که وجود داره محدودیت جهت استفاده فقط 2 نفر به صورت همزمان به محتویات هست که به نظرم این به معنی اون DRM ـی که همه می شناسیم نیست!

اگه اشتباه نکنم اون آپدیت روز اولی که دادن optional ـه. اگه کسی دانلودش نکنه همون سیستم قبلی رو میتونه داشته باشه.
الان اینم همینو داره میگه. میگه ما این بازی آفلاین و اینا رو به کنسول اضافه کردیم، نگفته قبلی رو حذف کردیم.

از اونجایی که مایکروسافت ارث پدری ـه برخی محسوب میشه ، چیز خاصی نمیشه گفت فقط اینکه ایشون دم از شفافیت میزنه ، میگه باید شفاف تر صحبت کنیم ، بعد میگه امکان بازگشت برخی از سیاست ها وجود داره !!!
بنده این نسل رو ، نسل تغییر سیاست نام گذاری میکنم :دی

اگه اشتباه نکنم اون آپدیت روز اولی که دادن optional ـه. اگه کسی دانلودش نکنه همون سیستم قبلی رو میتونه داشته باشه.
الان اینم همینو داره میگه. میگه ما این بازی آفلاین و اینا رو به کنسول اضافه کردیم، نگفته قبلی رو حذف کردیم.
بعید میدونم منظورش این باشه :دی
some of the features removed from the onset could return in the future – if consumers really want them
اینا کلا هدفشون اینه فروش بازی ها در آینده بیشتر دیجیتالی بشه، ممکنه بخوان همچین سیستمی بزارن که ملت ترغیب بشن تا بیشتر برن سمت بازی دیجیتالی چون به نفع خودشون هم هست قاعدتا.

آخرین ویرایش:
some of the features removed from the onset could return in the future – if consumers really want them
در حال ارسال این پست 23,000 نفر Want them!
----------------
به هر حال 23000 نفر خواستار برگشت سیاست هان حالا چه PS فن چه XB فن.
یه quote از خود منبعتون:
"It's worth mentioning that the majority of the signatures are still from Xbox One fans"

آخرین ویرایش:
چه ربطی به هم دارن؟ :دی حالا نمیگم مایکروسافت حتما Family Sharing رو انجام میده چون خیلی خوش بینانه هست این قضیه و از مایکروسافت بعیده کلا (:دی)، ولی Family Sharing هیچ ارتباطی با DRM نداره. شما چند نفر رو تو گروهت داری و این چند نفر میتونن به محتواهایی که شما دانلود کردید دسترسی پیدا کنن. چیزی که وجود داره محدودیت جهت استفاده فقط 2 نفر به صورت همزمان به محتویات هست که به نظرم این به معنی اون DRM ـی که همه می شناسیم نیست!
خب چجوری میخوان بفهمن که چند نفر همزمان دارن از یه بازی استفاده میکنن؟ :دی باید از طریق اینترنت چک کنن دیگه :دی
یعنی حداقلش اینه که هر بار که میخوای از Family Sharing استفاده کنی باید به نت وصل بشی تا تشخیص بدن کسی هم زمان داره استفاده میکنه یا نه. همون DRM خودمونه فقط نوعش عوض میشه :دی
البته خب مشخصا این DRM مثل همون DRM قبلی مضر نیست ولی بالاخره DRM هست دیگه :دی در کل این قضیه ی دیجیتالی شدن بازی ها و امکان Family Sharing و DRM و... خیلی پیچیدگی داره که طوری پیاده بشه که کسی نتونه سو استفاده کنه ازش.

آخرین ویرایش:
خب چجوری میخوان بفهمن که چند نفر همزمان دارن از یه بازی استفاده میکنن؟ :biggrin1: باید از طریق اینترنت چک کنن دیگه :biggrin1:
یعنی حداقلش اینه که هر بار که میخوای از Family Sharing استفاده کنی باید به نت وصل بشی تا تشخیص بدن کسی هم زمان داره استفاده میکنه یا نه. همون DRM خودمونه فقط نوعش عوض میشه :biggrin1:
خب اگه Family Sharing اضافه بشه دیگه تبدیل میشه به یه عمل اختیاری، یعنی کسی دلش بخواد Family Sharing استفاده میکنه، دلش هم نخواست استفاده نمیکنه :دی یه مثال میزنم، شما بازی X رو به صورت فیزیکی میخری، خیلی راحت میتونی به دوستات بدی و اونا هم بازی کنن. حالا شما بازی X رو به صورت دیجیتالی میخری، بازم میتونی بازی رو به دوستات بدی این بار از طریق Family Sharing، با این تفاوت که همزمان خودت و دوستت میتونین بازی کنین :دی اینجا دیگه اسمش DRM نیست به نظرم، کنترل کردن عادی هست، مثل همین بازی های اورجینال که همیشه باید تو درایو باشن تا سیستم بتونه کنترل کنه که بازی کپی نیست! اصلا DRM اسمش یه جوریه آدم میترسه ازش :دی در کل منظورم اینه چون Used Game رو دیگه راحت میشه استفاده کرد و مشکلی نداره در نتیجه این Family Sharing اگه وجود داشته باشه به عنوان یه Option اضافی مشکل خاصی نداره اصلا.

کامنت های پای همون خبر رو هم خوندین؟:d
کامنت ها هم چیزی جز دعوای یه عده فن نبود.که فن های X1 به فحش دادن رسیده بودن.
من خودم هم اون petition رو امضا کردم.چون دیدم یه عده از دوستان قبل از تغییرات خیلی از سیاست ها خوششون اومده بود گفتم کمکشون کنم.:d

کالا تجربه ثابت کرده که ماکرو کاری نمیکنه که به ضررش تموم بشه و همیشه در درجه اول بفکر منافع خودش هستش.بقولی میگن توبه گرگ مرگ هستش.

پس می‎‌خواستی به فکر من و شما باشه؟! :d
سونی هم اگه سیاست‎هاش بیشتر باب میل من و شماست، توی ذهنش این موضوع تداعی شده که با این کار در دراز مدت مشتری‌هاش بیشتر می‎شن و در نهایت سودآوری بیشتری خواهد داشت. هیچ شرکتی دنبال چیزی غیر از پول و شهرت نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or