MGS V: Ground Zeroes بر روی PS4 مقداری بهتر از XBox One اجرا میشود

マスター.ミラー

کاربر سایت
metal_gear_solid_5_ground_zeroes.jpg

Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes "بر روی PS4 مقداری بهتر از XBox One اجرا میشود" به گزارش Gamer Informer هیدئو کوجیما هم با این گفته موافق است.

به دنبال یک Gamer Informer ،Hands-on اعلام میکند که:
فعالیت های Kojima Production در راستای بهینه سازی موتور بازی کمک بسیاری به بازی از جنبه گرافیکی کرده است.
اگرچه، بعدا اضافه میکند:
کوجیما اشاره میکند که MGS V بر روی PS4 مقداری بهتر از Xbox One اجرا میشود، چیزی که خود ما هم متوجه آن شده بودیم.
از این مقاله مشخص نیست که این دونسخه چه تفاوت هایی باهم دارن یا رزولوشن های هرکدام چه قدر متفاوت میباشد.
هفته پیش یکی از سخنگویان Konami به VideoGamer.com گفت که آنها قادر نیستند در مورد تفاوت های رزولوشن و فریم ریت دو نسخه صحبت کنند.
این خبر ضربه‌ی دیگری به مایکروسافت محصوب میشود که تا حالا شاهد اجرای ضعیفتر بازی های مهمی مانند Tomb Raider: Definitive Edition، Call of Duty: Ghosts و Battlefield 4 بر روی کنسول خود در مقایسه با PS4 بوده است.
Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes برای پلتفرم های PS4 , XBox One, XBox 360 , PS3 در روز 21 مارچ عرضه خواهد شد.
منبع

ميتونه بكنه يا كرده بحث جدايي.من گفتم چون مشخص نيست برابر در نظر گرفتم.حتي با اون نموداري كه دستمون گذاشتن هم 10 درصد سوني قوي تره.بازم اين مقدار تفاوت در بازي ها رو ايجاد نميكنه.من بحث ام اينه كه حتي با در نظر گرفتن اين پارامتر ها اختلاف از 30-40 درصد فراتر نميره ولي چيزي كه ميبينيم اين نيست كه ظاهرا شما متوجه نشدي.

+نگفتم حتما Devkit و نرم افزار مشكل داره.ميگم احتمال داره.در واقع بحث من بيشتر دنبال دليل بودن هستش نه دليل دادن.

متاسفانه اونقدر فن تشريف داريد كه اصلا پست رو نمي خونيد.كافيه يك پستي به غير از پرستش سوني ببيند تا شروع به جبهه گيري بكنيد.

همون موقع که کارشناساتون مشغول شکافتن هسته esram بودن باید بهتون میگفتن که اختلاف تنها 40 یا 50 درصد در قدرت محاسبات شناور خلاصه نمیشه بلکه موارد متعدد دیگه هم هست مثل Render output units یا Texture mapping units یا وجود یک حافظه پرسرعت حداقل به میزان یک گیگابایت برای فریم بافر نه یه حافظه کند ddr3 ویه حافظه بسیار کم حجم 32 مگابایتی.

معلومه اختلاف زیاد میشه .اینو بعضیها همون روز اول گفتن .توقع داری وقتی واحد پردازش گرافیک ps4 دو برابر واحد پردازش گرافیک ایکس باکس وان Render output units داشته باشه حداقل تو بحث رزلوشن چه اتفاقی بی افته؟

بحث فقط اون 40 یا 50 درصد اختلاف محاسبات شناور نیست چند مورد دیگه هم بسیار تاثیر گذاره .اون بهینه سازی درایور gpu هم تا حدی جبران میکنه ولی اون طرف هم دائم داره بهینه سازی انجام میشه و حتی ps4 چون قدرت محاسبات شناور بیشتری داره با بهینه سازی اختلافش بیشتر از این هم میشه با ایکس وان چون قدرت بیشتری داره در محاسبات و هنوز میشه ازش بهره برداری بیشتری برد و مخصوصا رم یکپارچه gddr5 و فن اوری HSA و heterogenous Uniform Memory Access

آخرین ویرایش:
همون موقع که کارشناساتون مشغول شکافتن هسته esram بودن باید بهتون میگفتن که اختلاف تنها 40 یا 50 درصد در قدرت محاسبات شناور خلاصه نمیشه بلکه موارد متعدد دیگه هم هست مثل Render output units یا Texture mapping units یا وجود یک حافظه پرسرعت حداقل به میزان یک گیگابایت برای فریم بافر نه یه حافظه کند ddr3 ویه حافظه بسیار کم حجم 32 مگابایتی.

معلومه اختلاف زیاد میشه .اینو بعضیها همون روز اول گفتن .توقع داری وقتی واحد پردازش گرافیک ps4 دو برابر واحد پردازش گرافیک ایکس باکس وان Render output units داشته باشه حداقل تو بحث رزلوشن چه اتفاقی بی افته؟

بحث فقط اون 40 یا 50 درصد اختلاف محاسبات شناور نیست چند مورد دیگه هم بسیار تاثیر گذاره .اون بهینه سازی درایور gpu هم تا حدی جبران میکنه ولی اون طرف هم دائم داره بهینه سازی انجام میشه و حتی ps4 چون قدرت محاسبات شناور بیشتری داره با بهینه سازی اختلافش بیشتر از این هم میشه با ایکس وان چون قدرت بیشتری داره در محاسبات و هنوز میشه ازش بهره برداری بیشتری برد و مخصوصا رم یکپارچه gddr5 و فن اوری HSA و heterogenous Uniform Memory Access

ممنون از توضيحات ولي من يادم نمياد كارشناسي استخدام كرده باشم.اين 40~50 درصد رو هم يك سري افراد توي صنعت گفتن نه كارشناساي بازيسنتر.من اطلاعاتم خيلي قوي نيست توي بحث سخت افزار و اينهايي رو هم گفتم در واقع شنيده هاست.

مثل اینکه قراره یه ویدئوی مقایسه بین نسخه های مختلف منتشر بشه.

88410360046950178836.jpg

نمیدونم چرا فکر میکنم بعد از انتشار ویدئو و با وجود اینکه قبلاً اعلام شده نسخه PS4 کمی بهتر از X1 هست ، کلی از این جملات داریم : "آیا نابینا هستید ؟ نسخه X1 به مراتب بهتر است !" :دی

88410360046950178836.jpg

نمیدونم چرا فکر میکنم بعد از انتشار ویدئو و با وجود اینکه قبلاً اعلام شده نسخه PS4 کمی بهتر از X1 هست ، کلی از این جملات داریم : "آیا نابینا هستید ؟ نسخه X1 به مراتب بهتر است !" :دی

یعنی چی؟!! :دی تا حالا من ندیدم یه شرکت بازی سازی بیاد ویدئو مقایسه بسازه از بازیش :دی

یعنی چی؟!! :biggrin1: تا حالا من ندیدم یه شرکت بازی سازی بیاد ویدئو مقایسه بسازه از بازیش

آخه شرکت های دیگه اختلاف بازیشون تو پلتفرم ها خیلی زیاد ِ تو یکی خیلی قدرتمند توُ یکی خیلی ضعیف، اما موتور عمو کوجیما فاصله ها رو از بین برده :دی و مثل بازی های دیگه نیست که تا آخرین لحظه قبل از انتشار ترس از نشون دادن بازی رو تمامی پلتفرم ها داشته باشن و فقط زوی قدرتمند ترینشون تریلرها رو نمایش میدن ولی بالاخره گندش در میاد و مشخص میشه چقدر فاصله بین اشون هست.
بیا و ایمان بیار تا دیر نشده فردین :دی

آخه شرکت های دیگه اختلاف بازیشون تو پلتفرم ها خیلی زیاد ِ تو یکی خیلی قدرتمند توُ یکی خیلی ضعیف، اما موتور عمو کوجیما فاصله ها رو از بین برده :دی و مثل بازی های دیگه نیست که تا آخرین لحظه قبل از انتشار ترس از نشون دادن بازی رو تمامی پلتفرم ها داشته باشن و فقط زوی قدرتمند ترینشون تریلرها رو نمایش میدن ولی بالاخره گندش در میاد و مشخص میشه چقدر فاصله بین اشون هست.
بیا و ایمان بیار تا دیر نشده فردین :دی
به چی ایمان بیارم؟ :دی

به موتور FOX ENGINE :دی البته این جمله بیشتر بخاطر حماسی کردن قضیه بود زیاد بار سوالی نداشت :دی
مثالش هم همین Watch Dogs که دیگه تفاوت نسخه هاش مشخص شده.

88410360046950178836.jpg

آريا كلا كوجيما داره خيلي مشكوك ميزنه اصلا تو صنعت رسم نيست كه اعتراف كنن يه نسخه از نسخه ي ديگه بهتره. COD Ghost حتي با وجود اون اختلاف تخيلي باز اكتيويژن زير بار نميرفت و ميگفت Ghost رو وان بسيار عاليه و غيره. چند وقت پيش هم تو گف يه تاپيك زده بودن نميدونم ديدي يا نه كوجيما از طرفداراش خواسته بود كه بازي رو PS4 انجام بدن كه البته بعضي اعتقاد داشتن منظورش نسل بعد بوده

آقا اصلا این کوجیما که تعادل نداره ... ممکنه اینم از اون شیرین بازیهای مخصوصش باشه ... شنگوله کلا .

من یکی منتظرم ببینم بلاخره 60 درصد قویتر نمایان میشه یا نه

جاهای دیگه 60 که هیچی 100 درصد هم نمایان شده . در جریان نیستی ظاهرا

من یکی منتظرم ببینم بلاخره 60 درصد قویتر نمایان میشه یا نه

60 در صد رو متاسفم احتمالا هيچ وقت نميبيني چون اصولا تفاوت تا به حال يه رقم خيلي بي اهميت حدود 100 الي 150 درصد بوده به همين خاطر شما كه منتظر 60 هستيد متاسفم كه بايد نا اميدتون كنم:(

آقا اصلا این کوجیما که تعادل نداره ... ممکنه اینم از اون شیرین بازیهای مخصوصش باشه ... شنگوله کلا .

جاهای دیگه 60 که هیچی 100 درصد هم نمایان شده . در جریان نیستی ظاهرا

خب شما که میگفتین تو موج های بعدی هم همینطوره وضعیت x1 و این فاصله تو بازی های مولتی حفظ میشه الان منم منتظرم ببینم همین روند ادامه داره یا نه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or