MGS V: Ground Zeroes بر روی PS4 مقداری بهتر از XBox One اجرا میشود

マスター.ミラー

کاربر سایت
metal_gear_solid_5_ground_zeroes.jpg

Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes "بر روی PS4 مقداری بهتر از XBox One اجرا میشود" به گزارش Gamer Informer هیدئو کوجیما هم با این گفته موافق است.

به دنبال یک Gamer Informer ،Hands-on اعلام میکند که:
فعالیت های Kojima Production در راستای بهینه سازی موتور بازی کمک بسیاری به بازی از جنبه گرافیکی کرده است.
اگرچه، بعدا اضافه میکند:
کوجیما اشاره میکند که MGS V بر روی PS4 مقداری بهتر از Xbox One اجرا میشود، چیزی که خود ما هم متوجه آن شده بودیم.
از این مقاله مشخص نیست که این دونسخه چه تفاوت هایی باهم دارن یا رزولوشن های هرکدام چه قدر متفاوت میباشد.
هفته پیش یکی از سخنگویان Konami به VideoGamer.com گفت که آنها قادر نیستند در مورد تفاوت های رزولوشن و فریم ریت دو نسخه صحبت کنند.
این خبر ضربه‌ی دیگری به مایکروسافت محصوب میشود که تا حالا شاهد اجرای ضعیفتر بازی های مهمی مانند Tomb Raider: Definitive Edition، Call of Duty: Ghosts و Battlefield 4 بر روی کنسول خود در مقایسه با PS4 بوده است.
Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes برای پلتفرم های PS4 , XBox One, XBox 360 , PS3 در روز 21 مارچ عرضه خواهد شد.
منبع

هر دو از یه مدل CPU بهره میبرن ، افزایش کلاک دلیل قویتر بودن نیست چون سونی هم میتونه همین کار رو بکنه!هرچند جایی کلاک سی پی یو PS4 رو ندیدم! مهم قدرت خام سخت افزار که تو این مورد PS4 به وضوح برتری داره.
این بحث مشکل درایو و دیر رسیدن DevKit و اینا هم الان دیگه بیشتر شبیه به جک میمونه چون از یک طرف مایکروسافت که به قول خودتون غول دنیای نرم افزاره بعیده درایو مشکل دار تحویل developer داده باشه ، بعدشم این قضیه اگه صحت داشت و واقعاً اینجور بود ، بازیساز باید چنین چیزیو اعلام کنه نه شما! بالاخره یه feedback دادن از اینکه هی فرت و فرت خبر میاد فلان بازی رو PS4 بهتر ران میشه بدتر نیست!!!

ميتونه بكنه يا كرده بحث جدايي.من گفتم چون مشخص نيست برابر در نظر گرفتم.حتي با اون نموداري كه دستمون گذاشتن هم 10 درصد سوني قوي تره.بازم اين مقدار تفاوت در بازي ها رو ايجاد نميكنه.من بحث ام اينه كه حتي با در نظر گرفتن اين پارامتر ها اختلاف از 30-40 درصد فراتر نميره ولي چيزي كه ميبينيم اين نيست كه ظاهرا شما متوجه نشدي.

+نگفتم حتما Devkit و نرم افزار مشكل داره.ميگم احتمال داره.در واقع بحث من بيشتر دنبال دليل بودن هستش نه دليل دادن.

متاسفانه اونقدر فن تشريف داريد كه اصلا پست رو نمي خونيد.كافيه يك پستي به غير از پرستش سوني ببيند تا شروع به جبهه گيري بكنيد.

واقعاً فکر نمی کردم این کلمه بتونه اینقدر بحث و دشمن تراشی داشته باشه، جالبه.
این بحث ها الان هیچ فایده ای نداره اگه بدون نگاه طرفدارانه بخواید به قضیه نگاه کنید همه چیز در چند سال آینده مشخص میشه تازه اول نسل ِ و این بهتر بودن یک کنسول در اجرای فریم و کیفیت خیلی عادیه. باید ببینیم در اواسط و انتهای این نسل بازی ها چطور جلو خواهند رفت و کدام کنسول قدرت بیشترش رو به رخ می کشه.
در gzیکم بهتر خواهد بود چه بسا در 5این اختلاف به برابر تبدیل شه .من قول میدم این اختلافها سال آینده اینقدر کم شه که با ذره بین هم دیده نشه

ميتونه بكنه يا كرده بحث جدايي.من گفتم چون مشخص نيست برابر در نظر گرفتم.حتي با اون نموداري كه دستمون گذاشتن هم 10 درصد سوني قوي تره.بازم اين مقدار تفاوت در بازي ها رو ايجاد نميكنه.من بحث ام اينه كه حتي با در نظر گرفتن اين پارامتر ها اختلاف از 30-40 درصد فراتر نميره ولي چيزي كه ميبينيم اين نيست كه ظاهرا شما متوجه نشدي.

+نگفتم حتما Devkit و نرم افزار مشكل داره.ميگم احتمال داره.در واقع بحث من بيشتر دنبال دليل بودن هستش نه دليل دادن.

متاسفانه اونقدر فن تشريف داريد كه اصلا پست رو نمي خونيد.كافيه يك پستي به غير از پرستش سوني ببيند تا شروع به جبهه گيري بكنيد.

خوبه دیگه :| یه نظر میدید بعد تا یه نفر باهاتون مخالفت کرد میشه فن و شما هم که علامه ی دهر تشریف دارید!!!
احتمالا رابط هاي نرم افزاري و DEVKIT ي كه مايكرو در اختيار سازندگان گذاشته مشكل داره.
در واقع بحث من بيشتر دنبال دليل بودن هستش نه دليل دادن.
درکل پروسه ی تصمیم گیری واسه بعضی افراد نمیدونم به چه ترتیب هست ولی به صورت عادی کنسول ارزونتر با پرفرمنس بهتر میتونه انتخاب بهتری باشه تا این درصد بازیا و احتمال اینکه این اختلاف در آینده کمتر بشه!! یه بحث علاقه ی شخصی و سلیقه میمونه این وسط که اون دیگه ارتباطی با این حرفا نداره !

مگه قرار بود تایم دیگه ای بیاد !؟ :دی اگه میخواست به این زودیا بیاد که دیگه خبری از GZ به این صورت نبود :دی

آخه به احتمال زیاد اون اوایل 2016 هم نمیاد و می‌ره واسه آخر 2016 که می‌شه تقریباً 3 سال دیگه! GZ هم که گویا کلاً 2 ساعت بیشتر گیم‌پلی مفید نداره! چه خبره 3 سال؟!!

واسه من الان سوال شده که PP واسه کنسولای این نسل میاد :-/چون اگه عرضش بره واسه سال بعد یا دوسال بعدش دیگه این کنسولا یجورایی از دور خارج شدن و عرضه ی یه بازی بزرگ مثل PP واسشون منطقی نیست از نظر تکنیکی و گرافیکی و وسعت محیطم PP خیلی خیلی بازی بزرگتریه نسبت به GZ طبق چیزی که کوجیما گفته PP از نظر گرافیکی یه هیولاست به نظرم احتمالش خیلی زیاده که همین GZ فقط برای کنسولای این نسل منتشر شه

واسه من الان سوال شده که PP واسه کنسولای این نسل میاد :-/چون اگه عرضش بره واسه سال بعد یا دوسال بعدش دیگه این کنسولا یجورایی از دور خارج شدن و عرضه ی یه بازی بزرگ مثل PP واسشون منطقی نیست از نظر تکنیکی و گرافیکی و وسعت محیطم PP خیلی خیلی بازی بزرگتریه نسبت به GZ طبق چیزی که کوجیما گفته PP از نظر گرافیکی یه هیولاست به نظرم احتمالش خیلی زیاده که همین GZ فقط برای کنسولای این نسل منتشر شه

فعلاً که چیزی نگفتن، به نظر من هم اگه بره واسه دو-سه سال دیگه، احتمال زیاد نسخه نسل قبل مالیده می‌شه!

گهی زین به پشت و گهی پشت به زین !!! 6 یا 7 سال این حال و روزتون تو بازیهای مولتی بود حالا وقت تنفسه !!

پس باید منتظر باشیم تو بازی های انحصاری ایکس باکس بهتر کار کنه دیگه نه؟ اگه اینجوری نباشه اونوقت دیگه اوضاع واستون خیلی وخیم میشه. :crying1::crying1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or