شایعه MGS : Rising را سازندگان Bayonetta می سازند!

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ooops

کاربر سایت
سلام!

mgs_logo.jpg

سایت iwaggle3d از قول منبعی که نامش را فاش نکرده، اما آن را معتبر دانسته، شایعاتی در مورد سری بازی محبوب و مشهور MGS مطرح کرده:

- ساخت Spin-Off تایید شده ی Rising از این سری که با محوریت رایدن، برای X360 و PS3 در استودیو ی هیدئو کوجیما (Kojima Production) در حال ساخت بوده، به استودیوی Platinum Games ، سازنده ی بازیهای تحسین شده ی Bayonetta و Vanquish سپرده شده! ظاهرا کارگردانی این کار، به آقای هیدکی کامیا یکی از مشهورترین سازندگان ژاپنی که بازیهایی نظیر Resident Evil 2 ، Devil May Cry ، Okami ، Viewtiful Joe و Bayonetta را در کارنامه ی خود، به عنوان کارگردان دارد، سپرده شده. (این میتونه دلیلی برای ناامیدی کوجیما از زحمات یکسال اخیرش باشه!!)

- هر چند تایید رسمی بازسازی بازی MGS : Peace Walker برای PS3 صورت گرفته، اما منبع از ساپورت احتمالی از 3D و اینکه یک Remaster رو از نسخه PSP شاهد خواهیم بود، خبر میده.

-بازی بعدی اصلی از فرنچایز MGS (یعنی MGS 5) در همین نسل و به عنوان یک بازی مولتی پلتفرم (PS3 ، X360 ، NGP و احتمالا 3DS) عرضه خواهد شد!

- و در نهایت اینکه، پورت 4 بازی اصلی سری ( یعنی MGS ، MGS 2 ، MGS3 و MGS 4) به صورت دیجیتالی و از طریق شبکه ی Steam شرکت Valve ، برای پلتفرم PC منتشر خواهند شد.

• Like
Reactions: Wander
فقط امیدوارم حال و هواش کوچیکترین شباهتی به Bayonetta نداشته باشه ! فکر کنم تنها بازی عمرم بود که با گیم پلیش خیلی مشکل نداشتم (البته داشتم ولی نه اون قدرا) ولی به خاطر حال و هوا و جو بازی نتونستم دو مرحله بیشتر تحمل کنم ! :دی

• Like
Reactions: SHePArd
بچه ها لطفا الکی با بعضی از آقایون متعصب بحث نکنید، حالا یعنی واقعا اصلا یه درصد هم مهمه که این بازی برای PC عرضه بشه یا نشه؟! بازی که کلا اکشن خالص هست و فقط اسم سری MGS رو داره خراب میکنه همون بهتر که واسه PC نیاد!(نظر شخصی، میشه نظر شخصی داد دیگه؟!)
حالا خوبه نسخه اول و دومش برای PC عرضه شدن قبلا. الانم اصلا بعید نیست که Risnig با تاخیر زمانی برای PC عرضه بشه، الان شما در انتهای تریلر Witcher 2 خبری از علامت های مربوط به نسخه کنسولی میبینید؟! اما کاملا معلومه که نسخه کنسولی بازی هم بعدا قراره عرضه بشه پس انقدر خودتون رو برای اینکه نشون بدید فلان بازی برای فلان پلتفرم نمیاد عذاب ندید!
آخه مسئله اینجاس که بازی کنسول ها تا دیروز برای PC فن های عزیز تاریخ مصرف گذشته بودن اما یهو ... !
نظر من هنوز هم عوض نشده!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Hamidreza
با این متال گیر ای که ما دیدیم (همون رایزینگ رو میگم) همون بهتر که استاد کامیا بسازتش :دی
نکته ی جالب اینجاس که نسل تموم شد ولی قبل از E3 که میشه هنوز جماعتی لَنگ این MGS 4 ـن :دی البته بعد از این همه سال MGS 5 هم داره به لیست اضافه میشه :دی
گفتم که همه چیز رو میشه با پول برای Pc خرید حتی MGS و کوجیما رو ( یکم این فنهای ps3 جوش میخورند اشکالی نداره ما هم انحصاریااتونو بازی کنیم)
آخه مسئله اینجاس که بازی کنسول ها تا دیروز برای PC فن های عزیز تاریخ مصرف گذشته بودن اما یهو ... !
------------
نظر من هنوز هم عوض نشده!
شما به کنار ولی بعضی عزیزان بدجوری برای یه سری از بازیای کنسولی دارن بال بال میزنن :دی
---------------
به بقیش کاری ندارم ولی اینکه MGS 5 مولتی بشه چیزی فراتر از شایعست
هر وقتForza واسه PC اومد اینم مولتی میشه!:d
البته بعید هم نیست چون تو جریان بازی فک کنم سونی هیچ کارس :دی (البته تا جایی که من اطلاع دارم ! ممکنه اینطور نباشه :دی ) توی 4 که ناشر هم نبود ! قبلیا رو دقیق یادم نیست !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SHePArd
اون زمانی که PS2 اختلافش چند برابر بقیه کنسولها بود هم MGS2 مولتی شد ! :دی MGS1 هم که برای PC اومد و بعد هم بازسازیش برای Game Cube ! باز دوباره MGS3 هم به یه صورت دیگه (!) برای 3DS داره میاد :دی کلآ فقط MGS4 بود که کاملآ انحصاری موند.
با این وضعیتی هم که این نسل هست و بازی انحصاری تقریبآ منقرض شده , احتمال اینکه MGS5 مولتی بشه بیشتره تا اینکه نشه ! :دی

اون زمانی که PS2 اختلافش چند برابر بقیه کنسولها بود هم MGS2 مولتی شد ! :دی MGS1 هم که برای PC اومد و بعد هم بازسازیش برای Game Cube ! باز دوباره MGS3 هم به یه صورت دیگه (!) برای 3DS داره میاد :دی کلآ فقط MGS4 بود که کاملآ انحصاری موند.
با این وضعیتی هم که این نسل هست و بازی انحصاری تقریبآ منقرض شده , احتمال اینکه MGS5 مولتی بشه بیشتره تا اینکه نشه ! :دی
خدا از دهنت بشنو آریا جان ما که از خدامونه مولتی بشه:d
اصلا همین MGS4 رو باسه PC و360 بدن ما 5 رو نخواستیم:d

خدا از دهنت بشنو آریا جان ما که از خدامونه مولتی بشه:d
اصلا همین MGS4 رو باسه PC و360 بدن ما 5 رو نخواستیم:d

ایکس باکسو , pc بینند در خواب پنبه دانه gahi لف لف کنند gah دانه دانه.شماره 4 عمرا حالا 5 شاید !

نمیدونم چرا حس میکنم اگه مولتی کنند شماره 5 رو کیفیتش افت میکنه ! :(

آخرین ویرایش:

عجب ..! وقتی MGS:R مولتی میشه هیچ دلیلی وجود نداره که MGS5 مولتی نشه..

منظورم این هست استاد یک بار سونی رو به پول فروخت و هیچ بعید نیست دوباره بفروشه..:d

kojima.jpg

نوشته شده توسط Ooops;1419543 - و در نهایت اینکه، پورت 4 بازی اصلی سری ( یعنی MGS ، MGS 2 ، MGS3 و [COLOR=Red:
MGS 4[/COLOR]) به صورت دیجیتالی و از طریق شبکه ی Steam شرکت Valve ، برای پلتفرم PC منتشر خواهند شد.
یعنی سر این تیکه من فر خوردم اونم برای Pc جل الخالق اَی وای من :d:d

مگه IP بازی متعلق به سونی نیست ؟ :-/
کلا یه MGS4 انحصاری سونی بود دیگه چیزی انحصاریش نبود که !!!.
الان IP اش دست سونی باشه که چی بشه؟ :دی.
تازه همین MGS2 رو هم یادمه MGS :دی اومد روی پیسی پورت کرد.

یعنی واقعا کسی هست که MGS فن باشه یا حتی نباشه ولی بخواد MGS4 رو بازی کنه ولی هنوز بازی نکرده باشه!؟:دی دیگه هر کی میخواست بازی کنه تا الان به هر طریقی بوده بازی کرده.فکر MGS 4 رو 360 رو از سرتون بیرون کنین.

- و در نهایت اینکه، پورت 4 بازی اصلی سری ( یعنی MGS ، MGS 2 ، MGS3 و MGS 4) به صورت دیجیتالی و از طریق شبکه ی Steam شرکت Valve ، برای پلتفرم PC منتشر خواهند شد.
شاید بتونم آخر سر با این عنوان رابطه عمیقی برقرار کنم :دی البته مطمئن نیستم :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or