شایعه MGS : Rising را سازندگان Bayonetta می سازند!

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ooops

کاربر سایت
سلام!

mgs_logo.jpg

سایت iwaggle3d از قول منبعی که نامش را فاش نکرده، اما آن را معتبر دانسته، شایعاتی در مورد سری بازی محبوب و مشهور MGS مطرح کرده:

- ساخت Spin-Off تایید شده ی Rising از این سری که با محوریت رایدن، برای X360 و PS3 در استودیو ی هیدئو کوجیما (Kojima Production) در حال ساخت بوده، به استودیوی Platinum Games ، سازنده ی بازیهای تحسین شده ی Bayonetta و Vanquish سپرده شده! ظاهرا کارگردانی این کار، به آقای هیدکی کامیا یکی از مشهورترین سازندگان ژاپنی که بازیهایی نظیر Resident Evil 2 ، Devil May Cry ، Okami ، Viewtiful Joe و Bayonetta را در کارنامه ی خود، به عنوان کارگردان دارد، سپرده شده. (این میتونه دلیلی برای ناامیدی کوجیما از زحمات یکسال اخیرش باشه!!)

- هر چند تایید رسمی بازسازی بازی MGS : Peace Walker برای PS3 صورت گرفته، اما منبع از ساپورت احتمالی از 3D و اینکه یک Remaster رو از نسخه PSP شاهد خواهیم بود، خبر میده.

-بازی بعدی اصلی از فرنچایز MGS (یعنی MGS 5) در همین نسل و به عنوان یک بازی مولتی پلتفرم (PS3 ، X360 ، NGP و احتمالا 3DS) عرضه خواهد شد!

- و در نهایت اینکه، پورت 4 بازی اصلی سری ( یعنی MGS ، MGS 2 ، MGS3 و MGS 4) به صورت دیجیتالی و از طریق شبکه ی Steam شرکت Valve ، برای پلتفرم PC منتشر خواهند شد.

• Like
Reactions: Wander
گفته کنسل شده؟؟؟ توی gamespot و ign و .... هر منبع خبری رو ببینی خبری رو مبنی بر کنسل شدن نسخه pc نمیبینی.وقتی به نزدیکی عرضه بازی شدیم اون وقت اسم PC هم کنارش درج میشه.
تو IGN الآن 4 ساله نوشته Shenmue III انحصاری X360 ! تو گیم اسپات هم زده The Witcher 2 برای 360 و PS3 ! الآن اینطور شده ؟:|

گفتم که همه چیز رو میشه با پول برای Pc خرید حتی MGS و کوجیما رو ( یکم این فنهای ps3 جوش میخورند اشکالی نداره ما هم انحصاریااتونو بازی کنیم)

Ramona و death proxy عزیز از شماها که کاربرای معمولی سایت نیستید بیشتر توقع میره. میشه بگید چرا شایعه پراکنی میکنید؟ لطفا تا ازچیزی مطمئن نشدید اطلاع رسانی نکنید. تو سایت اصلی کونامی PES 2011 و PES2012 هم اسمی از PC نبرده.شایدم تا حالا روی PC عرضه نشده بود و داشتیم با شبیه ساز اجراشون میکردیم.:)):))

• Like
Reactions: RattleSnake
hamidrezaN93 @ :
اول اینکه من و شما کاربرعادی هستیم و نه چیز دیگه ... من بین خودم و کاربری که 5 دقیقه پیش عضو شده توفیری نمیبینم . این ازین .
دوم هم اینکه آخه ازین شایعه چی گیر من میاد ؟:| مهم اینه که رایزینگ ، فعلا قرار نیست برای PC بیاد ، تا بعدا چی بشه دیگه اللهُ اعلم .

hamidrezaN93 @ :
اول اینکه من و شما کاربرعادی هستیم و نه چیز دیگه ... من بین خودم و کاربری که 5 دقیقه پیش عضو شده توفیری نمیبینم . این ازین .
دوم هم اینکه آخه ازین شایعه چی گیر من میاد ؟:| مهم اینه که رایزینگ ، فعلا قرار نیست برای PC بیاد ، تا بعدا چی بشه دیگه اللهُ اعلم .

چرا فعلا قرار نیست بیاد؟ بگو ما هم بدونیم.اگه سایت اصلیشو میگی که نسخه PES 2011 رو هم اسمی از PC نبرده.اگه خبر دیگه ای مبنی بر کنسل شدنش هست خب بگو.رو هوا که برادر من نمیشه بگی فعلا قرار نیست بیاد. الان یه عده فکر میکنن که نسخه Pc درکار نیست.

احه دیگه این موضوع جای بحث نداره تا جایی که یادم میاد همون e3 پارسال بعد نشون دادن دمو تایید شد که برای هر سه پلتفرم میاد:|

درسته و بعدشم خبری از کنسل شدنش روی PC تو هیچ سایتی ذکر نشد.
البته حالا که خوب فکر میکنم میبینم که بازی سنتر این خبر رو بصورت رسمی اعلام کرد.

احه دیگه این موضوع جای بحث نداره تا جایی که یادم میاد همون e3 پارسال بعد نشون دادن دمو تایید شد که برای هر سه پلتفرم میاد:|
اول که تو کنفرانس ماکرو نشونش دادن ، همه فکر کردن انحصاری 360ـه . بعد معلوم شد که مولتی پلتفرمه که PC Fans هم به خودشون گرفتم ! هرگز رسمی برای PC این بازی معرفی نشده . ( تا جایی که من میدونم البته .)

اول که تو کنفرانس ماکرو نشونش دادن ، همه فکر کردن انحصاری 360ـه . بعد معلوم شد که مولتی پلتفرمه که PC Fans هم به خودشون گرفتم ! هرگز رسمی برای PC این بازی معرفی نشده . ( تا جایی که من میدونم البته .)

درسته الان چند جا گشتم بازی به صورت رسمی برای pc تایید نشده پس حرفما پس میگیرم

اینم متن خبر تایید برای هر 3 پلتفرم: 2009/6/4

این خبر فکر میکنم اینقد بزرگ باشه که لااقل یه نیم خط براش توضیح بدن که (آقا جون نسخه PC کنسل شده و تمام تمرکز تیم روی نسخه کنسولی هست) یه همچین خبری رو کسی میتونه بذاره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or