MGS بهترین عنوان PS1 شد

• Thread starter Thread starter Boss
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عناوین PS1؟ ( چند گزینه ای )

• مجموع رای دهنده‌ها
    171
  • نظرسنجی بسته شده است .

Boss

Loyal Member
درود

چندین روز قبل بلاگ پلی استیشن به مناسبت بیستمین سالگرد کنسول پلی استیشن با راه اندازی نظر سنجی از کاربران خود خواست تا به بهترین بازی PS رای بدهند ( PS1 با پایان این رای گیری Metal Gear Solid به عنوان بهترین بازی کنسول Playstaton انتخاب شد،

نتیجه نظر سنجی:

1.Metal Gear Solid ( نسخه اول سری )
2.Final Fantasy VII
3.Crash Bandicoot
4.Crash Bandicoot: Warped

نظر شما در مورد بهترین عناوین PS چیست؟

منبع

آخرین ویرایش:
roter jager
من خودم طرفدار witcher هستم ولی خدایی Eredin هیچ شخصیت پردازی درست و حسابی نداشت ... البته ابهت خیلی داشت اما بیشتر شبیه boss fight ها بود ....
عوضش thaos از poe خیلی شخصیت پردازی خوبی داشت و خیلی هم خفن بود . امثال kratos منقرض میکنن ولی ایشون.....

دقیقا برای همین Eredin رو نام بردم، چونکه مثلا درست مثل Khal Drogo این آدم اصلا دیالوگ های فراوانی هم نداره و زیاد چیزی رو روی صحنه نمی بینیم ازش ولی کاملا یه حظوری داره که حس میشه....یه حظوری که کاملا Intimidating هستش.....این باعث میشه که Villain خوبی باشه.....یه شخصیت منفی باید وقتی میبینیش احساس خطر بکنی و Eredin کاملا این قابلیت رو داشت. (بگذریم که خب البته من کمی تحت تاثیر این کاراکتر توی کتاب هم هستم که چندین دیالوگ با سیری قبل از اینکه سیری از دست Aen Halle فرار کنه ذاشت)

در اینکه Parasite eve بازی عالی بود اصلا شکی درش نیست اما خیلی ها واقعا این بازی اصلا اسمش هم به گوششون نخورده تازه چه بود چه نبود تو نظر سنجی فرقی نمیکرد اول آخرش مشخصا بهترین بازی PS1 شاهکار کوجیماست MGS اصلا در این مورد شکی درش وجود نداره .;)
Parasite Eve هم بازی خوبی بود، ولی خب اگر قرار داده میشد الان 4 تا رای میگرفت :d 1.تعداد کسانی که میشناسنش خیلی کمه 2. خیلی از اون افراد به بازیهای دیگه رای میدادن (من:d)

دیدی اشتباه کردی با من میشد 5 تا .:d

roter jager
با نظرت چندان موافق نیستم . این که حضور یک شخصیت بهت حس ترس بده و یا مثلا خیلی با ابهت باشه ربطی به شخصیت پردازی اون ربط نداره . نویسنده خواسته اون با ابهت باشه برای همین نقشی رو به اون داده در راستای تحقق همین هدف . موقعیت هایی رو خلق کرده در همین راستا . تعامل پروتاگونیست با این شخصیت در همین راستاست . نویسنده هدفش با ابهت خلق کردن اون شخصیت بوده و به هدفش رسیده . اون شخصیت ابزاری بوده برای نویسنده تا بتونه یک تهدید قابل قبول برای شخصیت اصلی به وجود بیاره . اما برای خلق یک شخصیت منفی با شخصیت پردازی قوی نویسنده اون شخصیت رو یک ابزار نمیبینه . بلکه از عوامل دیگه ای استفاده میکنه تا اون شخصیت منفی شکل بگیره و نه این که اون شخصیت منفی ابزاری باشه برای اهداف دیگه ای .
یک شخصیت منفی فقط نباید شمشیر و بازو باشه . باید یک عقیده و یک طرز فکر ویژه داشته باشه . مثلا همون andrew ryan که ازش نام بردی مثال خیلی خوب از یک antagonist با پردازش شخصیتی کاملا درست و قوی هست . ما در طول بازی با عقیده ی این فرد و با طرز فکرش اشنا میشیم . میفهمیم چی میگه . میفهمیم چی میخواد . میفهمیم هدفش چی بوده . درکش میکنیم . در حالی که امثال البرت وسکر اصلا از نظر من قابل درک نیستن .
برگردیم به همون بحث اول یعنی حس ارعاب . من وقتی arkham asylum بازی میکردم . قسمت مبارزه با killer croc برام ارعاب انگیز ترین بخش بازی بود . ایا شخصت killer croc از joker پردازش بهتری داره ؟

Parasite Eve هم بازی خوبی بود، ولی خب اگر قرار داده میشد الان 4 تا رای میگرفت :d 1.تعداد کسانی که میشناسنش خیلی کمه 2. خیلی از اون افراد به بازیهای دیگه رای میدادن (من:d)

- - -ویرایش - - -

اینا البته مال بازیها هستن....بزرگترین شخصیت های منفی تاریخ خیلی خفن تر از هر آدمی توی این لیست هستن....(انسانهای واقعی یا شخصیت های منفی رمان و فیلم و .....)
Sephiroth :D :D :D
Liquid Snake
Darth Malak
Kain!!!!!
Calypso
Dracula
Andrew Ryan
Kefka

اووووووووووووووووووووووه.............وسکر از خیلی ها عقبه.....تازه من Anti-hero هایی که نقش Villain رو توی خیلی قسمت های بازیهای مختلف نداشتن رو ننوشتم.....یه Eredin رو هم اضافه کنم (بازی بنده خدا تازه اومده واسه همین هنوز لیاقت تبدیل به خاطره شدن رو نداره)

همه اینهایی که گفتی یک طرف ، البرت وسکر هم یک طرف! با البرت وسکر شوحی نکن پسر جان!:d

همه اینهایی که گفتی یک طرف ، البرت وسکر هم یک طرف! با البرت وسکر شوحی نکن پسر جان!:d

الان دلم میخواد بپرسم چرا ولی میدونم اگر خود وسکرم بیاد بهت بگه "بابا اینا کاراکترای بهتری از من هستن" بازم قبول نمی کنی، پس بیخیال.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or