MGS بهترین عنوان PS1 شد

• Thread starter Thread starter Boss
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عناوین PS1؟ ( چند گزینه ای )

• مجموع رای دهنده‌ها
    171
  • نظرسنجی بسته شده است .

Boss

Loyal Member
درود

چندین روز قبل بلاگ پلی استیشن به مناسبت بیستمین سالگرد کنسول پلی استیشن با راه اندازی نظر سنجی از کاربران خود خواست تا به بهترین بازی PS رای بدهند ( PS1 با پایان این رای گیری Metal Gear Solid به عنوان بهترین بازی کنسول Playstaton انتخاب شد،

نتیجه نظر سنجی:

1.Metal Gear Solid ( نسخه اول سری )
2.Final Fantasy VII
3.Crash Bandicoot
4.Crash Bandicoot: Warped

نظر شما در مورد بهترین عناوین PS چیست؟

منبع

آخرین ویرایش:
نظر سنجی اضافه شد :دی چند گزینه ایه :دی
و اینکه دیگه من به اضافه لیست دوستمون خودم سرچ زدم و سعی کردم بهترین ها باشن چون گزینه های نظر سنجی از 20 بیشتر نمیشد.
لیست خوبه ولی جای Chrono Cross و یه دونه Winning Eleven خالیه. شاید WE داستان نداشته و صرفاً یه بازی ورزشی باشه ولی ته تهش رو بگیری، بیشترین مدت زمانی که اکثر ماها پای PS1 صرف کردیم با WE بوده.

برند پلی استیشن نسبت به اکس باکس تقریبا کم و کسری ای تو سبک خاصی از بازی نداره (اگر برتر نباشه) اما نسبت به نینتندو و در سبک پلتفرمر واقعا یه ماریو کم داره
نک که نتونست جایگزین کرش بشه
و فقط و فقط یک نسخه از کرشِ آپدیت و ساخته شده به دست ناتی داگ و ادامه نسخه های مختلف با نوآوریهایی که در نسخه های مختلف ماریو (مثل گلکسی) میبینیم میتونه این خلا رو پر کنه
فقط یکی از مینی گیم های فرعیِ کرش جدید رو (در کنار بخش داستانی) تصور کنید که مثل ماریوهای فوتبالی (تو ایران کمتر کسی بازی کرده اما اگر کسی بازی کرده میدونه چه شاهکاریه و از جذاب ترین بازیهای چندنفره) اما با شخصیت های کرش و با گرافیک نسل جدید و گیم پلی اعتیادآور ساخته شده :bighug:

Heart of Darkness

شاهکار بازی ها بود کسی بازی نکرده برای pc هم عرضه شده

crash هم هر 4 نسخه ی اصلیش عالی بودن ای کاش جای انچارتد همچنان کرش رو داشتیم

متال گیر هم که من زمان خودش اصلا باهاش حال نکردم پرتش کردم 1 گوشه ای

Crash Bandicoot

Crash Bandicoot: Warped

من احساس میکنم اگه یه نسخه از کرش رو میذاشتن مجموع رای هاش میشد اول و جای متال!! الان پخش شده رای هاش بنظرم :d

جای تکن 3 و Harvest Moon برای من خالی بود همین ( بجای اون متال :d )

خوشم میاد به Hogs of War فقط خودم رای دادم :d پدر Worms 3D ـه (تازه بامزه تر هم هست) یه ذره دریابیدش :d

پس neverhood چی؟-___-

نسخه اصلی که روی PS1 نبود. اگر منظورت پلتفورمرست توی نظری سنجی خودمون هستش. اسم اصلی بازی Skullmonkeys ـه.

بیا بزن جیگرت حال بیاد :d

اتفاقا دودل بودم Pepsiman رو بنویسم یا نه. بعدش گفتم احتمالا بچه بودم و باهاش حال میکردم شاید زیاد هم خوب نباشه. موزیکش هنوز یادمه. :d

برند پلی استیشن نسبت به اکس باکس تقریبا کم و کسری ای تو سبک خاصی از بازی نداره (اگر برتر نباشه) اما نسبت به نینتندو و در سبک پلتفرمر واقعا یه ماریو کم داره
نک که نتونست جایگزین کرش بشه
و فقط و فقط یک نسخه از کرشِ آپدیت و ساخته شده به دست ناتی داگ و ادامه نسخه های مختلف با نوآوریهایی که در نسخه های مختلف ماریو (مثل گلکسی) میبینیم میتونه این خلا رو پر کنه
فقط یکی از مینی گیم های فرعیِ کرش جدید رو (در کنار بخش داستانی) تصور کنید که مثل ماریوهای فوتبالی (تو ایران کمتر کسی بازی کرده اما اگر کسی بازی کرده میدونه چه شاهکاریه و از جذاب ترین بازیهای چندنفره) اما با شخصیت های کرش و با گرافیک نسل جدید و گیم پلی اعتیادآور ساخته شده :bighug:

روی PS1 هم کرش جای پلتفورمرهای نینتندو رو نمیگیره چون خیلی سبکش (هم گیم پلی و هم حس و حال کلی بازی) فرق داره با بازی های نینتندو. Spyro بیشتر این فضا رو پر کرد چون بیشتر به سبک بازی های نینتندو میخورد. البته این وسط CTR هم بود که قشنگ نسخه کرش شده Mario Kart ـه. Crash Bash هم تا حدودی خواست شبیه Mario Party باشه ولی خوب نبود چندان. اگر اشتباه نکنم ND نساختتش.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

راستی بهتر بود توی لیست GTA2 یا Driver 2 رو میزاشتیم :d حیف یادم رفت. Hot Stakes هم خوب بود.

آخرین ویرایش:
رای من Tekken 3 بود .
خیلی تو بچگی ازش لذت بردم
عجب دورانی بود نه تنها تو نسخه های بعد بلکه تو هیچ بازی فایتینگ دیگه ای اون لذت رو نبردم ، نمیدونم شاید به خاطر اینکه پیر شدم:(

از نظر من بهترین لحظه متال گیر(کل سری) اون بالا رفتن سنیک از نردبونه.تو فکر کن بعد از مبارزه رویایی و نفس گیر با The End،وقتی هنوز داری به مبارزه و در واقع سختی‌های سنیک فکر میکنی،که یهو شروع به خوندن میکنه(بدون آهنگ) What a thrill... With darkness and silence که آهنگش صدای پاهای سنیک رو نردبون و زوزه‌های باد گرفتار شده داخل غاره.

شاید این جزو ده لحظه برتر متال گیر فن ها هم نباشه اما برای من بهترینه :دی

اتفاقا اینو الان خوندم صحنه جلوم شروع به Re-play کرد همین 2 سال پیش وقتی داشتم HD Collection رو روی Vita بازی میکردم کلی با این تیکه بازی حال کردم.....واقعا بی نظیر بود. هنوز که هنوزه یکی ازم بپرسه بهترین بازی عمرت چی بود با اینکه شاید بعد از 10 دقیقه فکر کردن بتونم حداقل 20 تا بازی که خیلی عالی بودن رو نام ببرم ولی همیشه اولین بازی که اسمش به ذهنم میرسه Snake Eater هستش.....

فقط سری رزیدنت اویل. اینجا بود که از بزرگترین شخصیت منفی تاریخ جناب البرت وسکر افسانه ای رونمایی شد.:bighug: در ضمن میکامی نخستین شخصی بود که فرم سینمایی به بازی ها داد. روایت بخش عظیمی از داستان در فایل ها هم در نوع خودش بی نظیر بود. تا ان موقع فکر نکنم همچین چیزی موجود بوده باشد.:d

albert wesker & resident evil forever

30053476224877003721.gif

فقط سری رزیدنت اویل. اینجا بود که از بزرگترین شخصیت منفی تاریخ جناب البرت وسکر افسانه ای رونمایی شد.:bighug: در ضمن میکامی نخستین شخصی بود که فرم سینمایی به بازی ها داد. روایت بخش عظیمی از داستان در فایل ها هم در نوع خودش بی نظیر بود. تا ان موقع فکر نکنم همچین چیزی موجود بوده باشد.:d

albert wesker & resident evil forever

100 در 100 باهات موافقم، مگه میشه همینجوری از کنار اویل های کلاسیک ps1 بگذریم،به خصوص نسخه سوم=((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or