MGR:revengeance دنباله ی مستقیمی از قسمت چهارم نخواهد بود!

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Naruto

کاربر سایت
در 2 سال اخیر بعد از معرفی رسمی Rising صحبت هایی به وجود آمده بود که گفته می شد عنوان Rising از نظر خط زمانی ادامه ی داستان نسخه ی چهارم یعنی Guns Of The Patriot را در پیش خواهد گرفت ولی با توجه به سخنان Kojima Productions در Twitter خود این قضیه کاملا منتفی است.

در این خبری که در این صفحه قرار داده شده است اینگونه گفته شده که:"ما تنها می توانیم بگوییم که اتفاقات Rising چند سال بعد از نسخه ی چهارم است.Rising جزیی از سری Metal Gear Solid محسوب نمی شود.در حال حاضر نمیتوانیم بیشتر از این حرفی بزنیم."با توجه به این سخنان میتوان درک کرد چرا اسم Solid از عنوان بازی حذف شده است!

همچنین در قسمت دوم این خبر این نکته قابل ذکر است که با توجه به اینکه در حال حاضر بازی به دست Platinum Games سپرده شده است ، بازی تغییرات زیادی از نظر داستان درام آن و جهت گیری های بازی خواهد داشت.همچنین وعده ی اینکه "شما میتوانید در بازی همه چیز را ببرید" قطعا به ثمر خواهد نشست.

خوشبختانه این عنوان توسط Platinum نجات پیدا کرده است و آنها در حال حاضر این بازی که فقط 50% آن ساخته شده را در حال ادامه دادن هستند.
البته در مورد کات کردن همه چیز کوجیما اینگونه بیان کرده است که بازیکن فقط میتواند تعدادی شی محدود در بازی را کات کند البته بازیکن همچنان میتواند دشمنان را به هر شکلی که دوست دارد قطعه قطعه کند.

عنوان بی سر و صدای کوجیما که بالاخره نام Metal Gear Rising:Revengeance را انتخاب کرد در سال 2012 بر روی پلتفرم های Ps3 , X360 عرضه خواهد شد.خبر دقیقی از عرضه ی این عنوان بر روی کامپیوتر نیست.
20111212mgsrising.jpg

• Like
Reactions: Behnam_Yakuza
It's Rising Again ـی كه آخر MGS4 شنيديم معنيش اين بود پس!
واقعا جای تاسف داره همچين ادامه ای!

خدایی هی حرص میخورم وقتی یاده تریلر اولی میوفتم... وای وای عجب چیز خفنی بود این خیلی بی مزه شده... یعنی این بازی مسلما با توجه به سابقه پلاتینیوم گیمز عالی خواهد شد ولی اونی که قبلا دیدیم 100 برابر این میتونست بهتر باشه... ونکوئیش 2 رو اگه بهش شمشیر میدادن میشد این و البته بازی خیلی خدا و خفنی ولی حیف بود اون ایده عالی که دیدیم به فنا رفت...

من الان به شدت دنبال نابغه ها و دانشمندان گیمینگ می گردم که آه و ناله و فغان یک عده رو مبنی بر اینکه این بازی MGS نیست و آبروی این سری رو میبره رو دلیل سوختن دماغ فن های ps می دونستن.

این بازی فقط یه اسم داره اونم revengeance و اون Metal Gear قبلش فقط بزای فروش ِ بیشتر ِ بازیه. نه سازندش ربطی به MG داره نه کارگردانش نه سبکش نه شخصیتش اولش و نه صد تا دلیل دیگه ... خیلی دلم میخواد برم پست های E3 سال 2010 ُ دربیارم و شخصیت یک سری رو که خودشون رو علامه دهر بازی های رایانه ای میدونن مشخص کنم.

یادته من گفتم این بازی با سر میخوره زمین دوستان چقد gif ـایی که از neogaf کف رفته بودن ـو نثار ـم کردن؟

حالا ببینن.

اگه دلت بخواد من همین الان هم میتونم gif بذارم واست
yahoo_1.gif
biggrin1.gif
!

حیف تو محیط عمومی هستیم :دی

وگرنه... :دی

Last edited by a moderator:
خدارو شكر كه نمي خواد به ساير MGS ها هم گند بزنه :|
بالاخره يه خبر خوب در مورد اين بازي شنيديم :d

اون تریلر 2010 همینطور که شهاب گفت خیلی خوب بود! همون جو MGS4 رو داشت! اصلا عالی بودش اون! اگر اون میومد مطمئنم موفق میشد! حتی به نام MGS:R ! :d و حداقل آبروی سری رو مطمئنم نمیبرد :d ولی این یکی کلا افتضاحه! :d امیدوارم کنسل بشه :d

اون تریلر 2010 همینطور که شهاب گفت خیلی خوب بود! همون جو MGS4 رو داشت! اصلا عالی بودش اون! اگر اون میومد مطمئنم موفق میشد! حتی به نام MGS:R ! :d و حداقل آبروی سری رو مطمئنم نمیبرد :d ولی این یکی کلا افتضاحه! :d امیدوارم کنسل بشه :d
Cancel شه ؟!:دی چی میگی ؟! :دی
این بازی و تغییراتش ، یه Happy Ending به وضعیت نا مشخص Rising بود :دی ... البته من هم ازون قبلیه خیلی بیشتر خوشم میومد ، اما این هم خیلی خوبه ،
کومبوهاش هم خفن تر از اون میشه ! :دی

خدا کنه *p بتونه بازی رو زنده کنه و حال و هوای mgs روش پیاده کنه
کاشکی یه تاخیر بزنن تا بتونن بهتر روش کار کنن

بازی اتفاقا رو به مرگ بوده که همچین اتفاقی براش افتاده واگذار شده. یعنی الان دیگه جای کنسل باقی نمیمونه اصلا. فقط برن یه دستی به گرافیک بکشن حداقل از نظر تکنیکی دیگه کم نداشته باشه که اون بعیده!!

یک اتفاقه که همیشه تو صنعت گیم بود : ناشر یا سازنده هر وقت عوض شده ( بیشتر وقتها ) بازی نابود شده .یکیش همین دوک .MGR هم از این قائده پیروی میکنه

آخرین ویرایش:
واقعا ناامیدم کرد اصلا نمیشه با هاش ارتباط برقرار کرد .تریلر قبلی خیلی بهتر بود . به عنوان بایونتا یا ونکویش جدید خوبه ولی اصلا با حال و هوای متال گیر و رایدن همخونی نداره

به نظر من اونایی که از این بازی طرفداری می کنن n00b الهی هستند و لغب طرفدار MGS بر آنها حرام است.

توهین به کاربران؟ آیا؟:d

من نوب الهی، من متال گیر بازی نکن، اما این بازی اسمش مگه "Metal Gear Solid: Rising" ه که میاید می گید MGS,MGS??? حتی اسم بازی همMGS نیست. اصن فردا شاید خواست یه بازی بزنه Metal Gear Liquid اونوخ چی؟ یا متال گیر هر چی!

Metal Gear Rising:Revengeance =/= Metal Gear Solid:d

اسم Metal Gear که روش هست؟ کاراکتر MGS که توش هست؟
اصلا اسم مسخره ای هم داره آخه :)) Revengeance یعنی چی؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SHePArd
به نظر من اونایی که از این بازی طرفداری می کنن n00b الهی هستند و لغب طرفدار MGS بر آنها حرام است.

توهین به کاربران؟ آیا؟:d

من نوب الهی، من متال گیر بازی نکن، اما این بازی اسمش مگه "Metal Gear Solid: Rising" ه که میاید می گید MGS,MGS??? حتی اسم بازی همMGS نیست. اصن فردا شاید خواست یه بازی بزنه Metal Gear Liquid اونوخ چی؟ یا متال گیر هر چی!

Metal Gear Rising:Revengeance =/= Metal Gear Solid:d

این بازی فقط یه اسم داره اونم revengeance و اون Metal Gear قبلش فقط بزای فروش ِ بیشتر ِ بازیه. نه سازندش ربطی به MG داره نه کارگردانش نه سبکش نه شخصیتش اولش و نه صد تا دلیل دیگه ... خیلی دلم میخواد برم پست های E3 سال 2010 ُ دربیارم و شخصیت یک سری رو که خودشون رو علامه دهر بازی های رایانه ای میدونن مشخص کنم.
خُ اون موقع کسی فکر نمیکرد اینها ( اعضای Kojima Production از راس حرم تا اون آبدارچی) شعور و استعداد ساختن یه بازی متفاوت رو ندارن.

پ.ن. هر وقت اسم کامل این بازی شد revengeance بعد Kojima Pro و Konami کشیدن کنار بعد کرکتر اصلیش هم یه کی دیگه شد میتونید بگید MGS نیست :دی.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or