MGR:revengeance دنباله ی مستقیمی از قسمت چهارم نخواهد بود!

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Naruto

کاربر سایت
در 2 سال اخیر بعد از معرفی رسمی Rising صحبت هایی به وجود آمده بود که گفته می شد عنوان Rising از نظر خط زمانی ادامه ی داستان نسخه ی چهارم یعنی Guns Of The Patriot را در پیش خواهد گرفت ولی با توجه به سخنان Kojima Productions در Twitter خود این قضیه کاملا منتفی است.

در این خبری که در این صفحه قرار داده شده است اینگونه گفته شده که:"ما تنها می توانیم بگوییم که اتفاقات Rising چند سال بعد از نسخه ی چهارم است.Rising جزیی از سری Metal Gear Solid محسوب نمی شود.در حال حاضر نمیتوانیم بیشتر از این حرفی بزنیم."با توجه به این سخنان میتوان درک کرد چرا اسم Solid از عنوان بازی حذف شده است!

همچنین در قسمت دوم این خبر این نکته قابل ذکر است که با توجه به اینکه در حال حاضر بازی به دست Platinum Games سپرده شده است ، بازی تغییرات زیادی از نظر داستان درام آن و جهت گیری های بازی خواهد داشت.همچنین وعده ی اینکه "شما میتوانید در بازی همه چیز را ببرید" قطعا به ثمر خواهد نشست.

خوشبختانه این عنوان توسط Platinum نجات پیدا کرده است و آنها در حال حاضر این بازی که فقط 50% آن ساخته شده را در حال ادامه دادن هستند.
البته در مورد کات کردن همه چیز کوجیما اینگونه بیان کرده است که بازیکن فقط میتواند تعدادی شی محدود در بازی را کات کند البته بازیکن همچنان میتواند دشمنان را به هر شکلی که دوست دارد قطعه قطعه کند.

عنوان بی سر و صدای کوجیما که بالاخره نام Metal Gear Rising:Revengeance را انتخاب کرد در سال 2012 بر روی پلتفرم های Ps3 , X360 عرضه خواهد شد.خبر دقیقی از عرضه ی این عنوان بر روی کامپیوتر نیست.
20111212mgsrising.jpg

• Like
Reactions: Behnam_Yakuza
Metal Gear Rising:Revengeance
HA.این بازی بوی نا امیدی میده .فکر کنم قبلا اثری از Pc هم تو پلتفرم ها بودا.

من الان به شدت دنبال نابغه ها و دانشمندان گیمینگ می گردم که آه و ناله و فغان یک عده رو مبنی بر اینکه این بازی MGS نیست و آبروی این سری رو میبره رو دلیل سوختن دماغ فن های ps می دونستن.

این بازی فقط یه اسم داره اونم revengeance و اون Metal Gear قبلش فقط بزای فروش ِ بیشتر ِ بازیه. نه سازندش ربطی به MG داره نه کارگردانش نه سبکش نه شخصیتش اولش و نه صد تا دلیل دیگه ... خیلی دلم میخواد برم پست های E3 سال 2010 ُ دربیارم و شخصیت یک سری رو که خودشون رو علامه دهر بازی های رایانه ای میدونن مشخص کنم.

من الان به شدت دنبال نابغه ها و دانشمندان گیمینگ می گردم که آه و ناله و فغان یک عده رو مبنی بر اینکه این بازی MGS نیست و آبروی این سری رو میبره رو دلیل سوختن دماغ فن های ps می دونستن.

این بازی فقط یه اسم داره اونم revengeance و اون Metal Gear قبلش فقط بزای فروش ِ بیشتر ِ بازیه. نه سازندش ربطی به MG داره نه کارگردانش نه سبکش نه شخصیتش اولش و نه صد تا دلیل دیگه ... خیلی دلم میخواد برم پست های E3 سال 2010 ُ دربیارم و شخصیت یک سری رو که خودشون رو علامه دهر بازی های رایانه ای میدونن مشخص کنم.

ببین اون نمایشی که اول از بازی دادن خیلی به حال و هوای MGS4 نزدیک بود، موتور بازی همون بود و...
اینا مطمئن شدن چه گندی زدن اینقدر هم خرجش کردن که دلشون نمیاد بیخیالش بشند، میخوان بازی رو عرضه کنند فروش هم خوب میکنه ...
اما چیزی که اول از Rising نشون دادن خیلی متفاوت با این چیزیه که الان دارن نشون میدن.

مثکه یادت رفته اون نمایش چطور بود و الان چقدر فرق کرده.

کلآ توی یه Universe دیگه هست که اونجا همه شاد و شنگول هستن و همدیگه رو نصف میکنن حال میکنن ! :دی
راستی چرا وقتی داره ملت رو قاچ میکنه خون میپاشه ولی تیکه هایی که از ملت پخش میشه شبیه آجر هست نه گوشت ؟! :دی

83890878078101651363.jpg

یعنی کات کردن ستونها و ماشین و ... پرید :| من چقدر سر اون صحنه که رایدن میدویید ستون کات میکرد میریخت پایین جو زده شدم :(
کلآ توی یه Universe دیگه هست که اونجا همه شاد و شنگول هستن و همدیگه رو نصف میکنن حال میکنن !
biggrin1.gif

راستی چرا وقتی داره ملت رو قاچ میکنه خون میپاشه ولی تیکه هایی که از ملت پخش میشه شبیه آجر هست نه گوشت ؟!
biggrin1.gif

83890878078101651363.jpg
عجب نکته ای ! :)) انقدر سر این حالم گرفته شد (تریلر قبلی رو به شدت دوست داشتم :دی) دیگه حوصلم به دقت و اینا نکشید :دی یه جا هم اون اولش یارو کچله میاد طرف رو قاچ میکنه از کمر اگه دقت کنی یه چیزهای عجیب غریبی تو بدنه یاروئه به جای دل و روده :دی

آخرین ویرایش:
راستی چرا وقتی داره ملت رو قاچ میکنه خون میپاشه ولی تیکه هایی که از ملت پخش میشه شبیه آجر هست نه گوشت ؟! :biggrin1:
آریا خودت میگی که یه Universe دیگه! آجری ها!

خوب خدا رو شکر. شما حالا باز بیاید بگید ابروی mgs رفت فلان ، درمورد اون قطعه قطعه شده اجری هم فک کنم اینا دیگه انسون نیستن ،البته خون دیگه نمیدونم از کجا میاد . تو همون تریلر دقت کنید ، سربازا هم یکم سایبرگ میزنن :d

کلآ توی یه Universe دیگه هست که اونجا همه شاد و شنگول هستن و همدیگه رو نصف میکنن حال میکنن ! :دی
راستی چرا وقتی داره ملت رو قاچ میکنه خون میپاشه ولی تیکه هایی که از ملت پخش میشه شبیه آجر هست نه گوشت ؟! :دی

83890878078101651363.jpg

جالبه یکی تریلر رو اینجا دید گفت آدم آهنین چون وقتی نصف میشن وسطه بدنشون هیچ شباهتی به انسان نداره!:دی
از نظر یه فن اگه بخوایم به این بازی نگاه کنیم واقعا بازی مضحکیه و یه توهین به کل هیکل متال گیر!:دی
ولی اگه به دید یه IP جدید بهش نگاه کنیم بازی بدی به نظر نمیاد.

فلون و بهمان الی آخر......
20111212mgsrising.jpg

عنوان بی سر و صدای کوجیما که بالاخره نام Metal Gear Rising:Revengeance را انتخاب کرد در سال 2012 بر روی پلتفرم های Ps3 , X360 عرضه خواهد شد.خبر دقیقی از عرضه ی این عنوان بر روی کامپیوتر نیست.

توی منبع هچین حرفی که شما زدی وجود نداره، نوشته بر روی پلتفرم های اصلی منتشر میشه و در پایان خبر مثل همیشه پلتفرم های ممکن رو تیک زده. داوود جان بیشتر باید دقت می کردی.

اونجا که خیلی ها سینه چاکیدن برای بازی، الن میگن نه کی بود؟ مثلاً توقع چی داشتن؟ رایدن بیاد با کاتانا به صورت بی سر و صدا دشمن رو بکشه و بعد یه بشکه از جیبش بیاره بیرون و مرده رو توش قایم کنه؟

جالبه یکی تریلر رو اینجا دید گفت آدم آهنین چون وقتی نصف میشن وسطه بدنشون هیچ شباهتی به انسان نداره!:دی
از نظر یه فن اگه بخوایم به این بازی نگاه کنیم واقعا بازی مضحکیه و یه توهین به کل هیکل متال گیر!:دی
ولی اگه به دید یه IP جدید بهش نگاه کنیم بازی بدی به نظر نمیاد.

این بازی چرا نمیتونه یه متال گیر باشه؟
متال گیر
متال گیر سالید
متال گیر رایزینگ

مشکلش چیه؟ اون غول های آهنی مشکلند؟ بیگ باس و سالید اسنیک از واجباتند؟
من همیشه با خودم فکر می کردم این بازی یه نام اصلی داره با نام "متا گیر" و اون پسوند ها مثل "سالید" شاخه رو تعیین می کنند. حالا هم از شاخه ی سالید به شاخه ی رایزینگ رفته.

هممون بهتر که ادامش نیست!!

کلا این بازی داستان و گیم پلی اصیل متال گیر رو زیر سوال میبره!:d

83890878078101651363.jpg

آریا کجاش شبیه آجره؟ این که بیشتر شبیه پنیره شاید قبلش پنیر خوردن هنوز تو روده هضم نشده باشه!
ولی گرافیکش جذاب به نظر میومد!

آریا کجاش شبیه آجره؟ این که بیشتر شبیه پنیره شاید قبلش پنیر خوردن هنوز تو روده هضم نشده باشه!
ولی گرافیکش جذاب به نظر میومد!
میخواستم بگم گچ گفتم آجر ! :دی آره شاید بندگان خدا تازه از سر سفره پا شده بودن ! :دی آخه روبات هم نمیتونن باشن چون خون ازشون میریزه. مگر اینکه این خون فقط توی پوستشون باشه ! lol
گرافیکش خوبه و مثل اینکه 60fps هم هست. ولی بقیه چیزاش ... ! :|

توی منبع هچین حرفی که شما زدی وجود نداره، نوشته بر روی پلتفرم های اصلی منتشر میشه و در پایان خبر مثل همیشه پلتفرم های ممکن رو تیک زده. داوود جان بیشتر باید دقت می کردی.

گفتم که خبر دقیقی از عرضه اش نیست.بعدشم Platinum Games کلا واسه PC بازی نساخته رو این حساب میگم دقیق نیست وگرنه تو منبع رو دیدم.:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or