دوست گرامی من مشکلی ندارم با انتقاد ولی شما بهتره مودب تر بگید حرفتون رو به نظرم . مثلا مگه نگفتید به من که من نه سر پیازم و نه ته پیاز ؟ من می توهینی کردم به شخص شما ؟
بله قبول دارم که خیلی اطلاعات مشخص نیست ولی همین اخیرا مثلا احتمال عرضه 2018 اش گفته شده . خوب بده تاپیک داشته باشه و در این تاپیک گفته بشه ؟ یا گفته شده tanabe که از اشخاص اصلی سری متروید پرایم هستش در این بازی نقش مهمی داره در ساختش و یکسری اطلاعات دیگه مثل >>
Reggie on why Metroid Prime 4 was announced so early - Nintendo Everything
خوب این اطلاعات خورد خورد میاد از بازی و به نظر من بهتره که در یه تاپیک مشخص ارایه بشه . از اونجایی که احتمالا کمتر شخصی در مورد این بازی خبر میزنه در بخش خبر به نظر من . و به نظرم بهتره اخبار در یه تاپیک منظم بیاد
در ضمن اولین حرف شما در این تاپیک در مورد سیاست های نینتندو بودش در مورد سویچ به نظرم نه در مورد اینکه چرا این بازی تاپیک داره ! یا چرا برای بازی که اطلاعات مهمی ازش نیست خیلی تاپیک زدید ! شما در اولین پستتون بیشتر در مورد سیاست های نینتندو انتقاد کردید به نظرم که جای اون حرف ها در این تاپیک نبود به نظر من و من به این اعتراض دارم و داشتم .
امیدوارم ناراحت نشده باشید از حرف های من . من فقط میخوام نظم تاپیک ترجیحا رعایت بشه .
منم بیشتر به اون پست اول شما که جاش در این تاپیک نبود معترضم . خوب شما نظرتون رو بیان کردید و گفتید در اصل که از نظرتون درست نیست تاپیک زدن برای این بازی . منم نظرم رو میگم که از نظر من عیبی نداره ایجاد تاپیک برای بازی که تایید شده و کم کم براش اطلاعات میاد . و فکر کنم در قوانین هم منع نشده . اگه منع شده در قوانین که خوب بحث فرف داره و منم نمیدونم واقعا منع شده یا نه الان
باتشکر