tekken_lord
کاربر سایت
آره عزیز patch هم کردم ببینم بعد از این patch باید برای ntsc/j شدن بازی هام patch ش کنم یا مدچیپاتون فری می کنه این بازیو :biggrin1: .البته یکیتون بگیره معلوم میشه .
کجا و چطور باید به تکاوچ سفارش بدیم؟ قیمتاش چطوریه؟
من بالاخرع از دات کام متروید رو گرفتم. البته باید دستگاهتون رو به ورژن 3.1 آپدیت کنید که خود دات کام این کار رو انجام میده. بازی باحالیه فقط یه جاییش گیر کردم هیچ راهی هم نداره که که رد کنم و اعصابم خورد شده...
west بازي metroid را اورده ؟ من wii خودم رو به دات كام دادم اپديت كرد 15 تومن هم ازم گرفت
صبح گذاشتم بعد از ظهر ساعت 8 گرفتمچند ساعت وقت گزاشتی تا کنسولتو اپدایت کردن؟؟
صبح گذاشتم بعد از ظهر ساعت 8 گرفتم
اولا دات كام فروشگاه معتبري هست ثانيا خودم به اين فكر اقتادم و زير دستگاه 1 نشونه گذاشتم. كه اگه عوض هم كرد متوجه بشم حالا بگذريم كسي تو اين جمع zelda بازي كرده؟منم موافقم. ممکنه یه وقت کنسولتو با یکی دیگه عوض کنه که کمی مشکل داره! اگر این کارو میکنی بهتر سزیال نامبر روی جعبه رو با روی دستگاهت چک کنی. بعد هم ببین رجین کنسولت چی هست که اگر Uc است با یک J عوض نکنه!
با اینکه ربطی به تاپیک نداره ، ولی آره من بازی کردم تا وسطاش ، مشکلی داری بگو...بگذريم كسي تو اين جمع zelda بازي كرده؟
west بازي metroid را اورده ؟ من wii خودم رو به دات كام دادم اپديت كرد 15 تومن هم ازم گرفت