Metroid Prime 3: Corruption

نمیدونم ... از کجا باید بفهمم؟ ولی جدیدترین بازی که براش گرفتم فکر میکنم mario stricker charged بود که آپدیت کرد. واقعا تنبل بازی در آوردیم که تا الان metroid رو نگرفتیم :frown:

آخرین ویرایش:
من بالاخرع از دات کام متروید رو گرفتم. البته باید دستگاهتون رو به ورژن 3.1 آپدیت کنید که خود دات کام این کار رو انجام میده. بازی باحالیه فقط یه جاییش گیر کردم هیچ راهی هم نداره که که رد کنم و اعصابم خورد شده...

من بالاخرع از دات کام متروید رو گرفتم. البته باید دستگاهتون رو به ورژن 3.1 آپدیت کنید که خود دات کام این کار رو انجام میده. بازی باحالیه فقط یه جاییش گیر کردم هیچ راهی هم نداره که که رد کنم و اعصابم خورد شده...

ایول!! پس بالاخره یکی Metroid رو گرفت! :love:

سوال: دات کام چطوری دستگاه رو آپدیت میکنه ؟؟؟ :confused:

منم موافقم. ممکنه یه وقت کنسولتو با یکی دیگه عوض کنه که کمی مشکل داره! اگر این کارو میکنی بهتر سزیال نامبر روی جعبه رو با روی دستگاهت چک کنی. بعد هم ببین رجین کنسولت چی هست که اگر Uc است با یک J عوض نکنه!

منم موافقم. ممکنه یه وقت کنسولتو با یکی دیگه عوض کنه که کمی مشکل داره! اگر این کارو میکنی بهتر سزیال نامبر روی جعبه رو با روی دستگاهت چک کنی. بعد هم ببین رجین کنسولت چی هست که اگر Uc است با یک J عوض نکنه!
اولا دات كام فروشگاه معتبري هست ثانيا خودم به اين فكر اقتادم و زير دستگاه 1 نشونه گذاشتم. كه اگه عوض هم كرد متوجه بشم حالا بگذريم كسي تو اين جمع zelda بازي كرده؟

به نظر من هم کار درستی نیست کنسول رو بذاری اونجا به امان خدا. احتمال هم میدادم همچین کاری بکنه چون خیلی طول میکشه که تنظیم شه و آپدیت...

شاید اگه Nintendo of Iran بود من کنسول خودم رو میذاشتم اونجا بمونه ولی این طوری... نه!! :cheesygri

بگذريم كسي تو اين جمع zelda بازي كرده؟
با اینکه ربطی به تاپیک نداره ، ولی آره من بازی کردم تا وسطاش ، مشکلی داری بگو...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or