Metro: Last Light | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter SAMUEX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بعد از اجرای بازی XBL قطع میشه!. ایراد از نت نیست چون روی یه سرویس دیگه امتحان کردم. کسی همچین مشکلی داره؟
نه من مشكل ندارم.البته بعد اجرا هر بازي ديسكانكت ميشم ولي بعد مودمو يك خاموش روشن ميكنم و وصل ميشم

آقا من نسخه قبلی رو بازی نکردم و دیگه حوصلشو ندارم وقتی نسخه جدید هست برم قبلی رو بازی کنم این بازی اولش به طور کامل توضیح میده اتفاقات نسخه 1 رو ؟ اگه قشنگ توضیح میده برم Last Light رو بخرم اگه نه برم اول داستان 2033 رو بخونم .

آخرین ویرایش:
آقا من نسخه قبلی رو بازی نکردم و دیگه حوصلشو ندارم وقتی نسخه جدید هست برم قبلی رو بازی کنم این بازی اولش به طور کامل توضیح میده اتفاقات نسخه 1 رو ؟ اگه قشنگ توضیح میده برم Last Night رو بخرم اگه نه برم اول داستان 2033 رو بخونم .
بصورت خیلی مختصر اشاره میکنه. در اول بازی و در حد چند تا دیالوگ . اما توصیه میشه بری داستان قبلی رو بخونی بعد، اونطوری بهتره.

آقا من نسخه قبلی رو بازی نکردم و دیگه حوصلشو ندارم وقتی نسخه جدید هست برم قبلی رو بازی کنم این بازی اولش به طور کامل توضیح میده اتفاقات نسخه 1 رو ؟ اگه قشنگ توضیح میده برم Last Night رو بخرم اگه نه برم اول داستان 2033 رو بخونم .

امین اسمش Metro Last Light هست نه Night :d

اهنگای بازی قبلی به نظرم بهتر بود از این نسخه ، گیم پلیشم کمی بهتر شده،در کل عالیه این بازی باید باش زندگی کرد هیچ کم و کسری نداره....موزیک Main Menu بازی قبل Metro 2033 رو کسی داره لینک بده؟

ايراد محسوس بازي هوش مصنوعيشه و مابقي نكات منفي ريز هستن

راستي بعضي جونوراش عين antilon تو هاف لايف هستن و كلا اون مرحله هم كه يه وسيله اي رو ميروني شديدا شبيه هاف لايف...

اقا حسین نمیدونستم سازنده این همونه..همه اعضاشون هستن؟ یا تیکه شدن برخیشون رفتن تو 4agames !

همشون یستن . اما تقریبا اعضای کلیدی سازنده استالکرن که اومدن A4GAME و تاسیس کردن و بازی مترو رو با همون تم استالکر ساختن . ( جنگ اتمی ، نابودی شهر ، نبود منابع غذلیی ، موجودات جهش یافته ، گروههایی کههمش با هم در حال جنگن و .... + هوش مصنوعی و صدا گذاری بی نظیر و ..... کارهای اختصاصی ای هست که ایناستدیو توبازیهاش پیاده میکنه ) .

---------- نوشته در 05:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:50 PM ارسال شده بود ----------

بصورت خیلی مختصر اشاره میکنه. در اول بازی و در حد چند تا دیالوگ . اما توصیه میشه بری داستان قبلی رو بخونی بعد، اونطوری بهتره.

به زودی مقاله خیلی عظیمی از این بازی توفروم منتشر میشه :d فعلا در حال تکمیل مقاله ایم . داستان و حوادث و شخصیت ها و .... رو پوشش داده :d

بازی رو تموم کردم همه چیش عالی بود فقط یکم پایانش ناراحتم کرد دوستان میتونن برن ببینن بازی مثل شماره قبلش چند پایانس یا فقط یه پایان داره؟

داستانشو از لینکی که آرش داد خوندم واقعا پشیمون شدم از خوندنم کاش بازی میکردم واقعا داستان زیبایی داشت فوق العاده مشتاق شدم Last Light رو بازی کنم . ممنون از آقا آرش و بقیه دوستان . بریم سفارش بدیم :دی

خودم تحقیق کردم بازی دو تا پایان داره یه پایان خوب و یه پایان بد و اون پایانی که من دیدم پایان بد بازی بود اخیش خیالم راحت شد اخه پایان بدش زیاد پایان خوبی نبود .

کساییکه بازیو زودی تموم میکنن جوگیر نشن بیان اینجا همه چیزو بگن
از اسپویلر استفاده کنید
این چند پایان بودن بازیو باید میذاشتی تو اسپویل دوست عزیز

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or