محمود به اکثر نکات مهم در رابطه با اورجینال و استیم اشاره کردی اما یه نکته هم رو لازم دیدم اشاره کنم :d طبیعتا تعداد زیادی نیستن که بصورت full Price بازیها رو از استیم ( بصورت متداول) تهیه میکنن . بجز خودم شاید 2 یا 5 نفر باشن که تقریبا هر چی عنوان مهم 2013 ( مث DMC/TR/Bioshock infinite و...) و یا 2012 پری اوردر و یا بصورت key تهیه میکنن . متاسفانه بخاطر وضع نابسامانی که وجود داره حتی اگه یه عنوان single player 10$ هم براشون هزینه داشته باشه ترجیح میدن نسخه ی کرک رو تهیه کنن . البته همش این نیس کلا تو ایران کسی پول پای عنوان سینگل و حتی همین Bo2 که پرفروشترین عنوان نسل هست رو بصورت اورجینال نمیده ( بخاطر لاک شدن نسخه روسی ) . یه تعداد دیگه از دوستان اورج باز (که تعداشون خیلی زیاد هست)هم هستن که اینقد بازی رو نمیگرین که بعد 1 سال تو حراجی به قیمت 5$ (وقتی نسخه ی بعدیش چند روز دیگه قرار رلیز شه :d) تهیه ش میکنن . خب طبیعتا این عده هم میشه گفت اصلا لذتی از بازی نمیبرن چون مدتها پیش نسخه ی کرک رو بازی کرده بودن و انگیزه آنچنانی برای ادامه کار ندارن ( نمونه ش باندل THQ که صرفا برای اضافه کردن تو library خریدنش) . من هم خیلی دوس داشتم دوستان ایرانی رو کنار دستم میدیدم و SC:C و Dirt Showdown , NFS HP و ... باهاشون تجربه میکردم . تمام تلاشمم کردم که وقتی تو حراج کریسمس و یا سامر تو این 3/4 ساله که عضو استیم هستم اطلاع رسانی کنم و دوستانی که میشناسم رو از قضیه مطلع کنم اما حتی حاضر به پرداخت 2$ هم نمیشدن . روی صحبتم با فرد خاصی نیس اما خیلی تلاش نکن برای توجیه کردن این قضیه چون بنظرم بی فایده ست . منم تا 2008/9 مث تمام دوستان دیگه نمیذاشتم یه نسخه ی کپی از دستم در بره :d اما وقتی دیدم چه لذتی داره وقتی داری روز شماری میکنی برای آنلاک شدن ریجن عنوانی که خریدی و یا منتظری ببینی لیست اچیومنتاش چی هست که ببینی با یه بار رفتن هم میشه همه شو باز کرد یا نه عجیب پاگیر شدم و سالهاست که حتی یه عنوان کپی تو این چندسال نتونستم انجام بدم . نکته دیگه ای هم که هست متاسفانه یا خوشبختانه اکثر عنوان های معروف داره ریجن لاک میشه که همون تعداد کمی هم که بازیها رو تهیه میکردن به زحمت میندازه . خوشبختانه ش هم از این بابت که فروشندگانی که نسخه ی روسی رو بجای us/eu به بچه ها میفروختن و سودهای غیر منطقی دریافت میکردن نقش کمرنگتری اینروزا دارن :d صحبت کوتاه کنم بشدت منتظر آخرین بازمونده های THQ هستیم که حالا هرکدوم ناشران جداگانه ای پیدا کردن موفق باشی محمود جان :-*