Metro: Last Light گلد شده است

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
Untitled-43.jpg

بر اساس اطلاعات منتشر شده، مراحل ساخت و آزمایش بازی Metro: Last Light به پایان رسیده است. تنها چیزی که باقی‌مانده، رایت کردن این بازی و چاپ کردن عکس آن روی دیسک می‌باشد.
برای کسانی که با این اصطلاح آشنا نیستند، باید بگویم که "Going Gold" اصطلاحی است که به معنی کامل شدن بازی را می‌دهد و آماده به شیپ شدن است. اخباری که مبنی بر گلد شدن یک بازی منتشر می‌گردد بدین معنا است که مخاطب می‌تواند از این قضیه مطمئن باشد که بازی با هیچ تأخیری روبرو نخواهد شد و بعید به نظر می‌رسد که انتشار این بازی با مانعی روبرو شود.
این بازی در تاریخ 14 May سال 2013 بر روی پلتفرم‌های Xbox 360، PC و PS3 عرضه خواهد شد.

منبع

دقیقا همینطوره که گفتی
نه کنسول خریدم و نه میخرم
نه یک قرون پول پای این خزعولات و سخت افزار میدم
اورجینال که هیچ کپی هم نمیخرم
خیلی وقته کلا گیم نمیخرم .
حالا اگه زحمتی نیست بزار همونی که نقل قول شده بیاد جواب بده

محمود به اکثر نکات مهم در رابطه با اورجینال و استیم اشاره کردی اما یه نکته هم رو لازم دیدم اشاره کنم :d طبیعتا تعداد زیادی نیستن که بصورت full Price بازیها رو از استیم ( بصورت متداول) تهیه میکنن . بجز خودم شاید 2 یا 5 نفر باشن که تقریبا هر چی عنوان مهم 2013 ( مث DMC/TR/Bioshock infinite و...) و یا 2012 پری اوردر و یا بصورت key تهیه میکنن . متاسفانه بخاطر وضع نابسامانی که وجود داره حتی اگه یه عنوان single player 10$ هم براشون هزینه داشته باشه ترجیح میدن نسخه ی کرک رو تهیه کنن . البته همش این نیس کلا تو ایران کسی پول پای عنوان سینگل و حتی همین Bo2 که پرفروشترین عنوان نسل هست رو بصورت اورجینال نمیده ( بخاطر لاک شدن نسخه روسی ) . یه تعداد دیگه از دوستان اورج باز (که تعداشون خیلی زیاد هست)هم هستن که اینقد بازی رو نمیگرین که بعد 1 سال تو حراجی به قیمت 5$ (وقتی نسخه ی بعدیش چند روز دیگه قرار رلیز شه :d) تهیه ش میکنن . خب طبیعتا این عده هم میشه گفت اصلا لذتی از بازی نمیبرن چون مدتها پیش نسخه ی کرک رو بازی کرده بودن و انگیزه آنچنانی برای ادامه کار ندارن ( نمونه ش باندل THQ که صرفا برای اضافه کردن تو library خریدنش) . من هم خیلی دوس داشتم دوستان ایرانی رو کنار دستم میدیدم و SC:C و Dirt Showdown , NFS HP و ... باهاشون تجربه میکردم . تمام تلاشمم کردم که وقتی تو حراج کریسمس و یا سامر تو این 3/4 ساله که عضو استیم هستم اطلاع رسانی کنم و دوستانی که میشناسم رو از قضیه مطلع کنم اما حتی حاضر به پرداخت 2$ هم نمیشدن . روی صحبتم با فرد خاصی نیس اما خیلی تلاش نکن برای توجیه کردن این قضیه چون بنظرم بی فایده ست . منم تا 2008/9 مث تمام دوستان دیگه نمیذاشتم یه نسخه ی کپی از دستم در بره :d اما وقتی دیدم چه لذتی داره وقتی داری روز شماری میکنی برای آنلاک شدن ریجن عنوانی که خریدی و یا منتظری ببینی لیست اچیومنتاش چی هست که ببینی با یه بار رفتن هم میشه همه شو باز کرد یا نه عجیب پاگیر شدم و سالهاست که حتی یه عنوان کپی تو این چندسال نتونستم انجام بدم . نکته دیگه ای هم که هست متاسفانه یا خوشبختانه اکثر عنوان های معروف داره ریجن لاک میشه که همون تعداد کمی هم که بازیها رو تهیه میکردن به زحمت میندازه . خوشبختانه ش هم از این بابت که فروشندگانی که نسخه ی روسی رو بجای us/eu به بچه ها میفروختن و سودهای غیر منطقی دریافت میکردن نقش کمرنگتری اینروزا دارن :d صحبت کوتاه کنم بشدت منتظر آخرین بازمونده های THQ هستیم که حالا هرکدوم ناشران جداگانه ای پیدا کردن موفق باشی محمود جان :-*

شاهد دو دیدگاه بسیار مشابه هستیم از دو تا از کاربران گرامی بی سی! این یکی میگه بازی اریجینال رو باید روز اول یا Pre-Order خرید، اون یکی میگه اصلا پول پای بازی نباید داد! من هم موندم بین این دو تا عقیده چی بگم؟
uglybienmal.gif

من حقیقتش همیشه بین این دو حالت توی حد وسط فکر می کنم. در مورد خرید بازی ها به صورت Day 1 یا Pre-Order به نظرم فقط باید برای بهترین بازی ها، که آدم روشون کاملا تعصب داره و براش مهمه این کار انجام بشه. مثلا من همونطور که گفتم امسال فقط Company of Heroes 2 رو پیش خرید کردم به اضافه Metro: Last Light که به زودی پیش خرید می کنم، ولی بقیه بازی هایی که خیلی خاص نیستند برام، حتی همون Bioshock: Infinite رو با اون متاکریتیک 95 اش موقعی که خیلی گرونه نمی گیرم! علتش هم خوب تا حد زیادی مسائل اقتصادی هستش. تازه من و تو Trade بلد هستیم و یه خورده ای هزینه های بازی اریج رو برای خودمون پایین میاریم (یا حتی صفر می کنیم)، ولی باید به این هم فکر کرد که خیلی از بچه ها ممکنه حتی وضع مالی شون اجازه نده سالی 3-2 تا بازی 60-50 دلاری هم بخرند (خصوصا اونهایی که سن شون پایین تره). خوب طبیعیه که حتی اگر Original باز هم باشند یه خورده صبر می کنند و دیرتر بازی رو می گیرند.

یه مورد دیگه رو هم بگم: تا به حال از همین حراجی های استیم که بازی رو بعد از یه مدت خیلی ارزون می کنند چندین بار انتقاد شده و گفتند که باعث میشه بازی ها وقتی مثلا 75 درصد تخفیف می خورند ارزش و ابهت شون از دست بره و به قول معروف Cheap بشن. جواب استیم به این انتقادات همیشه این بوده که وقتی یه گیمر یه بازی رو حتی به ارزون ترین قیمت بخره و بازی کنه، ممکنه از بازی بسیار لذت ببره و به طرفدار اون بازی تبدیل بشه و نسخه های بعدی بازی رو هم بخره و این برای سازنده های بازی به معنی سوده، نه ضرر (این رو یه دفعه توی یکی از این اتاق های چت استیم یکی از این اراذل و اوباش تریدر لینک گذاشته بود که استیم با کلی نمودار و آمار و غیره و ذلک جواب انتقادها رو داده بود).
laie_14.gif

مثال بهتر: خودت یادته حتما که مرحوم THQ آخرهای سال 2012 توی شیــث بوک کدهای Metro 2033 رو به طور رایگان توزیع کرد! خوب چرا این کار رو می کنند؟ چه سودی داره دادن بازی حتی به طور رایگان؟ علتش اینه که اینا با خودشون فکر می کنند ما بازی رو رایگان میدیم، 1 میلیون نفر بازی رو می گیرند، از این 1 میلیون دست کم 100 هزار نفرشون بازی رو نصب می کنند، از اینها مثلا 50 هزار تاشون از بازی خوش شون میاد، و 25 هزار تاشون نسخه بعدی یعنی Last Light رو می خرند! این یعنی دستِ کمِ کم کم 25 هزار تا مشتری جدید! چیزی که می خوام بگم اینه که در واقع همون گیمرهایی که بازی ها رو به صورت دیر می گیرند هم به نوعی به سازنده و ناشر بازی سود می رسونند.

مساله نبودن ایرانی توی سرورهای مولتی پلیر هم متاسفانه بنده کاملا درک می کنم و خودم هم توی بازی هایی که دوست دارم ازش شاکی هستم و دلم می خواست با کسایی که نزدیک تر هستند بازی کنم. این قضیه رو راست میگی، ولی چه میشه کرد؟ متاسفانه راه حلی نیست برای این مشکل، مگر مسافرت به خارجه و زندگی در دیار فرنگ!
l0810.gif

لعنت به اي كنكور كه نميزاره آدم از محبوب ترين بازيش لذت ببره :| و همچنان جاي THQ خيلي ، خيلــــي خاليه :(

جا من بودی چیکار می کردی امتحانا پایان ترم و پروژه ها با کنکور با هم افتاده.من الان تازه دی وی دی بازی caslevania رو دارم بازی می کنم ببین چقدر عقبم :( ! مرسی بابت خبر

Metro Last Light
in 12 days, 2 hours, 53 minutes
مونده به انتشار بازی

منتظر اسکرین شاتهای من در همین تاپیک با بهترین جزئیات گرافیکی بازی در رزولوشن دهشتناک 1080p روی pc high end در این ابر گیم بینظیر باشید.

آخرین ویرایش:
Metro Last Light
in 12 days, 2 hours, 53 minutes
مونده به انتشار بازی

منتظر اسکرین شاتهای من در همین تاپیک با بهترین جزئیات گرافیکی بازی در رزولوشن دهشتناک 1080p روی pc high end در این ابر گیم بینظر باشید.
این تاریخ مربوط به کدوم پلتفرمر هاست؟

این تاریخ مربوط به کدوم پلتفرمر هاست؟

همشون منتها با توجه به اینکه گرافیک دندون شکن بازی چیزی درحد ماورای تصوره و سنگینی بازی مثل یه بنچمارک میمونه

توصیه شدید شده بازی رو pc high end اجرا کنید که در این صورت از اولین کسانی خواهید بود که یک بازی نسل بعد تجربه خواهید کرد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or