Metro: Last Light گلد شده است

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
Untitled-43.jpg

بر اساس اطلاعات منتشر شده، مراحل ساخت و آزمایش بازی Metro: Last Light به پایان رسیده است. تنها چیزی که باقی‌مانده، رایت کردن این بازی و چاپ کردن عکس آن روی دیسک می‌باشد.
برای کسانی که با این اصطلاح آشنا نیستند، باید بگویم که "Going Gold" اصطلاحی است که به معنی کامل شدن بازی را می‌دهد و آماده به شیپ شدن است. اخباری که مبنی بر گلد شدن یک بازی منتشر می‌گردد بدین معنا است که مخاطب می‌تواند از این قضیه مطمئن باشد که بازی با هیچ تأخیری روبرو نخواهد شد و بعید به نظر می‌رسد که انتشار این بازی با مانعی روبرو شود.
این بازی در تاریخ 14 May سال 2013 بر روی پلتفرم‌های Xbox 360، PC و PS3 عرضه خواهد شد.

منبع

ای جان! بعد از این همه انتظار...
txi7d4irdv9cfajz5u.gif

دیگه باید بزنیم تو کار گرفتن Pre-Order اش توی استیم!
13897583278460331709.gif

------------------------------------------
آرتیوم منتظر ماست! بیا تا برویم...
13670017288213_01234.gif

Metro: Last Light مهیاست بیا تا برویم!
127fs4522738.gif

با تشکر از این که برنامه ما رو انتخاب کردید، لازمه تذکر بدم هر کس که بازی رو Normal بره و روی مود Ranger تموم نکنه از من نیست!
lhs9wq0gcf6y9wtqo4hm.gif

ای جان! بعد از این همه انتظار...
txi7d4irdv9cfajz5u.gif

دیگه باید بزنیم تو کار گرفتن Pre-Order اش توی استیم!
13897583278460331709.gif

------------------------------------------
آرتیوم منتظر ماست! بیا تا برویم...
13670017288213_01234.gif

Metro: Last Light مهیاست بیا تا برویم!
127fs4522738.gif

با تشکر از این که برنامه ما رو انتخاب کردید، لازمه تذکر بدم هر کس که بازی رو Normal بره و روی مود Ranger تموم نکنه از من نیست!
lhs9wq0gcf6y9wtqo4hm.gif

خوش به حال اونایی که چه روی نرمال چه رنجر می تونن بازی کنن
به قول یکی " کی می تونه ؟ " فقط منم که نمی تونم
شما یکی از منتظران این بازی و سبک بودید . تبریک میگم بلاخره به آرزوتون رسیدید .
شما هم پولتو تو جوب آب نریز کاربر فعال بخش PC
ماهی قرمز :d

مگه اوریجینال خریدن یعنی پول تو جوب آب ریختن.؟
پس اگر اینطورخ شما هم کنسول یا کارت گرافیک Titan نخر چون پولتو میریزی تو جوب آب.

بشدت منتظر انتشار بازی هستم

روز شماری میکنم بتونم این عنوان خفن رو کارت گرافیکم 680 gtx تجربه کنم

تجربه نسل بعدی باریها از همین الان بینظیره .. ای جونم high end میخوام تا سر حد مرگ کارت گرافیکمو برای این بازی اورکلاک کنم

انشاالله تو رزولوشن دهشتناک 1080p با نهایت جزئیات مشکلی نداشته باشم

ای جونم تجربه نسل بعدی بازیها

13897583278460331709.gif

حسي كه توي مترو بود من توي بازي ديگه اي نديده بودم - عجيب بازي بود عجييب

روي pc همون نسخه 2033 نسل بعدي بود - رفقايي كه با pc high end تجربه كردن ميفهمن من چي ميگم

مگه اوریجینال خریدن یعنی پول تو جوب آب ریختن.؟
پس اگر اینطورخ شما هم کنسول یا کارت گرافیک Titan نخر چون پولتو میریزی تو جوب آب.

دقیقا همینطوره که گفتی
نه کنسول خریدم و نه میخرم
نه یک قرون پول پای این خزعولات و سخت افزار میدم
اورجینال که هیچ کپی هم نمیخرم
خیلی وقته کلا گیم نمیخرم .
حالا اگه زحمتی نیست بزار همونی که نقل قول شده بیاد جواب بده

حالا اگه زحمتی نیست بزار همونی که نقل قول شده بیاد جواب بده

خوب چند تا مساله هست، یکی این که همه گیم ها رو نباید Original خرید (مگر این که تجربه خوب پیدا کردن گنج رو داشته باشی)، ولی سالی چند تا گیم هست که واقعا انصاف نیست پایرت خورشون کنی و هم باید تجربه 100 درصد ازشون داشته باشی (شامل مولتی پلیر یا اچیومنت و...) و هم این که حس خوب حمایت از سازنده بازی رو تجربه کنی!
13670408942667_011451.gif

من از بازی های امسال تا به حال فقط Company of Heroes 2 رو پیش خریدش رو گرفتم و همین مترو که به زودی می گیرم.

مساله دیگه این که به طور خاص برای بازی های اریجینال استیم اگه Trade کردن بلد باشی خیلی هم مجبور نیستی پول زیادی خرج کنی (بچه های تاپیک استیم در جریان ترید و این چیزها هستند). مثلا الان برای همین مترو کدهای بازی رو روی کارت های گرافیک جدید EVGA گذاشتند و یه تعداد زیادی از کسایی که کارت رو خریدند برای کمتر کردن هزینه خرید میان کد متروی روی کارت رو به قیمت ارزون تر می فروشند که انسان می تونه به قیمت نسبتا خوب صاحب بازی مورد نظر بشه.
586821_LaieA_021.gif

من از بازی های امسال تا به حال فقط Company of Heroes 2 رو پیش خریدش رو گرفتم و همین مترو که به زودی می گیرم.

مساله دیگه این که به طور خاص برای بازی های اریجینال استیم اگه Trade کردن بلد باشی خیلی هم مجبور نیستی پول زیادی خرج کنی (بچه های تاپیک استیم در جریان ترید و این چیزها هستند). مثلا الان برای همین مترو کدهای بازی رو روی کارت های گرافیک جدید EVGA گذاشتند و یه تعداد زیادی از کسایی که کارت رو خریدند برای کمتر کردن هزینه خرید میان کد متروی روی کارت رو به قیمت ارزون تر می فروشند که انسان می تونه به قیمت نسبتا خوب صاحب بازی مورد نظر بشه.
586821_LaieA_021.gif

محمود به اکثر نکات مهم در رابطه با اورجینال و استیم اشاره کردی اما یه نکته هم رو لازم دیدم اشاره کنم :d طبیعتا تعداد زیادی نیستن که بصورت full Price بازیها رو از استیم ( بصورت متداول) تهیه میکنن . بجز خودم شاید 2 یا 5 نفر باشن که تقریبا هر چی عنوان مهم 2013 ( مث DMC/TR/Bioshock infinite و...) و یا 2012 پری اوردر و یا بصورت key تهیه میکنن . متاسفانه بخاطر وضع نابسامانی که وجود داره حتی اگه یه عنوان single player 10$ هم براشون هزینه داشته باشه ترجیح میدن نسخه ی کرک رو تهیه کنن . البته همش این نیس کلا تو ایران کسی پول پای عنوان سینگل و حتی همین Bo2 که پرفروشترین عنوان نسل هست رو بصورت اورجینال نمیده ( بخاطر لاک شدن نسخه روسی ) . یه تعداد دیگه از دوستان اورج باز (که تعداشون خیلی زیاد هست)هم هستن که اینقد بازی رو نمیگرین که بعد 1 سال تو حراجی به قیمت 5$ (وقتی نسخه ی بعدیش چند روز دیگه قرار رلیز شه :d) تهیه ش میکنن . خب طبیعتا این عده هم میشه گفت اصلا لذتی از بازی نمیبرن چون مدتها پیش نسخه ی کرک رو بازی کرده بودن و انگیزه آنچنانی برای ادامه کار ندارن ( نمونه ش باندل THQ که صرفا برای اضافه کردن تو library خریدنش) . من هم خیلی دوس داشتم دوستان ایرانی رو کنار دستم میدیدم و SC:C و Dirt Showdown , NFS HP و ... باهاشون تجربه میکردم . تمام تلاشمم کردم که وقتی تو حراج کریسمس و یا سامر تو این 3/4 ساله که عضو استیم هستم اطلاع رسانی کنم و دوستانی که میشناسم رو از قضیه مطلع کنم اما حتی حاضر به پرداخت 2$ هم نمیشدن . روی صحبتم با فرد خاصی نیس اما خیلی تلاش نکن برای توجیه کردن این قضیه چون بنظرم بی فایده ست . منم تا 2008/9 مث تمام دوستان دیگه نمیذاشتم یه نسخه ی کپی از دستم در بره :d اما وقتی دیدم چه لذتی داره وقتی داری روز شماری میکنی برای آنلاک شدن ریجن عنوانی که خریدی و یا منتظری ببینی لیست اچیومنتاش چی هست که ببینی با یه بار رفتن هم میشه همه شو باز کرد یا نه عجیب پاگیر شدم و سالهاست که حتی یه عنوان کپی تو این چندسال نتونستم انجام بدم . نکته دیگه ای هم که هست متاسفانه یا خوشبختانه اکثر عنوان های معروف داره ریجن لاک میشه که همون تعداد کمی هم که بازیها رو تهیه میکردن به زحمت میندازه . خوشبختانه ش هم از این بابت که فروشندگانی که نسخه ی روسی رو بجای us/eu به بچه ها میفروختن و سودهای غیر منطقی دریافت میکردن نقش کمرنگتری اینروزا دارن :d صحبت کوتاه کنم بشدت منتظر آخرین بازمونده های THQ هستیم که حالا هرکدوم ناشران جداگانه ای پیدا کردن موفق باشی محمود جان :-*

خوبه درست میفته روزهی خوب ان.تخ اباد اون موقع که انترانت درستی نیست برای مولتی .میشینیم یکم با ارتیوم و بقیه غولتشن میکشیم
در ضمن تو مملکتی که اخبار 20:30یش خیلی راحت میگه بینندگام میتونن ویندوز 8 رو از روی سایت شبکه خبر دانلود کنن دیگه چه انتظاری از کاربری که دستش تو جیب باباشه بابایی که مونده ماه بعد رو چیکار کنه دارید؟همه مثل بعضی ها باباشون هر روز تراول پول تو جیبی نمیده.بگذریم
نسخه 1ش عالی بود این عالیتره در ضمن لذت بازی کردن بازیه دانلودی رو هیچ کدوم ندارن:d:>

بنده خودم تا جایی که بتونم اوریج میخرم اما هیچگونه ژستی برای اوریج خری به خودم نمیگیرم نوشابه باز نمیکنم

کما اینکه ادعایی هم ندارم ... همه بازیهارو هیچ دکتری تو ایران نمیره اوریج بخره مگه مغز الاغ میل کرده باشه :d

طرف حقوقش 400 هزارتومن کارگری هست عاشق گیمه خیلی مسخرس بخوان بگن طرف پایرت خوره خوب باشه اینجا ایرانه امریکا که نیست .

کسی که کرک میزنه هم قابل احترامه .. حالا اگه دوستان دلشون میسوزه و فکر میکنن پایرت خورا لذت بازی درک نمیکنن . بسم الله میتونن سریال قرار بدن در اختیار بقیه ..

در کل در این تاپیک شمارش معکوس این بازی غولو اعلام خواهیم کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or