Metro : Last Light روی PC نفس گیر خواهد بود

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    metro

Isildur

Rise and Shine Mr. Freeman
Loyal Member
20110801metrolastlight.jpg

شاید شما هم Gameplay Footage تازه منتشر شده Metro : Last Light را دیده باشید و با Huw Beynon از سران THQ هم عقیده اید که بی نظیر بود !

Huw Beynon با تصریح بر اینکه Metro : Last Light ویژگی های شگفت انگیزی از DX 11 را نمایان خواهد کرد افزود :

" اعضای 4A مطئن هستند که با پیشرفت های گرافیکی و فنی بازی شما را شگفت زده خواهند کرد و البته بر این نکته پافشاری میکنند که Last Light بر روی سیستم های Low End نیز به راحتی و در سطحی مطلوب اجرا خواهند شد ، Performance مطلوب در کنار سطح تکنیکی گرافیک بازی یکی از مهمترین خواسته های 4A است . "

Metro: Last Light دنباله ای است بر عنوان آخرالزمانی Metro 2033 که سال گذشته منتشر شده بود و با بازخورد مناسب منتقدین نیز روبرو شد ، Last Light قرار است در سال 2012 برای پلتفورم های PC , PS3 , XBOX 360 منتشر شد ، همچنین خبرهایی مبنی بر وجود نسخه ای برای کنسول جدید نیتندو Wii U نیز به گوش میرسد .

آقا ما به بازی کنسول محبوبتون توهینی نکردیما ! ! ! فقط گفتم این مدل شوترها (بکش برو و فوق سریع ، پین کیلر(رنجکُش) مثلا) به سلیقه بنده حقیر نمیسازه ...
الآن شما به من بگو مدل "مقاومت" چجوری هست ؟! چیزی جز اینیه که بنده عرض کردم ؟:)
پ.ن : پست قبلیم رو یبار دیگه با دقت بخون :)
من چیکار به کنسول دارم!چرا سریع جبهه گیری میکنی؟ این حرکات مُد شده جدیدا تو سایت؟
درسته سبک هر دو FPS ـه ولی فضا سازی و کلا گانینگ Resistance فرق میکنه با این بازی.
ضمن اینکه بکش برو جلو رو معمولا به سری COD نسبت میدن نه به عنوانهای سخت و چالش برانگیزی مثل Metro یا Resistance . (سختی هر کدوم به یه صورتی هست)
مثلا از نظر من بایونتا یه آشغال به تمام معناست و جزو ضعیف ترین بازیهای H&S این نسله . خب شما عاشقشی پس حتما به سلیقه من نمیسازه .
هیچ وقت نظر خودت رو به عنوان fact ندون!
پ.ن.باز اگه متوجه نشدی این پست رو دوباره بخون .

• Like
Reactions: Isildur
من چیکار به کنسول دارم!چرا سریع جبهه گیری میکنی؟ این حرکات مُد شده جدیدا تو سایت؟
درسته سبک هر دو FPS ـه ولی فضا سازی و کلا گانینگ Resistance فرق میکنه با این بازی.
ضمن اینکه بکش برو جلو رو معمولا به سری COD نسبت میدن نه به عنوانهای سخت و چالش برانگیزی مثل Metro یا Resistance . (سختی هر کدوم به یه صورتی هست)
مثلا از نظر من بایونتا یه آشغال به تمام معناست و جزو ضعیف ترین بازیهای H&S این نسله . خب شما عاشقشی پس حتما به سلیقه من نمیسازه .
هیچ وقت نظر خودت رو به عنوان fact ندون!
پ.ن.باز اگه متوجه نشدی این پست رو دوباره بخون .
lol
چون شما زود جبهه گرفتی منم همین کار رو کردم ! میشه بگی من کی Resistance رو با مترو مقایسه کردم ؟! شما اگه درست پست بنده رو میخوندی ، میفهمیدی که من گفتم Resistance با مترو فرق میکنه ... ینی یکی یه مدله ، اون یکی هم یه مدل دیگه ! من اول اومدم گفتم از مترو خوشم نمیاد ، یکی اومد گفت کسی که شوتر بکش برو دوس داره نباید هم از مترو خوشش بیاد ، که من جوابش رو دادم؛ Look :
اتفاقا ازین مدل بازیهایی که فرمودین خیلی دوس ندارم ، Resistance یه نمونه بارز این دسته هست ...
الآن افتاد ؟یا ... ؟!
ضمن اینکه بکش برو جلو رو معمولا به سری COD نسبت میدن نه به عنوانهای سخت و چالش برانگیزی مثل Metro یا Resistance .
ببین ، الآن باز خود شما جبهه گرفتی !!! "بکش برو" چیز بدی نیس که اصن بهت بر خورد ! اصلا هیلو "بکش برو" :دی ! اما از همه این بحثا بگذریم ، آیا بازی بکش برو تر از Resistance وجود داره ؟!:|
پ.ن : نظرت راجع به بیونتا هم زیباست :دی ! منوّر نکن ...

• Like
Reactions: Fratos
والا شماره قبلیش من که فرق محسوسی بین دو نسخه 360 و Pc ن دیدم و اساسا هنوز ندیدم این dx11 و حتی 10 چه تغییری ایجاد میکنن
اپشنهاي گرافيكي رو روي پي سي از روي Low ميبردي روي Very High تفاوت هاي بسيار زيادي ميديدي ...
:nospam:
ما4a را دوست میداریم.:d
یه کم گیم پلیشو سریع تر کنن بهتر می‌شه
د.وست عزيز سيستم گيم پلي اونيه كه ميبيني ...
قرار نيست سريع بشه كه كسي خوشش بياد !

آخرین ویرایش:
چون شما زود جبهه گرفتی منم همین کار رو کردم ! میشه بگی من کی Resistance رو با مترو مقایسه کردم ؟! شما اگه درست پست بنده رو میخوندی ، میفهمیدی که من گفتم Resistance با مترو فرق میکنه ... ینی یکی یه مدله ، اون یکی هم یه مدل دیگه ! من اول اومدم گفتم از مترو خوشم نمیاد ، یکی اومد گفت کسی که شوتر بکش برو دوس داره نباید هم از مترو خوشش بیاد
قضیه اینه که اون آقا یه تیکه ای به شما انداخت شماهم چسبوندیش به جایی که ربطی بهش نداره!

ببین ، الآن باز خود شما جبهه گرفتی !!! "بکش برو" چیز بدی نیس که اصن بهت بر خورد ! اصلا هیلو "بکش برو" :دی ! اما از همه این بحثا بگذریم ،
مشخصه که تعریف شما از Shoot'em up با من خیلی فرق میکنه!
آیا بازی بکش برو تر از Resistance وجود داره ؟!:|
COD نیستُ نابود شده انشالا؟(شما فن COD بودی مثکه برای همینه که در این رابطه اصلا اسمی ازش نمیبری!:دی) خب گفتم که نظر شخصی شما اینطوره دلیل نمیشه که بقیه هم این نظرو داشته باشن!
پ.ن : نظرت راجع به بیونتا هم زیباست :biggrin1: ! منوّر نکن ...
اون مثال بود. قصد توهین به علایق شخصیت رو نداشتم:دی فعلا که شما تاپیک رو با نظراتتون مشعشع فرمودین!

آخرین ویرایش:
خیلی با این بازی حال کردم.
جو و فضاسازیش عالی بود.نورپردازی و گرافیکش هم که واقعا خوب بود ولی خیلی سنگین بود.اشک pc مون رو درآورد :d
این 2تا تریلرش خیلی خوب بودن فقط تو دومی انگار افت فریم بیداد میکرد :-?
خدا کنه نسخه یکش هم برا ps3 بدن یه بار دیگه با خیال راحت بازیش کنیم. :d

COD نیستُ نابود شده انشالا؟(شما فن COD بودی مثکه برای همینه که در این رابطه اصلا اسمی ازش نمیبری!:biggrin1:) خب گفتم که نظر شخصی شما اینطوره دلیل نمیشه که بقیه هم این نظرو داشته باشن!
چه ربطی به نظر شخصی داره ؟! دیگه مثلا کسی میتونه به گیرز بگه اول شخص ؟! یا بگه ادونچر ؟! نمیتونه دیگه ! اینم مث همونه ... سبک بازی ، شوتر اول شخص از نوع "بکش برو جلو" میباشد ؛ والسلام .

چه ربطی به نظر شخصی داره ؟! دیگه مثلا کسی میتونه به گیرز بگه اول شخص ؟! یا بگه ادونچر ؟! نمیتونه دیگه ! اینم مث همونه ... سبک بازی ، شوتر اول شخص از نوع "بکش برو جلو" میباشد ؛ والسلام .
lol
ایجوریشو دیگه ندیده بودیم! مرغ شما یه پا داره مثکه!

lol
ایجوریشو دیگه ندیده بودیم! مرغ شما یه پا داره مثکه!
نه مرغ من دوتا پای خودش رو داره ، اما شما داری با Fact مبارزه میکنی که go on ...
باشه موردی نداره شما واسه خودت fact صادر کن ببینم به کجا میرسی
من از شما عذر میخوام ...

آخرین ویرایش:
نه مرغ من دوتا پای خودش رو داره ، اما شما داری با Fact مبارزه میکنی که go on ...
باشه موردی نداره شما واسه خودت fact صادر کن ببینم به کجا میرسی
من از شما عذر میخوام ...
ماشالا به این اعتماد به نفس...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or