Metro 2033- X360 Version

نوید خان چی شد؟ بازی بد بود که! همین اریا و بابی هم که اینقدر از بازی بد میگفتن برن بازی کنن همینو میگن! اقای من بیکار نیستم که برم از یه بازی تعریف بکنم که!

من از اول هم از بازی تعریف کردم ! جو بازی بسیار مخوف هست . میتونین از امین ( پاندورا پس فردا :دی ) بپرسین من به SC هم ترجیح میدمش . یکی از بازیهایی که واقعا ارزش بازی کردن داره . از هر جهت هم جز بازیهای قوی هست ، هم داستان ، هم گیم پلی هم گرافیک . البته گیم پلی بعضی مواقع با FPS های دیگه متفاوت میشه ! مثلا کمی سخت تر میشه ولی هیجانش خیلی بالاست .

نوید خان چی شد؟ بازی بد بود که! همین اریا و بابی هم که اینقدر از بازی بد میگفتن برن بازی کنن همینو میگن! اقای من بیکار نیستم که برم از یه بازی تعریف بکنم که!

292.gif

تو يه پست از من پيدا كن كه در مورد اتمسفر بازي بد گفته باشم . من فقط به شوتينگ بازي گير داده بودم همون چيزي كه تمام سايت ها هم بهش اشاره كردن اما وقتي بازي كردن ديدم اونقدرا هم بد نيست .

:biggrin1:

نیما پس تو کجا بودی وقتی اینا داشتن منو ترور میکردن؟ :دی به پس فردا هم که نمیشه اعتماد کرد! بعد تو میگی منبع ؟ :دی اون نمیدونه دیشت غذا چی خورده ! ولی با این اوصاف هنوزه که هنوزه وقت نکردم بازی رو تموم کنم !!!

292.gif

تو يه پست از من پيدا كن كه در مورد اتمسفر بازي بد گفته باشم . من فقط به شوتينگ بازي گير داده بودم همون چيزي كه تمام سايت ها هم بهش اشاره كردن اما وقتي بازي كردن ديدم اونقدرا هم بد نيست .

به نظر من بخش تیر اندازی بازی جای ایراد گرفتن نداره به جز مواقعی که دشمن در نزدیکی شماست

فکر میکنم کسی که همواره جانش در خطر باشه بیشتر مواقع تیرش به خطا میره

هر چند که برای کشتن بعضی از هیولا ها چند بار باید بهشون شلیک دقیق میکردی

ولی در کل بازی خیلی خوبی بود از نظر داستان گیم پلی و گرافیک بازی بسیار واقع گرایانه بود
دست سازنده هاش درد نکنه

نیما پس تو کجا بودی وقتی اینا داشتن منو ترور میکردن؟ :دی به پس فردا هم که نمیشه اعتماد کرد! بعد تو میگی منبع ؟ :دی اون نمیدونه دیشت غذا چی خورده ! ولی با این اوصاف هنوزه که هنوزه وقت نکردم بازی رو تموم کنم !!!
اخه تو کی دیدی من برم تو ترد یه بازی ازش حمایت کنم ؟ :biggrin1: من اصولا عادت ندارم برم برای یه بازی Hype الکی کنم . ولی یادم میاد به برهان و امین ( برهان رو یادم نمیاد دقیق ولی امین رو مطمئنم ) پیشنهاد کردم SC رو بندازن دور برن Metro 2033 بازی کنن ! البته خودم هم 2 ساعت بیشتر بازی نکردم ( به خاطر دو - سه تا میانترم فوق خفن ، 2-3 هفته ای میشه دست به کنسول نزدم - بجز یکی دو دست 10 دیقه ای ورد کاپ 2010 )
ولی به همه پیشنهاد دادم حتما بازی کنن ، چون اتمسفر بازی خیلی خفن دراومده ، کلا روس ها اگه تو گیم پلی هم به پای بازی های شرکت های بزرگ نرسن ، تو جو و اتمسفر بازیهاشون همیشه جز بهترین ها بودن .

بازی ندیده بودم "حال و ضدحال" رو یک جا داشته باشه!. ناخواسته عاشق و درگیر بازیهای اتمسفریک مثل The Darkness و Bioshock 1 و این هستم و از طرفی اسیره لهجه شیرین روسی هستن (نوید و بابی میدونن :دی). تا اینجا حالش بود!. اما ضدحالش. اقا با شاتگان به اون عظمت که بتون رو میترکونه، از فاصله 20 سانتی به تکامل یافته ها اثر نداره !!. چرا باید بازی به این جو و این حس و حال و داستان جالبش اینطوری "گیم پلی ضایع" باشه؟
اما از اونجا که بنده هم با "حال" حال میکنم و با "ضدحال"; هم اکنون در فضای Metro 2033 غوطه ور هستم :دی.

من به یک مشکلی توی بازی برخوردم

فکر میکنم اواخر اپیزود 2 یا اوایل اپیزود 3 باشم که بدترین شرایط رو دارم
ماسکم تا تقریبا 5 دقیقه دیگه تموم میشه،خشاب اصلا ندارم به جز 8 تا تیر شاتگان،حدود 7 8 تا از این جونور ها هم دنبلم هستن .مشکل اصلی اینجاست که نمی دونم باید کجا برم؟!؟!

همین که بازی شروع میشه اون جونور ها بهم میزنن و 2 دقیقه ای بیشتر دوم نمیارم .حالا من باید چیکار کنم؟

کسی نیست به من کمک کنه؟؟!!
مشکل شما اینکه همینطوری راه رو گرفتی یا باسورامیو کوما از تو مدد!. اگر اجساد و اطراف رو کامل میگشتی عمرا به چنین دردسری دچار نمیشدی. البته اگر گلوله هم داشته باشی بازم اینقدر ایراد داره که بازم موجب عذاب بود.

292.gif

خوب شوتینگی که شوتینگش بد باشه چی ازش می مونه؟

من به یک مشکلی توی بازی برخوردم

فکر میکنم اواخر اپیزود 2 یا اوایل اپیزود 3 باشم که بدترین شرایط رو دارم
ماسکم تا تقریبا 5 دقیقه دیگه تموم میشه،خشاب اصلا ندارم به جز 8 تا تیر شاتگان،حدود 7 8 تا از این جونور ها هم دنبلم هستن .مشکل اصلی اینجاست که نمی دونم باید کجا برم؟!؟!

همین که بازی شروع میشه اون جونور ها بهم میزنن و 2 دقیقه ای بیشتر دوم نمیارم .حالا من باید چیکار کنم؟
بازیرو از اول شروع کن:biggrin1:

بالاخره تونستم این بازی وق العاده رو تموم کنم خیلی بهم چسبید این بازی

کلا فضای بازی رو خیلی دوست داشتم ولی به خاطر اینکه بین بازی کردم حدود یک ماه گذشته یک سوال واسم پیش اومده
بی زحمت بهم کمک کنید
ول چپتر 7 که شروع میشه شخصیت بازی توی یک جایی هست که خیلی گرگ دارن رد میشن و شما باید خودتون رو به برج برسونید ولی من یادمه اول بازی هم این صحنه رو دیده بودم ولی اصلا یادم نمیاد که بعدش چه اتفاقی افتاد که دیگه طرف برج نرفتیم؟!کلا اون اول بازی که این قسمت رو نشون داد واسه چی بود؟

ممنون اگه کسی کمک کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or