کماکان منتظر نسخه بعدی METRO 2033 هستم
6 ماه نيست بازيش اومده شما منتظر نسخه ي بعدي ؟ :biggrin1:
کماکان منتظر نسخه بعدی METRO 2033 هستم
نوید خان چی شد؟ بازی بد بود که! همین اریا و بابی هم که اینقدر از بازی بد میگفتن برن بازی کنن همینو میگن! اقای من بیکار نیستم که برم از یه بازی تعریف بکنم که!
![]()
تو يه پست از من پيدا كن كه در مورد اتمسفر بازي بد گفته باشم . من فقط به شوتينگ بازي گير داده بودم همون چيزي كه تمام سايت ها هم بهش اشاره كردن اما وقتي بازي كردن ديدم اونقدرا هم بد نيست .
:biggrin1:
اخه تو کی دیدی من برم تو ترد یه بازی ازش حمایت کنم ؟ :biggrin1: من اصولا عادت ندارم برم برای یه بازی Hype الکی کنم . ولی یادم میاد به برهان و امین ( برهان رو یادم نمیاد دقیق ولی امین رو مطمئنم ) پیشنهاد کردم SC رو بندازن دور برن Metro 2033 بازی کنن ! البته خودم هم 2 ساعت بیشتر بازی نکردم ( به خاطر دو - سه تا میانترم فوق خفن ، 2-3 هفته ای میشه دست به کنسول نزدم - بجز یکی دو دست 10 دیقه ای ورد کاپ 2010 )نیما پس تو کجا بودی وقتی اینا داشتن منو ترور میکردن؟به پس فردا هم که نمیشه اعتماد کرد! بعد تو میگی منبع ؟
اون نمیدونه دیشت غذا چی خورده ! ولی با این اوصاف هنوزه که هنوزه وقت نکردم بازی رو تموم کنم !!!
مشکل شما اینکه همینطوری راه رو گرفتی یا باسورامیو کوما از تو مدد!. اگر اجساد و اطراف رو کامل میگشتی عمرا به چنین دردسری دچار نمیشدی. البته اگر گلوله هم داشته باشی بازم اینقدر ایراد داره که بازم موجب عذاب بود.کسی نیست به من کمک کنه؟؟!!
خوب شوتینگی که شوتینگش بد باشه چی ازش می مونه؟![]()
تو يه پست از من پيدا كن كه در مورد اتمسفر بازي بد گفته باشم . من فقط به شوتينگ بازي گير داده بودم همون چيزي كه تمام سايت ها هم بهش اشاره كردن اما وقتي بازي كردن ديدم اونقدرا هم بد نيست .
:biggrin1:
بازیرو از اول شروع کن:biggrin1:من به یک مشکلی توی بازی برخوردم
فکر میکنم اواخر اپیزود 2 یا اوایل اپیزود 3 باشم که بدترین شرایط رو دارم
ماسکم تا تقریبا 5 دقیقه دیگه تموم میشه،خشاب اصلا ندارم به جز 8 تا تیر شاتگان،حدود 7 8 تا از این جونور ها هم دنبلم هستن .مشکل اصلی اینجاست که نمی دونم باید کجا برم؟!؟!
همین که بازی شروع میشه اون جونور ها بهم میزنن و 2 دقیقه ای بیشتر دوم نمیارم .حالا من باید چیکار کنم؟