Metro 2033 | PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Metro 2033
=============================
Developer: A4 Games
Publisher: THQ
Genre: Sci-Fi FPS
Platform: PC - X360
Release Date: 16 March 2010
ESRB: 18​

Metro-2033.jpg

مترو 2033
================
داستان بازی در متروهای شهر مسکو و آینده ای آخرالزمانی را بازگو می کند. مردان و زنانی که به عنوان نجات یافتگان جنگهای بشریت ,مسئولیتی سنگینی بر دوش آنان گذاشته شده و سرنوشت بشریت به دستان آنان افتاده.
در سال 2033 بر اساس اتفاقات ناگواری که بوجود میاید , جهان دچار یک ویرانی عظیم می شود و سطح زمین به یک بیابان مسموم تبدیل می شود. شما در نقش Artyom , یکی از بازماندگان این حادثه ی ناگوار که زیر زمین چشم به جهان گشوده اید , وظیفه دارید که خود را به سیستم مرکزی مترو رسانده و بقیه ی انسان ها را از اتفاق ناگواری که در حال وقوع هست , باخبر کنید...​

نکاتی از بازی:
=====================
++Metro 2033 یک بازی اکشن ترسناک با مایه های RPG است
++داستان بازی براساس رمان Metro 2033 نوشته ی Dmitry Glukhovsky ساخته شده
++در ابتدا پسوند The Last Refuge برای بازی در نظر گرفته شده بود که با درخواست ناشر برداشته شد
++موتور بازی همان موتور بازی Shadow of Chernobyl یعنی X-Ray است که بهبود داده شده - البته بعضی می گویند که خود شرکت 4A Games از موتور خودش برای این بازی استفاده کرده
++موتور بازی از قابلیت PhysX پشتیبانی می کند
++پشتیبانی از قابلیتهای DirectX 11​

وبسایت رسمی بازی :
http://www.metro2033game.com/en

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
نظر من

سلام
بازی تو چه سبکاییه یعنی باحاله یا یک نواخته؟( اونایی که بازی کردن )
به نظر شما geforce 9200gt جواب میده؟
کسانی که فال اوت رو بازی کردن .... اینم مثل فال اوت جذابیت داره یا نه؟

ترسناک در حد تیم ملی:evil:
سبک در حد استالکر:eek:
گرافیکت خوب نیست(آخر امید دادن):biggrin1:

سلام دوستان. يه مشكلي كه اين بازي براي من داره توي نصبشه يعني همون اول كه دي وي دي رو ميزارم يه سري فايل كپي ميكنه بعد هم يه اروري ميده كه فايل corrupted هست و ignore abort retry داره. به نظر مال دي وي دي باشه درسته؟ يعني فايل هاش خرابه يا بايد ignore بدم اخه تو فايل كركش يه چند تا از همون فايل ها رو داره! حالا من با ignore نصبيدم كرك هم مال skidrow اما وارد بازي نميشه هيچ اروري هم نميده! چيكار كنم؟؟ ممنون

سلام دوستان. يه مشكلي كه اين بازي براي من داره توي نصبشه يعني همون اول كه دي وي دي رو ميزارم يه سري فايل كپي ميكنه بعد هم يه اروري ميده كه فايل corrupted هست و ignore abort retry داره. به نظر مال دي وي دي باشه درسته؟ يعني فايل هاش خرابه يا بايد ignore بدم اخه تو فايل كركش يه چند تا از همون فايل ها رو داره! حالا من با ignore نصبيدم كرك هم مال skidrow اما وارد بازي نميشه هيچ اروري هم نميده! چيكار كنم؟؟ ممنون
شما مطمئنی که اپتیکال درایوت مشکلی نداره و سالمه؟
منم همین مشکل را با چندتا بازی داشتم
دی‌وی‌دی رامم را عوض کردم
مشکل حل شد
البته ممکنه مشکل از کیفیت دیسک یا حتی ستاپ باشه!

سلام
بازی تو چه سبکاییه یعنی باحاله یا یک نواخته؟( اونایی که بازی کردن )
به نظر شما geforce 9200gt جواب میده؟
کسانی که فال اوت رو بازی کردن .... اینم مثل فال اوت جذابیت داره یا نه؟

بازی قشنگه

اما با 9200gt اصلا نمیشه خوب بازی کرد

قیدشو بزن

آقایون ما gt8500 اورکلاک کردیم. طوری که mw2 رو روی آخرین درجه و با بهترین تنظیمات اجرا میکنم.
اینو میتونم خوب اجرا کنم؟
bc2 رو هم روی high میکشه.

دوستان با عرض معذرت از صفحه یک تا اینجا رو خوندم هر چی که گفته بودین انجام دادم ولی بازیم تا منو بازی میاد از بازی میپره بیرون. چیکار کنم. هم کرک رازور و اپدیت رو ریختم

بازی رو نصب کردم می ره تو بازی بعد همون اول که اون ارم که نوشته GAME مثل در بسته میشه میندازه بیرون مشکل از چی؟
درایور کارت گرافکمم آپیدته به آخرین ورژن یعنی 197 گرافیکمم 9600GSo
x79990zuxdk0046m5ig.png

PhysX_10.02.22_9.10.0222_SystemSoftware هم نصب کردم
(ویندوز 7 32بیتی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or