Metro 2033 | PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Metro 2033
=============================
Developer: A4 Games
Publisher: THQ
Genre: Sci-Fi FPS
Platform: PC - X360
Release Date: 16 March 2010
ESRB: 18​

Metro-2033.jpg

مترو 2033
================
داستان بازی در متروهای شهر مسکو و آینده ای آخرالزمانی را بازگو می کند. مردان و زنانی که به عنوان نجات یافتگان جنگهای بشریت ,مسئولیتی سنگینی بر دوش آنان گذاشته شده و سرنوشت بشریت به دستان آنان افتاده.
در سال 2033 بر اساس اتفاقات ناگواری که بوجود میاید , جهان دچار یک ویرانی عظیم می شود و سطح زمین به یک بیابان مسموم تبدیل می شود. شما در نقش Artyom , یکی از بازماندگان این حادثه ی ناگوار که زیر زمین چشم به جهان گشوده اید , وظیفه دارید که خود را به سیستم مرکزی مترو رسانده و بقیه ی انسان ها را از اتفاق ناگواری که در حال وقوع هست , باخبر کنید...​

نکاتی از بازی:
=====================
++Metro 2033 یک بازی اکشن ترسناک با مایه های RPG است
++داستان بازی براساس رمان Metro 2033 نوشته ی Dmitry Glukhovsky ساخته شده
++در ابتدا پسوند The Last Refuge برای بازی در نظر گرفته شده بود که با درخواست ناشر برداشته شد
++موتور بازی همان موتور بازی Shadow of Chernobyl یعنی X-Ray است که بهبود داده شده - البته بعضی می گویند که خود شرکت 4A Games از موتور خودش برای این بازی استفاده کرده
++موتور بازی از قابلیت PhysX پشتیبانی می کند
++پشتیبانی از قابلیتهای DirectX 11​

وبسایت رسمی بازی :
http://www.metro2033game.com/en

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
دقیقا درست میگید ..
آخه بنده خدا فکر کردی گیمری به اینه که بازیو 3 سوت تموم کنی .. نه عزیزم ... به خدا من تا حالا حدود سی و هفت ساعت پشت بازی بودم ولی الان تازه 2 . 3 مرحله جلوتر child هستم و تا اینجا ی بازی چیزی یا جایی یا شیی از بازی نبوده که ندیده و نگرفته و نرفته باشم . من الان خودمو زجر میدم که بازیو زود تموم نکنم که تا 13 برم اونوقت شما ...
بگذریم . دوستان راست میگن امتیاز کمه . الان من just cause 2 رو هم میرم ولی خیلی نسبت به مترو زاقارته (از نظر جذابیت) . 9.5 کمشه !
دوست من شما که انقدر طولانی اول شخص خطی رو بازی میکنی rpg مثل fallout 3 یا stakler رو 100 سال طول میدی البته قصد جسارت ندارم.....
ولی سلیقمون مثل همه J.C 2 نصبت به این خیلی کم حیجان داره اما اونم عالی.

سلام

سلام.
آیا این بازی مثل استاکر اتمسفر افسرده و گیرایی داره؟ یا فقط گرافیک تکنیکیش بالاست؟
اگر stakler باز باشی میدونی انحسار بازی stakler از thq گرفته شده این بازی در ادامه stakler که شما نقش 1استکر رو داری و روایت بازی رو دنبال میکنی این بازی RPG نیست بلکه خطی تنوع اسلحه خیلی پایین گیم پلی بهتر از استکر دیالگها خشک و بی صدا نیست بلکه بازی حس گیرایی داره فوقلعاده گرافیک بالایی داره.این بازی قرار بود 2سال بعد یعنی اپریل 2012 منتشر بشه و سبکش RGP باشه اما بنا به درخواست شرکت nvidia برای فروش کارتهاشون مراحل پایه و اصلی بازی به صورت 1بازی اول شخص خطی در امده است منبع این اخبار هم:مجله NV game

دوستان من تو xp بازیمیکردم خوب بود 7 نصب کردم تصویر بازی پهن شده رزولیشن هم عوض میکنم فایده نداره این چه جوریاست؟

منم همچین مشکلی داشتم .برو به این ادرس یه فایلی با نام User میبینی با Notepad بازش کن و خودت رزولوشن بازی رو عوض کن.;)

C:\Users\AZIM\AppData\Local\4A Games\Metro 2033

به جرات میگم که این اولین بازی بعد از استالکر ه که من اینقدر غرقش شدم

واقعا قشنگه

دیالوگا با صدا ها واقعا قشنگه

فوقالعاده همه چی طبیعیه

مخصوصا شخصیت ارتوم

یه ادم منزوی و کنجکاو که میخواد زود تر به علامت های سوال درونی و ذهنی خودش برسه
و خودشو مسئول چند چیز میدونه
صداش هم عالیه

اگه نظرمو بخوای به بازی نه و نیم میدم

پیشنهاد میکنم RPG بازا برین بگیرن بازیرو

آخرین ویرایش:
همه اینا یه طرف گرافیکش یه طرف.محیطهای بازی(به خصوص محیطهای بسته بازی)به شکل اعجاب اوری جزئیات دارن!من همیشه موقع بازی کردن:eek:میشم.دود و مه این بازی هم فکر نکنم توی هیچ بازی ای سابقه داشته باشه.لعنتی با واقعیت هیچ فرقی نداره!(در ضمن این بازی رو کارتهای انویدیا از سری 200 خیلی عالی جواب میده و بهتره که حتما درایور 197.13 رو دان کنید که رو افزایش فریم بازی خیلی تاثیر میذاره.من از بازی میتونم رو very high فریم 60 رو بگیرم)
این بازی رو به همه توصیه میکنم.

دوستان من وقتی میخوام بازی رو نصب کنم این ارور رو میده the program can't start because x3daudio1_7.dll is missing from your computer.try reinstalling the program to fix this problem. در ضمن این برنامه هم فقط این سایتهای پولی دارند که من به علت نداشتن کارت اعتباری نمی تونم از اونها دانلود کنم اگر راه حلی دارید ممنون میشم

دوستان من وقتی میخوام بازی رو نصب کنم این ارور رو میده the program can't start because x3daudio1_7.dll is missing from your computer.try reinstalling the program to fix this problem. در ضمن این برنامه هم فقط این سایتهای پولی دارند که من به علت نداشتن کارت اعتباری نمی تونم از اونها دانلود کنم اگر راه حلی دارید ممنون میشم
برو تو فولدری که بازی رو نصب کردی توش یک فولدر به اسم install هست. از اونجا directx رو نصب کن.

بچه ها رسیدم به اونجایی که هست روی ریل قطار یه چیز سوار میشیم که ما پشت رگبار هستیم یه جا هسن میرسیم به اون تانکه که یه قطار هم جلوی اون تانک هست اونو میندازه پایین وسلیه ی ما هم خاموش شده وقتی روشن میکنیم شورع به حرکت می کنیم اون تانکه به طرف ما شلیک میکنه بعد یارو که داره وسیله ی مارو میرونه نمیدونم چی میگه (هرچی به تانک شلیک میکنم تاثیر نداره) وقتی برای بار دوم شلیک میکنه ما میمیریم اونجا چی کار باید بکنم؟

بچه ها رسیدم به اونجایی که هست روی ریل قطار یه چیز سوار میشیم که ما پشت رگبار هستیم یه جا هسن میرسیم به اون تانکه که یه قطار هم جلوی اون تانک هست اونو میندازه پایین وسلیه ی ما هم خاموش شده وقتی روشن میکنیم شورع به حرکت می کنیم اون تانکه به طرف ما شلیک میکنه بعد یارو که داره وسیله ی مارو میرونه نمیدونم چی میگه (هرچی به تانک شلیک میکنم تاثیر نداره) وقتی برای بار دوم شلیک میکنه ما میمیریم اونجا چی کار باید بکنم؟

فکر کنم باید به پلی یا ستونی میزدی که اونجا میومد پایین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or