Metro 2033 | PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Metro 2033
=============================
Developer: A4 Games
Publisher: THQ
Genre: Sci-Fi FPS
Platform: PC - X360
Release Date: 16 March 2010
ESRB: 18​

Metro-2033.jpg

مترو 2033
================
داستان بازی در متروهای شهر مسکو و آینده ای آخرالزمانی را بازگو می کند. مردان و زنانی که به عنوان نجات یافتگان جنگهای بشریت ,مسئولیتی سنگینی بر دوش آنان گذاشته شده و سرنوشت بشریت به دستان آنان افتاده.
در سال 2033 بر اساس اتفاقات ناگواری که بوجود میاید , جهان دچار یک ویرانی عظیم می شود و سطح زمین به یک بیابان مسموم تبدیل می شود. شما در نقش Artyom , یکی از بازماندگان این حادثه ی ناگوار که زیر زمین چشم به جهان گشوده اید , وظیفه دارید که خود را به سیستم مرکزی مترو رسانده و بقیه ی انسان ها را از اتفاق ناگواری که در حال وقوع هست , باخبر کنید...​

نکاتی از بازی:
=====================
++Metro 2033 یک بازی اکشن ترسناک با مایه های RPG است
++داستان بازی براساس رمان Metro 2033 نوشته ی Dmitry Glukhovsky ساخته شده
++در ابتدا پسوند The Last Refuge برای بازی در نظر گرفته شده بود که با درخواست ناشر برداشته شد
++موتور بازی همان موتور بازی Shadow of Chernobyl یعنی X-Ray است که بهبود داده شده - البته بعضی می گویند که خود شرکت 4A Games از موتور خودش برای این بازی استفاده کرده
++موتور بازی از قابلیت PhysX پشتیبانی می کند
++پشتیبانی از قابلیتهای DirectX 11​

وبسایت رسمی بازی :
http://www.metro2033game.com/en

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
آقا این سیستم پیشنهادی واقعیه ؟؟؟؟؟
پس ما کلا قیدشو بزنیم آخه مینیمم 8800 اونم واسه دایرکت ایکس 9 خیلی تابلو میزنه ها
چند نفر تو دنیا همچین سیستمی دارن اخه
نه بابا چرت گفتن
من خودم 8800gt دارم تا حالا هيچ بازي كم نيوردم كه هيچ رو تنظيمات عالي هم بازي ميكنم
حالا اين مگه چه گرافيكي داره كه مينيمم 8800 باشه؟
اينم مياد رو تنظيمات بالا بازي ميكنيم ميره :biggrin1:

شما با 8800 با کمترین resolution و کمترین detail ممکن بازی میکنی ...
من قبلا 9500داشتم کم میاورد (چون علاقه به با کیفیت بازی کردن دارم) ولی حتما شما گرافیک رو کم میکنی تا فقط بازی رو بکنی ولی از جلوه های گرافیکی بازی لذت نمیبری ................

شما با 8800 با کمترین resolution و کمترین detail ممکن بازی میکنی ...
من قبلا 9500داشتم کم میاورد (چون علاقه به با کیفیت بازی کردن دارم) ولی حتما شما گرافیک رو کم میکنی تا فقط بازی رو بکنی ولی از جلوه های گرافیکی بازی لذت نمیبری ................
ببخشيدا ولي 8800 چه ربطي داره به 9500؟ :eek:
اينو ديگه همه ميدونن كه 9500 از 8800 از لحاظ قدرت خيلي كمتره
براي اطلاعات عمومي ميگم : عدد اول كارتهاي گرافيكي (البته قديميا رو ميگم نه اين جديدا) تكنولوژي كارتو ميروسونه و 3 عدد بعدي قدرت كارتو
با اين حساب كارت شما تكنولوژيش بيشتر از 8800 هست مثلا shader 4.1 دار ولي 8800 shader 4 يا DX 10.1 داره ولي 8800 DX 10
ولي از لحاظ قدرتي 8800 خيلي قوتره و فريم خيلي بالاتري ميده
من تا همين الان كه ميگم همه بازي ها رو رو بهترين تنظيماتو رزولوشن رفتمو و دارم ميرم
چطوري ميشه كه يه دفعه اينقد افت كنه؟ :smile:
ديگه نگيد كه گرافيك اين بازي از كرايسيس بالاتره :smile:
در ضمن تو پست قبلي هم گفتم كه با بالاترين تنظيمات ميرم بعد شما اومدي ميگي رو كمترين دارم بازي ميكنم؟ :confused:

آخرین ویرایش:
ببخشيدا ولي 8800 چه ربطي داره به 9500؟ :eek:
اينو ديگه همه ميدونن كه 9500 از 8800 از لحاظ قدرت خيلي كمتره
براي اطلاعات عمومي ميگم : عدد اول كارتهاي گرافيكي (البته قديميا رو ميگم نه اين جديدا) تكنولوژي كارتو ميروسونه و 3 عدد بعدي قدرت كارتو
با اين حساب كارت شما تكنولوژيش بيشتر از 8800 هست مثلا shader 4.1 دار ولي 8800 shader 4 يا DX 10.1 داره ولي 8800 DX 10
ولي از لحاظ قدرتي 8800 خيلي قوتره و فريم خيلي بالاتري ميده
من تا همين الان كه ميگم همه بازي ها رو رو بهترين تنظيماتو رزولوشن رفتمو و دارم ميرم
چطوري ميشه كه يه دفعه اينقد افت كنه؟ :smile:
ديگه نگيد كه گرافيك اين بازي از كرايسيس بالاتره :smile:
در ضمن تو پست قبلي هم گقتم كه با بالاترين تنظيمات ميرم بعد شما اومدي ميگي رو كمترين دارم بازي ميكنم؟ :confused:
سخت نگیر رفیق !یه چیزی گفت !
بحث کارت گرافیک که نداریم اینجا !من که خودم یه 8600gt 512 دارم عشق میکنم باهاش!
من که امید دارم به این بازی , از سبکش خیلی خوشم میاد !!! :love:

نوشته شده توسط amirpers
حالا این بازی واقعا ارزش بازی کردن داره که این جور سیستمی می خواد معلوم نیست.
مطمئنا ارزشش را دارد
ولی این که سیستم پیش‌نهادی(!) همین که اعلام شده باشه کمی عجیبه

نه بابا مطمئن باشید هیچ خبری نیست همیشه سر خیلی از بازی ها برای اینکه شلوغ کنن یه ذره کرم میریزن یه قطعه ایی رو یکم بالا میگن که آخرش معلوم میشه شایعه بوده

مطمئن باشین وقتی بازی بیاد خود بنده با 8500 میخورمش:cheesygri شما ها که دیگه جای خود دارید

نه بابا مطمئن باشید هیچ خبری نیست همیشه سر خیلی از بازی ها برای اینکه شلوغ کنن یه ذره کرم میریزن یه قطعه ایی رو یکم بالا میگن که آخرش معلوم میشه شایعه بوده

مطمئن باشین وقتی بازی بیاد خود بنده با 8500 میخورمش:cheesygri شما ها که دیگه جای خود دارید

اولا لطفا دیگه بحث سیستم مورد نیاز بازی رو نکشین وسط
جک هم نگین عزیزان اگه شما با 8800 تونستی این بازی رو روی اخرین تنظیمات بازی کنی با فریم ریت خوب یه کارت 285 پیش من داری

از خود بازی اطلاعات بزارین این سیستم واینا هر موقع بیاد معلوم میشه

آخرین ویرایش:
اولا لطفا دیگه بحث سیستم مورد نیاز بازی رو نکشین وسط
جک هم نگین عزیزان اگه شما با 8800 تونستی این بازی رو روی اخرین تنظیمات بازی کنی با فریم ریت خوب یه کارت 285 پیش من داری

از خود بازی اطلاعات بزارین این سیستم واینا هر موقع بیاد معلوم میشه
نكنه اين بازي قرار تحول گرافيكي ايجاد كنه كه ما خبر نداريم :confused:
من كه تا حالا راحت بازي ميكردم با 8800gt هم فريم عالي دارم هم تنظيماتش عاليه

می شه اجرا کرد با 8500 ولی همه option ها باید تو very low باشه . اون موقع شاید یه 10-12 فریم بگیره که توصیه می کنم اصلا به طرف این بازی نری.
گیمی که برای pc می دن از لحاظ فروش خیلی ضعیف هست برای همین کاری می کنن که لااقل سخت افزار pc به فروش برسه ...گیم کپی = سخت افزار قوی . این بنده خداها باید یه طوری جبران کنند .

آخرین ویرایش:
خب
بازی به مرحله ی Gold رسیده یعنی آماده ی عرضه در تاریخ مقرر شده.
در ضمن در یک تریلر جدید یکی از سازندگان بازی Huw Beynon به تمام PC Gamer های واقعی , یک نامه ی عاشقانه داده و گفته که اگه فکر می کنید که اکثر بازیهای PC , تنها دارای رزولوشن بیشتری نسبت به نسخه ی کنسولی خود هستند , این موضوع برای Metro 2033 کاملا فرق می کنه و ما تمام سعی خودمونو می کنیم تا از نسخه ی PC , یک بازی خارق العاده و بینظیر تحویل شما بدیم...
http://www.bluesnews.com/s/108068/gold-metro-2033

خب
بازی به مرحله ی Gold رسیده یعنی آماده ی عرضه در تاریخ مقرر شده.
در ضمن در یک تریلر جدید یکی از سازندگان بازی Huw Beynon به تمام PC Gamer های واقعی , یک نامه ی عاشقانه داده و گفته که اگه فکر می کنید که اکثر بازیهای PC , تنها دارای رزولوشن بیشتری نسبت به نسخه ی کنسولی خود هستند , این موضوع برای Metro 2033 کاملا فرق می کنه و ما تمام سعی خودمونو می کنیم تا از نسخه ی PC , یک بازی خارق العاده و بینظیر تحویل شما بدیم...
مشکل همینجاست
اینا همیشه میخوان یه بازی بزرگ بسازن ولی اینقدر بلند پروازی میکنن که بازی به یه بازی پر از اشکال و غیر قابل تحمل تبدیل می شه
امیدورام این یکی رو دیگه خراب نکنن و کسی قادر به اجرا کردن بازی روی 30 فریم باشه

وقتی انویدیا دست داشته باشه تو این بازی معلومه یک سیستم قوی می گذاره در سیستم مورد نیاز بازی مثل کارت های 470و480.اون وقت 8800که خودشون یک زمانی این کارت را در سیستم های پیشنهاد شده بازی ها می گذاشتند حالا گذاشتند حداقل سیستم مورد نیاز!!!!!!!!!!!!!!!!!
که افراد ساده لوح بلانسبت دوستان فکر می کنند قید بازی را باید بزنند و یا بروند470یا480بخرند.
سیستم مورد نیاز این بازی که به نظر من اصلا قابل توجه نیست و انویدیا فقط فکر سود و فروش کارت های جدید خودش هست!
حالا وقتی خود بازی منتشر شد معلوم می شه چه کارت هایی کم میارن!!

سلام
چقدر بحثا انحرافیه!
1- این بازی کاملا انحصاریه یا نه؟
2- می تونم روش به عنوان یه بازی مثل استالکر یا فال اوت حساب کنم؟
3- کارتم 8600 515 geforce هست فکر کنم بکشه نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or