Metro 2033 | PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Metro 2033
=============================
Developer: A4 Games
Publisher: THQ
Genre: Sci-Fi FPS
Platform: PC - X360
Release Date: 16 March 2010
ESRB: 18​

Metro-2033.jpg

مترو 2033
================
داستان بازی در متروهای شهر مسکو و آینده ای آخرالزمانی را بازگو می کند. مردان و زنانی که به عنوان نجات یافتگان جنگهای بشریت ,مسئولیتی سنگینی بر دوش آنان گذاشته شده و سرنوشت بشریت به دستان آنان افتاده.
در سال 2033 بر اساس اتفاقات ناگواری که بوجود میاید , جهان دچار یک ویرانی عظیم می شود و سطح زمین به یک بیابان مسموم تبدیل می شود. شما در نقش Artyom , یکی از بازماندگان این حادثه ی ناگوار که زیر زمین چشم به جهان گشوده اید , وظیفه دارید که خود را به سیستم مرکزی مترو رسانده و بقیه ی انسان ها را از اتفاق ناگواری که در حال وقوع هست , باخبر کنید...​

نکاتی از بازی:
=====================
++Metro 2033 یک بازی اکشن ترسناک با مایه های RPG است
++داستان بازی براساس رمان Metro 2033 نوشته ی Dmitry Glukhovsky ساخته شده
++در ابتدا پسوند The Last Refuge برای بازی در نظر گرفته شده بود که با درخواست ناشر برداشته شد
++موتور بازی همان موتور بازی Shadow of Chernobyl یعنی X-Ray است که بهبود داده شده - البته بعضی می گویند که خود شرکت 4A Games از موتور خودش برای این بازی استفاده کرده
++موتور بازی از قابلیت PhysX پشتیبانی می کند
++پشتیبانی از قابلیتهای DirectX 11​

وبسایت رسمی بازی :
http://www.metro2033game.com/en

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
آقا شرمنده یادم افتاد تو کجا خوندم: توی فروم گیم اسپاد یکی از اعضا نوشته بود .
بعد هم من که نگفتم 100% حرفم درسته .. اینو به صورت سوالی پرسیدم که ببینم اون چیزی که خوندم احتمال 1 در 1000 راست بوده یا نه؟ حالا چرا شما اینقدر منو دست میندازی ؟ ای بابا:confused:
تازه مگه قرار نبود Alan wake برا ویستا انحصاری بشه (البته اونروزی که قرار بود برا پی سی هم بیاد) خوب پس اونم میشدbox360 and pc vista windows!!!!

من کسی را دست ننداختم
فقط یه شوخی کوچیک کردم

این طور که معلومه Dx11 داره جاشو میون بازی‌ها باز می‌کنه

به نظر شما پشتیبانی از DX11 می‌تونه روی فروش نسخه‌ی PC تاثیر بزاره؟
نه بابا تا حدودی کشکه:دی
ما از dx 10 هیچی ندیدیم اینا 11 ول دادن!
بیشتر جنبه تبلیغاتی داره فعلاً(بعدا شاید یه استقاده های مفیدی بشه):دی

شما اصلا از ویژگی های DirectX 11 خبر داری که همینجوری داری میبریش زیر سوال ؟
برای شروع توی وبسایت زیر چند تا عکس و مقایسه از DirectX 11 هست که میتونی برتری هاشو ببینی.
برای بازی Stalker: Call of Pripyat

http://www.pcgameshardware.com/aid,...1-comparisons-and-international-release/News/

بهترین قسمت این DirectX 11 به نظر من Tessellation هستش که لبه های تیز و دندونه دار رو مخصوصا برای اشیای انحنا دار و گرد , از بین می بره و اونا رو ردیف می کنه :

http://www.pcgameshardware.com/aid,...DX11-pics-Top-article-of-September-2009/News/

شما اصلا از ویژگی های DirectX 11 خبر داری که همینجوری داری میبریش زیر سوال ؟
برای شروع توی وبسایت زیر چند تا عکس و مقایسه از DirectX 11 هست که میتونی برتری هاشو ببینی.
برای بازی Stalker: Call of Pripyat

http://www.pcgameshardware.com/aid,...1-comparisons-and-international-release/News/

بهترین قسمت این DirectX 11 به نظر من Tessellation هستش که لبه های تیز و دندونه دار رو مخصوصا برای اشیای انحنا دار و گرد , از بین می بره و اونا رو ردیف می کنه :

http://www.pcgameshardware.com/aid,...DX11-pics-Top-article-of-September-2009/News/
آره...همین چند روز پیش مقالش رو تو بازی رایانه خوندم:دی
من چند تا از نقد های Stalker: Call of Pripyat رو که دیدم زیاد به گرافیکش نمره ندادن اشاره خاصی هم نکردن به DirectX 11..با خودم گفتم پس الکی اسم DirectX 11 رو به یدک میکشه؟!!
نمیدونم والا...ما که بدمون نمیاد بازی سازها به فکر pc باشن!

منم با این دوستم موافقم .
درسته که d11 تو عکسا به نظر خیلی باحال تر از d9 و .. میاد ولی به جز چند افکت نور و... تفاوت اساسی با ورشن d9 و ... نداره .. تازه آدم خودش تو خود بازی خیلی متوجه تفاوتها نمیشه . خلاصه بیشتر جنبه تبلیغاتی داره ... با این حال ما که رو seven و 11 بازی میکنیم.

به نظر من که اونقدر dx9 فیچرهای رنگ و وارنگ و مختلف معرفی کرد. هیچکدوم dx های بعدی نکردن. من چند وقت پیش داشتم یه دموی ریسینگ میدیم اگه ماشیناش tesellation نداشتن عمرا نمیفهمیدم dx 11 هست.

نظر خودم اینه که روی فروش تاثیر نداره
ولی روی کیفیت بازی تاثیر خوبی داره
دوست من 2 میلیون بنده خدا رفتند کارت گرافیک dx11 خریدند و معمولا بازی هایی که تکنولوژی های روز توشون به کار رفته فروش بیشتری خواهند داشت و صد البته وجه بهتری.

آقا من با این بازی خیلی حال کردم. خیلی از فضاش خوشم اومد.حیف که ایکس بکس فعلا دستم نیست. رو پی‌ س ۳ هم که نمیاد. خلاصه من یه احساس خوبی‌ بم داد.خوشبحالتون برید باش صفا کنید:smile:

• Like
Reactions: kamyy
سیستم پیشنهادی و مورد نیاز بازی :
------------------------------------------------

Minimum:
• Dual core CPU (any Core 2 Duo or better will do)
• DirectX 9, Shader Model 3 compliant graphics cards (GeForce 8800, GeForce GT220 and above)
• 1GB RAM
Recommended:
• Any Quad Core or 3.0+ GHz Dual Core CPU
• DirectX 10 compliant graphics card (GeForce GTX 260 and above)
• 2GB RAM
Optimum:
• Core i7 CPU
• NVIDIA DirectX 11 compliant graphics card (GeForce GTX 480 and 470)
• As much RAM as possible (8GB+)
• Fast HDD or SSD
Enabling 3D Vision
• Metro 2033 utilizes NVIDIA 3D Vision with compatible cards and hardware. To play in 3D you will require:
• NVIDIA GeForce GTX 275 and above recommended
• A 120Hz (or above) monitor
• NVIDIA 3D Vision kit
• Microsoft Windows Vista or Windows 7

اقا بحث دایرکت ایکس خودش نیازمنده یه تاپیک جداگانس پس لطفا جون پدر مادرتون این تاپیکو خراب نکنین :(

تازه من رو این بازی مثل استالکر تعصب دارم:mad::laughing:

آقا این سیستم پیشنهادی واقعیه ؟؟؟؟؟
پس ما کلا قیدشو بزنیم آخه مینیمم 8800 اونم واسه دایرکت ایکس 9 خیلی تابلو میزنه ها
چند نفر تو دنیا همچین سیستمی دارن اخه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or