Metascore predictions for 2020 upcoming games

• Thread starter Thread starter Amin.AP
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Amin.AP

کاربر سایت
pec8_wpaprqe7cqqprxvm9maxcb.jpg

خب دوستان همونطور هم که از عنوان تاپیک مشخصه بیاید دور هم میانگین امتیازات بازی‌های آتی سال ۲۰۲۰ رو پیش‌بینی کنیم ببینیم در نهایت کی میتونه دقیق‌تر و نزدیک‌تر از همه میانگین امتیازت رو پیش‌بینی کنه. لطفا رنجی پیش‌بینی نکنید و یک عدد دقیق بگید.
اول از خودم:D

The Last of Us Part 2 - 96
Cyberpunk 2077 - 94
Final Fantasy 7 Remake - 88
Elden Ring - 90
Iron Man VR - 84
Ghost of Tsushima - 85
Avengers - 78
Wasteland 3 - 79
Godfall - 75
Predator: Hunting Ground - 56
Outriders - 80
Halo Infinite - 91

بازی دیگه‌ای خاطرم نیست اگر چیزی هست و می‌دونید خودتون به لیست اضافه کنید.

آخرین ویرایش:
خداییش رای دادن به بازی‌ای که تا حالا نمایش گیم‌پلی نداشته به هیچ عنوان کار درست و اصولی‌ای نیست :D حتی اگه بخوایم با توجه به سابقه استودیو تصمیم بگیریم ولی خب بخاطر گُل روی زننده تاپیک الان امتیاز می‌دم و بعد از نمایش گیم‌پلی «در صورت لزوم» رای‌ام رو تغییر می‌دم :>

1. CP: 2077 94
  2. TLOU: Part ll 93
  3. H: Infinite 83
  4. DL 2 86
  5. GoT 86
  6. Elden Ring 91 (هر چند 2021 منتتشر می‌شه)
  7. Avengers 79
  8. GodFall 77

آخرین ویرایش:
اخطار به کاربر به دلیل تلاش برای بر هم زدن فضای تاپیک و ایجاد Console Wars
The Last of Us Part 2 - 96
Cyberpunk 2077 - 88
Final Fantasy 7 Remake - 87
Elden Ring - 91
Iron Man VR - 77
Ghost of Tsushima - 89
Avengers - 81
Wasteland 3 - 80
Godfall - 83
Predator: Hunting Ground - 45
Outriders - 78
Halo Infinite - 82
Tell Me Why- 75

Last edited by a moderator:
نظری در مورد میانگین The Last of Us Part 2 نداری امیر؟ :-?
نه بازی نمیکنم بازی غیر اپن ورلد از اول این نسل که گذشت به شخصه. به جز یه استثنا u4 و ace combat 7
اینم مگه اینکه اپن ورلد بشه که دروغ نگم نمیدونم هست یا نه. البته علاقه شخصیمه اپن ورلد بودن خیلیا هستن برعکس اصلا دوست ندارن این اندازه اپن ورلد :D

نه بازی نمیکنم بازی غیر اپن ورلد از اول این نسل به شخصه. به جز یه استثنا u4 و ace combat 7
اینم مگه اینکه اپن ورلد بشه که دروغ نگم نمیدونم هست یا نه. البته علاقه شخصیمه اپن ورلد بودن خیلیا هستن برعکس اصلا دوست ندارن این اندازه اپن ورلد :D
خب اگر U4 زدی و باهاش مشکلی نداشتی من بعید میدونم Part 2 از لحاظ لول دیزاین و وسعت محیط کوچیکتر از U4 باشه. البته فکر کنم کلا با بازی‌های تم آخرالزمانی و تریلر حال نمیکنی. اون زمان سر نسخه اول هم با Victarion سر متا شرط بستی که باختی فکر کنم:دی!

• Like
Reactions: Timeless One
خب اگر U4 زدی و باهاش مشکلی نداشتی من بعید میدونم Part 2 از لحاظ لول دیزاین و وسعت محیط کوچیکتر از U4 باشه. البته فکر کنم کلا با بازی‌های تم آخرالزمانی و تریلر حال نمیکنی. اون زمان سر نسخه اول هم با Victarion سر متا شرط بستی که باختی فکر کنم:D!
اخر زمانی نه چون مثلا zero dawn جز ۵ تا بازی اول نسل به شخصه برام :D با تم زامبی و apocalypse این مدلی ولی حق با توئه دوست ندارم چه بازی باشه چه فیلم :D

نه بابا یه چیز دیگه بود فکر کنم که یه لازانیا ازم گرفت :D

======
این‌مثل بازیه سال نمیشه شمرد و از اون کارا کرد فکر کنم چون هرکسی هر عددی میخواد میتونه بده. اگر‌پیشنهادی برای هیجان انگیز تر شدن دارین بدین تا ببینیم میشه انجام داد :D

• Like
Reactions: Love Console
ای کسایی که به ER نمره پایین تر از 9 دادید، آگاه باشید که با اولین نمایش گیم پلی، شماره در زمره دوزخیان خواهید بود.
من 89 دادم تکلیف چیه :D
slant magazine رو حساب کردم همونی که به سکیرو 4 داد

اخر زمانی نه چون مثلا zero dawn جز ۵ تا بازی اول نسل به شخصه برام :D با تم زامبی و apocalypse این مدلی ولی حق با توئه دوست ندارم چه بازی باشه چه فیلم :D

نه بابا یه چیز دیگه بود فکر کنم که یه لازانیا ازم گرفت :D

======
این‌مثل بازیه سال نمیشه شمرد و از اون کارا کرد فکر کنم چون هرکسی هر عددی میخواد میتونه بده. اگر‌پیشنهادی برای هیجان انگیز تر شدن دارین بدین تا ببینیم میشه انجام داد :D
به نظرم مثل ResetEra و جریان حدس دقیق تاریخ انتشار اطلاعات رسمی از PS5، روی آواتار و تگ شرط ببندیم. :دی

من 89 دادم تکلیف چیه :D
slant magazine رو حساب کردم همونی که به سکیرو 4 داد
در این صورت باید یه بار دارک سولز بازی کنید و در صورتی که شک همچنان پا بر جا بود، دو بار بلادبورن رو به جا بیارید. البته یه دفعه-ش مستحبه ولی برای اطمینان از پاک و منزه شدن، یه بار دیگه به جا آورده میشه. و در نهایت توکل کنید به حضرت میازاکی و همکاران بلند مرتبه-ش که ما رو در این دوران سخت یاری کنن. آمین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or