الان tales of arise یا ریمیکهای ff7 جزو این رده بندی حساب میشن یا نه؟گرافیک انیمه ای کلا با گرافیک بالا و نیاز به سخت افزار قوی درتضاده.
ببین ما داریم الکی بحث میکنیم یه بازی ای اومده به نام متافور 4 5 نفر اینجا بازیش کردیم همه متفق القول داریم میگیم گرافیک بازی و الخصوص محیط ها افتضاحه هیج کدوم هم پدرکشتگی با بازی نداریم همه مون هم jrpg بازیم اصولا کسی که اینجور بازی ها رو تو لانچ میگیره یعنی عاشق اینجور بازی هاست .حالا نه اینکه لزوما بازی بدی باشه ولی دیگه گرافیکش جای دفاع نداره حالا تو جهنم توسعه گیر کرده یا هرچی به من گیمر ربطی ندارهاین یه بازی یعنی متافور چون تو Development Hell گیر افتاد و با انجین قدیمی پروسه ساختش نسل قبل شروع شد درست، گرچه که منتقدین کلیت بازیو میسنجن و مثل ما هم گرافیک رو صرفا ارجحیت قرار نمیدن.
مساله اینه یهو یه جوی توی سایت ایجاد شده دارن به کل بازیهای ژاپنی حمله میکنن، غافل از اینکه ۸۰ یا شاید ۹۰ درصد این بازیها گرافیک انیمه ای دارن که سقفی داره، شما از انریل انجین۵ اصلا استفاده کن بازی این شکلی بساز باهاش میخوای تک تک موهای طرفو مثلا بسازی یا ناخنش کثیف شه به مرور زمان و موارد پیچیده نورپردازی و...؟
View attachment 353777
الان به نظرت این روی چه پلتفرمی اومده؟ باورش شاید سخت باشه اما سگا جنسیس!!! از اولش گرافیک این شکلی چیز خاص و Demanding ای نبوده.
کما اینکه روی سگا چیز خفنی بوده اون زمان اما همینم نشون میده چرا این سبک و سیاق نیاز به سخت افزار قوی نداره.
کلا از بازیهای این سبک انتظار گرافیک نداشته باشید با بهترین انجین اصلا ساخته شه، از ۹۰درصد قابلیتاش استفاده نمیکنه.
گرافیک انیمه ای کلا با گرافیک بالا و نیاز به سخت افزار قوی درتضاده.
اون تیلز که گفتی مخلوطی از انیمه ای و رئالیستیک هست گرافیکشالان tales of arise یا ریمیکهای ff7 جزو این رده بندی حساب میشن یا نه؟
تو خودت جواب خودت رو با P3R / SMTV و... میدی.
اگه گرافیک بالاتر نیاز نیست چرا اون بازیها با ue توسعه داده شدن؟
اینکه دولوپرهای ژاپنی تو بحث فنی عقب افتادن که چیز جدیدی نیست.
اما اینکه این رو عادی بشمریم و بگیم این سبک نیاز به گرافیک بالا نداره از اون حرفهاست.
در مورد بازیهای نینتندو، زلدا و... اونجا بحث محدودیت سخت افزار رو داریم که همین هم از سرش زیاده ولی صحبتی که الان هست اینه که متافور بازی خوبیه ولی گرافیکی و فنی اصلا به روز نیست.
ما همه میدونیم که پروسه ساختش طولانی شده ولی وقتی بازیت رو میخوای دو ماه مونده به 2025 منتشر کنی مثل nتا استودیوی دیگه میتونستن وسط کار پورتش کنن روی UE.
این رو خود آتلوس قبول داره که تو بازیهای جدیدترش سوییچ کرده به ue.
این فرصتی بود که به هر دلیل از دست دادن ، چرا حالا میخوای این رو توجیح کنی؟
هیچ کس که انتقاد نمیکنه خیالت راحت حرف ما هم براشون مهم نیست. خودشون برای نسل جدید اتفاقا رفتن سراغ انجین بهتراگه اتلوس ببینه کسی ازش انتقاد نمیکنه فردا پرسونا 6 رو هم با یه انجین تاریخ مصرف گذشته و بین نسلی منتشر میکنه
الان من افتادم دنبالت ؟جو انجمن خیلی بد شده متاسفانه این دوستمون ماکان احساس میکنم اگه خود این کاربر Safety & Peace نباشه معاونی چیزیش بوده
میفتاد دنبال کاربرا گیر میداد و ریشخند میکرد البته خب ایشون اینطوری نیست ولی یه وایبی مثل اون احساس میکنم
و یه تگ که امثال این یوزرای فعال بچسبونن رو کاربرایی مثل من دیگه طرف پست لعنتی ما رو نمیخونه ولو اینکه تو ده تا پست یه چیزی خلافشو بگیم.
دوست عزیز اینفلوئنسر به نوعی میشید اینطوری تا نکنید با یکی.
همینجا سه چهار بار گفتم بیس بازی برای نسل هفته (همون گرافیک پرسونا۵ نسل هفت) ولی نسل هفت اجرای نیتیو ۱۰۸۰ هم اکثر موارد نداشت چه برسه به 4k (از این لحاظ مثل نسخه نسل ۸ پرسونا۵ هست یعنی رویال) از این لحاظ تاکید داشتم به این داغونیام نیست حالا DF بخواد بگه یا الله یا بودا مهم نیست، چون نسل اجرای فول اچ دی و 4K نداشته و چیز بسیار واضحی هست.
این دنوو نداشت؟!!P2Pبازیشو کرک کرد
چرا ولی نسخه دمو دنوو نداشته ازاون استفاده کردناین دنوو نداشت؟!!
یکی به گوششون برسونه جان مادرشون بقیه هم یه نگاهی بندازن smt ها رو میگمچرا ولی نسخه دمو دنوو نداشته ازاون استفاده کردن
درود بر شما درک کردی و مثل بقیه نمی گی غلط کردن اصلا بازیو اینطوری دادن بیرون یا سه چهار سال تاخیر میزدن سوییچ کنن انجین جدید و پرسونا6 و... میفتاد عقبداستان اینه که اصلا اوکی بازی تو جهنم توسعه اسیر شده بوده و بیسش نسل هفتیه و ماهم اساتید اتلوس رو درک میکنیم و از سر ضعف های تکنیکی میگذریم ولی چرا تنها چیزی که از بازی حتما باید نسل نهمی باشه قیمتش باشه؟ خب اونم نسل هفتی قیمت گذاری میکردن دیگه.
من خودم با ستینگ و تم این بازی خیلی بیشتر از پرسونا ها حال کردم ولی متاسفانه فعلا زمان انجام بازیای اتلوس رو ندارم ولی به شدت برای تجربش هایپم ولی خب واقعیت رو باید دید. همون جور که تو ارمورد کور جدیدم انجین آشغال فرام سافتور حسابی داشت خودنمایی میکرد و یکی از بد منظر ترین بازیای این نسلو دادن بیرون.
درود بر شما والا ما هم همینو می گیم ولی چون از دهن یک نفر EA فن! و هیتر شرکت معظم کونامی! بیرون میاد کسی قبول نمیکنهقطعا گرافیک بازی های ATLUS رفته رفته بهتر خواهد شد با توجه به سوییچ روی UE و فروش خوب بازی هاشون ولی برای یک IP جدید با این محدودیت هایی که داشتن به نظرم راضی باشین به همین حد هم.