از اونی که فکر میکنی افتضاح تره حالا من جرعت نکردم خیلی رک بگممن بازیو تجربه نکردم، ولی هرچی نمایش دیدم، محیط های بازی دستکمی از افتضاح نداره
کاش اینم مثل ریمیک پرسونا با انریل ساخته می شد
محصول کلی به شدت عالی در اومده
ولی من وقتی فکر می کنم حدود 12 سال پیش
لول 5 با ni nu kuni رو نسل هفت چی داده!
با خودم میگم اگه مسیر اون استدیو خوب عوض نمی شد و تمرکزش رو کنسول های بالارده می موند، چه چیز وحشتناک تر تمیزی از نظر ویژوال می تونست عرضه کنه(با تمرکز رو موبایل و نینتندو، اینا بعیده دیگه برگردن به اون دورانشون)
حالا امیدوارم برا پرسونا 6 برن رو انریل، وگرنه احتمالا پرسونا3 قراره تر تمیز تر باشه
آره از این لحاظ نهایتا بازی نسل هفتی میتونه باشه.از اونی که فکر میکنی افتضاح تره حالا من جرعت نکردم خیلی رک بگم
البته من دیسک بازی ورژن یک دارم ولی فکر نمیکنم با اپدیت هم حالا معجزه بشه
به احتمال زیاد P6 رو با آنریل ساختن.من بازیو تجربه نکردم، ولی هرچی نمایش دیدم، محیط های بازی دستکمی از افتضاح نداره
کاش اینم مثل ریمیک پرسونا با انریل ساخته می شد
محصول کلی به شدت عالی در اومده
ولی من وقتی فکر می کنم حدود 12 سال پیش
لول 5 با ni nu kuni رو نسل هفت چی داده!
با خودم میگم اگه مسیر اون استدیو خوب عوض نمی شد و تمرکزش رو کنسول های بالارده می موند، چه چیز وحشتناک تر تمیزی از نظر ویژوال می تونست عرضه کنه(با تمرکز رو موبایل و نینتندو، اینا بعیده دیگه برگردن به اون دورانشون)
حالا امیدوارم برا پرسونا 6 برن رو انریل، وگرنه احتمالا پرسونا3 قراره تر تمیز تر باشه
نسل هفت که دیگه نه، در حد Persona 5 Royal نسل هشت هست انصافا.آره از این لحاظ نهایتا بازی نسل هفتی میتونه باشه.
خیلی گرافیکش پایینه واقعا .محیط های بازی در حد بازی های اوایل نسل 7 هستش .من اول امسال persona 3 remake را بازی میکردم گرافیکش از این بالاتر بود.۲ ساعت بازی کردم.
بازی از نظر داستانی, یک چیز غریبیه. یعنی میتونم بگم یونیک ترین و شیک ترین داستان سیاسی اجتماعی زندگیتونو میتونید توی این بازی دنبال کنید.
میتونم بگم بازی از نظر موزیک, مبارزه, داستان و گیمپلی یکی از زیباترین بازیهاس. بازی شباهت زیادی هم به پرسونا داره و پرسونا بازا میتونن شباهت خوبی رو توی اون ببینن و قطعا با مکانیک های بازی اشنا خواهند بود.
در کنار این همه خوبی, بازی از نظر گرافیک فنی و هنری, خیانتی در حق بشریت هست یه اثر بی نهایت زشت و بی کیفیت که واقعا نینجا گایدن ۱ رو اگه الان استریم کنین روی کنسول, گرافیکش از این بازی بالاتره هیچ توضیحی در مورد این گرافیک وجود نداره
خیلی گرافیکش پایینه واقعا .محیط های بازی در حد بازی های اوایل نسل 7 هستش .من اول امسال persona 3 remake را بازی میکردم گرافیکش از این بالاتر بود.
و یه انتقاد هم نسبت به منتقدها دارم باید امتیاز کم کنن از این بازی ها تو یه پکیج امتیاز دهی گرافیک هم یه المان هست دیگه .
به طور کلی هم هنوز جادوی بازی منو نگرفته تا اینجای کار چیز عجیب و غریبی که متای بالاشو برام هضم کنه ندیدم امیدوارم جلوتر بهتر بشه
ایراد از منتقدین نیست، ایراد از اینه که ایران کلا یه جزیره جدایی هست اینو از میزان محبوبیت کنسولای نینتندو میشه فهمید.خیلی گرافیکش پایینه واقعا .محیط های بازی در حد بازی های اوایل نسل 7 هستش .من اول امسال persona 3 remake را بازی میکردم گرافیکش از این بالاتر بود.
و یه انتقاد هم نسبت به منتقدها دارم باید امتیاز کم کنن از این بازی ها تو یه پکیج امتیاز دهی گرافیک هم یه المان هست دیگه .
به طور کلی هم هنوز جادوی بازی منو نگرفته تا اینجای کار چیز عجیب و غریبی که متای بالاشو برام هضم کنه ندیدم امیدوارم جلوتر بهتر بشه
کلا من تمام بازی های ژاپنی که دو صدا هستن را متاسفانه انگلیسی میرم از صدای نکره ژاپنی بدم میاد با اینکه انیمه هم زیاد می بینمانگلیسی میری یا جاپونی؟ من گیمپلی میبینم به نظرم انگلیسیش خوب نی واقعا. یعنی یه طوریه که انگار مخصوص همون فضای پرسوناس تا این بازی
نه آقا واقعا نسل هفتیه ، بالای 5 ساعت دموش رو بازی کردم.نسل هفت که دیگه نه، در حد Persona 5 Royal نسل هشت هست انصافا.
البته اونم بهبود یافته نسل هفت بود ولی در کل بگی گرافیک نسل هفت هم بی انصافیه.
در مورد بازیهای آتلوس اصلا اشتباه نمیکنی.کلا من تمام بازی های ژاپنی که دو صدا هستن را متاسفانه انگلیسی میرم از صدای نکره ژاپنی بدم میاد با اینکه انیمه هم زیاد می بینم
ببین این حرف اشتباهیه که میزنی و روش پافشاری هم داری .نینتندو هم اینجا مقصر هست .ما صحبت از یه بازی دو بعدی یا ایندی نمیکنیم که گرافیک مهم نباشه صحبت از یه بازی aaa 70 دلاری هست که توی 2024 برای ps5 عرضه شده .نمیخوایم گرافیک گاد اف وار داشته باشه اما انتظار گرافیک متوسط نسل نهمی انتظار زیادیه عایا؟؟/درمورد گرافیک این و کلا بازیهای ژاپنی:
نوشته در گفتگوی 'سرخط خبرها'
سرخط خبرها
بابا یعنی شما برای زلدا هم ۶۰ دلار نمیدین؟ چه فرقی داره رو کدوم پلتفرمه والا گرافیک انیمه ای/سل شید/کارتونی یه سفف خاصیم داره چی بشه ارائه داد (درست عین انیمه) زیاد انجین این وسط مطرح نیست بخواد شق القمر کنه. تاثیر داره ولی نسبت به بازیهای رئالیستیک خیلی کم.
بخوان همه بازیاشونم با گرافیک Ni no Kuni (تو زمان خودش منظورمه الان اینم گرافیکش نسبت به اون بازی عالیه) بسازن نمیصرفه براشون همین تو Development Hell گیر کرده بود ولی مطمئنم از همین الان که اتلوس انجینش رو بالاخره ارتقا داد کیفیت بازیاشم خیلی از لحاظ بصری بهتر میشن
اینم رو 4K بزنید حالشو ببرید دیگه مقایسه با PS3 که هیچ دیدم با PS2 مقایسه میکنن تاپیک بغل که لینکشو دادم اونم سوپر فن خود این بازیا
بابا همون PS3 کجا میتونست P5 رو 1080 شصت فریم اجرا کنه
این با جزییات بیشتر 4k بعلاوه 60fps تو دسترستونه حالا انجینش قدیمیه باز دلیلش طولانی شدن پروسه ساخته وگرنه اصلا گرافیکش چیزی نیست PS3 از پسش بربیاد
این یه بازی یعنی متافور چون تو Development Hell گیر افتاد و با انجین قدیمی پروسه ساختش نسل قبل شروع شد درست، گرچه که منتقدین کلیت بازیو میسنجن و مثل ما هم گرافیک رو صرفا ارجحیت قرار نمیدن.ببین این حرف اشتباهیه که میزنی و روش پافشاری هم داری .نینتندو هم اینجا مقصر هست .ما صحبت از یه بازی دو بعدی یا ایندی نمیکنیم که گرافیک مهم نباشه صحبت از یه بازی aaa 70 دلاری هست که توی 2024 برای ps5 عرضه شده .نمیخوایم گرافیک گاد اف وار داشته باشه اما انتظار گرافیک متوسط نسل نهمی انتظار زیادیه عایا؟؟/
خود من کسی هستم که نصف سالم با بازی کردن بازی های ایندی سپری میشه کلی هم باهاشون حال میکنم نینتندو سوییچ هم دارم همون موقع که xenoblade chronicles را بازی میکردم هم تو تاپیکش گفتم حیف این جواهر که تو سخت افزار اشغال سوییچ اجرا میشه ولی اونجا چاره ای نبود بازی انحصاری سوییچ بود ولی اینجا بهانه ای نیست.
ببین یکی هست هیتره فقط بلده بهانه الکی و ایراد بگیره ولی من به شخصه محاله یه بازی را بازی نکرده بیام درباره اش نظر بدم اکثر jrpg های بازار هم که روی ps5 باشه بالاخره بازی میکنم ولی اینجا واقعا اتلوس کوتاهی کرده الان که 10 ساعتی هست بازیش کردم گرافیک کات سین ها و شخصیت هاش تا حدودی قابل قبوله ولی وقتی بحث گرافیک محیط پیش میاد یه افتضاح تمام عیاره.