Multi Platform Metal Gear Solid: Master Collection

mgscc.JPG

سازنده: کونامی
ناشر کونامی
پلتفرم: PC, PS5, Xbox Series X|S
Nintendo Switch
تاریخ عرضه: 24 اکتبر 2023
کونامی از عرضه مجموعه ای از سری متال گیر سالید برای پی سی و کنسول رونمایی کرد.
براساس گفته های کونامی این مجموعه شامل پورت نسخه های HD نسل هفتم میشود, و براساس تایتل Vol1 بنظر میرسد که کالکشن های دیگری نیز در آینده منتشر خواهد شد.
لیک هایی در مورد پورت Metal Gear Solid 4 در Vol2 پخش شده که خبر از پورت این بازی برای اولین بار بصورت مولتی پلتفرم را میدهد.

نسخه پی سی شامل پشتیبانی از موس و کیبورد میشود, اما توجه داشته باشید که تنها قست سوم از موس پشتیبانی خواهد کرد و در قسمت دوم موس کمی ساپورت شده, و اما نسخه ای دیگر نیازی به موس نداشته و فقط از کیبورد پشتیبانی میکنند.

صحبت های تیم توسعه:

"در حال حاظر, تیم توسعه در حال کار برای ساخت محیطی است که طرفداران بتوانند به تجربه و لذت از عناوین سری متال گیر برروی پلتفرم های اخیر بپردازند.

ما سری متال گیر سالید: مستر کالکشن را خواهیم ساخت, کامل ترین مجموعه ای که برای جشن 35 سالگی سری در نظر گرفته شده.
متال گیر سالید: مستر کالکشن به طرفداران اجازه میدهد که به تجربه عناوین سری به همان گونه که بوده اند بپردازند.

امیدواریم که از سری متال گیر برروی آخرین پلتفرم ها لذت ببرید."

قسمت اول این مجموعه شامل:

METAL GEAR SOLID (1998)
1200px-Metal_Gear_Solid_logo.png
"یک مرد قوی نیاز به پیش بینی آینده نداره.
اون خودش آیندش رو میسازه."

در سال 2005, گروه سرکش FOXHOUND جزیره ای در آلاسکا به نام Shadow Moses را که مجهز به سلاح های هسته ای است تحت کنترل خود میگیرند.
این گروه متشکل از سربازانی جهش یافته از نظر ژنتیکی است که هرکدام توانایی انجام کاری را دارند.

این گروه دولت آمریکا را به استفاده از سلاح های هسته ای در ازای دریافت یک میلیارد دلار و بقایای بدن بیگ باس تهدید کرده
از همین رو کلونل روی کمپل سالید اسنیک را از بازنشستگی درآورده, و او را به ماموریتی خطرناک به شدو موزس میفرستد
تا از خطر جلوگیری کند.

METAL GEAR SOLID 2: Sons of Liberty
Metal_Gear_Solid_2_logo.png

"ساخت آینده و زنده نگه داشتن گذشته هردو یکی هستن."

دو سال پس از حوادث شدو موزس, گروه دو نفره اسنیک و اوتاکان به نام Philanthropy اطلاعاتی از ساخت مدل جدیدی از متال گیر به نام RAY توسط را بدست می آورند
که براساس این اطلاعات این متال گیر در تانکری به زیر رودخانه هادسون پنهان شده.

اسنیک با قصد فاش کردن وجود ری و پخش عکس هایش در اینترنت به تانکر نفوذ کرده و اما پس از ورود آسلات به همراه گروهی از شبه نظامی های روس
نقشه خراب میشود, متال گیر ری به دست آسلات که پس از ترکیب دست لیکوئید با بدنش خود را لئکوئید معرفی کرده می افتد و مقصر این حادثه اسنیک دانسته میشود.

دو سال بعد در سال 2009 گروهی از سربازهای جهش یافته رئیس جمهور را در انباری وسط دریا به نام Big Shell که برای تمیز کردن نشتی تانکر در حادثه دو سال پیش تاسیس شده گروگان میگیرند و دولت را تهدید به نابودی بیگ شل میکنند.
براساس ادعاهای این گروه که خود را Sons of Liberty مینامند رهبر آنها سالید اسنیک نام دارد.

از این رو فاکس هوند سربازی جوان به نام رایدن را برای پیدا کردن رئیس جمهور و نابودی تروریست ها به بیگ شل میفرستد
که در بین راه سربازی از Navy Seal به نام پلیسکین و یک نینجا روباتی به او یاری میرسانند.

اما سوال این است که چرا حوادث این داستان شباهت زیادی به شدو موزس دارد
آیا فاکس هوند پس از اتفاقات شدو موزس منحل نشد؟

METAL GEAR SOLID 3: Snake Eater
Metal_Gear_Solid_3_logo.png

"بالاخره چی میشه؟ وفاداریت به من, یا وفاداریت به ماموریت؟"

به 1964 و جنگ سرد خوش آمدید, دورانی که تنش بین دو ابر قدرت دنیا یعنی آمریکا و شوروی زیاد است.
در این داستان شما در نقش نیکد اسنیک ایفای نقش میکنید, مردی که بعد از خیانت استادش یعنی باس در ماموریتی به نام اسنیک ایتر وارد مرزهای شوروی میشود
تا مایکرو فیلمی به نام philosophers legacy را بدست آورده و باس را به قتل برساند.

اما او در بین راه به چه مشکلاتی برمیخورد؟, چه حقایقی برملا میشود و او مجبور به گرفتن چه تصمیم هایی میشود.

و البته

Metal Gear!
Mgs_logo.png

"من برای هیچی میمیرم, اما تو با من میمیری."

در سال 1995 و اواخر قرن بیستم, غرب متوجه وجود سلاحی اتمی در پادگانی نظامی در آفریقای جنوبی میشود
پادگانی به نام Outer Heaven.
گروه نظامی فاکس هوند بهترین مامورش گری فاکس را برای تحقیق به اوتر هون میفرستد
با ناپدید شدن گری فاکس و پیام آخرش "متال گیر..."
بیگ باس فرمانده فاکس هوند چاره ای بجز فرستادن مامور دیگری ندارد که اینکار را به سرباز تازه کاری به نام سالید اسنیک میسپارد
ماموریت در operation intrude n313 اسنیک پیدا کردن گری فاکس, آزاد کردن گروگان های گروه مقاومت و پیدا کردن معنای متال گیر اس.

اما چرا بیگ باس یک سرباز تازه کار را برای چنین مامورین مهمی انتخاب کرده؟...

Metal Gear 2: Solid Snake
155-1557860_metal-gear-metal-gear-2-solid-snake-logo.png

"کابوس ها؟ اونا هیچوقت از بین نمیرن, اسنیک "

در ده 90 و در حالی که جنگ سرد همچنان ادامه دارد, دنیا با کمبود نفت مواجه شده و به دنبال چاره میگردد
تا اینکه دانشمندی اهل کشور چک به نام کیو مارو از دستاورد جدید خود به نام OILIX کرده که به گفته خودش مشکل نفت را حل خواهد کرد
اما قبل از اینکه بتواند اویلیکس را به صورت رسمی در سال 1999 رونمایی کند, سربازان کشوری به نام زنزیبار او را میدزدند.
کشوری که در سال 1997 در جنگی با شوروی استقلالش را بدست آورد.

زنزیبار دنیا را با کنترل نفت از طریق اویلیکس و بدست آوردن موشک های اتمی که برای کم کردن تعداد سلاح های هسته ای کنار گذاشته شده بودند تهدید میکند
از همین رو کلونل کمپبل فرمانده جدید فاکس هوند اسنیک را از بازنشستگی در میاورد تا بار دیگر دنیا را در شب کریسمس نجات دهد.

(نسخه NES)
Mgs_logo.png

نکته: این نسخه پورتی ضعیف تر از ورژن MSX ضعیف تر است و بخشی از سری اصلی به حساب نمی آید.

Snake's Revenge
sr.JPG

ادامه نسخه NES که بخشی از سری اصلی نیست.

سه سال پس از اتفاقات اوتر هون, فاکس هوند خبر دار میشود که کشوری در خاورمیانه به نقشه های ساخت مدل جدیدی از متال گیر دست یافته است
برای همین سالید اسنیک و دو مامور دیگر به نام های جان ترنر و نیک میر را به مرزهای دشمن فرستاده تا در ماموریت 747 پرده از راز آنها بردارد.​

مستر کالکشن در تاریخ 23 اکتبر 2023 عرضه خواهد شد.

آخرین ویرایش:
View attachment 294583

سازنده: کونامی
ناشر کونامی
پلتفرم: PC, PS5, Xbox Series X|S
تاریخ عرضه: 2023
کونامی از عرضه مجموعه ای از سری متال گیر سالید برای پلی استیشن 5 رونمایی کرد.
براساس گفته های کونامی این مجموعه شامل پورت نسخه های HD نسل هفتم میشود, و براساس تایتل Vol1 بنظر میرسد که کالکشن های دیگری نیز در آینده منتشر خواهد شد.

صحبت های تیم توسعه:

"در حال حاظر, تیم توسعه در حال کار برای ساخت محیطی است که طرفداران بتوانند به تجربه و لذت از عناوین سری متال گیر برروی پلتفرم های اخیر بپردازند.

ما سری متال گیر سالید: مستر کالکشن را خواهیم ساخت, کامل ترین مجموعه ای که برای جشن 35 سالگی سری در نظر گرفته شده.
متال گیر سالید: مستر کالکشن به طرفداران اجازه میدهد که به تجربه عناوین سری به همان گونه که بوده اند بپردازند.

امیدواریم که از سری متال گیر برروی آخرین پلتفرم ها لذت ببرید."

قسمت اول این مجموعه شامل:

METAL GEAR SOLID (1998)
View attachment 294557
"یک مرد قوی نیاز به پیش بینی آینده نداره.
اون خودش آیندش رو میسازه."

در سال 2005, گروه سرکش FOXHOUND جزیره ای در آلاسکا به نام Shadow Moses را که مجهز به سلاح های هسته ای است تحت کنترل خود میگیرند.
این گروه متشکل از سربازانی جهش یافته از نظر ژنتیکی است که هرکدام توانایی انجام کاری را دارند.

این گروه دولت آمریکا را به استفاده از سلاح های هسته ای در ازای دریافت یک میلیارد دلار و بقایای بدن بیگ باس تهدید کرده
از همین رو کلونل روی کمپل سالید اسنیک را از بازنشستگی درآورده, و او را به ماموریتی خطرناک به شدو موزس میفرستد
تا از خطر جلوگیری کند.

METAL GEAR SOLID 2: Sons of Liberty
View attachment 294579

"ساخت آینده و زنده نگه داشتن گذشته هردو یکی هستن."

METAL GEAR SOLID 3: Snake Eater
View attachment 294578

"بالاخره چی میشه؟ وفاداریت به من, یا وفاداریت به ماموریت؟"

و البته

Metal Gear!

View attachment 296270

"من برای هیچی میمیرم, اما تو با من میمیری."

Metal Gear 2: Solid Snake

View attachment 296269

"کابوس ها؟ اونا هیچوقت از بین نمیرن, اسنیک "​

مستر کالکشن در سال 2023 در تاریخی نا معلوم عرضه خواهد شد.
میگم اضافه کنین که شامل بازی های nes هم میشه

• Like
Reactions: Ali.jangi
ساپورت نکردن کالکشن از موس و کیبورد نشون میده که کونامی چقدر برای این کالکشن هزینه کرده :))
بابا چقدر گدا بازی آخه؟, ملت با ماد کنترل ها رو دستکاری میکنن بعد یه کورپوریشن میلیارد دلاری نمیتونه به چندتا بازی قدیمی کنترل موس و کیبورد اضافه کنه!

شرت میبندم که MGS2و3 همچنان 720p, کالکشن کسلوانیا هم اینجوریه, و واید اسکرین نداره
آره عزیزان, حتی دلشون نمیخواد زحمت اضافه کردن واید اسکرین به چندتا رام 16بیتی بدن.

ریمیک بخواد اینجوری باشه که عرضه نکنن بهتره آبروی خودشون رو بردن.

در مورد MGS4, جدیدا یکی از کارمندان قدیمی کونامی گفته که بازی به خوبی روی 360 اجرا میشد و فقط بخاطر تعداد دیسک عرضش نکردن
البته گفته بود که تیم کوجیما هم طرفدار اکس باکس نبودن و از اولش نمیخواستن بازی رو براش بسازن :|
این نشون میده که پورت بازی کاملا ممکنه, حالا چرا همون موقع برای پی سی ندادنش خدا میدونه.

PS3 exclusive Metal Gear Solid 4 was once ‘running beautifully’ on Xbox 360 | VGC

امیدوارم لیک پورت بازی که احتمالا کونامی از عمد برای ایجاد هایپ و دیدن واکنش ها بیرونش داده واقعی باشه, البته اگر هم واقعی بود امیدوارم سانسور شده نباشه
و تک تک محتویاتی که داشت رو بزارن تا همه بتونن ببینن که داستان این بازی چقدر مهم بود و چطور روز به روز داره واقعی تر میشه
البته اگه تا اون موقع ESG نرفت سراغ کونامی و با یه دسته چک قانعشون نکر که بازی رو سانسور کنن.

آخرین ویرایش:
خب یه سری فرست ایمپرشن از نسخه سوییچ اومده. مثکه MGS2 و MGS3 که نسخه HD هستن و روی PS3 و X360 به صورت 60 فریم بودن، روی سوییچ 30 فریم اجرا میشن که ضدحال بزرگیه. رزولوشن هم همون 720p هستش. یه مورد عجیب در MGS1 هم این بود که در یکی از مکالمات codec ابتدای بازی که کمبل در مورد گیم پلی داره توضیح میده و از دکمه های دسته پلی استیشن حرف میزنه، صداگذاری یهو قطع میشه و فقط تکست پخش میشه:دی
بغیر این موارد، محتوای جانبی حسابی زیاده و هرچی دستشون اومده فرو کردن تو پکیچ که چیز خوبیه:دی

خب یه سری فرست ایمپرشن از نسخه سوییچ اومده. مثکه MGS2 و MGS3 که نسخه HD هستن و روی PS3 و X360 به صورت 60 فریم بودن، روی سوییچ 30 فریم اجرا میشن که ضدحال بزرگیه. رزولوشن هم همون 720p هستش. یه مورد عجیب در MGS1 هم این بود که در یکی از مکالمات codec ابتدای بازی که کمبل در مورد گیم پلی داره توضیح میده و از دکمه های دسته پلی استیشن حرف میزنه، صداگذاری یهو قطع میشه و فقط تکست پخش میشه:D
بغیر این موارد، محتوای جانبی حسابی زیاده و هرچی دستشون اومده فرو کردن تو پکیچ که چیز خوبیه:D
امیدوارم زودتر Vol.2 رو معرفی کنند، ببینم با MGS4 میخوان چه غلطی کنند. :-<

• Like
Reactions: rpg321 and Sepi_60
Metal Gear Solid Master Collection warns players that some content is ‘considered outdated’ | VGC

اول کالکشن اخطار گذاشتن که برخی از محتویات بازی "outdated" هست, فکر کنم بدونید که منظورش از تاریخ مصرف گذشته چیه (و نه منظور گیم پلی و گرافیک نیست)
کار به جایی کشیده که حتی MGS هم مجبور به عذرخواهی شده.

قبلا هم بهتون گفتم که ESG به سراغ کونامی میاد و اومد
خوشبختانه از اونجایی که کونامی حوصله یک ریمستر واقعی رو نداشت چیزی رو از بازی حذف نکرد و فقط بهانه کرد که نمیخواست دیدگاه خالق رو دستکاری کنه
اما ریمیک MGS3 و پورت MGS4 انقدر خوش شانس نخواهند بود, و مطمئن باشید که سانسور و دستکاری میشن. (البته شاید بی حوصلگی کونامی به اونا هم سرایت کرد)

یک هنرمند حق داره که هرچی دلش میخواد بسازه, (گفتم هنرمند, نه اشخاص ایدئولوژیک و افراطی که سینما, صنعت گیم و... رو احاطه کردن)
مخصوصا وقتی که محتویاتش آموزنده باشه و بجز سرگردمی یکی دوتا چیز به آدم یاد بده, و تا جایی که یادمه داستان MGS دقیقا همین چیزی هست که توصیف کردم
و تا جایی که یادمه نه تنها چیز "تاریخ مصرف" گذشته ای توش وجود نداره, بلکه برای این دوره و زمونه تازه تازه هم هست.

من یادم نمیاد قیافه و طراحی شخصیت های مونث سری هر چقدر هم جنسی به کسی آسیب زده باشه و البته سری درجه سنی مناسبی هم برای این محتویات داره, برعکس زباله هایی که هالیوود هرروز به خرد میلیون ها نفر داده و مغز بچه هاشون رو هدف قرار میده
صبر کن ببینم, مگه شخصیت های مونث سری Strong Female Character به حساب نمیام؟, ظاهرا نه, چون قیافه های قشنگی دارن, that's not fair :(.

از اون گذشته رزلوشن نسخه 2 و 3 هم که 720 هست, MGS1 هم که خودتون میدونید.

دوستان همین الان یه لطفی به خودتون بکنید و بجای گرفتن این کالکشن کارهای زیر رو انجام بدید:

اگر PC قوی دارید: rpcs3 نصب کنید, MGS: Legacy Collection که MGS4 رو هم داره دانلود کرده و با هر رزلوشنی که خواسیتد کل سری رو تجربه کنید. (اگه PS3 دارید که چه بهتر)
اگر PC ضعیف دارید: MGS1 رو با epsxe.
MGS2 و 3 رو با pcsx2.
پیس واکر رو با ppsspp که Portable ops رو هم داره.
و MGS4 رو فراموش کنید :D.

انتخاب با خودتونه, اما خیرش رو میبینید, من با یه سیستم کهنه پیس واکر رو 1080p میرم, اگه تو vol2 پیس واکر رو بدن 720p.

Metal Gear Solid Master Collection warns players that some content is ‘considered outdated’ | VGC

اول کالکشن اخطار گذاشتن که برخی از محتویات بازی "outdated" هست, فکر کنم بدونید که منظورش از تاریخ مصرف گذشته چیه (و نه منظور گیم پلی و گرافیک نیست)

خوشبختانه از اونجایی که کونامی حوصله یک ریمستر واقعی رو نداشت چیزی رو از بازی حذف نکرد و فقط بهانه کرد که نمیخواست دیدگاه خالق رو دستکاری کنه
اما ریمیک MGS3 و پورت MGS4 انقدر خوش شانس نخواهند بود, و مطمئن باشید که سانسور و دستکاری میشن. (البته شاید بی حوصلگی کونامی به اونا هم سرایت کرد)

یک هنرمند حق داره که هرچی دلش میخواد بسازه, (گفتم هنرمند, نه اشخاص ایدئولوژیک و افراطی که سینما, صنعت گیم و... رو احاطه کردن)
مخصوصا وقتی که محتویاتش آموزنده باشه و بجز سرگردمی یکی دوتا چیز به آدم یاد بده, و تا جایی که یادمه داستان MGS دقیقا همین چیزی هست که توصیف کردم
و تا جایی که یادمه نه تنها چیز "تاریخ مصرف" گذشته ای توش وجود نداره, بلکه برای این دوره و زمونه تازه تازه هم هست.

من یادم نمیاد قیافه و طراحی شخصیت های مونث سری هر چقدر هم جنسی به کسی آسیب زده باشه و البته سری درجه سنی مناسبی هم برای این محتویات داره, برعکس زباله هایی که هالیوود هرروز به خرد میلیون ها نفر داده و مغز بچه هاشون رو هدف قرار میده
صبر کن ببینم, مگه شخصیت های مونث سری Strong Female Character به حساب نمیام؟, ظاهرا نه, چون قیافه های قشنگی دارن, that's not fair :(.

دوستان همین الان یه لطفی به خودتون بکنید و بجای گرفتن این کالکشن کارهای زیر رو انجام بدید:

اگر PC قوی دارید: rpcs3 نصب کنید, MGS: Legacy Collection که MGS4 رو هم داره دانلود کرده و با هر رزلوشنی که خواسیتد کل سری رو تجربه کنید. (اگه PS3 دارید که چه بهتر)
MGS2 و 3 رو با pcsx2.

انتخاب با خودتونه, اما خیرش رو میبینید, من با یه سیستم کهنه پیس واکر رو 1080p میرم, اگه تو vol2 پیس واکر رو بدن 720p.
بنظرم این تکنیک کونامیه که یکطوری ارزش کار های کوجیما رو پایین بیاره.

آخه سر فیلم 100 سال پیش کمپانی ها این حرکت رو میزدن ولی اخه بازی 20 سال پیش یکهو outdated میشه آخه؟ حالا اونم فاکینگ کونامی بیاد ادای کمپانی های Woke رو در بیاره؟! خود وجودیت این کمپانی تهه انتی ووکه!:))

MGS2 و 3 رو با pcsx2.

حالا اگه چیزی از بازی حذف نکرده باشند باز فقط و فقط mgs 4 اگه برای پی سی بیاد ارزش داره کرکی بزنیم اونم چون روی شبیه ساز طبق تجربه خودم خیلی کرش داره مخصوصا در کات سینهای طولانی ولی مابقی همون شبیه ساز کافیه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: rpg321
(قبلا هم بهتون گفتم که ESG به سراغ کونامی میاد و اومد)
ESG
وزارت حقیقت (به انگلیسی: Ministry of Truth ) دستگاهی است دولتی که در رمان ۱۹۸۴ نوشته جورج ارول مسئول هرگونه اطلاعاتی است که به مردم در رسانه‌ها مخابره می‌شود. کار این وزارتخانه تغییر و تحریف وقایع تاریخ و ساخت «حقایق» است. این واژه در مکالمات روزمره نیز رواج و استفاده‌هایی پیدا کرده‌است.
:)) :)) :)) :))

آخرین ویرایش:
نه کی گفته .این با تعریف دمیکراسی در تضاده دمیکراسی یعنی تو آزادی هر حرفی رو بزنی ولی نه هر حرفی.( :D )

با این اوصاف این کالکشن عملا واسه پی سی گیمر ها کوچکترین ارزشی نداره، مخصوصا که از شدت تنبلی ساپورت موس و کیبورد هم اضافه نکردن :)) بریم ببینیم واسه MGS4 چه آشغالی میخوان تحویل بدن :))

• Like
  • Smile
Reactions: milad3d and rpg321

MGS2 و 3 رو با pcsx2.

IMG_20230823_023224_535.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or