Metal Gear Solid HD Collection | Xbox 360

این PW چقدر سخت شده

فکر کنم اخر بازی هست اونجا که رباط مخواد موشک بفرسه همه جا رو بترکونه 1 دقیقه وقت هست

کل مهماتم تمام میشه باز نمیمیره

چیکار باید کرد ؟ تفنگ خواستی میخواد ؟

دوستان من چند تا سوال در مورد PW داشتم

بازی چند چپتره ؟! من الان بازی رو تموم کردم ولی نوشت داستان رو در Chapter 5 ادامه دهید ولی من چپتر 5 نمیبینم !؟ باید ZEKE رو کامل کنم ؟! حالا واقعا انجام دادن این بخش لازمه ؟! چون میخوام برم سروقت MGS4 اگه این بخش رو نرم چیزی از داستان رو نمیفهمم یا مشکلی نداره ؟!

آخرین ویرایش:
دوستان من چند تا سوال در مورد PW داشتم

بازی چند چپتره ؟! من الان بازی رو تموم کردم ولی نوشت داستان رو در Chapter 5 ادامه دهید ولی من چپتر 5 نمیبینم !؟ باید ZEKE رو کامل کنم ؟! حالا واقعا انجام دادن این بخش لازمه ؟! چون میخوام برم سروقت MGS4 اگه این بخش رو نرم چیزی از داستان رو نمیفهمم یا مشکلی نداره ؟!
نه داداش ول کن بیکاری؟؟!:dهمینکه آخرش مجدداً شخصیت بزرگِ Boss تداعی شد کافیه!!برو توو کار 4.....!

سلام مشكل در peacewalker
در مرحلةاي كه dr strangelove شكنجه مي ده بايد چكار كرد هر قدرم y مي زنم بازم مي ميرم:(:(

باید تا اونجا که می تونی سری بزنی. این قضیه شکنجه تو اکثر متال گیرها هست. مثل همونا باید عمل کنی.
من خودم به جای اینکه دونه دونه دکمه بزنم انگشتم رو می زارم رو دکمه و دستمو از مچ می لزرونم. سرعتش اینطوری وحشتناک میشه! ;)

باید تا اونجا که می تونی سری بزنی. این قضیه شکنجه تو اکثر متال گیرها هست. مثل همونا باید عمل کنی.
من خودم به جای اینکه دونه دونه دکمه بزنم انگشتم رو می زارم رو دکمه و دستمو از مچ می لزرونم. سرعتش اینطوری وحشتناک میشه! ;)

ایول،خیلی راه حل باحالی گفتی ;)

---------- نوشته در 04:52 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:34 AM ارسال شده بود ----------

من MGS1 و MGS3 رو قبلا" بازی کردم.با این توصیفایی که بچه ها از MGS HD Collection کردن به نظر میاد قشنگ باشه.میرم میگیرم ;)

آقا تو pw یه مرحله هست باید c4 داشته باشی برای خریدنش باید gmp داشته باشی ها این gmp که گفته یعنی چه؟و کجا بید؟و از کجا باید گیر اورد؟

رادار داره باید از لیست سمت چپت انتخاب کنی

اون رادار صرفا حرکت حیوونا رو نشون میده . منظور من حالت map هست که تو متال گیر 1 و 2 بود . اما اینجا حتما باید استپ بزنی تا نقشه رو ببینی .

از طریق تنظیمات نمیشه آوردش ؟

اون رادار صرفا حرکت حیوونا رو نشون میده . منظور من حالت map هست که تو متال گیر 1 و 2 بود . اما اینجا حتما باید استپ بزنی تا نقشه رو ببینی .

از طریق تنظیمات نمیشه آوردش ؟
نه داداش نداره که آدمارو نشون بده تازه سال 1964 بوده اون موقع!!:d
حالا تازه 10 سال بعدش توو PW یه چی اختراع شده بود یه چیزایی نشون میداد اونم همچی کمکی نمیکرد!
حالا اینجا ام یه پرانتز باز کنم که ببینین Big Boss با اون کمبود تجهیزات نسبت به Solid Snake به فنا میبرد همه رو بعد حالا پسر پا گذاشته جایه پدر محبوب شده واسه ما!!:d

یه جورایی بعد از متال گیر 1 و 2 که تمام مخفی کاری بازی بر مبنای رادار بود , نبود رادار تو این شماره تو ذوق میزنه ! حالا در مورد نوع دوربین که یه حالتش سوم شخص هست و یه حالتش کلاسیک خود متال گیر هست که از حالت های مختلف نشون میده . کدوم بهتره ؟!

من رو سوم شخص احساس متال گیر بازی کردن بهم دست نمیده و روی دوربین کلاسیک خودشم به خاطر نبود رادار احساس میکنم اصلا به محیط کنترل ندارم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or