Metal Gear Solid HD Collection | Xbox 360

سلام آقا چندتا سوال دارم که با خوندن راهنماش نتونستم بدست بیارم
1 در شماره 3 زمانی که خفه کن تموم میشه چطور باید بازیابی کنیم
2 .از کجا این جون هایی که خودش به تعداد کم میده را بیاریم همون قطره چکون ها
راستی یک چیز خفن توش دیدم در یکی از مراحل از paramedic یک درخواست کردم بعد گفت اسنک میدونی این بز های که گرفتی اسمشون چی گفت نه اونم گفت markhor که ریشه persian داره همون مارخور خودمون و ترجمه را هم گفت snake eater

تو PW بعد از گرفتن Zadornov باید چیکار کنیم؟چجوری باید MG ZEKE رو کامل کنیم؟
بعد از اينكه تمام مرحله هاي پيدا كردن زادرنو رو رفتي ، برو به اولين extra ops هموني كه تمرين تير اندازيه ، برو طبقه بالا ، متال گير زيك هم كه با از بين بردن رباط ها قطعاتش كامل ميشه ديگه

سلام به همه من توی mgs 2 گیر کردم اون قسمت که باید از اون ادم اهنی عکس بگیری 3 تا عکس ازش میگیرم عکس 4 رو قبول نمیکنه میشه راهنمایی کنین این 4 عکس دقیقا از کجاها باید باشه

سلام به همه من توی mgs 2 گیر کردم اون قسمت که باید از اون ادم اهنی عکس بگیری 3 تا عکس ازش میگیرم عکس 4 رو قبول نمیکنه میشه راهنمایی کنین این 4 عکس دقیقا از کجاها باید باشه
جلو سمت راست - جلو سمت چپ - جلو رو به رو - يه عكس هم از لوگوي Marines كه روي بدن متال گير چاپ شده

اسپویلر داستانی

تو پیس واکر تو مرحله اتاق شکنجه من هرچی y رو میزنم فایده نداره بیگ باس میمیره
راه حلی براش ندارید؟؟؟

این قصه در مجموعه سر دراز دارد:dدو پیشنهاد تو اسپویلر بهتون میدم.
1-یه پارچه یا پیراهن رو بکنید سر انگشتتون و سریع انگشتتون رو از روی دکمه لیز بدید.

2-صدای تلویزیون رو خفه کنید.بهش نگاه نکنید.دیوانه وار شروع به زدن Y بکنید.
راه خاصی نداره

تو MGS2وقتی Stillman به ما 400 ثانیه وقت میده که بمب تو Strut A رو با سنسور جدید خنثی کنیم،باید چیکار کنیم؟بمب کجاست؟
در حالت نرمال و کمتر زیر همون زیر دریای بالای استخری که اول بازی از اونجا وارد شدید -- نمیدونم چرا از هارد و بالاتر رو یادم نمیاد :d خلاصه اونجا نیست بگردید راحته

--
نسخه ی 3 از لحاظ داستانی شاهکاره الکی حرف نزن. تو این سری بهترینه
در شاهکار بودنش شکی نیست اما بهترین بودنش چرا . کلا متال گیر هارو نمیشه گفت کدوم بهتر از کدومه ، هر نسخه یه چیزی داره که اون یکی نداره شماره 3 احساس زیاد داشت البته شماره چهار احساسش بیشتر بود . شماره 3 رابطه ی کاذب خیلی خوبی بین باس و اسنیک ایجاد شد با اینکه خیلی سرش صحبت نشد اما همین باعث شد همه بگن بهترینه.
بهترین ها از نظر هرکس یه جوری ان به نظر من :
MGS1
MGS2
MGS4
MGS3
متالگیر پیس واکر هم شاهکار بود اما سبکش فرق میکنه

آخرین ویرایش:
درسته که همه ی MGS شاهکارن و نمیشه گفت کدومشون بهتره اما از نظر من توی بحث داستان MGS1,2 یه چیز دیگه ان و از همه ی بازیای سری سرتر راستش از داستان MGS3 هیچوقت مثل متال گیرای قبلی لذت نبردم و یه جورایی داستانش به دلم نشست البته یه چیز باعث شده بود داستانش جذاب باشه و حتی بازی به شکل وحشتناکی به دل آدم بشینه با اینکه غنای لازم رو نداشت اون چیز شخصیت پردازیای بیگ باس و باس بودن که خارق العاده بود و به نظر من خودم باس یکی از پیچیده ترین شخصیتای تاریخ بازیا رو داره اون حسش اون سختی که میکشه و اون احساسی که نمیتونه بیان کنه باعث میشه که خیلی جذاب باشه و قابل لمس بیگ باسم که فوق العادست و خیلی خیلی بیشتر از اسنیک دوستش دارم و شخصیت کامل تری میدونمش ولی خوب کلا داستان MGS3 مثل قبلیا واسم جذاب نبود و اون پیچیدگی رو نداشت و به نظرم اصلا شایسته ی این نیست که بهترین بدونیمش با وجود اینکه بهترین شخصیتای سری رو داره

کلا نمیشه گفت کدوم یکی از این بازی ها خوبن...یا عالی :دی

ولی در غنای داستانی بین منتقدین MGS2 از همشون بالاتره کلا بحث فلسفی غنی داره

اما به نظر خودم که از همشون لذت بردم و یه جورایی با زندگیم اجیر شدن این سری...

MGS 1 (مگه میشه صحنه تیر خورد مریل یادم بره و اسنیک داد زد ..: مریییییییل)

MGS 3..: ( کل این بازی صحنه به صحنه هاش دیدنیه کلا بیگ باس تا اخر بازی خودشو جلوی ایوا نگه میداره و تو نفسش غلبه میکنه یه جورایی به گیمر حس مرد بودن رو میداد غرور میداد تا این که اخر بازی خود گیمر از رومانس بیگ باس با ایوا لذت میبره )

MGS 4..:( تو زندگیم اینقدر فوش به کوجیما نداده بودم اخه مگه ادم اینقدر به اسنیک رنج میده هیچ وقت صحنه ای که بیگ ماما همون ایوا اسنیک رو میبینه و بازی تند تند دکمه ضرب رو باید بزنیم و چهره بیگ باس رو میاره یادم نمیره ایوا گفت درست شبیه پدرتی =(( )

MGS 2 : وقتی اسنیک رو از دید رایدن میدیدم حس خوبی داشتم خیلی شبیه جونی های بیگ باس بودش

شما supply marker رو بردار تير كم آوردي اونو بكار تا برات بفرستن

دوست عزیز من supply marker رو ندارم نیست تو لیست اونو از کجا بیارم..؟
مرسی

MGS 2 : وقتی اسنیک رو از دید رایدن میدیدم حس خوبی داشتم خیلی شبیه جونی های بیگ باس بودش
من اولين باري كه بازي كردم وقتي با رايدن شروع كردم (8-9 سال پيش) هي ميگفتم اِ پس اسنيك كووووو ، همون اول كار كه ديدمش خيالم راحت شد. بعد هم كه باهم صحبت ميكنن ميگفتم رايدن برو گمشووووو اسنيك بيا :d

دوست عزیز من supply marker رو ندارم نیست تو لیست اونو از کجا بیارم..؟
مرسی
پس حتما نساختيش ، برو تو بخش R&D ببين نساخته چيا داري ، اگه نداري چند مرحله Extra ops برو و آدمارو فولتان كن تا لولت بره بالاتر مياد تو پروژه هاي ساختت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or